tisdag, augusti 26, 2014

torsdag, augusti 21, 2014

Home sweet home

Vad är inte så skönt som när det regnar ute och man sitter hopkrupen i soffan med filtar och katterna och lyssnar på bra musik och hör hur det smattrar ute?!  Fattas en person här nu bara, min pojkvän , då hade det vart hundra procentigt perfekt. 

Dom senaste dagarna har varit lugnare än på länge. Kvällarna har spenderats framför soffan för att se på Idol och Paradise hotel som dragit igång, vilka stjärnor det finns alltså, då menar jag inte bara idol utan folk är ju helt tokiga. Haha! Ska bli skoj att följa det nu i höst, sen drar ju big brother igång också snart så blir många timmar i soffan på kvällarna att spendera, tur man inte har fullt upp på dagarna så man kan göra annat då. 

Nu ska jag dra mig en sväng med dammsugaren sen får vi se vad som händer! 

Walk away..

Nu ska jag börja blogga igen, ut och fota, måla och bara njuta av min tid med min pojkvän, vänner och mina intressen. Det är slut på stress, känna sig utnyttjad, försöka göra andra glada..

 Detta är mitt liv och just nu ska jag leva det. 

lördag, augusti 09, 2014

ÅLAND

Hello! Augusti månad är här och flera dagar har gått. I tisdags var jag och Malin till Åland, tog med bilen över och åkte runt och shoppade. Annars har det inte hänt så mycket. Idag har jag hängt med Malin, felicia och Sara. Träffade älsklingen en stund också. 

Nu blir det sova så man orkar en morgondag! 



fredag, augusti 01, 2014

Sjuk sjukare sjukast!

Sömnlösa nätter, hög feber, kallsvettas som en gris och förkyld som bara den. Måste verkligen ta igen sömn denna helg och inte flänga runt och ta nya tag på måndag. Det är 1 augusti idag och ny månad, nya tag! Hoppas på en förändring..