fredag, juni 22, 2012

BLOMMOR

Har ni någonsin lagt 7 olika blommor under kudden midsommarnatten för att drömma om killen ni kommer gifta er med?

Jag har aldrig gjort det och kommer nog aldrig göra heller. Lortiga lakan och jag vet att den dagen jag gifter mig är det med Joakim för han är mitt rätta här i livet och vi kommer alltid hålla ihop. 

Har ni gjort det och drömt om någon kille ni gift er med? ( ni som är gifta).. 
Ni andra, drömt om någon kille?

Bild sen förra midsommar då min svärmor och co. var och firade midsommar
med min familj i Hofors. 

GLAD MIDSOMMAR

Idag är det midsommar. Jag vart medbjuden till Gräsö för att fira midsommar, det hör till Stockholms skärgård men jag tackade nej då jag är så förkyld, hes då min hals inte är bra så är inte så roligt sällskap kanske.

Jag ska duscha och fixa mig lite så man blir lite piggare, leta på någon somrig klänning istället för jeans. Ska nog inviga mina nya 10 cm klackskor också. Sen ska jag åka ner till mina föräldrar för jag ska fixa lite med min bil. Nya regskyltar och ny klädsel ska i.

Det är 4 nätter kvar innan Joakim kommer hem nu, jag ska pussa och krama han sån mycket när jag hämtar han vid tåget. Han ringde igår en liten stund och berättade vad dom gjort och så, dom verkar ha det superbra! 

Nu ska jag hoppa in i duschen så det händer något, kommer massa uppdateringar under dagen och en massa bilder.

torsdag, juni 21, 2012

2012-06-21

Godkväll! Detta blir ett sent inlägg men många av er är säkert vakna ännu.

Idag åkte jag och pappa i lite panik till Gävle för att gå på biltema och handla nya hjullager till min bil så den blir färdig snart, vi har fixat lite saker på den. Iallafall, vi handlade kött tills i morgon då det blir grilla och sen tog vi oss en vända på Claes Ohlsson. Väl hemma har det vart fullt upp så inte många inlägg har kommit upp.

Ska snart sova för i morgon är det en massa saker som händer, Är ju midsommar. Dock är det inte nå viktigt att "fira" men men. Umgås med familj och vänner är ju inte helt fel heller.

Innan jag lägger mig nu ska jag fixa lite tidsinställda inlägg till er, bland annat om smink och läppförstoring. Hoppas ni gillar att det kommer upp lite mer skönhetsgrejer, tips m.m 

Godnatt på er!


Hittade ett kort på mamma och pappas dator på Peavey när han låg i krukan.

DAGENS LÅT


Jag älskar Christina Perri´s röst, helt underbar!

onsdag, juni 20, 2012

MARY KAY - Mineral foundation

Jag bara måste tipsa er om Mineral foundation från Mary kay.
Jag köpte min i början av vintern och den är heeeelt underbar. Det var första gången jag testade på en mineral foundation också och jag tänker fortsätta med denna. Har över halva burken kvar och jag har användt den i ca 7-8 månader mellan 3-6 dagar i veckan. 

Den täcker jättebra, huden blir silkeslen och det ser så naturligt ut, den täpper inte igen några porer så huden får andas hela dagen med ett naturligt utseende. Helt värt pengarna, då den kostar med bortse ca 500 kr. 




Eftersom Mary Kay enbart säljs av enskilda konsulenter så kommentera eller maila mig på Korscheck.sandra@gmail.com så kan ni få uppgifter av henne jag köper ifrån. Hon skickar så om ni bor en bit bort är det inga problem. Frågor eller funderingar, tveka inte att kommentera eller maila mig. 

Kommer inom kort upp mer produkter från Mary kay som jag använder..

2012-06-20

Godkväll! Nu är det 5 nätter kvar ensam innan Joakim kommer hem, det ska bli så skönt att ha honom hemma igen!

Idag har jag gjort lite ärenden och vart med Malin till Falun en vända, hon letade kläder och jag köpte en ögonbrynspenna och örhängen, ni får se örhängerna i morgon när jag satt i dom och är hemma så jag kan fota dom. Annars idag har det inte hänt så mycket, tiden har runnit iväg och det är dags att lägga sig snart. I morgon lovar jag en massa inlägg, allt om förstora läppar till hår och musik. Lovar er..

Nu ska jag ta en glas saft och platta mitt hår. Längtar inte tills storstädning av lägenheten i morgon dock, usch men det behövs och vill ha skinande rent tills älsklingen kommer hem! Ha en bra kväll..


tisdag, juni 19, 2012

2012-06-19

Hej allesammans! Hoppas allt är bra med er och att ni som läser står ut att jag inte är så aktiv med inlägg här. Det kommer när det kommer men ska försöka få ihop 3 inlägg om dagen åtminstoende, har ju mer tid nu än någonsin när Joakim är i Scottland och jag har sommarlov.

Idag har jag vart med mamma och gjort lite ärenden och städat lägenheten. Nu sitter jag och tar det lungt innan det blir en promenad ut i skogen för att fota lite blommor, solen skiner och det blåser skönt så kan inte bli bättre. Rensa huvudet lite och så får jag ha världens skönaste träningskor på mig som jag införskaffade mig för ett tag sedan.

7 dagar sen är min älskade hemma, hoppas man får ett samtal från honom ikväll så man får höra hur dom har det i Scottland. Saknar min prins så mycket men tiden går fort.. 

Justja en fråga till er. Jag har ju blondt överhår och brunorange underhår nu (det bruna har gått ut mycket). Fråga: Ska jag färga hela håret i en brun färg och göra slingor eller bara slänga i mer slingor i håret så det blir mer ljust..?!

DAGENS LÅT



söndag, juni 17, 2012

WISH YOU WERE HERE!

Mitt hjärta är inte helt utan dig här hos mig och det har bara gått 4 dagar sedan du åkte iväg. Jag hoppas tiden går fort för jag saknar dig så otroligt mycket min fina älskling.

Man förstår verkligen nu hur mycket en person betyder för en när den inte är hos en som den annars är varje dag. Man ser allt på ett annat sätt. Men alla hans saker får mig att le och att räkna dagar tills han kommer hem igen och då är han bara MIN och jag ska pussa och krama honom. Gud vad jag längtar efter min fina sambo.

Jag kan inte ens förklara hur mycket du betyder för mig, jag gör allt för dig älskling. Vi tillsammans klarar allt och jag kommer aldrig släppa taget. Tillsammans föralltid du och jag! Jag älskar dig min fina prins!



fredag, juni 15, 2012

NYA SKOR

Här är ett par av dom nya skorna jag köpte igår. Betalade endast 75 kr för dom här. Dom har öppen tå och mellan snörningen är det också helt öppet. Dock smal där bak vid "klacken" men så snygga PÅ. Kommer bild när dom är på framöver och även lite skönhetstips.

HAIR

Ungefär såhär ser mit hår ut nu med färger och längd. Dock har jag inte sådär mycket utväxt!

2012-06-15

Hej! Igår körde jag Joakim till Gävle för han skulle ta tåget till Västerås och i morse flög han till England. Hans roliga resa har börjat och han kommer hem om 10 dagar ungefär, som jag saknar honom. Men det är bra att sakna för då har man något att se fram emot när han kommer hem.

Jag och Mikaela gick på stan i Gävle igår, träffade på Big Brother Hulda som jobbar där, jag köpte två par skor ni får se senare. Jag fick äntligen besöka Skopunkten, den fanns i Valbo förut men nu finns den i Gävle och där på stan har jag inte varit på evigheter.  Drog  hem och grillade  men det slutade inte så värst bra. Vi fick steka kötter för grillen har slutat fungera (elgrill) och engångsgrillen var konstig. Men hade en fin och trevlig kväll med film och massa prat.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig så får vi se vad vi hittar på, det är dåligt väder men regnar inte iallafall så det är ju tur. Hörs senare!

 

Joakim, I love you!

onsdag, juni 13, 2012

I LOVE YOU

Ikväll blir det en riktigt myskväll efter Joakim har packat inför sin Scottlandsresa. Han åker i morgon och är borta tills den 25/6. Jag kommer sakna ihjäl mig efter honom. Kommer vara det jobbigaste och längsta vi varit ifrån varandra men vet ju att han har det roligt på Whiskeyresan så det kommer nog gå bra, och jag hoppas med hela mitt hjärta att han kommer få tag på Wifi så han kan ringa på skype.

11 dagar , massa ensamma kvällar och nätter jag ska klara mig igenom men sen är du hemma igen efter en minnesvärd resa och då är du bara min, då är vi hela igen tillsammans älskling.

Ikväll har vi ätit trerätters middag jag gjorde. Det blev tonfisksnittar, ungstekt honungsmarinerad fläskfile med potatisgratäng och wookgrönsaker. Nu ska vi fixa med Joakims packning sen mysa framför en film och äta efterätt som blir friterade bananer (hur lätt som helst att göra), american pancake, grädde, sirap och varma hallon med ripplad choklad. Ska njuta av denna kväll..



Vad vore jag utan dig min älskade? Du är min andra halva jag inte kan leva utan. Sen den första gången jag träffade dig har jag älskat dig utav hela mitt hjärta varje sekund jag levt. I livet går man igenom vissa faser, motgångar och vi har haft sånna men utav att klara sig igenom det har vi blivit starkare än någonsin. Förstå att i snart 2 år har du stått mig närmast om hjärtat och det kommer du göra varje dag förevigt. Jag älskar dig Joakim, nu, i morgon och föralltid. <3

lördag, juni 09, 2012

Sandra Korscheck

Nu drar jag och hämtar Malin sen vidare mot Forsbacka för att ta upp Mikaela sen ska vi vidare till Gävle för vi är bjudna på grillfest hos Hannah och Linda. Kommer runt 15 pers, det ska bli riktigt nice. Dock är vädret inte sådär superbra men det kanske blir bättre senare, vi får hoppas på det iallafall.

Tänkte bjuda på två kort jag nyss tog. Har klippt mig, snelugg och sen klippt av 17 cm på håret. Det behövdes verkligen, annars skulle det bli så slitet under sommaren. Nöjd? Nja, men det funkar. Ovant med lugg, men det funkar väl.

Ha en superbra Lördag allesammans! Kommer massa kort senare ikväll..


torsdag, juni 07, 2012

2012-06-07

Hej! Nu blir det ett tråkigt inlägg om hur min dag varit. Jag har varit på banken, Arbetsförmedlingen och massa andra ärenden. Vart en vända till Falun för Malin skulle kolla på skor också, sen avslutade jag dagens bravader ute med en mjukglass vid ankdammen.

Väl hemma nu ikväll har jag städat lägenheten och vikit all tvätt, det är ett helvete att vika 180 cm lakan och dubbeltäcke överdrag. Joakim jobbar och slutar nu kl 21 så han kommer nog hem vilken sekund som helst. Blir sen middag som vanligt, dock är jag inge hungrig alls, är konstigt väder ute och dagarna springer förbi och det är tråkigt när skolan har uppehåll så man har ingen aptit precis. Har inte ens fått sommarkänslor än!

Nu ska jag pussa på min gubbe som kom innanför dörren! Hörs i morgon gott folk..

Fixade Maddes hår till studentbalen.
Rätt dålig bild men komer båttre när jag laddat in alla kort.

I love you

Jag ÄLSKAR dig och kommer alltid göra det världens finaste Joakim.
Du är mitt allt här i livet<3

onsdag, juni 06, 2012

10 Saker du inte vet om mig, eller?

  1. Jag har världens affrokrulligt hår, direkt när det blir blött blir det korkskruvar.
  2. Jag plattar mitt hår nästan varje dag och när jag var runt 13-14 år och min plattgång gick sönder jag hade köpt svindyr från frisören gick jag inte till skolan på över två veckor förns jag fått en ny.
  3. När jag och min bästa kompis Jenni var små tog vi min pappas SUPERLIM och limmade ihop våra ben i varandras, vi limmade upp våra ögonfransar mot ögonbrynen och läpparna vek vi ihop mot näsan och underläppen mot hakan. Det var inte så lätt att få loss allt.¨
  4. När jag var 10 år tog jag och min barndomskompis Michaela en varsin knappnål och tröck genom underläppen och lät den sitta där i flera dagar. MED NÅLEN på insidan av munnen. livsfarligt JA med en sån vass LÅNG nål i käften. Vi knippsade av den och satt dit en grej man har bakom örhängen efteråt.
  5. Innan jag träffade Joakim för 2,5 år sedan hade jag inte ätit köttfärs på ca 5 år.
  6. Jag har inte druckit mjölk sen jag var runt 11 år.
  7. Det jag äter nästan varje dag är kyckling.
  8. Jag har 14 piercingar (6 i öronen) och 16 tatueringar
  9. Min framtidsdröm är: Plugga klart och bli företagsekonom och få ett bra jobb, kunna resa jorden runt och sedan stadga sig i ett hus och gifta sig och skaffa två barn. När vi blir gamla ska vi bo på bygden i Italien och våra barnbarn ska springa ute på gräset bland vindruvsodlingarna och vi ska sitta på terassen och äta god italiensk mat.
  10. Jag vill helst bo i Australien där jag även kom in på en utbildning men tackade nej. Annars New York eller Tyskland. När jag blir äldre vill jag flytta till Italien.

SOMMAREN 2012

Några saker jag ska göra i sommar!
  • Åka till Stockholm hem till bästa kompis Jenni och hennes man och två barn och hälsa på. Hoppas det blir snart för jag saknar dom så himla mycket, min bästaste bästa vän. <3
  • Åka ner till Öregrun och hälsa på underbara Elin som jag lärt känna via skolan vi går på, nu är det sommar och alla vänner åker hem dit dom bor och Elin som inte bor allt för långt bort kommer få sällskap av mig några dagar.
  • Åka till Åland minst 3 gånger, iallafall 1 gång att ta med bilen över så man kan besöka dom bästa affärerna i världen, Kantarellen, Sparhallen, Elekele , Mattishallen m.m Jag och Joakim ska även åka dit och sova på hotell och spendera några dagar där.
  • Spendera varenda möjliga dag och kväll med nära och kära och njuta av vädret, sommaren och allt där till.
Har inte så mycket sommarplaner som det ser ut, men kommer ta dag för dag och bara njuta av ledigheten. Pluggat höst, vinter och vår så att vila upp hjärnan och ta nya tag inför hösten är bra, dock tråkigt att inte ha något att göra varje dag. Men ska försöka hinna med en massa under sommaren! Tror det kommer bli en underbar sommar i år, om inte så tänker jag göra den till det.