tisdag, mars 31, 2015

SANDRA TESTAR - Magnum PINK raspberry

Idag när jag var i Gävle så såg jag att dom har kommit ut med nya glassar så jag var tvungen att köpa denna.
Det var hallonglass med hallonsås och chokladöverdrag och sedan nå rosa överdrag på chokladen som glänste jättefint. 

Den var supergod så denna kommer jag köpa fler gånger. Och ja, jag tycker inte om färgen rosa men denna glass och förpackningen är jäkligt fin må jag säga. 

lördag, mars 28, 2015

MUST LOVE SHOES

Igår åkte jag och Malin till Gävle och gick på stan för att besöka Skopunkten. Köpte 4 par sommarskor så tänkte visa två av dom. Är supernöjd med alla så nu inväntar jag och mina nya skor sommaren! 


Glossybox - Mars

Idag fick jag min glossybox så i morgon när jag testat produkterna kommer jag skriva om dom och visa.




torsdag, mars 26, 2015

TRADITIONER!

Vad tycker ni alla om traditioner? 


Nu tänker jag på dom här dagarna förutom julafton, nyårsafton, midsommarafton.
Tänker på dagarna som Far / mors-dag, alla hjärtans dag, namnsdagar och som det var igår, våffeldagen.
Jag har aldrig firat dom nå speciellt, men hur gör ni. Äter ni våfflor på våffeldagen och semlor på fettisdagen? 

För mig vart det våfflor till lunch idag iallafall, en dag sen men vad gör det?!


Klicka här för alternativ

LIVE FOR TODAY

Just nu sitter jag spänd och kollar min mobiltelefon varje minut ifall jag ska få ett sms ifrån postnord att min Glossybox har kommit. Ska bli roligt att börja få hem en box varje månad med flera produkter att testa på, kommer nog gilla detta skarpt.  För er som är intresserade så kika in via denna länk; http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4

Annars idag har det inte hänt så mycket, har skickat iväg lite viktiga mail och ska precis slänga i en maskin tvätt och plocka ur och i diskmaskinen. Nödvändigheter som lär göras i hemmet. 

Grattis till Therese Lindgren också som vann "Årets youtube -kanal" på Finest Awards 2015. 

tisdag, mars 24, 2015

SANDRA TESTAR - Svampbob fyrkant läsk

Jag köpte denna läsk på Coop Extra. Svampbob Fyrkant med smak av ananas och marshmallows. 
Jag älskar ananas, men man känner verkligen smaken av marshmallow , väldigt söt smak. 

Den får 2/5 stjärnor av mig! Om jag hade druckit alkohol kanske den skulle vara god att grogga på. 

Någon av er som smakat den, vad tycker ni?


Eat, Sleep, MAKEUP

Jag hörde av youtube-tjejen Therese Lindgren att Elf ska lägga ner sin sida så jag skyndade mig att klicka hem en hel drös med smink. Det tar några veckor då det skickas ifrån England, eller är det USA?! Direkt när det dyker upp här hemma ska jag visa allt jag beställt. 

Många av dom produkterna jag ville köpa var tyvärr slut nu på hemsidan. Jag har beställt därifrån för något år sedan och det är bra saker tycker jag så verkligen synd att man inte fick reda på det lite tidigare och hade chans att beställa hem saker man gillar man ej kan få tag på nu framöver. 

Vill du också kika in deras hemsida så är länken här : http://eyeslipsface.co.uk/


AC/DC- Highway to hell

måndag, mars 23, 2015

TWO YEARS AGO - AFRICA

Idag är det två år sedan planet lyfte mot nya äventyr, nämligen mitt livs resa till Tanzania. Jag minns hur nervös jag var inför denna dag, så spänd och klockan är nu samma tid som planet precis hade lämnat Sverige. 

Sista dagen satt jag och skrev lite, här är texten.. En liten tanke om Afrika.

Att se fattigdom med egna ögon, 3-20 åringar som jobbat på fälten längst vägarna vi åkt. Små lerhus eller trähus med torkat gräs som skyddar en familj mot regn gör ont i ens hjärta. 

Att åka på lervägar som gör en illmående av alla gupp, krokiga vägar längst upp i bergen medans man ser barn från 3 år gå med skolkläder ensamma längst dikerna medans busschaufförerna tutar för att dom ska flytta sig gör att man tänker tillbaka på ens egna barndom och hur bra uppväxt man haft. 

Folk på skolan vi var på har förlorat sina familjer i sjukdomar eller blivit utslängda från deras byar för dom blivit gravida är så hemskt. Några av dom har förlorat sina barn i sjukdomar och lever i hopp om utbildning för att sedan bege sig ut i det så kallade arbetslivet.

Här i Afrika lever människan dag för dag, för dom vet aldrig vad som kan hända. Dom är rädda om varandra och visar sån kärlek jag aldrig sett eller upplevt tidigare. Jag känner att efter dom här veckorna har jag en helt annan bild/syn efter allt man sett och hört. Att kunna hjälpa alla går inte, men att vara här, prata och förstå varandra ger dom så mycket mer.

Efter mycket upp och ner är jag glad att jag åkte på denna resa. Att kunna ta vara på tiden så gott det går och byta erfarenheter och tankar med varandra. Detta får oss alla att växa som människor och en tanke att ta vara på ens tid, framtid och familj. 


Klicka på bilderna för att se dom större! 
Vissa bilder är lånade från Eva J som också var med på resan. 













söndag, mars 22, 2015

LOVE MIGHT NOT BE CLEAR TO SEE BUT LOOK ANYWAY!

Idag är det Söndag och i morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter. Som jag skrivit många gånger så för varje dag öppnas en ny väg att välja, vart man än hamnar så finns det alltid en annan väg att välja. Man kan ta del väg, men vid slutet av den så finns många nya. 

Gårdagen var jag hemma hela dagen och vilade och sen på kvällen åkte jag och Malin till Sandviken, tog oss en promenad i kylan och åkte runt lite. Träffade våran vän Michael som vi pratade med en stund för han skulle resa till Tyskland idag. 

Idag har jag spenderat min Söndagseftermiddag hos mina föräldrar där min bror och syster med deras familjer varit, gosat massa med systers lilla bebis Agnes och lekt med dom andra barnen. Man blir verkligen fylld av glädje av barn och jag hoppas att jag själv kommer få uppleva känslan av egna barn i framtiden. När den dagen kommer, då vet ja att jag är redo för att bli mamma. 

Kvällen ska spenderas med bästa Malin, vi ska se skräckfilmen Ouija och även någon annan komedi efteråt. Man lär alltid avsluta en skräckfilm med komedi. Kommer väl inte bli mycket sova för mig efter Ouija, Malin har sett den på bio och allt som har med andar m.m och göra är jag livrädd för. Såååå vi får väl se hur det slutar. Ska också ha ett skype-samtal med en vän i Portugal idag, men mer om det en annan dag, kanske har roliga saker på gång. 

Nu så blir det att åka och handla lite sen möta upp Malin. Hoppas ni haft en bra helg, nästa vecka kör vi minst inlägg varje dag, ska försöka iallafall. 


Totta Näslund - Sex fot under

lördag, mars 21, 2015

BLACK HAIR

Hittade några kort som är mellan 5-8 år gamla, hade svart hår då. Aldrig mer helsvart hår! 

Klicka för att se bilderna större! 





torsdag, mars 19, 2015

VICTORIA SECRET

Det finns väl ingen som har missat Victoria Secrets bodymist som vart så populär förra året. Nu säljs dom på nästan varenda hemsida med parfymer, på Ica maxi och Rusta för runt 100 lappen. 

Tänkte dela med mig av vilka jag har. Det är 3 stycken till jag vet att jag vill ha som luktar sååå underbart gott. Dom jag har är: 

Endless love, Midnight dare, Pure daydream, Secret crush, Sweet daydream, True escape, Amber romance, Aqua kiss, Puré seduction, Passion struck, Mango temptation, Love spell, Coconut passion, Sun blissed, Passionate kisses, Secret charm, Monlight daydream, Sheer love, Simply breatless, Such a flirt, Forbibben fantasy och Secret craving. 

Någon ni har som inte jag har som ni tycker om så kommentera gärna. 




RECEPT- Cupcakes med polkafrosting

Vem gillar inte en god muffins med krämig frosting på?! 
Cupcakes går att göra i så många smaker m.m både för botten och frostingen men här är ett av mina recept..

Cupcakes:
3 st ägg
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker (jag brukar ha lite mer)
100 gram smör
1 dl mjölk
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver 
1 nypa salt

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
  3. Smält smöret, häll i mjölk och blanda det med äggsmeten.
  4. Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och vänd ner det försiktigt i smeten.
  5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt eller på en vanlig ugnsplåt. (Jag gör i muffinsplåt för att dom ej ska sjunka ut så mycket, i muffinsformen blir dom höga.)
  6. Fyll formarna 2/3 med smet och grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. LÅT SVALNA!

Cream chees frosting:
60 gram mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 gram philadelphiaost orginal
Några droppar Pepparmint´s arom (går att köpa olika smaker i butik) Använde det för att få polkagris-smaken.
  1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, aromen och philadelhpiaosten krämigt.
  2. Dela upp frostingen och färga den med karamellfärg, använde lite rött för att få en rosa färg på hälften.
  3. Sätt i den rosa och den vita krämen i en sprits. Jag körde varannan färg som jag klickade i spritsen bara. Sen är det bara kräma på hur man vill ha det. Avsluta med lite strössel eller vad man vill ha. 
  4. Låt stå i kylen en stund. 

Frågor?



Akil the brain ft. SaRaha - Habibty



Språket dom sjunger är Swahili och även lite Svenska.
Swahili pratar man i Tanzania där jag varit. 

onsdag, mars 18, 2015

LONG TIME AGO

Jag hittade två bilder på min stationära dator sen jag var runt 15 år, tänkte bjuda på dom såhär en onsdagskväll. Dags att plocka ur piercingarna i ansiktet kanske? Synd att man känner sig så oerhört naken utom dom bara, men man vänjer sig vid dom. Dom får hänga kvar ett litet tag till, dom klär mig, haha 



ETT ÖGONBLICK I TIDEN

Året var 2010, vintern gick mot vår likaså sommarens gröna löv blev röd, gul och orange. Efter en omtumlande sommar med seperation mellan mig och killen levde jag själv med min katt Alice i lägenheten jag och killen jag trodde jag skulle dela mitt liv med byggt upp tillsammans. Efter den dagen han lämnade oss påminde allt om honom, vad jag än gjorde fick jag upp tankarna på honom. Hur mycket jag hatade honom för att slag, alla blåmärken som fortfarande fanns kvar på armar och ben. Kändes som jag var instängd i en mardröm som aldrig tog slut. Han kom aldrig hem efter jobbet, han var som försvunnen ur mitt liv. Den kille jag byggt upp förtroende för, killen som fått mig att känna mig älskad och till slut fått känna mig värdelös var borta ur mitt liv. Hur skulle jag fortsätta leva fast jag bara ville ta tillbaka den första gången jag mötte hans blick, för efter den blicken var jag fast i något jag och mina närmaste kallade helvetet.
Det vart Oktober och marken var kall, hård och alla blad på träden hade fallit ner för att snart täckas med vit glittrande snö. Jag var ute med mina vänner sent den kvällen, vi åkte skogsväg efter skogsväg och vid varje korsning valde vi den väg vi kände på oss var den rätta. Till slut kom i fram, dit vi kallade det vår hemliga plats. Jag kommer ihåg att stjärnorna lyste den kvällen, så starkt att den lilla skogsdungen mitt ute i ingenstanns lyste upp för oss. Månen lyste som en stor lampa över oss och den speglade sig i den glittrande sjön där vi satt runt den gnistrande brasan och värme oss.
På den långa mörka vägen hem fick vi bromsa in för ett par älgar som sprang över vägen, vi var lyckliga att vi inte krockade med någon. Vad hade man gjort då, inte något hus eller några människor på flera kilometer och mottagning på våra mobiler fanns inte. När vi kom tillbaka till vår hemort var klockan rätt mycket och var och en åkte hem till sig själv för att sova. Dagen som väntade när vi skulle slå upp våra ögon efter några timmar sömn viste vi inte att det skulle bli en av dom värsta i våra liv.

Söndagen den 10 Oktober 2010. Sifforna 10-10-10, klockan var runt 11.00 på förmiddagen. Det var frost ute på bilarna, på marken låg fastfrysta löv. Jag tog mig en varm dusch, satt upp håret i en handduk på huvudet, kokade te med hunung i vilket jag inte brukade dricka ofta. Jag satt mig vid datorn för att kolla om min vän Sabina var inloggad på facebook. En vanlig värdelös söndag trodde jag väntade men jag var glad för att just denna söndag skulle jag åka och hälsa på mina två vänner i Dalarna, Sabina och Simone.
Som fingertopparna rör vid tagentbordet blir jag mer förväntansfull av att skriva till mina vackra vänner att snart är jag där hos dom, en söndag som denna kunde inte bli mer bra än att få träffa dom som har en stor betydelse för mig, vänner som jag delat så mycket glädje och äventyr med. Mitt hjärta stannade till när jag läser"Kan inte förstå vad som hänt.." . Jag kände hur jag ryste över hela kroppen, tiden stod stilla när jag klickade på en länk på Simone´s facebook logg. "Ung kvinna omkom i bilolycka".
Inom en tid på några sekunder stod jag med huvudet över toaletten och kräktes. I chocktillstånd satt jag på golvet inne på badrummet med släkt lyse, stirrade rakt ut i intet. Kände hur Alice kom och drog sig mot mitt nakna ben och kvittrade som hon brukade göra. Jag gick tillbaka och satt mig på datastolen som knakade till, blundade och öppnade ögonen sakta. "Vila i frid Simone" var det första jag läste. Simone är död, Simone finns inte, detta måste vara ett skämt tänkte jag medans min hand skakade då jag försökte få fram min bästa väns mobilnummer för att ringa. Efter många signaler och inget svar skickade jag ett sms där jag skrev att hon måste ringa mig, Simone är död. Efter fem minuter fick jag svar att jag ska sluta skämta om sådanna saker. Till slut fick jag tag på min bästa vän Malin, hon brister i gråt när hon då satt sig vid datorn och läser på Simones facebooksida. Själv fick jag inte ut en enda tår, var i chocktillstånd och kunde inte tänka klart.
Timmarna rann iväg den eftermiddagen med samtal och cigarett för cigarett röktes. Mot kvällen kom Malin och hämtade mig, vi åkte till stället där olyckan inträffat. Bilresan dit gick långsamt, kommer ihåg att jag kollade på dom vita pinnarna på sidan av vägen, såg Simone framför mig hela tiden. Väl framme möttes vi av många glittrande ögon som var fyllda av tårar, folk satt ner på marken och vissa skrek och var hysteriska. Det var över hundra ljus tända på sidan av vägen, blommor låg överallt runt fotografier av vår nu älskade ängel. Kollade ner för ett brant dike på säkert tio meter där låg bildelar, ett träd som var av på mitten. Då brast allt, föll ihop på marken och fick inte ut ett ord. Den natten var lång, mörk, tyst och när jag vaknade den morgonen sprang jag upp till datorn för att kolla om dagen innan bara vart en dröm men möts av en massa dikter, fina ord på Simones facebook. Den dagen åkte jag och Malin till Sabina som var Simones faster och hälsade på, vi pratade minnen, grät i varandras armar.
Efter några dagar började jag känna mig konstig i kroppen, hade yrsel, svettingar, såg i syne, hade svårt att andas och kändes som min kropp och huvud brann. Den kvällen fick jag min första panikångestattack och jag har nog aldrig varit så rädd. Ambulansen fick komma men dom tog inte med mig in till sjukhuset, dom gav mig lugnande och sen somnade jag gott hemma hos mina föräldrar. Dagen efter ringde jag till en psyolog och bokade tid för att få prata ur mig, först om att levt med en kille i över två år som misshandlat mig, sen förlorat en nära vän tog slut på mitt psyke. Jag gick hos psykolog två gånger i veckan och det hjälpte inte. Jag fick börja äta antideppresiva tabletter mot panikångestattackerna och fick åka in och ut på psyke. Var så självmordsbenägen att jag inte kunde bo själv, jag kunde inte köra bil eller vistas bland folk utan att näsan svimma och börja se i syne.
Vintern kom, snön låg som ett vitt täcke på marken och det var dags för begravning. Jag trodde aldrig jag skulle klara det, att gå på begravning för en av sina bästa vänner. Ska det vara så? En ung människa som hade hela livet framför sig låg längst fram i kyrkan i en kista, det var så fint men jag minns inte mycket av vad prästen sa för jag försökte bara vara så lugn som möjligt för att inte bli något psykfall bland allt folk. Simone´s kompisar sjöng Love shine the light i kyrkan så fint i kör och när vi fick gå runt för att lägga rosen på kistan satt jag min hand på kistan och sa "Jag tänker inte säga farväl till idag utan önska dig lycka till på din resa som väntar dig nu!".

Månaden var December och jag träffade en kille jag blev jättekär i, Joakim vände hela mitt liv upp och ner och allt dåligt som vart försvann lika fort som vintern blev till sommar. Var den lyckligaste tjejen i världen och ingenting dåligt stod framför mig tills vart vinter igen. Året var 2011 och efter att börjat studera stod jag fast vid ett beslut som kunde ändra mitt liv helt. Jag var gravid med mannen i mitt liv, som jag trodde då. Vilken väg ska jag gå, ska jag bli mamma, ska jag och Joakim bli föräldrar till ett inte planerat barn. Efter en vår med komplikationer efter en abort jag ångrade flyttade Joakim ifrån mig och här nu idag står jag ensam, men tryggt på jorden.
Nu när hösten är här, det har gått två år sedan Simone lämnade oss på jorden. Mannen jag trodde jag skulle dela mitt liv med, han som betydde allt för mig finns inge mer här hos mig. Tog mig en härlig lång höstpromenad och en riktigt funderare om livet och vad det innebär. Jag har nog gått många vägar fel men i slutändan tror jag att dom lett mig hit här jag står idag. Man kan gå vilse, stanna upp och fundera vilken väg man ska gå men i slutet på dom gamla vägarna är idag. För varje ny dag finns en ny väg att välja. Vilken man väljer och vart man än kommer så leder den alltid vidare. Mitt liv är här och nu, varje dag är ny och varje sekund jag lever ska jag ta vara på. Livet är utanför dörren och väntar på mig och mina val här i livet.

Simone Lill-beth Marcus 1991-09-27 / 2010-10-10








SaRaha- Shemeji




En av SaRaha´s nya låtar, fina Sara har verkligen slagit igenom helt i Tanzania, så duktig hon är. 

tisdag, mars 17, 2015

BRÄMHULTS- istället för att pressa själv

Brämhults Jordgubb & Lime slår allt jag någonsin druckit. Om jag fick välja EN sak att bara dricka resten av mitt liv skulle det vara denna, den är heeeelt otrolig i smaken.

Jag älskar kolsyra som många av er vet, Pepsi max finns alltid hemma i mitt kylskåp men denna sommar, hell yeah att jag kommer ha med en flaska brämhults ut på stranden, självklart i en kylväska för denna är sååå god väl kyld. 

Nu får vi hoppas på att man inte får halsbränna av denna bara! Peppar peppar... 


måndag, mars 16, 2015

ONE WEEK CHALLENGE

Denna vecka, start idag lovar jag er massor av roliga inlägg, ska försöka få igång bloggandet igen och blotta mig själv och mina dagar åt er. 

Denna vecka kommer jag ge er:


  • Recept på mat av det jag kommer laga så fort jag gör något avancerat (är fortfarande sjuk).
  • Ett inlägg med sminkprodukter jag använder dagligen.
  • En massa bra musiktips
  • En bit av en text som jag skrivit. 
Nu ska jag hålla detta också, lovar er.. och mig själv!

Professor Green - Lullaby ft.Tori Kelly


All the time I have laid in your love
When your love kept me safe through the night
All the time I was sure you were mine
And before time demands our goodbye
Can you sing me a last lullby?


söndag, mars 15, 2015

GLOSSYBOX

Nu ska jag tipsa er om denna grej som många av er säkert redan vet om, nämligen Glossybox!
Jag har skickat in min prenumation igår och kommer få hem en box med flera produkter varje månad för endast 139kr/månaden.

Jag tänker att dom produkterna som kommer är inte sånna man annars skulle gå och köpa i butik så roligt att få hem blandade produkter, vet att man får med ett läppstift från make up store i denna Mars box och bara det fick mig att beställa detta.

Gå in via denna länk och läs vidare: http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQ2Nzk4



Bilden är tagen ifrån google, alltså INTE denna månads box.


Kommer finnas en kategori för Glossybox på vänster sida nu, där kan ni trycka in för att se alla mina glossyboxar jag kommer visa för er. Men som jag skrev tidigare så kommer min första i slutet av denna månad. 

lördag, mars 14, 2015

Influensa deluxe!

Denna vecka har varit hemskt, det var länge sedan jag var så dålig som jag varit/är!
Efter att jag inte stod ut mer med igensvälld hals, tryck i hela ansiktet och huvudet, lock i öronen och 40 graders feber varje dag i en vecka kontaktade jag läkare i Torsdags och det visade sig att jag åkt på en hel drös med sjukdomar. 

Halsfluss, lunginflammation, öroninflammation, ögoninflammation och bihåleinflammation. Vilken influensa, allt detta med 40 graders feber.. Jippie!! 

Började med antibiotika och andra mediciner direkt och är inne på dag tre, den skillnaden som blivit hittils är att febern ligger på 38,5 grader nu och torrhostan har gått över till hosta med slem. Hoppas hoppas hoppas att det snart blir ändring på detta, 1,5 vecka sjuk i morgon och det räcket. 


tisdag, mars 10, 2015

Influensa

Har sån influensa. Kan knappt gå, hostar och kan knappt andas genom näsa eller hals, hög feber som inte går ner och värker i höger öra, hör och känner pulsen där också. 

Nu ska jag fortsätta vila, varit hos föräldrarna så man sluppit vara själv hela dagarna. Någon som haft influensa och hur länge har ni varit dålig m.m? 


söndag, mars 08, 2015

No time to be sick

Godkväll! Min förkylning, feber och halsont har bara blivit värre och värre nu så idag har det inte hänt mycket. Har lekt lite med brorsans dotter och sen vart hemma och donat lite. Så roligt för pappa har köpt en Ipad och mamma säger att han sitter som ett litet barn och spelar harpan m.m på den där hemma. Haha 

Kvällen spenderades hemma i soffan med bästa Malin. Vi kollade på Melodifestivalen och våra favoriter gick vidare. Dock sista två kunde bytt plats, viktor och Samir kommer inte ha en chans nästa lördag men dom sa ju själv "vi är inte här för att vinna hela mello utan vi vill bara ha kul". Önskar att Linus Svenning skulle vinna nästa vecka och representera Sverige. 

Vad tycker ni? 

torsdag, mars 05, 2015

Loooong night

MGodmorgon! 

Denna natt vart lång. Hannah "pruppdunk" ringde förtvivlad och ville ha skjuts från Gävle till Falun. Hallelujah sa jag! Bara att gå ut och skrapa bilen och köra 20 mil mitt i natten, självklart ställer man upp och det vart några roliga mil i bilen. 

Nu är man hemma och är ingen ide att lägga sig och sova, en kall dusch på det här gör susen. 

Lilla Stewart är trött iallafall! 

onsdag, mars 04, 2015

Miss africa!

Åh va det känns som våren är på väg. Snön smälter och solen är framme var och varannan dag. Det är sånna här dagar jag saknar Afrika och Tanzania, alla människor där nere och naturen. (ni kan läsa om min resa under kategorin Tanzania på vänster sida). 

Ikväll blir det lugnt, Malin och jag sitter som ett gift par i soffan på en varsin sida med våra Ipads. Haha sorgligt men sant. 


söndag, mars 01, 2015

1 mars

Godkväll! Klockan har gått förbi 00.00 och det är 1 mars idag. Tiden rinner iväg och jag hinner inte med knappt. Jag och Malin befinner oss nu i Falun i väntan på att Felicia, Emma och Therese ska bli klar med sitt på stan. 

Det är ju skid vm så det kryllar av folk överallt. Folk från hela världen, sett mest norskar ikväll iallafall. I Hofors är det finnar överallt då vi är camp Finland. 

Ska bli skönt att få komma hem och lägga sig och sova. Är så trött efter denna helgs bravader. Vart fullt upp men så är livet. 

Kommer några roliga inlägg i veckan iallafall , tips på smink m.m