söndag, juli 28, 2013

SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Hej! Jag är helt off här på bloggen för jag njuter verkligen av sommaren. Jag är ju arbetslös så söker en hel del jobb och annars bara umgås med vänner. Har fyllt år nu i Juli som ni såg i inlägget under, grillade med vännerna på kvällen och hade det mysigt. Vart lite överallt på crusingar och tillbringat kvällar och nätter med Malin och Emelie ute på äventyr. Och igår tog jag mitt första dopp i Svenskt vatten i år, jag och GusstN tog oss en 2 timmars simtur igårkväll, var riktigt skönt kan jag säga. 

Idag har jag städat, tvättat och sitter just nu med blekning på min utväxt, så nu ska den veck den jäveln, haha. Det börjar blåsa lite ute nu och stod att de skulle bli regn ikväll så det återstår att se. Jag ska bara va hemma och ta det lugnt, spela lite tvspel kanske. Jag fick The Last Of Us av bästa David när jag fyllde år, ni som tycker om The walking dead serien, KÖP det här spelet. Ska berätta mer om det i ett annat inlägg.

Nu i veckan som kommer ska de bli regn, kanske dags efter flera dagar med 30 grader varmt och kvaft. Skulle behöva rensa luften rejält känner jag. Skulle egentligen åka till Ullared en tripp med brudarna men det vart ändrat så händer nog inte så mycket i veckan, vad jag vet än så länge. 

Lite somriga bilder från underbara Åland (Mariehamn).. 





tisdag, juli 16, 2013

24 ÅR IDAG

GRATTIS till  mig själv som fyller 24 år idag..




tisdag, juli 09, 2013

Underbara sommar!

Jag bara njuter av det underbara vädret hela dagarna och alla fina människor jag har runt om mig så dålig uppdatering får det bli då jag inte ens vill slå igång datorn!  Ska bli bättre att mobilblogga som jag gör nu. 

Vill säga stort grattis till min fina vän Sabina och hennes Joakim som fick sin andra dotter igår, så himla fin liten prinsessa. 

Idag skiner solen så ska passa på att njuta av den ute. Får se vad som händer idag, ikväll blir det regn och rusk vilket kan behövas efter värme så luften får rensas lite. Då blir det mys med den bästa! Hoppas ni alla njuter av sommaren som jag.