torsdag, februari 19, 2015

..

Det är tomt, ensamt och jag vill bara sova! 

lördag, februari 14, 2015

Alla hjärtans dag!

Idag firar nog många runt om i världen med sin/sina käraste. Jag tycker aldrig denna dag varit något speciellt. Nu är det inte så att jag tycker så bara för att jag inte har någon jag håller kär utan jag tycker det ska kunna gå att köpa något fint åt den man håller kär vilken dag som helst på året, gå på middag , bio m.m Visst det gör ju folk också, men jag är ingenting för alla hjärtans dag. Har aldrig vart det heller!

Idag spenderar jag eftermiddagen hos mina föräldrar, vart bjuden på lunch och nu permanentar jag mammas hår. Dom har gjort en tårta "dagen till ära", haha så lär väl va social och fika med dom här innan jag åker hem. Ikväll blir det melodifestivalen och det är sååå många bra som ska va med ikväll. Hoppas innerligt att Linus Svenning går vidare, min telefon kommer gå på högvarv iallafall av röster till honom.

Hoppas ni alla har en fin dag! 

fredag, februari 13, 2015

Middag & Bio - 50 shades of grey

Igår vart det middag på Texican steakhouse - la mancha i Gävle och sedan bio där vi såg 50 shades of grey. Kan säga att det är den bästa filmen jag sett på länge, känslorna och allt, man drogs verkligen in i filmen. Längtar tills nästa film kommer ut, ska nog köpa böckerna nu och börja läsa. 



Åland

Vart en spontankryssning igår för mig och Malin. Trodde dock inte det bara skulle vara pensionärer på båten, tur christian fanns iallafall som är i vår ålder. 

På väg hemåt nu i bussen, ska sova som jag aldrig gjort när jag kommer hem. 

Lite bilder!! 








lördag, februari 07, 2015

Blir ibland annorlunda..

Ibland händer något som man inte skulle räknat med och känslorna kommer.

I tisdags efter 1,5 vecka som förlovad så lämnade P mig. Han ville inte ha någon flickvän, det kom från ingenstans och för att 3 dagar efter redan dejta en ny. Det här beteendet är äckligt och svinigt!
Att bli lämnad från någon man älskar är inte lätt, det kommer ta tid att bearbeta alla känslor och försöka växa upp från botten men av detta beteende så inser jag nu att jag förtjänar något bättre, det har han visat mig väldigt bra nu.

Det är så synd att människor visar sig vara en underbar person, en glad, rolig och kär kille för att sedan vända på ett fingerknäpp och bli kaxig, elak och bara vilja såra en annan. Som dom brukar säga, skenet bedrar!

Istället för att ligga vaken hela nätterna och inte sova och gråta mig igenom alla dagar ska jag visa mig stark och göra saker jag mår bra av. Ta dag för dag! 

tisdag, februari 03, 2015

SAME EVERY YEAR

Varje år såhär dags blir jag förkyld, ont i halsen och hängig. Har spenderat två dagar inomhus nu men är lika seg fortfarande. 

Ett problem jag har när det kommer till förkylning är : jag har varit beroende av nässpray så länge jag minns.. Typ!! Då snackar vi om dom senaste 10 åren iaf. Användt så mycket nässpray att hela min näsa har gått i konkurs och har fått massa recept på dyra nässpray av läkaren som jag användt för att avvänja mig från vanlig nässpray. Innan detta gjorde jag av med ca 4 nässpray i veckan, ett tag ville läkarna hyvla skinn från mina knän för att lappa insidan av näsväggen för det är sönderfrätt. Usch ja jag vet!! 
Till det tråkiga nu, har köpt vanlig nässpray nu. Hoppas jag inte blir beroende igen!! Försvinn förkylning.. 

Sen att jag hör pulsen i höger öra och nog med att jag har sömnproblem så gör det inte saken bättre. 

Men det finns alltid folk som har det värre, men fick gnälla ur mig lite iallafall. 

måndag, februari 02, 2015