lördag, december 31, 2011

ÅRET 2011

Tänkte visa lite blandade kort från året som gått. 
Idag firar jag och min älskade Joakim in det nya året hos mina föräldrar med god mat och trevligheter. Gott nytt år på er..


 Min bästa kompis fick sin andra dotter.
(på bild- Hennes första dotter Nova och Jenni )
Jag hade långt hår..
Min syster fick sin första son Alfred..

 Joakim och jag bestämde oss för att bli sambos hos mig i Hofors.
 Sista lasses från hans lilla lägenhet i Gävle ..
 Så vi bestämde oss för att sälja skinnsofforna och köpte en stooooooor soffa.
 Gullungarna Emelie och Thure kom och hade en trevlig kväll med oss, det lär vi göra om.
 Grillade hela sommaren på våran balkong..
 Rainer och pappa (bröderna) firade Jocke rejält på hans födelsedag..
 Jag åkte på kryssning med tjejkompisarna..
 "Hilf mir fliegen" vart satt på min fot.. Min 16e tatuering..
 Bästa kompisen Jenni vart fru till hennes Christian , bröllop i Stockholm..
 Joakim och jag var till Åland ungefär 10 gånger under det här året.
(på bild, pappa, mamma, bror Andrej och Joakim uppe på utkiksplatsen i Mariehamn)
 Jag och Joakim gick igenom en del jobbiga saker,
och vi blev så starka utav våra beslut och vi står närmare varandra nu än någonsin.
 Började plugga på Folkhögskola och vart kompis med jättemånga fina människor som har en sån stor
plats i mitt hjärta. Charlielou, Elin, Elena, Khady, Hannah och Louise (på bilden till höger), och måååånga fler.

 Jag och Joakim skaffade oss en till misse, en grå liten Peavey vart det.
Döpt efter Joakims förstärkare. Nu har vi två katter.
 Vi gjorde om hallen, tapetserade om, köpte spegel, lampor, blommor, byrå och vi blev jättenöjda.
(på bilden är en liten del av hallen)
 Vi kastrerade båda katterna då Peavey i tidig ålder ville para sig.
Och på bilden, han är 10 månader och såhär liten, kortet är taget i December.
Han växer ingenting..
Jag och Jokim, vi har sånt fint hem, vi har två underbara små missar.
Vi har varandra och vi är trygga tillsammans.
Nästa år hoppas jag kommer bli mycket bättre än detta.
Det har varit svåra stunder, nära har lämnat denna jord och vi har stöttat varandra
i ur och skur. Vi vet att tillsammans klarar vi allt och vi är glada över att ha varandra.
Jag älskar dig Joakim! <3


fredag, december 30, 2011

30 December 2011

Hej! Idag gick jag upp tidigt och började städa lägenheten, det som är kvar att göra är att gå igenom skafferiet, men det får Joakim hjälpa mig med någon dag. Vill ju börja det nya året med fint i hemmet. Vid lunch tid åkte Joakim till jobbet och jag åkte till mamma och pappa. Sen åkte vi in till Gävle och firade syrran som fyller 33 år idag. Stannade på Maxi Ica på vägen hem, så inhandlade en massa saker, silvershampoo och mer blekning också. Vill få bort allt orange i håret för att få en brun fin färg utan massa nyanser i. 

Nu är jag hemma och ska åka och hämta Joakim om 1 timme, då ska vi till Lidl en vända och handla lite, sen hem och mysa i våran nystädade lägenhet, förresten så tog jag bort julen idag, varför ska man ha stjärnor i fönsterna när snön är borta, julen är över. Men undra när vintern ska komma tillbaka? Fast man bor så här uppe i norr så är det bara några ynka snöhögar, men är halt och is nu idag iallafall. På väg hem så var det en bil som körde in i mittenräcke en bit framför oss, och en bil bakom oss körde in 4 km efter.. Läskigt! Så mycket trafik nu under jul och nyår, KÖR FÖRSIKTIGT!!! 


I morgon ska jag och älsklingen skåla in det nya året tillsammans.. 

torsdag, december 29, 2011

29 December 2011

Hej! Idag har det inte hänt mycket, körde Joakim till jobbet och köpte sen slingmedel för jag ville bleka lite slingor i det bruna, självklart blir det orange fast nästan inge slingor alls, det tar inte på mitt hår. Ska låta det vara nu ett tag sen ska jag fortsätta fixa slingor, det lär ju iallafall bli klart nu till våren, ska ha mycket ljust i håret. Så trött på det svarta.

Dags att ta tag i disken nu iallafall och sen kika vad man ska göra för middag ikväll, älsklingen slutar 21 ikväll först. Jobbigt när han jobbar eftermiddag, så ensamt hemma. 

Händer på nyårsafton då gott folk?

onsdag, december 28, 2011

I LOVE YOU

Mitt allt, min Sambo, min självsfrände, min kärlek, min andra halva, mitt liv och mitt allt.
Min fina Joakim, jag älskar dig mest av allt i hela världen.
En sekund utan dig känns som en evighet, när vi är tillsammans känner jag sånna starka kärleksband mellan oss och jag vet att du är den rätta för mig, vi är dom rätta för varandra.
You and me forever.. 

2011-12-28

En ny Sandra inför 2012.. Klippt mig, färgat håret brunt och tagit ut alla piercingar förutom den i överläppen. 
Ska bleka slingor i håret om några dagar, har velat haft brunt hår så länge men svårt att få bort det svarta. Är dock lite rött i det också men det gör ingenting. 


måndag, december 26, 2011

26 December 2011

Hej! Igår kom världens storm här i Hofors, jäklar vad det ligger träd överallt. Låg säkert 100 träd bara på en plätt nere på marken, låg över vägar och allt har blåst iväg. Mamma och pappas flagga, hela skiten har dragits bort. Nu har den avtagit, blåser bara lätt nu..

Gick upp 09 i morse och började ringa runt till Elgiganten för min diskmaskin jag köpte igår, tallrikarna gick inte in i den så ska lämna tillbaka den i morgon och så har jag beställt en som blir hemskickad om 1 vecka, en fullstor. Köpte en bänkdiskmaskin igår, samma som jag har hemma dock ska den säljas då jag vill ha en ny bättre. Men lika bra att ha en stor när man ändå ska punga ut några tusen. 

Idag kommer syrran, hennes Andreas och deras lilla Alfred hem hit till mamma och pappa, Brorsan och hans dotter Wilma kommer också. Så ska busa med mina goungar då. Sen blir det iväg en vända med Jimmy, Malin och Micke för dom ska köpa Xbox. Ikväll ska jag möta upp svärmor och Jockes syster för dom ska släppa av Jocke en bit från Hofors, sen ska dom fortsätta hemåt. Skönt att julen är över och min älskade kommer hem, som jag saknat honom! 

Nu ska jag läsa bloggar. Elen, Internet och telefonerna har inte funkat sen kl 1 inatt, pga stormen.

I love you..

söndag, december 25, 2011

25 December 2011

Hej gott folk! Vad har ni gjort idag då?
Själv har man varit till Valbo köpcentrum och gått på Elgiganten, Siba, Mediamarkt m.m Trodde klädersaffärer och Ikea skulle vara öppet men dom öppnar i morgon med sjuhelsike rea. Får se om man ska ta sig iväg någonstanns då och kika runt. Är inte ute efter några kläder då jag har så sjukt mycket av både kläder och skor men roligt ändå att kika runt, förutom trängseln då. 

Idag köpte jag iallafall detta... Diskmaskin ( så om någon är ute efter en billig bänkdiskmaskin så har jag en för 200 kr hemma, den funkar men jag ville ha en större, min är köpt för ca 5 månader sedan ), Rakapparat till Joakim, Plattång, Sterio/radio till köket, dammsugmunstycke + dammsugspåsar (behövs alltid). Så vart en hel del saker, bara hårda "paket". Hehe.. 

Nu ska jag fixa och dona lite sen åka ner till mamma och pappa en vända, älsklingen kommer hem i morgon först. Saknar han så sjukt mycket men i morgon ses vi igen, min fina snuttepluttsötnos. 


lördag, december 24, 2011

24 DECEMBER 2011

God Jul människor där ute i mörkret. Jag firade min lilla jul igår då älsklingen var hemma. Han är i Stockholm nu och firar jul min fina älskling, gud vad jag saknar honom redan fast han åkte i morse.

Ska sitta och glo på tv hela kvällen nu hos mamma och pappa, sen hoppas att tiden går fort för jag vill på mellandagsrea, till Ikea och sånt men vill helst ha med Joakim men det går inte då han inte kommer hem förns på Måndagkväll. 

Ha en bra dag/kväll allesammans..


fredag, december 23, 2011

FUCK THIS SHIT

Jag hatar julen, jag hatar alla dess jävla stress inför jul, jag hatar all jävla julmat för flera jävla tusen kronor, jag hatar jul och alla dagar runt om..

Jag har satt upp en stjärna som hänger i sovrummet och en stjärna som står på fot i köket, men NU när detta inlägg är publicerat åker dom bort, Jävla idiotjul. Vad fan är det man firar egentligen? Något med gud, jesus?? Fuck Jesus.. Han finns inte, bara i människors jävla huvud för dom tror på honom. Idioti..

Jag har ingen julkänsla och dom julklapparna jag köpt har jag gett redan, jocke har fått , mamma och pappa. Köpt småsaker till syrran och brorsans unge som får i morgon då jag ska åka ner till mamma och pappa och käka den äckliga julmaten man äter så mycket av att man mår illa.

IDIOTJUL, va över för i helvete.. Så vi kan börja skola/jobb igen och få tillbaka alla vanliga jävla bekymmer. GOD JÄVLA JUL från mig..

torsdag, december 22, 2011

Du har nått min själ älskling..

Vi är vuxna och delar vårt liv tillsammans. 
Det är helt underbart att framtiden är vår och vi vet vad vi vill.
Jag vill inte leva en sekund utan dig Joakim.
Är så glad att vi hittar varandra så vi kan leva vårt liv,
 uppleva alla planer vi har tillsammans och bara njuta av världen som väntar på oss utanför.
Jag blir bara mer och mer kär i dig för varje dag som går, är så förtrollad förälskad i dig..
Sen första gången vi träffades har mina känslor bara blivit starkare och starkare, nu har det gått 15 månader av kärlek och mitt hjärta slår för dig så starkt att det ibland gör ont.
Jag älskar dig min vackra älskade Joakim!

2011-12-22

Hej! Om 2 dagar är det julafton, jag känner inte att det är de. I morgon kanske det blir mer julkänsla då jag och Joakim ska till Falun och gå runt på stan för att kika, handla lite och så. Sen på kvällen blir det uppesittakväll hos mamma och pappa sen kommer min älskling åka till Stockholm under julen, kommer sakna ihjäl mig efter honom. Men det är 2 nätter så det ska nog gå bra.. Sen är vi hela igen när han kommer hem!

Idag har det inte hänt mycket, Joakim jobbar eftermiddag och kommer hem 21.30 ikväll. Så jag har passat på att städa i lugn och ro, nu sitter jag med hårfärg i och ska snart hoppa in i duschen sen göra i ordning nå sen middag, blir sent när Jocke jobbar eftermiddag men men..

Lär hoppa in i duschen nu innan jag råkar trycka bak huvudet på Joakims vita skinnstol här vid datorn, hehe!


JOAKIM BERGSTRÖM

Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!
Åååh du gör mig galen älskling, du är det bästa som finns.
Älskar att bo tillsammans med dig och leva det liv vi båda alltid önskat ha. Nu och föralltid. 

onsdag, december 21, 2011

..

In a mirror is where we find a reflection of our appearances,
but in a heart is where we find a reflection of our soul..

2011-12-21

Hallå! Idag körde jag Joakim till jobbet till 13.00 sen hämtade jag Malin, vi åkte till Sandviken och sprang omkring och letade julklappar .. Sådär i sista sekund, som vanligt. Förra året trängdes vi bland flera hundra personer i timmars kö i valbo köpcentrum, ALDRIG MER..

Kom precis hem och fick ringa grannen i panik för det luktar bensin i hela trapphuset och ÄVEN in i lägenheten i hallen. Vi trippade ner och ser någon kille määäääkka med sin moped, IDIOT .. Alltså katterna går runt höga här hemma.. Nu ska jag göra hemmagjorda köttbullar som älsklingen beställde till kvällsmat tills han kommer hem från jobbet, luktar nog godare här hemma snart! 

Hörs om ett tag igen med några inlägg.




tisdag, december 20, 2011

LOVE

Jag älskar dig hjärtat, du är så underbar älskling. 


2011-12-20

Hallå på er! Det är 4 dagar kvar till julafton, har inte riiiiiktigt fått julkänslan än men den kommer nog på Fredag då jag och älsklingen ska ner till mamma och pappa på uppesittakväll. Längtar tills fredag för då är karln ledig och vi ska julhandla i Falun, mysigt.. 

Idag har jag varit till doktorn och tagit prover, gick bra och har även pratat med barnmorskan om kopparspiral, någon av er som har någon erfarenhet inom kopparspiral? Tar gärna emot berättelser, tips m.m angående det då jag aldrig haft det förut. 

Annars idag har vi städat hela lägenheten här hemma så det är fint nu under jul och nyår då vi inte kommer vara hemma hela tiden. I morgon blir det tvätta allt som ska vara rent under nästkommande vecka. Vi gjorde jättegod tajitas och åt, kycklingtacos för er som inte vet va det är. Sen har vi kollat på en film, nu sitter Jocke och knapprar på sitt nya tagentbord och mus han fick av mig idag och jag läser runt på Internet om del saker. 

Något speciellt ni vill läsa om i bloggen?
Kläder, Piercingar , Tatueringar, Bilder, Recept... .. 


söndag, december 18, 2011

JULBAKAT

Hej! Igår hade jag och älsklingen en riktig myskväll. Vi gjorde hemmagjord pizza som vart supergod, vi kollade på massa filmer och bara myste i soffan. Självklart somnade jag där och vaknade 4 i morse så då traskade jag in och kröp ner brevid världens goaste sambo. Söten ville inte väcka mig då jag sov så skönt. 

Idag jobbar Joakim till 19 ikväll så jag passade på att bakade lite inför julen, gjort saffransbullar redan, så gjorde Finska vita pepparkakor och finska julstjärnor med plommonmos i. Huuuuuuuur gott som helst blev det. Under recept här på bloggen finns det steg för steg + ingredienser för julstjärnorna för er som är sugna att testa på. 

Nu ska jag läsa nyheterna och lite bloggar.. 



lördag, december 17, 2011

I LOVE YOU

Jag älskar dig mer än något annat i hela världen Joakim Bergström. Du är mitt allt och jag kommer alltid hålla fast i dig, i allt vi lovat varandra om framtiden. Vår framtid som vi ska klara av tillsammans, jag ser en framtid med dig, i morgon, om 1 år, om 10 år, om 40 år. Alla våra planer vi gjort tillsammans står i ytterdörren och bara väntar på att vi ska ta vårat steg ut, ut i vår framtid. 

Jag älskar allt med dig, dina ögon, dina läppar, dina fina händer , ditt hår och hur du ler, hur du ser på mig och när du går, när du kramar och håller om mig, när du ser mig i ögonen och säger att jag har dom vackraste gröna ögonen du sett, när du ler när du kommer mot bilen när jag hämtar dig på jobbet, när du ligger i soffan med katterna på ditt bröst och säger att dom är våra minsta små barn som betyder allt för dig. 

Jag älskar dig, för den du är. 


Vår kärlek är oslagbar, det är något varken du eller jag känt förren vi träffade varandra!
Föralltid är du och jag.. 

SANDRA KORSCHECK

Jag tänkte berätta lite om mig själv för er.. Dom flesta som jag vet läser känner mig in och utan men till er andra så... jaa!!

Jag heter Sandra Korscheck , är 22 år gammal och är uppväxt och bor i Hofors, ett litet samhälle mellan Gävle och Falun som faktiskt har nästan ALLT, iallafall det viktiga man behöver. Typ en bensinmack, mataffärer, badhus, Gym, skolor och en massa fina sjöar. Jag flyttade hemifrån för ca 2 år sedan då jag varit arbetslös den mesta delen efter jag tog studenten 2008, jag fick Handels & administrations-p, i Hofors ja. 
Sedan ca 1 år tillbaka har jag varit sambo med världens bästa Joakim, han förgyller mina dagar med kärlek och skratt och vi är lyckligare än någonsin efter en hel del saker vi gått igenom tillsammans. Vi bor i en stor fin 2a med våra katter Alice 2 år och våran minsting Peavey 7 månader, hur kan dom små ge så mycket kärlek?!

Sedan i Augusti har jag börjat på en Folkhögskola för att läsa hög Matte, Svenska, Engelska och Psykologi och jag trivs som fisken i vatten. Lärarna, alla nya människor jag lärt känna är helt underbara. Älskar mina brudar så mycket som jag träffar varje dag där i skolan. Iallafall så på fritiden spenderar jag mycket tid åt mina katter, mat och baklagning, Fota, Tatuering & piercing är mitt största intresse och även allt som har med Smink och hår att göra. Klipper en hel del på fritiden och färgar och donar. Det ända jag önskar jag hade var en systemkamera, då hade mitt liv nääääääästan varit komplett. 

Har mycket att skriva men nu har ni fått vetat lite om mig iallafall. Om ni har några frågor så skriv gärna i kommentarsfältet eller skicka mail till Sandylower@hotmail.com , Inga frågor är fel..


RECEPT; Saffransbullar med mandelmassa och russin

Här kommer mitt recept på Saffransbullarna jag gjorde med russin och mandelmassa.

Du behöver:
50 g jäst för söta degar
100 g smör
2 pkt saffran (0,5 *2 )
1,5 dl Strösocker
½ tsk salt
Ca 15 dl vetemjöl (Jag tog ett halft paket mjöl, då jag gjorde på en halvliter, det blev 56 bullar)
½ paket russin beroende på hur mycket russin du vill ha i, jag hade ett stort paket russin så därav halva jag hade i degen.

Fyllning:
Ca 200 g smör att bre ut på den utkavlade degen.
1 dl Socker
Vaniljsocker
200 g Mandelmassa (Jag rev min och hade på, ha den i kylskåpet så den är kall då först, annars är den så mjuk. Går även bra att blanda ut den , mosa med en skvätt mjölk och bre över.

Pensla med ägg och strö över pärlsocker innan dom ska gräddas i ugnen på 225 grader ca 10 minuter.

Gör såhär:
1. Smula jästen i beredaren eller bunken. Smält margarin och tillsätt mjölken i det. Blanda dom torra ingredienserna och mortla saffranet om så behövs. Häll i smörmjölkblandningen tills det blir en fast deg, häll i russin och låt stå och jäsa i ca 30 minuter.
2. Dela degen på 2 och kavla ut och bred på rikligt med smör, sätt på socker och pudra på vaniljsocker. Ha på mandelmassa och rulla ihop, skär ungefär 1 cm breda bitar och lägg i bakplåtspapper, låt jäsa under duken ca 10-15 minuter innan du penslar på ägg och strö på pärlsocker.
3. Grädda i ugnen på 225 grader ca 10 minuter tills om får en gyllenbrun färg.


Mina bullar...

Här gjorde jag vaniljsaffransbullar, inge russin eller mandelmassa.
Vart jättegoda också. 


Frågor?




torsdag, december 15, 2011

2011-12-15

Hej! Sorry för lite uppdateringar, har varit ganska mycket ett tag nu men det går mot ljusare tider. INTE ute då, jävla skitväder. haha!

Aja, i morgon är det sista dagen i skolan iallafall. Ska bli skönt med lov men ändå tråkigt när man inte får träffa kompisarna varje dag som man är van vid. Får ladda om nu och ta nya tag tills Januari. Hoppas nästa år blir bättre än det som varit för detta har varit ett riktigt skitår, men jag har ju Joakim som förgyller mina dagar så det är bra iallafall.

Recpetet på Saffransbullarna kommer upp i morgon, nu ska jag duscha och göra fruktsallad tills älsklingen kommer hem från jobbet. Ha det bra!


lördag, december 10, 2011

2011-12-10

Hej! Fick en önskan av Emma att hon ville ha recept på mina saffransbullar jag gjorde med mandelmassa och russin så recept kommer upp senare idag. Ska nämligen iväg med mamma för att leta efter julklappar idag. Så håll utkik efter receptet.


För övrigt hade jag en mysig kväll igår med Joakim, vi åt ost & kex, räkor och myste framför tvn. Somnade rätt tidigt i soffan så missade vem som vann idol men det var Amanda, henne gillade jag INTE.

Näää nu ska jag fixa mig lite, väcka Joakim och göra frukost åt oss. Han ska jobba hela dagen därför jag passar på att åka iväg med mamma. Vi hörs senare, förresten hur ser det ut med SNÖ hos er alla där ute i Sverige? vi har världens vinterland här i Hofors.

tisdag, december 06, 2011

2011-12-06

Hej! Idag har jag varit i skolan 8,40-15,50. Haft Engelska och lyssnat på Tema-redovisningar, själv ska jag, Hannah, Sanna och Ida redovisa på Fredag så jag väntar på lite bilder m.m så jag kan sätta ihop en powerpoint ikväll. 

Nu har jag iallafall bakat lussebullar. Det är saffransdeg med russin, i har jag vaniljsocker, smör och mandelmassa. GOTT GOTT GOTT GOTT GOTT! Blev 58 stycken.. 

Ska dricka saft och fika med mamma och pappa nu innan jag ska åka och hämta älsklingen på jobbet, så kallt och mörkt ute, halt också så han får inte gå själv.

måndag, december 05, 2011

KÄRLEK

Joakim, du är mitt livs kärlek. 
Varje dag som går blir jag bara mer och mer förälskad i dig. 
Allt som har med dig att göra gör mig lycklig och får mig att le var dag jag vaknar upp.
Jag älskar dig min fina prins. 

söndag, december 04, 2011

2011-12-04

Jag har inte skrivit på ett tag för det har hänt en hel del som jag faktiskt inte tänker dela med mig här, inte just nu iallafall. Hemska saker som jag och Joakim bearbetar oss igenom sakta med säkert. Det kommer bli bra, det vet vi. Hoppet är det sista man ger upp sägs det, hoppet för oss är att allt ska bli bra igen med mig!

Hoppas nu alla andra njuter av att julafton närmar sig med stormsteg, vissa längtar tills snön ska falla ner på våran mark men det är skönt tycker jag så länge det inte är 30 minus ute och halt , slaskigt osv. Snön kommer när den kommer och då kommer den för att stanna ett tag kanske?! Kom en massa snö för en vecka sedan iallafall, men den smälte bort. Vädergudarna kan inte styra så går inte att göra så mycket, vist?

Idag ska jag koka KOLA, gott julgodis.. Kanske ska åka en vända till syrran också och pussa på Alfred, mosters lilla älskling. Ikväll blir det tv och mys med världens bästa Joakim <3

DAGENS LÅT