torsdag, april 24, 2014

Älska mig för den jag är..

När livet bara går på en rak linje hela tiden så mår man bra och allt känns så lätt i livet, det är så man önskar det ska vara varje dag. Men som nu är jag långt ner, linjen har dragit som en pilbåge rakt ner under jorden och jag vet att jag kan ta mig upp, jag har stått här förut och tagit mig upp. Men varför ska det vara så svårt att gå vidare och arbeta sig uppåt igen? 

Fuck this shit.

måndag, april 21, 2014

Let The sun shine

Hej underbara väder!
Jag tror det är lika skönt väder Sverige runt nu och denna vecka ska blir varm och härlig. 

Idag har man varit ute hela dagen, vart mjukglass med Malin i solen sen har man arbetat med ved hos mamma och pappa. Nu är det hockey, får se pm Skellefteå tar hem guldet ikväll eller på sin hemmamatch på onsdag. Färjestad kommer aldrig kunna vinna 4 matcher på rad nu så guldet till Skellefteå är dom värd. 

Blir lättare middag nu och en dusch sen se på talang och Ullared. 

måndag, april 14, 2014

Rain over me

Ibland önskar jag bara att man kunde dra tillbaka tiden. Tänk dig att vara ung igen, man bodde hemma, fick mat på bordet och kläderna tvättade. Alla måsten visste man inte ens var det var. Men livet handlar om så mycket mer, man föds och för varje dag som går blir man en dag äldre. 
Varför ska dessa tankar komma på kvällen? 

Jag hoppas att morgondagen blir bättre än denna dag och att man vaknar upp till en solig morgon, alla nära och kära mår bra och att dagen kommer bli bra! Godnatt för mig! 

söndag, april 13, 2014

Värdelösa söndagar

Har alltid tyckt söndagar är värdelösa men nu känns det som att dom är städa, tvätta , laga mat inför veckan -dag. Perfekt med söndagar då man kan gå runt och pula i hemmet och chilla. Söndagar är numera den bästa dagen i veckan tycker jag.

Idag är det grått ute men det gör inget. Blåser lika mycket idag som igår. Malin har sovit hos mig inatt, vi kollade på paranormal activity The marked once igår med Anders och Lars, skitläskig men ändå fjantig. Nu väntar en kort arbetsvecka måndag-torsdag lunch sen är det påsk, bästa tiden på året. 

Ha en bra söndag allesammans! 

måndag, april 07, 2014

DAGENS LÅT



Kissing in The Rain

Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och ändra på så mycket. Men gårdagen är förflutet och det är bara gå vidare och ta nya tag. 

Idag har jag bara varit hemma och sett film och legat i soffan. I morgon väntar jobb igen. Köpte ny kattsand i form av pappersmassa typ och direkt när jag bytte ur allt sand så la sig Stewart där och somnade. Haha! 

Snart dags för lite matlagning sen slappa resten av kvällen! 

lördag, april 05, 2014

Miss The Rain

Det finns ingenting som är så tråkigt som att vakna upp ensam på ens lediga dagar  då man får sova ut. Gårkvällen var riktig rolig då jag var ut med jobbarkompisarna för att fira Eva som fyller 55 år idag. Skrattade från 19-04 inatt då jag kom hem. En kväll att minnas kan jag lova! 

Får väl se vad som händer ikväll då, ut och träffa folk eller ha myskväll. Nu ska jag fixa mig och dra till föräldrarna för lördagslunch. 



onsdag, april 02, 2014

APRIL MÅNAD

Godkväll! Kände för att skriva några rader. Jag har dom senaste dagarna känt mig rätt tom inombords, finns inget som fylls upp av kärlek. Jag är oerhört glad att jag har vissa människor i mitt liv som förgyller mina dagar med skratt så man kan hålla humöret uppe. Det är så svårt att visa känslor också så man går och håller allt inom sig, sen till slut kommer allt ut och då blir det bara jobbigt. Tror många känner igen sig där. 

Jag försöker ta dag för dag och blicka framåt, i morgon är en ny dag med nya möjligheter och man vet aldrig om man kan gå och lägga sig i morgonkväll så bara leva i nuet.