onsdag, januari 29, 2014

ATT FLY

Att fly från problem slutar aldrig bra. Att ta tag i problem kan vara svårt men denna gång känner jag att det är de ända rätta. Jag vet vem jag är, hur jag känner och vad jag vill göra. Jag tänker följa mitt hjärta och så fort jag är tillbaka i verkligheten igen kan inte stoppa mig. 

Jag lever här nu idag och det tänker jag fan göra också! 

Jag älskar dig..... jag älskar dig.. jag älskar dig... jag älskar dig...  Jag älskar dig!!!!! 

tisdag, januari 28, 2014

Say something


Denna låt går om och om igen på mina högtalare, så bra. 

Gonna miss you.

Vad ska man säga, vad ska man skriva, hur ska man kunna förklara saker till någon som inte ens vill lyssna eller förstår vad man säger? Kommer bli en tung tid framåt men jag ska försöka vara den glada tjejen jag alltid varit. Alltid blickat framåt, varit positiv och försökt tagit dag för dag. 

Tiden rinner iväg och dagar blir veckor som blir månader och nu sitter jag här, på samma plats som i 5 års tid. Dock ensam nu, väldigt ensam.. Men man får helt enkelt gilla läget, alla människor passar inte ihop och det är bara acceptera. 

I morgon ska jag iallafall göra det sista inför den kommande framtiden, är helt klar och redo så får se om man kommer kunna sova inatt av nervositeten. Skulle verkligen vara skönt med en solsemester nu och släppa alla måsten här hemma och det kalla vädret. Hade det inte vart fullt upp med så mycket just nu skulle jag dra direkt, men det kommer.. Inom snar framtid! 




...

You're the one that I love
And I'm saying goodbye.

tisdag, januari 21, 2014

måndag, januari 20, 2014

TIPS : Foundation

Jag måste bara tipsa om denna foundation ifrån Maybelline new york.

Den har inte funnits ute på marknaden jättelänge och jag köpte första för ca 1 månad sedan och jag är kär. Det känns inte som att man har någon foundation på sig och den sjunker in i huden jättebra, täcker allting (iallafall på mig som har bra hud i vanliga fall). Den ger en matt och len känsla på huden. Jag har köpt den i 2 olika färger då jag inte hittade den i exakt min färg så tar två pumpningar av nr. 220 och en pumpning av nr. 110. Jag har ganska mörk hudton så det blir perfekt i mitt ansikte. 

Jag ska köpa Fit me concealer och puder också och testa, allt det ihop måste ge en otroligt vacker look. Ska uppdatera någon dag med före och efterbilder hur det ser ut på mig. 

Har ni testat denna produkt, Vad tycker ni om den? 

Jag köpte min på Kicks för 145 kr.
Såg nu att dom sänkt ner den till 129 kr så passa på! 

VERKLIGHETEN?

Ja tillbaka till verkligheten efter en helg, denna vecka ser jag inte fram emot men bara höja huvudet och sparka igång den. Tänker inte sitta och va rädd, feg och inte veta vad som kommer hända. Det är bara ta saken i egna händer annars händer det inget. 

Nu ska jag slänga i en tvätt, fixa lite skolarbeten sen får vi se vad som händer resten av denna kalla måndag. Det är så svinkallt hos mig så jag dör plus att katterna är så jävliga och hoppar upp på mina hyllor som är över tvn så sopar dom ner alla ljushållare på golvet och blommor, ja det är plast så ingen fara. Så irriterande, ska ha ljus tända dygnet runt så dom inte har ner allting. Annars kommer jag fan dö i hjärtinfarkt snart när det smäller som fan i golvet när allting åker ner, tur man inte har nå grannar under en. 

Kommer tipsa om smink senare idag, ska försöka få ihop lite bilder.. 




TANKAR

Har så mycket tankar som flödar inom mig och jag borde egentligen inte skriva dom i min blogg.
Men vad spelar det för roll egentligen ? Det finns folk som läser min blogg för dom är
mina närstående , vissa läser för att dom är nyfikna och vissa kommer in här en gång för dom
ser min blogg via en annan sida på internet, t ex google. Jag bloggar för min egna skull, i alla fall
nu för tiden. För att jag ska kunna gå tillbaka och se mina ord, mina tankar, bilder och läsa
vad jag gjorde för exakt 1 år sedan eller 5 år tillbaka. Ni där ute vart ni än befinner er behöver inte
läsa detta, inte något på denna blogg om det är så och denna sida är MIN så vad som skrivs här kommer ifrån mig så elaka kommenterar bryr jag mig inte om. Varsågod att hoppa på mig genom att vara anonym och kommentera, det visar bara att du som person inte vågar stå för vad du skriver då du inte ens kan visa vem du är!

Jag undrar så mycket, t ex hur en människa kan anklaga en för att klanka ner så otroligt mycket på den men den samtidigt inte ser hur den själv beter sig. Och istället för att visa att man är bättre själv
så gör det samma saker som en själv gjort för att "hämnas". Förstår inte heller hur man kan säga att man tycker om en person, vill göra allt för den men sen vända kappan efter vinden och avisa en helt, som om man inte längre existerar. Jag vet ibland inte ens vad jag gör för fel.. Och jag kan inte ens få veta då jag blir som luft på en sekund. Jag vet att jag är långt ifrån felfri och jag gör fel, vissa fel jag inte ens kan förlåta mig själv för, att göra människor jag älskar besvikna tar på ens krafter. Det finns så mycket problem ute i världen, krig, ensamma barn, folk som dör i svält. Här sitter jag i min svindyra säng med en sprillans ny bärbar dator och klagar över småsaker. Varför? Jo för jag måste få skriva av mig och just nu vart det i bloggen.

Jag vet vart jag står här på jorden och jag vet vad jag ska och vill göra, en vacker dag kommer det och fast man står fast ofta och inte vet varken in eller ut så vet jag med mig själv att jag klarar fan allt. Har tagit mig igenom så mycket skit i livet så varför ska en eller några personer kunna förstöra för mig? Att kunna gå vidare, släppa saker man börjar inse att det aldrig kommer komma nå positivt ifrån och bara njuta av vad livet har att ge.

Att plugga, skaffa jobb eller bara gå någon kort utbildning söker jag för fullt och det kommer som det kommer. Kärlek, att bli sårad , inte veta vart man har personer funkar inte. Jag vill ha en riktigt man som kan ta hand om mig, ställa upp för mig, inte backa undan och behandla en som luft för småsaker, kunna prata om saker och reda ut problem och känslor. Vart den kärleken finns trodde jag att ja visste, men dock hade jag fel och det mitt hjärta säger nu är MOVE ON!

Jag måste styra upp saker i mitt liv och försöka komma på en rutin att följa. Får hoppas vintern försvinner fort så man får vår, sol, värme och kan börja planera sommarens härliga tid med en massa åka-runt-hela-sverige-och-bara-se-massa-nya-ställen.. Nu ska jag fixa mig för om 2 timmar börjar min praktik genom arbetsförmedlingen, kan inte kalla det praktik men något gott har det nog förhoppningsvis. Hörs när vi hörs!

torsdag, januari 16, 2014

Fuck this shit

Efter en lång och jobbig sömnlös natt så ringde telefonen och jag fick tid för möte kl 11.00, kom inte hem förens 14.00 ungefär. På måndag blir man tvingad till "praktik" så måndag-fredag 07-16, Jippie.. Or not!! Känns värdelöst detta men bara bita ihop och försökte se de bra i det hela, kommer få en dygnsrytm. 

Har precis städat undan här hemma så nu blir det dammtorkning och dammsugning, borde handla tvättmedel och maskindisktabletter men får göra det någon annan dag. Ikväll är det Brynäs-Färjestad match också så den får vi inte missa. Nu ska jag städa färdigt så man kan hitta på något annat, MÅSTE sysselsätta mig hela dagen och kvällen så jag inte somnar nu då jag varit vaken hela natten för att rätta tillbaka tiden med att sova och vara vaken i rätta tider. 

Kanske dyker upp något roligt inlägg senare..


onsdag, januari 15, 2014

Nu kan du få mig så lätt!!

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommaren snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla i din han
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltarna på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll.. 

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt





tisdag, januari 14, 2014

NATTENS TIMMAR

Det är mörkt, kallt och jag kan inte sova. Vad gör man? 
Jo, man sätter sig och söker ca 7 jobb. Pluggar klart det sista och försöker komma på vad man ska hålla för föredrag om 2 veckor inför en grupp människor. Är bara några saker till jag borde göra innan jag ska lägga mig men det är svårt att vilja dra sig från datorn när man är helt klar i huvudet.

Annars har denna dag som dom två tidigare dagarna varit lugna, har kommit en hel del snö så har hållit mig inomhus men idag ville jag skotta fram bilen och då konstaterade jag att den inte startade men ett telefonsamtal senare så kom pappa med kablar. Kvällen vart lugn med Malin, kollade på paradise hotel som vi är helt frälst i, går inte att sluta kolla och man vill bara ha mer och mer, farligt sånt där men sååå jävla bra. Tog även ur hennes hårförlängning så min hand gör ont efter att ha suttit med tång och klämt ut 100 slingor på henne, men vad gör det om hundra år?

Jag borde verkligen sova nu för jag ska hämta Malin och hennes hund Heffe kl 10.00 för vi ska till veterinären med honom då, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Natti! 


lördag, januari 11, 2014

Välkommen snön!

Igår snöade det och när man vaknade idag så är det huuur mycket som helst ute, kallt och jävligt. Hur ser det ut där ni bor med snö ? 

Själv så vaknade man i tid idag trots att man inte somnade förns efter 06 i morse. Har plockat undan i lägenheten nu, satt igång tvättmaskinen och diskmaskinen, har potatis på kokning till min lunch som blir fylld frukostkorv m.potatis. Skönt att vakna för en gångs skull när det är ljust ut. 

Blir nog en del uppdateringar här idag, så håll utkik! 

fredag, januari 10, 2014

Nu blir det fredagsmys... i mina garderober!

Godkväll! Då var det fredag igen och nu har det börjat blivit riktigt kallt ute, har snöat hela natten och kommer även nu. Det ska bli upp till minus 17 nu och komma massa snö. HELT onödigt enligt mig då det var en grön jul så nu behöver det inte komma. Men som jag sagt förut, går inte att styra över vädergudarna. 

Idag har jag spenderat eftermiddagen hos mina föräldrar och dansat med brorsans dotter Wilma till LP-skivor som vi satt igång. Kvällen ska spenderas med att dra fram ALLA kläder och gå igenom, verkar bli en låååång kväll detta. Men gud så skönt det kommer bli sen när det är gjort.

Idag var det även begravning för mormors gubbe Ingemar, vila i frid kära du. 

Ha en fin fredagskväll allesammans!! 

Red lips

tisdag, januari 07, 2014

I'm fucking in love with you!

Har ni någongång känt den här känslan när det pirrar så mycket i magen så man nästan blir knäsvag när man bara tänker på en annan person? Eller när allt påminner om en person.. Typ när man ser en film när två människor kysser varandra, när man hör en låt som handlar om kärlek. Känslorna bara flödar i kroppen som parasiter som äter på en innefrån.. Det gör så jävla ont men värt smärtan. 

Sen att såra en människa, se dess lidande och man märker hur den drar sig bort från en, flyr som fåglarna under vinterhalvåret.. Dom drar mot en tryggare plats än här.. Det känns inombords, som om någon sliter i ens trådar som håller hjärtat på plats.. Känner hur svårt det är att andas för paniken och ångesten kommer över vad man gjort! 

Fan fan fan !!!!

Allt blir bra.. Samma veva igen händer !! Jag sårar inte bara han, utan mig själv.. Jag sviker inte bara han, utan mig själv , hur jag kan vara så feg och vek som inte kan stå på mig och välja rätt väg själv!!! I slutändan har jag bara mig själv att skylla och inte ens ett tack för att man hjälp andra och på den vägen förstöra något som kan bli så fantastiskt. 

Life goes on, sägs det! Men detta var verkligen speciellt så FUCK EVERYBODY.. This is my life !!!! 

måndag, januari 06, 2014

5 Januari 2014

Söndagen har lidit mot sitt slut och vi välkomnar måndag för strax över 3 timmar sedan. Dags att slå igen sina gröna ögon och få lite sömn innan en ny dag väntar med nya äventyr. 

Denna helg har varit lugn, skönt att ha vilat upp sig då man varit sjuk några dagar. Ny vecka, nya tag som gäller nu, dock är det röd dag idag så händer inte så mycket men sen i veckan ska jag ta tag i allt med jobbsökande och få tillbaka min vardagsrutin. Sen idag kör vi till 110%, inge mer läsk. Är läskberoende men det blir bara att få dricka det en gång på helgen, men inom en månad ska det va borta helt. Får se hur det kommer gå då. 

Kommer nog bli en massa uppdateringar här i bloggen framöver. NU kör vi 2014, massa ändringar ska ske och om ett år kommer det finnas ett bra resultat. 


fredag, januari 03, 2014

TJUGONDAG KNUT ?

Är det bara jag som vill ta bort alla julgrejer? 
Det sägs väl tjugondag knut ska julen ut, det är inte långt dit. Inte för att jag har så mycket julgrejer förutom stjärna i köksfönstret och sen ljusslingan på balkongen men ändå. Ser att fönster i området här börjar få mer och mer vanliga lampor igen och alla stjärnor, ljusstakar försvinner. 

Tror att min stjärna och ljusslinga får vara kvar några dagar till. Synd att man inte ens fick någon julkänsla i år då det inte var nå snö under julen, men snön kommer väl men jag hoppas det blir en kort vinter och inte mycket snö. 





En sjuk jävel

Hej! Jobbig början på nya året att ligga hemma och vara sjuk men det är mysigt ändå. Mörka och gråa dagar är bara trist så dom sover jag mer än gärna igenom. Ge mig vår och värme. 

Nu ska jag ta min förkylning, halsont och feber och lägga mig och se film. 


onsdag, januari 01, 2014

1 Januari 2014

Nytt år, nya tag. Välkommen 2014! 

Jag skålade in det nya året med massa trevliga människor igår, tack Malin, Tomas, Christoffer, Lina, Niclas, Johan och Malin. Kvällen avslutades i Falun med att träffa Erik och Andree. 

Idag vaknade jag upp sjuk, feber, förkyld och så ont i halsen så min röst försvunnit, men det gör inte så mycket för det har blivit en slappdag idag. 

Hoppas ni alla hade en bra nyårsafton. Har ni några löften då?