fredag, maj 23, 2014

You make me sick!

Människor människor, vissa är helt vidriga och vissa är helt underbara. Att alla tänker olika är bra men att tvinga sig på folk eller göra saker bakom någons rygg kommer jag aldrig förstå. Kommer aldrig förstå hur dom bara kan fortsätta att gå vidare och låtsas som inget utan att få ångest.  

Tycker synd om människor som inte har en aning om vad deras partner gör och har dom gjort bort sig en gång har/kommer dom antagligen göra det igen. Det finns då folk till allt! 

Summertime

Nu var det ett tag sedan man uppdaterade här då. Har fullt upp i mitt liv just nu så känner att det inte finns tid för detta. Men har laddat ner appen på nya mobilen nu så ska försöka slänga in några inlägg framöver. 

Idag har man vart på bilbingo med Malin, vart ingenting men så är det ibland. Ska försöka sova några timmar nu för i morgon är det fullt upp hela dagen. 

Håll utkik efter inlägg, är sommar och då blir det mycket roligheter som sker. Godnatt! 

Home sweet home

Nu sitter man och puttrar hemåt efter en rolig resa till Åland. En hotellnatt, en utekväll, god mat och massa shopping av olika slag. 

Nu blir det hem och sova några timmar sen drar jag vidare till Dalarna i morgon! Kommer vara helt slut efter dom här dagarna, sen på måndag börjar allvaret igen och nästa vecka blir det massa möten och det ska bli såååå spännande! 

Här kommer lite blandade bilder från resan. 










fredag, maj 02, 2014

Bye Sweden- Hello Finland

Godmorgon! Fredagmorgon och nu är jag påväg till bussen som tar mig till Stockholm och sen vidare till Finland för att spendera helgen där med en massa roligheter. Ska bli härligt att komma bort hemifrån lite. Kommer blogga under helgen när tiden finns! 

Ha en bra helg allesammans! 

torsdag, maj 01, 2014

1 MAJ

Heeeej! Nu är det maj månad och sista april kvällen spenderades hos mina föräldrar med min bror och hans tjej med grillning. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt bara. Vart ju riktigt skitväder, nu får se nästa år om det kommer snö då också så ska jag gå tillbaka och läsa vädret som var idag. 

Har vart varmt jättelänge nu så kom det snö stora som toalock, haha! Nä nu hoppas vi på sommar snart.