onsdag, april 29, 2015

Glossybox - April

Idag fick jag hem min efterlängtade Glossybox, är riktigt nöjd och ska bli roligt att testa dessa produkter. Produkterna från förra månaden kommer det en recension på inom kort. Ni hittar alla mina boxar, recensioner till vänster under kategorin "Glossybox".

Vill du också kika in på Glossybox och kanske beställa hem en box eller en Limited Edition Mors dag box så har ni länken här: http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4


SPRING BEAUTY FIX

Royal apothic -Tinties Lip Butter, Pink.
Läppbalsam i en söt rosa färg som återfuktar dina läppar och gör dem mjuka. Innehåller arganolja, druvkärnolja, sötmandelolja och sheasmör och kommer i en superfin vintageinspirerad förpackning. Orginalprodukt: 140 kr / 3,4 gram.

Barnängen - Mjuk och lätt duschgel, Sommarens limited edition.
Duschgel med fräsch doft som skämmer bort din hud lite extra. Formulan är vårdande och berikad med mikro-oljor som gör torr hud mjuk och len. Finns tre olika lukter, jag fick rosa jasmin. 
Orginalprodukt: 25 kr / 250 ml.

Maybeauty - The incredible face mask
Få vårfräsch hy på några minuter med denna peel off-mask som effektivt tar bort pormaskar och andra prenheter. 
Orginalprodukt: 249 kr för ett kit med 5 ansiktmasker + pensel.

Teees Cosmetics - Nail Lacquer
I glossybox vårfix-rutin ingår manikyr och pedikyr. Vackrna naglar får du med detta snabbtorkande nagellack som finns i flera olika färger. 
Orginalprodukt: 119 kr/st

Lord & Berry - Crayon Lipstick Extra matt, Kiss.
I takt med att solens strålar lyser allt starkare satsar vi extra mycket på färg i vår make-up. Denna läppenna har en behaglig och smidig konsistens och är enkel att applicera. 
Orginalprodukt: 189 kr/1,8 gram. 

tisdag, april 28, 2015

RECEPT; Morotskaka

Om du vill göra denna saftiga morotskaka så kommer receptet här.

Det är bara att blanda allt med en slev i en skål efter ordning på receptet.

6 dl rivna morötter
4 st ägg
4 dl strösocker
200 gram smält smör
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat (kan lika gärna ta 4 st tsk bakpulver om man inte har bikarbonat)
2 tsk vaniljsocker
Kanel efter eget tycke

Smörj och bröa en långpanna, häll i smeten och in i ugnen på 175 grader i 20 minuter.
LÅT SVALNA.

Garnering:
120 gram philadelpiaost 
60 gram hårt smör ( jag brukar ha smöret framme så den får mjukna upp lite )
2 1/2 dl florsocker

Jag tog elvispen för att slippa klumpar ifrån smör och florsocker, jag använde 200 gram (en förpackning) philadelphiaost, tog lite extra smör och en halv deciliter till av florsocker för jag ville ha lite extra kräm uppepå. 

Strö över cocos på kakan efter du brett ut krämen och förvara kakan i kylen. 


It´s time to live.

Idag har jag funderat mycket på olika saker. En sak jag tänkt på är hur man växer ifrån dom som var ens närmaste vänner. Man blir ju äldre för varje dag och det är ju så livet är. Jag önskar att man kunde vara ung igen, säger inte att jag är jättegammal men om mindre än 3 månader fyller jag 26 år, vart tog åren vägen?

Folk flyttar, skaffar familj och här sitter jag i lilla Hofors ensam. Jag har alltid tänkt att jag ska vänta med barn tills jag pluggat klart och fått den utbildning jag vill ha för att sedan skaffa jobb och flytta härifrån sen om man hittar den rätta här i livet får tiden visa men jag hoppas att någonstans där ute finns den rätt för oss alla. Har tidigare haft panik över att vilja ha någon nära mig, varit rädd för att vara ensam men nu börjar jag känna ett lugn och att det får ta den tid det tar, tänker inte leta utan det kommer när det kommer.. om det kommer! 

Nu ska jag koncentrera mig på det jag vill göra här i livet, ta vara på den tiden detta liv ger mig. Ska försöka bli bättre på att hälsa på vänner som bor längre bort, jag är ändå fri och kan åka iväg och hälsa på. Måste bara få tummen ur och göra det. Ska fortsätta träna som jag gör nu, har märkt att promenader verkligen hjälper mig att rensa huvudet och man kan sova bättre om nätterna även om man ligger och tänker alldeles för mycket på saker man inte borde. Har också varit på mitt första KBT möte här i veckan och ska gå ytterligare på 14 till träffar som förhoppningsvis kommer hjälpa mig mot mina panikångestattacker. Jag ska även skriva lite om det i ett annat inlägg. 

Nu idag, i morgon och dom andra dagarna framöver är mina och jag ska försöka se allt ljust och hoppas varje kväll att vakna upp till en ny dag men nya möjligheter. Det kommer komma vägkorsningar där man lär stanna upp och tänka efter men vid varje slut finns alltid en ny väg. 

Här är en länk till ett inlägg jag skrev om min panikångest 2011 ; http://sandielover.blogspot.se/2011/07/att-leva-med-panikangest.html


Video from Sunday.

söndag, april 26, 2015

Sunny sunday.

Då har man precis avklarat veckans sista promenad. Idag vart det massa uppförsbackar i skogen. I morgon är det en ny vecka så förra veckan och helgens bravader är ett minne blott och nu tar vi nya tag. 

Kvällen får bestå av att städa, tvätta och lägga mig i tid. I morgon väntar möte och lite ärenden. 

torsdag, april 23, 2015

Music make people talk



Let us go back to church.

Denna dag har varit lugn. Har hållit på hemma och fixat lite och sen tog jag mig en lång dusch, gjorde lax i ugnen med potatis och fixade mig för att åka och repa i kyrkan med kören nu på kvällen. Det gick bra, lite tråkigt på en låt bara när det aldrig blev som vi ville men vi är ju där för att träna så.

Nu har jag precis slängt i en tvätt i maskinen, vart sent men det är skönt att man har en egen tvättmaskin hemma så man kan tvätta när som och den låter ingenting nästan så ingen blir störd över den. Ska vänta in den så den kan hängas sen ska jag se en film i sovrummet och bädda ner mig. Tänkte se Into the woods. 
Tydligen en musikal och massa sagor blandat i filmen, trodde det var en skräckfilm men fick höra att så var inte fallet så den ska bli intressant att se.

I helgen är det Orken i Hofors, vilket betyder att det är massa folk som satt ihop lag och ska spela handboll i Hoforshallen som ligger precis intill mitt hus så det kommer massa folk i helgen till Hofors, hem kommen helgen eller vad man ska säga. Och samma folk som förra året ska vara i turistlägenheten över mig, och nu har jag bekantat mig med en av dom lite mer så ska bli kul att höra hur det går för dom i helgen, blir en massa festande i helgen här i Hofors, nu skulle man egentligen flytt stället men men. Hade planer på att dra på releasefest i Örebro med syrran då Millencolin släpper ett nytt album, vi skulle sova på hotell och sånt men det blev inte att vi köpte nå biljetter.

Denna helg blir nog bra , hur den nu slutar! 



Tänkte att jag skulle passa in lite i kyrkan idag så fick bli kors halsband på en pösig skjorta.


En liten snutt innan vi började repa, killarna körde "Rövarsången" ifrån Ronja rövardotter.

MAKE TODAY A DAY TO REMEMBER.

Inom kort kommer jag börja göra sminkvideos! 



måndag, april 20, 2015

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth


Så bra låt och fin video!

This weekend!

Denna helg har varit bra. Fredagen spenderades hos Malin och Björn där vi grillade och spelade kort in på natten. Lördagen var jag också ute hos Malin, vi hade en riktigt mysig hemmakväll då hennes sambo var iväg med sin kompis på bio. Det blev pizza, whisper challange (som ni kanske kan få se eller höra en snutt ifrån) och vart en del kortspel.

Idag har jag vart hemma och fixat lite sen har jag umgåtts med Micke, Jimmy, Matte och GusstN, vi har ätit smörgåstårta och firat Micke som fyller år idag (måndag) så stort grattis till honom. Sen åkte vi iväg en vända i deras volvo limousin till Oppsjön och gick runt lite. 

Nu är det dags att sova lite för att vakna pigg till en ny vecka, lovar massa inlägg. Har filmat en del som kommer upp redan om några timmar. 




torsdag, april 16, 2015

Fields Of Gold - Tyler Ward & Lindsey Stirling & Peter Hollens

SANDRA TESTAR: Festis sparkling

Idag efter att ha varit på tre viktiga ärenden så satt sig jag och GusstN vid hagaparken för att prata lite. Köpte nya Festisen med smak av strawberry & watermelon. 

Den är lätt kolsyrad och 30% mindre socker. Jag tycker ju inte om wichyvatten och denna har lite smak av det då det är lättkolsyrad Festis. Själva smaken är god, vem gillar inte jordgubb och vattenmelon men hade det vart utan kolsyra hade jag köpt denna fler gånger men inte nu när den var lätt kolsyrad. 

Har ni smakat den, vad tyckte ni isåfall ? 

onsdag, april 15, 2015

SANDRA TESTAR - Daim Chocolate

Under kategorin "Sandra testar" till vänster finns det inlägg med saker jag testar och för någon dag sedan vart det min andra glass från nyheterna 2015 och denna gång Daim´s nya chocolate.

Den är precis som den vanliga Daim struten fast med chokladglass istället för vanilj. Jag tyckte det vart för mycket choklad. Först chokladöverdrag, chokladglass och daimkulor. Chokladglassen smakade mest oboy tyckte jag också så denna var ingen favorit och jag kommer inte köpa den igen. 

Har ni testat den, var tyckte ni ?


WE ALL HAVE TO START SOMEWHERE..

Gårdagen var en av dom värsta på länge så kommer ej skriva något om den dagen i detta inlägg. Men idag vaknade jag upp på bättre humör så det vart en promenad i skogen. det var så otroligt fint vid vattnet dit jag kom, skulle kunna ha satt mig där i flera timmar och bara lyssnat på fåglarna och kollat ut över vattnet, men det får bli en annan gång. Har varit ute och gått Söndag, Måndag och idag Onsdag denna vecka, ska försöka gå varje dag nu.

Fixade lite saker efteråt och nu är man hemma och ska snart sätta sig och fylla i lite papper som ska skickas iväg. Gjorde en tonfiskröra och satt i en fullkornsmacka med tomat. Ikväll händer inte mycket, lär sova i tid för i morgon är det full dag från morgon till sen kväll.



Några kort från idag och en liten videosnutt från en bit av promenaden.

söndag, april 12, 2015

VILA I FRID LINUS!

Finner inga ord hur orättvist det är att just du och många andra som är ung ska drabbas av cancer och att den ska vinna. Idag har du gått bort och alla mina tankar går till din fina fru Malin och familj. En dag får ni alla vara tillsammans igen men tills dess önskar jag dig lycka till på din nya resa.

Vila i frid fina du! 

FUCK CANCER!! 

lördag, april 11, 2015

No more meat!

Nu blir det inge mer kött, ägg eller något som har med djur att göra. Ska rensa ut allt här hemma och åka med till föräldrarna och fylla deras frys! 

Eldorado kycklingfile jag användt då den varit billig och bra i flera år, lika dansk fläskfilé m.m är halal slaktat fick jag reda på igår så bort med allt kött efter att ha läst, sett bilder och videos på sånt vidrigt. 
Jag har alltid varit kräsen vad som gäller kött, äter långt ifrån allt som har med kött och göra. Har t ex inte ätit en köttbulle eller druckit mjölk på 15 år. 

Dock kommer jag ha svårt med vego mat för det är mycket av konstistensen för mig. T ex en soja korv kommer jag inte kunna äta, för det är ihopslaffsat. Kommer dock inte sluta äta räkor , tonfisk och lax. Det är de jag äter inom fiskväg. 


fredag, april 10, 2015

RIGHT NOW MIGHT JUST BE THE PERFECT MOMENT!

För en stund sedan plingade det på dörren och där stod postkillen med ett paket åt mig och självklart var det äntligen min beställning jag väntat på ifrån ELF. Har redan testat nästan allting för att se färger och eftersom dom ska stänga ner butiken finns det inte mycket kvar av allting så det mesta av detta fast jag tog i färgen medium och toffee så var det alldeles för mörkt för mig men man kan ju använd det som contouring eller blanda ut med någon ljusare färg av foundation.

Det jag beställde var: 
Tone correcting concealer- honey light (2 st)
Flawless finish foundation- Almond
Mineral foundation -toffee
Concealer Pencil & brush -medium
Bronzer with brush- bronzed
Mouisturising lipstick - rosey-go-round
Costrum eyes -golden glow & Dusk
HD mattifying cream foundation - Porcelain
Jumbo Lip gloss stick - Sangria starters & Pink umbrellas
Tinted Moisturiser Spf 20 - sand

Har ni beställt ifrån Elf? Vilka är era favoriter?

torsdag, april 09, 2015

IF IT'S NOT WORTH FIGHTING FOR, IT'S NOT WORTH YOUR ATTENTION.

Goddag! Det har gått några dagar sedan jag var aktiv här. Men har varit något varje dag. Min bästa vän Malin har flyttat ifrån Hofors ut på bondavishan med sin pojkvän till hus och har spenderat många timmar där ute med henne sen har det varit påskhelg och massa möten m.m

Just nu sitter jag och äter frukost (Ja jag vet att det är lunch tid) men jag har inte varit vaken så länge för jag somnade inte fören vid kl 06 i morse, det smällde i dörrar i köket halva natten och var länge sedan jag kände sånt obehag jag kände inatt. 

Nu idag ska jag ta mig en låååång dusch och fixa mig, plocka och dona här hemma och laga mat, sen ikväll ska jag iväg på en grej några timmar. Minns ni att jag nämnde ELF, ett företag som säljer smink som jag beställde ifrån, dom ska ju stänga sin webshop. Iallfall så hoppas jag att min beställning kommer idag. Vi får se.

onsdag, april 08, 2015

lördag, april 04, 2015

DAGENS LÅT


Denna låt & video är så rolig, riktigt bra faktiskt. 

GLAD PÅSK ALLESAMMANS!

Jag gillar inte att fira någonting under året, det är mest för barnen skull. Som nu får dom påskägg under påsken m.m Jag tror jag kommer tycka mer om högtider när man har en egen familj men tills dess är det mysigt att få träffa föräldrarna, syskon med familj, äta lite gott och bara umgås. 

Jag fick en liten påskpåse med roligheter, katterna fick godis också. Haha! Jag önskar er alla en glad påsk iallafall, kommer nog komma lite mobilinlägg senare idag för jag ska ut till Malin och Björn till deras hus och hjälpa till att få i ordning, men mer om det i ett annat inlägg. 



fredag, april 03, 2015

HAPPINESS HAS NO LIMITS.

L´oréal Paris Falselash Wings Midnight blacks mascara och eyeliner har jag köpt och ska testa på. Denna förpackning kostar 350 :- Och det är 2 mascaror och 1 eyeliner. 

L´Oreal False Lash Mascara Wings Midnight Black

L´Oreal False Lash Mascara Wings Midnight blacks ger suoer vacker och definierade ögonfransar. Borsten har en design som följer formen av ögat, vilket betyder att varje vippehår är täckt av färg. Borsten är längre vid de yttre fransarna, vilket gör att dessa fransar kommer att ha lite mer kropp och färg, och detta bidrar till att ge en fin samling formulär. Mascaran klumpar inte och ger vackra och separerade fransar. Denna färg är djup svart, vilket ger en mer intensiv och förförisk look. 


L´Oreal Super liner Mat-Matic 
Vattentät och matt eyeliner.




MAKE YOUR OWN REASON TO SMILE.

I Mars Glossybox fick jag med detta läppstift från Make up store i färgen Crisp, den ser väldigt mörkröd ut men det blir en mellanrosa färg, gillar den jättemycket. Detta läppstift kostar 170:-



Vill du också prenumerera på Glossybox kan du kolla in denna länk; http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4

EVEN WHEN THE SUN DON'T SHINE, DON'T BACK DOWN.

Gårdagen bestod av möte och sedan hjälpte jag en vän att flytta, vart rätt så sent och idag sov jag till 11.00, första dagen på hela veckan som jag fick sova ut lite. Har städat lägenheten idag så nu är det fint hemma. 

I veckan har jag varit iväg mycket och köpt lite nya saker till lägenheten, en förvaringsbox för smink, spegel, ny tavla m.m Så ska fixa lite i veckan hemma med det. Ni får två bilder tills vidare! 

Klicka på bilderna för att se dom stort! 


onsdag, april 01, 2015

Mobil-inlägg

LHej hopp! 1 April idag vilket betyder att man ska lura varandra. Drog ett rejält skämt redan inatt så nu kanske man ska säga något intressant som är sant så folk blir chockade om några dagar då dom inser att det inte var ett skämt. Det tål att tänkas på!! 

När jag bloggar ifrån mobilen så kommer bilderna på vänster sida, alltså inte i mitten så det får ni leva med. Nu ska jag iväg och kolla i affärer en vända sen hem och städa och tvätta. Ha en fin dag alla!