lördag, januari 31, 2015

Lördagsmys

Ikväll har det bara varit att chilla. Jag och Malin skottade fram min bil ute i snökaoset sen åkte vi och köpte kinamat. Nu har vi precis tändt ljus och ska se på den nya svenska filmen 'min såkallade pappa', hoppas den är bra! 



Snowstorm

Goddag! Herre Jesus va det kommit snö sedan inatt och fortfarande snöar det. Jag är inte så sugen på att gå ut och skotta av bilen men det lär göras ändå för jag och Malin bestämde oss för att äta kinamat och se film ikväll, bara ta det lugnt och chilla. 

Somnade vid 06 i morse och vaknade efter kl 15 idag, är fortfarande seg konstigt nog. 

Jag ska försöka få upp en video från igår här på bloggen senare men lär krångla och ladda upp den på youtube först, får se om den kommer upp senare. 

Borlänge by night

Spenderat kvällen i Borlänge! Snart dags att dra sig hemåt mot Hofors igen. 

torsdag, januari 29, 2015

Tanzania 2013

Som jag saknar Tanzania och alla fina människor där. Äventyret att åka till andra sidan jorden och spendera en tid och lära sig så mycket hur andra människor lever var en upplevelse för livet! 

Önskar att jag satt med mina fina vänner på balkongen och kollade ut som vi gjorde kvällarna i Dar es salaam! Lyckan och känslorna flödade i mitt blodomlopp! 

Under kategorin Tanzania 2013 finns hela min resa till Afrika i bilder och text! 




Movie night

Lovade inlägg igår men fick besök så tiden rann iväg. Idag har jag sovit nästan hela dagen, helt galet att jag sovit ända tills 23 ikväll från 19 tiden nu på kvällen och även massa på eftermiddagen. 
Dock känner jag mig bättre i halsen och febern är borta, hatar den här tiden på året för då blir jag alltid sjuk. 

Nu har min älskling somnat gott i telefonen och snarkar för fullt så jag har satt igång en film jag ska se på. 

tisdag, januari 27, 2015

Clean the apartment

Idag har det varit sol ute och man har hört hur det har droppat ifrån balkongen då snön smällt bort. Nu är det mörkt igen och det börjar bli kyligare. 

Jag fick ett ryck och började städa lägenheten. Dammtorkat och dammsugit , ska moppa golvet nu och hänga tvätten sen blir det en långdusch med hårinpackning, men före det ska jag raka mer min sidecut. 

Kommer dagens låt och några bilder jag fotade för någon dag sedan senare ikväll. 

Love is in The air

Det jag vill berätta för er som hänt är att jag och min älskade Peter har förlovat oss igår.
Vi åt chokladdoppade jordgubbar, hade tända ljus och bra musik och bara satt och myste tillsammans hela kvällen! 

Jag kan inte tänka mig att leva utan denna kille, jag är så otroligt lycklig och kär. Har hittat den rätta mannen i mitt liv och honom släpper jag aldrig. Min fina fästman! 




måndag, januari 26, 2015

Monday

Hallå bloggen! Det var ett tag sedan jag kikade in här och lämnade ett avtryck i text, jag som lovade att göra åtminstonde ett inlägg om dagen. 

Dagarna springer iväg som dom alltid gör, jag står stadigare på jorden än tidigare pga saker som hänt men det kommer ett inlägg om det i morgon. Glada nyheter är det iallafall. 

Ska rycka upp mig och se till att börja blogga rejält, vart extra peppad av en mycket fin kommentar jag fick av en mr.L , tack för det! 

Men nu är det dags att slå igen dom gröna för några timmars sömn, sovit dåligt dom senaste dagarna! 

tisdag, januari 13, 2015

Snow snow snow

God morgon! 
Det är ju fruktansvärt va snö det fallit dom senaste dagarna. En inskottad bil och tid på hälsocentralen startade jag morgonen med. 

Nu, ringa samtal och fixa med lite viktiga saker så ska jag försöka få upp Malin så vi kan luncha ihop. 

Har ni alla ute i landet mycket snö? Här har det kommit över en halvmeter på 2 dygn. 

Mr P

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du ställer alltid upp för mig och lyssnar när jag mår dåligt, du gör mig alltid glad och du får mig att vilja vakna varje morgon för dagarna med dig är bättre än drömmarnas värld. 

Du är mitt ljus, mitt hopp, min tro och framförallt kärleken mellan oss hoppas jag varar förevigt. För ett liv utanför dig vill jag inte leva! 

torsdag, januari 08, 2015

Hello winterland

Och där kom snön igen. Jag som var så nöjd att det inte var nå snö kvar ute. Men men, det går inte att styra över naturens krafter.. Tyvärr! 

Idag har jag varit ute i flera timmar med Sara och fotat, ska lägga in bilderna senare och visa några kort men bjuder på ett mobilkort på Hofors fina kyrka sålänge! 

Sleep?

Efter en period med att sova under nätterna har jag kommit in i hel fel dygnsrytm nu och är vaken hela nätterna och sover på dagarna. 

Bestämde mig nu för att va vaken tills ikväll så jag somnar i tid och kan vända tillbaka dygnet! 

Nätterna går så otroligt fort tycker jag, nu ska jag snart slå igång en tvätt och plocka ur och i diskmaskinen. Lär åka och handla lite idag också, katterna är aå kräsna när det kommer till mjukmat. Testat massa olika men bara kitekat påsar som gäller. 

Innan jag säger hejdå för nu måste jag säga att det är fruktansvärt skönt att det inte är snö ute! Hallelujah. 

lördag, januari 03, 2015

Homespa

Ikväll har jag lite hemmaspa i min ensamhet med bra musik, färgning av ögonbryn, ansiktsmask, hårinpackning m.m 

Riktigt härligt att bara va ensam en stund , dock går telefonen i högvarv som vanligt. 

Bjuder på en bild ifrån nyårsafton 2014-2015! 

2015

Välkommen 2015, hoppas detta kommer bli ett fantastiskt år. Jag kommer göra mitt bästa iallafall. 

Igår var jag, Malin, Jenny och Sandra på bio. Vi såg Interspeller, den var bra och jag älskar rymden men lite overklig men helt klart värd att se, dock höll den på i nästan 3 timmar så det blir liiiiteee långtråkigt så det var tur det hände saker hela tiden. 

När jag kom hem så kom min pojkvän till mig, har inte skrivit så mycket om det då jag vill lämna honom utanför bloggen, men P kom hit och vi hade det trevligt som vanligt. Nu idag har jag fixat lite hemma i lägenheten, bland annat klippt sönder en plastblomma och klätt in min lilla hylla med alla mina 20 Victoria secret body mist's sen har jag även satt svartvitt zebra mönster i plastdekor på allt kakel i köket, nu lär jag köpa nytt köksbord och nya gardiner så är jag nöjd med mitt kök för stunden. 

Ska börja uppdatera här mer! Minst ett inlägg om dagen..