tisdag, februari 28, 2012

WHAT TO DO?

Jahapp, Joakim har gått till jobbet och jag vet inte vad jag ska göra riktigt.. Kanske ska göra ett önskat sminkinlägg?! Eller bleka håret , igen för tiotusende gången... Eller göra en kladdkaka kanske?

Hmm.. 

2012-02-28

Goddag! Jag och Joakim skulle åka och fixa det jag inte berättar än för er idag, men hon vi skulle träffa var inte där idag så det blev inge. Vi åkte till Lidl och där var pappa, handlade lite så nu håller vi på med tonfisksallad till lunch. Joakim ska jobba idag så ikväll blir det nog en massa inlägg. På tal om det, nederstående inlägg om svar på frågorna vart konstig, vit bakrund.. Orkar inte fixa det! 

Solen skiner i Hofors, hur har ni det där ute i Sverige?


måndag, februari 27, 2012

SVAR FRÅN FRÅGESTUND!


Elin, Hur många piercingar och tatuering har du??? vilken är din nästa tatuering du vill göra? :P ångrar du någon.. ? ska du göra någon mer piercing?


Svar: Jag har ju över 15 tatueringar så först och främst vill jag fylla i 3 av dom innan jag gör någon ny. Men jag har ett motiv jag velat gjort i ca 7 år nu. Jag ångrar många tatueringar jag gjort, men gjort är gjort och det går ju faktiskt att köra laser på dom men alla går att dölja med kläder så dom får sitta där dom sitter. Piercing kommer jag nog inte göra någon mer av, jag har tagit ut många redan nu. Så dom 5 synliga i ansiktet får sitta kvar, däremot blir det väl att göra några i öronen.


Anonym,
- vad har du för ögonfärg och din riktigt hårfärg?
- kan du inte göra sminkinlägg?

Svar: Jag har gröna ögon..   Jag har funderat på att göra inlägg om smink, går ju bra nu när jag köpt en systemkamera som tar bra bilder.. Håll utkik så kan jag lova att göra 1 inlägg i veckan om smink. Dock kör jag aldrig på olika ögonskuggor utan samsamma..så kanske blir tråkiga.

C, Vart köper du dina piercing smycken? Funderar du på att tatuera dig något mer, isf vilket motiv och vilken placering? Samt om du har någon tanke bakom val av motiv :)
Svar: Mina piercingsmycken köper jag på en butik i Åland (Mariehamn) som jag åker till minst 4 gånger om året. Älskar det ställe, bra kvalite, stort utbud och till ett bra pris. Förut när jag var yngre beställde jag från star-piercing på internet. Angående tatuering som jag skrev om längst upp, först ska jag fixa dom jag vill fylla i och så sen ska jag göra en stor grej på mitt lår, motivet betyder mycket för mig men tänker inte förklara det i text. Alla mina tatueringar jag har nu har en betydelse iallafall. :)

Anonym, korscheck är ett ovanligt namn.. vart är de ursprung ifrån`?
Svar: Mitt efternamn har jag fått efter min pappa som är ifrån Tyskland. Jag är ju 50% Tysk och 25 % Rysk och 25% finsk. Men mitt efternamn är Tyskt, bara min släkt som heter så också.. Skönt med ovanligt efternamn!

 Hilf Mir Fliegen är hjälp mig flyga på Tyska.. 
Den sitter på min fot..

KVÄLLER!!

Godkväll! Idag har jag och Joakim haft fullt upp med lägenheten, han har spacklat och fixat köksmöblerna, dom ska målas på nu ett lager i morgon bara sen är dom som nya igen. Jag har städat och fixat, till kvällsmat gjorde vi Dollarchips, kycklingsticks, grekisk sallad och beasås.. Ljuvligt gott! Har suttit och lirat lite black ops nu och ska snart se på Big Brother, så underhållande.. Speciellt Hanna W! Vilken stjärna.. haha..

Svar på frågorna kommer i morgon, dock har det bara kommit in 4 stycken ännu.. Men bättre än inget, kan ni få låna svar istället. Nu ska jag krypa upp i soffan med älsklingen, han ligger och lockar på mig.. 

Juste ja, klippte mig idag, ca 20 CM.. Vart så skönt, inge slitna toppar alls. 
Underbart.. Saknar mitt svarta hår lite, men blir snyggt med ljusare nu till sommaren.

(Bloggen är inte färdig ännu, bild m.m fattas)

UNDER OMBYGGNAD!

Bloggen kommer se konstig ut under dagen så ni vet..

Men skriv frågar i inlägget under, tänkte svara på dom sent ikväll eller i morgon beroende på hur många frågor som kommer in.. Kanske inte några alls.. Ha de bra så länge!

..Fråga vad ni vill...


EN FÖRÄNDRING

..Nej, denna förändring är inte det jag och Joakim ska göra som jag skrev i förgående inlägg.

Utan jag ska klippa mig idag, har ju hår ner till rumpan nästan och det är slitet efter alla blekningar så tänkte klippa av det minst 20 cm. Då kommer jag kunna ha i massa hårinpackning, bleka till det sista som behövs och då är det troligtvis frisk till sommaren då det kommer solblekas och så. Har ju alltid haft jäääättetjockt hår men det har blivit så tunt då jag plattar det varje dag eftersom jag har självlockigt (se bilden nedan). 

Jag kommer ju få panik väl efter det är avklippt men det är så behövligt.. Så inte mer hår blir slitet och jag lär klippa av mig allt. 

Lägger upp foto sen..


söndag, februari 26, 2012

MIN SÖNDAG

Godkväll! Jag och Joakim har haft en trevlig eftermiddag nere hos mamma och pappa, myste med Alfred kunde jag inte göra för jag är så förkyld och slemig i halsen så ville inte smitta honom, goungen.

Nu när vi kom hem gjorde jag krämig pasta med ruccola, lax, mozarella och purjolök. Var såååå gott, första gången jag gjorde det och definitivt inte sista heller. Joakim har spacklat och grejat och nu står han i duschen så passade på att lägga in kort på maten, bjuder på en bild på mig också från idag. 

Blir film och tvspel nu ikväll, äta lite fruktsallad. I morgon ska jag och Joakim göra något så jävla galet, är så spänd på vad vi ska göra och så överlycklig. ÄNTLIGEN!!!! Ni får veta i morgon, kanske.. Iiiiiih.... Ha en bra kväll!


(Klicka på bilderna för att se stort)

2012-02-26

Hallå! Sööööndag och jag har lov, så skönt att kunna sova i morgonbitti. Solen skiner ute, helt underbart väder. Jag och Joakim ska åka till mamma och pappa nu för min syster, hennes kille och deras lilla Alfred är där och hälsar på, mosters lilla älskling.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Söndagsmys med ps3 spelande och en film, god mat.. Älskar att vara sambo med världens bästa. Man har det så bra jämt, att dela mornar, dagar, kvällar och nätter med någon som står så nära är en fantastisk känsla. 


lördag, februari 25, 2012

2012-02-25

Hallå! Idag har jag varit i Falun och besiktad bil, handlade lite på Maxi ica och nu ska jag snart sätta igång med mat. Blir potatis och finsk korv i ugn med gurkmojs, gott. Joakim kommer hem snart från jobbet. Ikväll blir det lungt och se på Melodifestivalen, hoppas det blir massa bra artister med. 

Kanske hörs senare igen, får se om jag bloggar nå mer. Ha en fin kväll annars!

Kort taget nyss med min nya kamera som jag älskar..

torsdag, februari 23, 2012

RECEPT: Kyckling, Mozarella & Broccoli- PAJ

Pajbotten:
3 dl vetemjöl
100 gram smör/margarin
3 msk vatten
lite salt

Fyllning:
3 stora kycklingfilér
Broccoli
Mozarellost (riven helst)

Äggstanning:
3 dl mjölk
3 ägg
kryddor: Svartpeppar, salt m.m

Knåda ihop till en deg, kavla eller tryck ut i en form och picka hål med en gaffel. Låt stå i kylen 30 minuter. Sätt på ugnen på 225 grader. Stek kycklingtärningarna med broccolin som är i mindre bitar (jag köpte fryst och delade), krydda valfritt. Förgrädda skalet i ugnen 10 min, häll i riven ost på skalet, sen kycklingblandningen och sen det sista rivna mozarella osten. Häll över äggstanningen som du vispat ihop och in i ugnen ca 20-30 minuter på 200 grader. 



2012-02-23

Hej, idag är jag hemma från skolan. Är helt borta i huvudet av denna jobbiga och långdragna förkylning och slem i halsen och feber + frossa gör inget bättre. Jag och Joakim har städat lägenheten idag fast det gick trögt för mig. Har duschat och så nu så man blir lite piggare, ska vädra hela lägenheten nu för det är så skönt väder ute, solen skiner och det är vindstilla..

Tänkte laga paj idag. Med kassler, mozarella och broccoli. Bilder kommer upp sen också, när jag orkar lägga in dom på datorn. Hörs senare!


onsdag, februari 22, 2012

Sjuk

Jag är sjuk, förkylningen har gått över till hjärtklappningar, ont i revben på vänster sida, slem och hostningar tills jag spyr och nästan svimmar då jag ej får luft. Ha det bra så länge, nu ska jag vila!

tisdag, februari 21, 2012

TEMA-ARBETE

Idag i skolan hade vi tema, vi skulle ta reda på en sak vi skulle komma på en grej att arbeta med. Något från USA som påverkat oss i Sverige. Så jag, Malin, Hannah och Elin valde Coca cola. Kommer bli riktigt intressant att göra en powerpoint redovisning om detta för det har påverkat oss mycket mer än vad vi tror.

Tog lite bilder.. 

 En glad Elin.. 

 Söta Elena!
 Åkrar, åkrar och åkrar, hela vägen till skolan..
 Min fina fina fina Elin.. love you babe!
 In the school
 Elin testade att fota lite..
 Hannah
Malin


Nu ska jag och älsklingen kolla på The walking dead och dricka te, jag är sjuuuuk.. Godnatt!

måndag, februari 20, 2012

2012-02-20

Godkväll! Idag har jag inte kunnat sovit ut fast jag är sjuk, så förkyld och ont i halsen.. Det har varit några gubbar och borrat nere vid hissen för dom ska sätta in en sån där knappgrej så dörren öppnar sig när man trycker på den. Självklart gör dom det nu bara för att jag och Joakim kommer flytta snart. Vi har bestämt oss att flytta till 3rok här i Hofors, ska bli skönt med ett kontorsrum. 

Annars idag åkte jag till skolan en vända på eftermiddagen för jag vill inte förlora nå närvaro, avbokade till och med läkartiden för att åka till skolan. Sen har man varit hemma bara, ska se lite på tv nu sen sova i tid för i morgonbitti är det Engelska hela förmiddagen så lär vara utvilad.

Kanske kommer göra en ny blogg framöver också, men det får ni reda på då isåfall. Sen ni alla kära vänner , jag har inaktiverat mitt facebook konto. Tycker det bara skapar problem, vill någon av mina vänner mig någon så har dom mitt mobilnummer, till er andra - Kommentera eller maila: sandylower@hotmail.com   Ha en fin kväll!


lördag, februari 18, 2012

NOBODY LOVES ME LIKE YOU DO


What if I'd never met you
Where would I be right now
Funny how life just falls in place somehow
You've touched my heart in places that I never even knew
Cause nobody loves me like you do

2012-02-18

Hallå! Kanske ska göra något roligt inlägg senare här i bloggen om något. Tatueringar, Piercingar, Musik, Bak recept.. vad tycker ni?

Joakim jobbar eftermiddag, kommer hem runt 18.00 tiden så då blir det väl laga middag sen ta det lungt ikväll. Han ska jobba i morgon också och då ska jag iväg till Gävle och hälsa på syrran. Vet inte vad jag ska göra nu under dagen iallafall, är ju städat i lägenheten och jag sitter här sminkad och har plattat ner håret. Kanske ska överaska Joakim med något, tips? 

Nyss taget med nya kameran.

fredag, februari 17, 2012

2012-02-17

Idag blir det fredagsmys hela kvällen. Joakim slutar 20.00 så då ska jag ha gjort middag klar. Blir kassler i ugn med ananas, tomat och mozarella. Till det potatisgratäng och grekisk sallad. Sen ska vi se på film och bara mysa för sen jobbar han eftermiddag hela helgen. 

Ska nog fota massa med nya kameran morgon så kommer upp bilder då... Ha en bra Fredag alla.

Älskar dig min tok! 

I LOVE CATS

Testade nya kameran och tog lite kort på katterna.. Den grå och den sista bilden på honkatten är våra. Svartvita, svarta med vitt och beiga katterna är mina föräldrars små sötnosar. 

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM STORT!









Min älskade Alice..

onsdag, februari 15, 2012

Systemkamera

Köpte en systemkamera för ett tag sedan, men den funkar inte. Köpte den begangnad, iallafall den ska jag sälja iväg för 200 kr, är nog att man lär köpa ett nytt batteri. 

Men idag ska jag in och köpa en helt ny, blir det Canon eos 1100D, den kommer duga perfekt för mig som inte fotar så mycket. Men blir väl kanske mer nu, dock är jag ingen naturfotare, utan mer folk och så. Så nu blir det maaaassa kort här framöver. Roligt va?

Så ser den ut.. 

tisdag, februari 14, 2012

I LOVE YOU

Kom hem för ett tag sedan och Joakim är hemma, han skulle aldrig jobba. Han har storstädat hela lägenheten så den är jättefin. Gjort god mat, fläskytterfile i ugnen med mozarella, vitlök och grädde och potatis till. Köpt en jättefin ask med gelehjärtan och mörka chokladhjärtan i. 

Jag gav honom en ros med vitt i, två stycken jättesöta chokladförpackningar som det står text på sen en vinflaska som passade perfekt till maten. 

Jag är så lycklig, jag är så kär i min fina sambo. Vad skulle jag göra utan dig Joakim? Du är allt jag någonsin drömt om. Jag älskar dig!

Världens bästa Alla hjärtans dag.

ALLA HJÄRTANS DAG

Jag går i skola och Joakim ska jobba kväll så vi hinner inte fira något speciellt idag, men man kan väl fira vilken dag som helst?! Tänkte iallafall göra american pancakes nu med sylt och glass innan jag åker till jobbet som vi kunde gluffsa tillsammans. 

Det är iallafall min och Joakims andra alla hjärtansdag vi firar och jag älskar honom mer än något annat på denna jord, han är min andra halva, min stora kärlek, den rätta för mig. Är så glad att jag har honom! 


söndag, februari 12, 2012

HJÄLP!!!!

VET NÅGON VAD DETTA ÄR?
Någonting från under vattnet, något som sett något liknande
som skulle kunna tänka sig gissa/veta vad detta kan vara.



torsdag, februari 09, 2012

2010-02-09

Hej! Fick en order av Jenni att uppdatera så tänkte skriva lite snabbt. Igår låg jag helt slakt hemma hela dagen, kollade på film med Malin på kvällen medans Joakim jobbade bara. Idag ska jag till skolan, inväntar svar från Malin bara så ska vi dra dit. Sen lär jag hem och städa, ska även ladda in korten från kryssningen så ska jag kika igenom om jag har några att bjuda med mig av, men det har jag nog så håll utkik under dagen.

Annars då, är jävligt kallt ute men det är ju vinter så. Nu ska jag leta på min nya ring sen åka, Ciao ..


tisdag, februari 07, 2012

2012-02-07

Hej! Vi hade det helt underbart på båtresan till Finland. Var inte nå mycket folk alls så det var en lugn och skön resa med god mat och inge stress. Kom hem sent igår så skulle helst vilja sova ut idag men vi ska iväg och kolla på en lägenhet, ska bli skoj, är så spänd hur den kommer se ut. 

Senare ska vi äta god mat och tårta för att fira min bror Andrej som fyller 25 år idag. Köpte en present åt honom på båten igår så hoppas han blir glad. Ikväll ska Joakim jobba , stackaren så då kommer Malin och Kim hit för jag ska bleka slingor i hennes hår. 

Bilder från kryssningen kommer upp senare idag eller i morgon. 

Jag och mitt krull i bussen påväg till Stockholm.

söndag, februari 05, 2012

BYE SWEDEN!

Hej! Nu sitter jag och väntar på att Joakim ska bli klar, han står i duschen. Själv har man varit uppe sedan 08:00 i morse. Packat, fixat med katterna och deras vakt, duschat och fixat mig och städat lägenheten. 

När Joakim är klar ska vi börja dra oss, vi ska nämligen lämna Sverige ett tag och åka till Finland. Ska bli så skönt att komma iväg lite med min fina sambo. 
Lovar att ta massa kort som ni får se sen när vi är hemma igen om några dagar. 

Älskar dig mitt hjärta!