söndag, mars 30, 2014

Let the sunshine in.

Hello! Hur underbart väder har det inte varit dom senaste dagarna?! Helt otroligt, man har inte velat vara inne någonting alls. Förra veckan sprang iväg, tycker det bara är måndag-fredag varje dag nästan. Denna helg har spenderats med Malin och vi har haft riktigt skoj må jag säga. Var på bäverjakt igår , hittade bara massa avgnagna träd och träffade på en skum kille som trodde Malin´s hund var en chinchilla, haha. Kvällen avslutades med att ha roligt åt alla folk som var stupfulla i Torsåker.

Idag har jag städat och tvättat, inte riktigt klar men snart så. I morgon väntar en ny vecka med jobb så blir tidig kväll idag. Hoppas ni haft en bra helg!


måndag, mars 24, 2014

Ny vecka-nya tag

Godkväll! 
Idag efter jobbet åkte jag, Malin , mamma och pappa till Storvik till min gamla skola där det var Tanzaniakväll. Tre av mina vänner från skolan i Njombe (Tanzania) ät i Sverige och hälsar på i skolan så det var roligt att få träffa dom. Victor msinza hade skickat med en jättefin tyggrej, bild kommer i morgon. 

Nu ska jag och Malin se klart hockeyn sen ska jag bege mig hem och till sängs. 

fredag, mars 21, 2014

1 ÅR SEDAN

Idag är det 1 år sedan jag gjorde min livs resa och åkte till Afrika- Tanzania där jag reste 60 mil in i landet till skolan i Njombe och var där och träffade så mycket underbara människor, my sisters and brothers from Njombe FDC. Var på safari och såg alla vilda djur och besökte många andra platser. 

Det känns som det var igår vi var påväg till Arlanda för att flyga iväg men det har gått ett helt år sedan nu, helt otroligt. Jag saknar Tanzania-gänget, resan och allt vi gjorde för att kunna komma till vårt mål att få åka till alla våra fina vänner på skolan i Njombe. Mycket känslor som flödar inom mig nu när jag tänker tillbaka. Det bästa utav allt just nu är att 3 personer ifrån njombe fdc är i Sverige nu på min gamla skola så nästa vecka jag ska åka och hälsa på dom. 







torsdag, mars 20, 2014

Brynäs IF

Idag måste vi ta Färjestad. 

Brynäs if är dom bästa, heja heja heja ! 

måndag, mars 10, 2014

Låt oss fånga vår dag

Efter en nästan sömnlös natt är jag uppe och fixar mig för en fullspäckad dag. En dag att klara sig igenom vare sig man vill eller inte. 

Var timme utan dig är som en evighet för mig, jag saknar dig så! 

Tanzania mars 2013


söndag, mars 09, 2014

Now I cry myself to sleep..

VÄLKOMMEN MORGONDAG

Denna vecka har varit förjävlig. Efter mormors begravning hände en hel del den helgen och hela veckan har jag legat jättesjuk hemma. Denna helg har varit skaplig men i morgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Allt kommer bli annorlunda och jag ska se till att allt kommer bli perfekt, så småning om.

Jag har förlorat två människor som står mig nära under 1 veckas tid, och det tar jävligt hårt på en då det är personer som betyder hur mycket som helst för mig. Men man lär sig av sina misstag och ibland har man bara sig själv att skylla på så.. 

Nu ska jag hänga tvätt och ladda in bilderna från mormors begravning, varför inte göra saker som får en mer ledsen då man redan är det?! 

Saknar mitt svarta hår, men ska snart färga 
det mörkbrunt. 

lördag, mars 01, 2014

VILA I FRID ÄLSKADE MORMOR!

Älskade lilla mormor, du har levt ett fint liv med mycket motgångar du klarat dig igenom. Idag var det begravning för dig och det var så vackert med alla blommor runt dig i den vita kistan. 
Du är saknar och älskad och kommer alltid finnas kvar hos oss i vårt minne. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta fina mormor. 

Dansa vidare med alla dina kära i himmelen. 


Så bra låt.