söndag, september 22, 2013

HÖST

Sorry för min frånvaro här i bloggen men har haft saker att göra varje dag och att mobilblogga funkar inte så värst bra då inlägget som är senast här under la jag upp för ca 3 veckor och mina andra jag gjort har inte publicerats än heller. 

Men en lite snabb uppdatering här.. Hösten är här, mössan är framme och jackan så! Riktigt mysigt med höst, löven börjar falla och träden färgas mer och mer för var dag som går. Jobbigt med kylan ute, men bara bita sig i läppen och ta sig igenom vinterhalvåret. Annars så leker livet på, jag är arbetslös men har en massa saker på gång men inget som jag skriver om förns något är bestämt.

Idag är det söndag och det har regnat, sen tittade solen fram en stund men nu är den påväg ner. Jag har plockat hemma i lägenheten , tvättat och ska hoppa in i duschen sen göra mat och gå över till Malin för att se på film, blir myskväll hos henne.  

Ska försöka uppdatera lite mer ..



torsdag, september 19, 2013

Pictures

Jag ligger just nu hemma och är tvärförkyld, ont i halsen och febrig. Men tänkte bjuda på lite bilder från helgen då jag och Malin var på Crusing i Gävle, var först ut och åt på en fin restaurang, hade det riktigt mysigt. 

Bildbomb!!