söndag, september 25, 2011

2011-09-24

Hej! Söndag och lovade att uppdatera med bilder från helgen. Har iallafall haft en jättebra helg.

I Fredags på morgonen åkte jag, Jocke och Micke till Uppsala till ett ställe som heter Thuns, mitt ute i ingenstanns. Dom hade mycket saker men allt finns ju på närmare ställen också. Köpte 2 par leggings och en jeanskjol, en jättefin stickade grå tröja och en beatles t-shirt till Jocke. Sen köpte vi lite småsaker till heminredning, fick 2500 kr för det. Sen drog vi in till Uppsala, men hade inte tid att åka runt och kolla även fast jag ville både till Ikea och Gränby Galleria, får bli en annan gång. På vägen hem tog vi upp Charlielou för vi skulle iväg på "vuxenparty" hos Sandra, en massa dildos, leksaker för tjejer och killar, oljor m.m så vi spenderade Fredagkväll där med en massa skratt. 

Lördagen , igår alltså. Då städade jag och älsklingen hela lägenheten på morgonen sen åkte vi iväg och storhandlade i Falun på Citygross med Micke. På kvällen gjorde vi god mat, kollade på tv och bara myste. Och nu idag har vi tagit det lugnt, ska åka till mamma och pappa om ett tag för min syrra och hennes bebis kommer dit så ska pussa lilla Alfred massa idag. Sen ikväll blir det att göra sallad, kassler i ugn med ananas och ost och hemmagjord potatisgratäng och se på det där nya med Robert Gustafsson och sen True talent. I morgon är det skola 9.20 - 15:50. Lååååång dag! 

Här kommer lite bilder från i helgen iallafall.. 

 Lite dildosar från i Fredags, hon som hade partyt hade hur mycket som helst som hon visade upp. 
 Peavey myste massa.. 
 HAHAHAHAHAH
 Älsklingen förvandlades till min prins på Burger King
 Testade en pälsmössa (INTE ÄKTA PÄLS).. 
Min nya handväska, gillar den! 

torsdag, september 22, 2011

2011-09-22

Hej! Inte blivit några inlägg på några dagar igen. 

Denna vecka har iallafall gått jättefort, Tisdag och Onsdag var jag hemma för jag har ju varit förkyld i flera månader och det gick över till halsen och fick feber så låg hemma och var jättedålig. Blev bättre igårkväll så idag har jag varit i skolan och haft Matte och Bild, roligt som alltid. Älskar folkhögskola, och folket.. helt underbara! 

Nu har jag nyss plockat och donat lite och provat mina nya kläder som kom med posten idag, det är 5e paketet på 2 månader. Massa nytt, dock var Jeansen jag beställde helt för stora, har gått ner en hel del i vikt så tror man att man har samma stl kvar som tidigare men så är det ju inte, så dom ska jag skicka tillbaka. 

Ska väl börja med mat snart och sen kolla upp lite saker för morgondagen, då det bär av till Uppsala med älsklingen, Micke och Charlielou. Ska bli riktigt trevligt, i morgonkväll ska jag och Charlielou till min kompis Sandra som ska ha "Dildoparty", känna, klämma och lukta på en massa snuskiga saker är väl trevligt på en Fredagkväll med en massa brudar, inte sant? haha..

Lovar er att ta massa bilder i helgen, återkommer när jag har tid! 

Världens bästa är du Joakim! 

söndag, september 18, 2011

2011-09-17

Hej! Idag är det söndag, dagarna bara rinner iväg men jag har haft en sån bra helg. 

Igår gjorde jag och Joakim fläskfilé, pommes, bea och sallad. Så hämtade jag hit CharlieLou så vi åt tillsammans, snackade en massa sen drog vi vidare till min bror Andrej där vi kollade på massa klipp på youtube sen spelade vi Galenpanna "hönapanna" och fyfan vilket spel, jesus, Dennis (korv), Perkulatorbilar och vettetusan allting. Hade en sån rolig kväll, inte kännt såhär på flera månader. Kände mig verkligen glad! 

Nu snart kommer Elena hit, vi ska väl hitta på något, hon ska få gå igenom massa av mina kläder jag inte vill ha. Blir nog att baka en paj också, blåbär & hallonpaj.

Nu lär jag fixa lite här hemma, hörs senare!  


Lite bilder från igår, Charlielou ville inte va med på kort, fast hon vart jättesöt.

fredag, september 16, 2011

2011-09-15

Hej! Idag är det Fredag, dagarna bara rinner iväg. Sitter vid min lilla dator nu så tänkte visa er kort på nya hyllan i sovrummet som jag satt i kort i ramar och ljus sen vår klocka i vardagsrummet som är över soffan. Idag har jag varit i skolan iallafall.. Gick bra, har jobbat med temat Ikea, så jag och Emma har gjort en massa.

Nu snart kommer mamma och pappa med Peavey, han har varit hos dom 2 nätter, sen kommer älsklingen hem snart också. Och jag blev så sugen på julköttbullar, så ska göra storkok idag och frysa in. Är ju kryddpeppar i dom som gör själva smaken. Fan, längtar tills julbordet.. Lax och sånt, men idag är det sol och så himla fint väder så vart sugen på att grilla men det sket sig då det blir hemmagjorda köttbullar och stuvade makaroner istället.

Aja, blir lugn kväll.. Ska gå igenom lite saker här hemma också. Har precis storstädat nu så har lite kläder att gå igenom som Elena ska få titta på om hon vill ha någonting. Hörs när vi hörs!


onsdag, september 14, 2011

2011-09-13

Godmorgon! Jag har inte skrivit på ett tag igen för jag har haft fullt upp, har tusen saker att berätta och visa er massa kort men inte haft tid ännu och har inte än heller. 

I skolan flyter det på bra, gillar folket och lektionerna funkar fast man får göra saker man inte gillar ibland. Men bara bita ihop och jag är inte rädd för att testa på nya saker. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och göra mig klar, åka till farsgubben med min matlåda för jag ska luncha med Elena idag i skolan istället. Idag har vi sovmorgon, skönt att få sova åtminstonde 1 timme längre. Nu ska jag bara kolla min beställning av kläder på Ellos innan jag lär dra mig från datorn, beställt 4e paketet igår. Jobbigt nu efter då man kunnat beställt ALLT i samma från början men man hittar ju nya saker hela tiden man vill ha, frakt och exp.avg är ju skitdyrt, 100 kr varje gång på det. 

Aja, dags för ännu en dag och denna utan regn, Jippi.. Ha en bra dag! 

Jag och Peavey.. 

tisdag, september 13, 2011

DAGENS

Dagens humör: Trött men ändå glad. 
Dagens mående: Lite hängig för jag är trött.
Dagens borde: Dammsuga och torka golven
Dagens frisyr: Lockigt med en fläta i luggen.
Dagens smink: Mascara, ögonskugga, ögonbrynspenna
Dagens klädsel: Converse, svarta leggings, röd/vit/svart skjorta och skinnjacka
Dagens planer: Eftersom jag kommit hem från skolan så städa lite, laga mat och se film. 
Dagens fundering: Om jag ska beställa ännu ett paket med kläder. 
Dagens beroende: Joakim..
Dagens tråkigaste: Att behöva plugga hemma idag..
Dagens längtan: Att få åka iväg till Göteborg/Ullared. 
Dagens superlängtan: Mysiga höstkvällar bara inne med tända ljus. hehe
Dagens tidning: Arbetarbladet
Dagens låt: Lady in red.

fredag, september 09, 2011

2011-09-09

Godkväll! Idag har jag varit på HC, gick bra. Sen kom Micke hem till oss så vi har spelat Nintendo Wii hela eftermiddagen, blivit helt såld på Super Mario bros, åh vi har en bana kvar sen har vi klarat ut hela spelet plus sista stjärnvärlden. 

Nu på kvällen åkte vi till Falun och gick runt lite, handlade på Maxi ica och nu sitter vi här hemma och ska se nyaste Pirates of Carabien. Härlig och lugn dag har det varit. 


 Peavey idag efter han badat och precis blivit torr. 
Låg i solen och torkade, hihi. 
Alice slog sig ner i Mickes jacka när han kom, mys med päls. 

torsdag, september 08, 2011

2011-09-08

Hola Amigos! Jag har inte så mycket att skriva, det åskar och blixtrar ute och jag har varit i skolan 8.40-15.40 idag. Pluggat som jag aldrig gjort förr, är en jäkel på Matte kan jag säga. 


Snart kommer älsklingen hem, vilken minut som helst. Då ska jag krama och pussa på han massa, min fina älskling. Får se vad vi ska göra för mat sen då, blir lugn kväll för jag är hängig och var påväg att få en svimmningspanikångstattack i skolan, usch. Kan skriva om det någon annan dag, NOT TODAY för jag är lite rädd att det ska komma tillbaka.

Tänkte visa kort senare på hemmet här, får se om det blir något nu när det åskar m.m Jocke vill nog stänga av datorn m.m då! Aja, hörs

onsdag, september 07, 2011

One day at school

Hallå! Jag är helt urpumpad i min hjärna, kommer inte komma in i det här med skolan på ett tag. Har inte pluggat på över 3 år så får se hur fort det går för hjärnan att förstå att man lär sitta timmar att läsa, tänka, skriva, organisera och till allt det ska man hinna med att vara trevlig mot alla människor i skolan, lär komma hem och köra sysslor som diska, dammsuga och städa, fixa med katterna, handla, laga mat, planera saker som man ska iväg på och även kunna ta det ledigt och kolla på tv på kvällen. 

Jag tror jag ska sätta upp saker som jag vet att jag lär prioritera först, t ex:
Måndag: Skola 8.40-15.40, handla, plugga Engelska, gymma sen tvkväll. 
Aja, vi får se hur länge detta funkar. Usch, nu ska jag iallafall fortsätta skriva in allting på datorn om Grekiska gudar m.m som vi gick igenom på Svenskan, hatar att ha tusentals papper, bättre att ha allting på datorn istället. Åtminstonde renskriva allting. 

Justja, fick parkeringsböter när jag stog ungefär 7 minuter utanför med bilen, skulle in med påsar jag handlat. 

2011-09-07

Godmorgon! Idag är det Onsdag, dagarna rinner iväg. Börjar skolan 10.30 idag, slutar 15,40 men jag ska va på möte i Hofors 15.00 så sticker lite tidigare vilket är OK då vi ändå har eget arbete sista timmen. 

Kan säga det att när man varit arbetslös som jag varit ett bra dag. Då för första gången på mycket länge känner jag mig ledig när jag kommer hem från skolan. Som t ex, när man gått upp i tid på morgonen, fixat sig och åkt till skolan, gjort allt man ska göra där och åkt hem. Då när man sätter sig ner i soffan känner man sig verkligen ledig jämfört med när man gått hemma hela dagarna, har bara städat och tvättat lite. Blir ingen riktig ledig-känsla då man inte gjort något vettigt. Aja, av detta ville jag bara få ut att det är skönt att ha något att göra, både för min utbildning och mitt psyke. 

Nu ska jag fixa mig och försöka få i något i min mage så jag orkar en skoldag. 

Tog 2 kort igår så ni får se mina nya Ray ban glasögon.
Aldrig haft glasögon i mitt liv men ska ha nu när jag kör bil, läser, ser tv m.m för att slippa
anstränga ögonen så mycket. 


tisdag, september 06, 2011

2011-09-06

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Jag har saknat det lite men har haft så fullt upp med nya skolan, vänner och vardagarna. Tänkte försöka ändra på det nu när jag kommit in i skolan lite, dock har min laddningssladd till bärbara datorn slutat funka men har beställt en ny så tills dess använder jag Joakims dator. 

Tänkte berätta lite om nya skolan, riktigt fin och trevligt ställe och en massa bra lärare och även helschysta människor i klassen. Tror detta kommer bli riktigt bra, även fast jag inte ser fram emot en kall vinter, fast före kyla och snö kommer en underbar höst med massa färger på löven, blåser skönt och solen skiner. Ååh vad jag älskar hösten. 

Det har inte hänt så jättemycket medans jag inte bloggat. Kan berätta lite, jag kollapsade helt på Ica så jag fick åka ambulans, fick någon konstig panikångestattack som jag aldrig fått förut. Jag har varit till Optikern och jag fick reda på varför jag fått sådan huvudvärk i tinningen, det är för att jag lär anstränga ögonen (speciellt vänstra) för att kunna se bra då jag kör bil, ser på tv, läser m.m så har beställt ett par skitsnygga Rayban glasögon som jag ska hämta idag. 

Vi har även här hemma i lägenheten köpt massa nya saker, förvaringsbänk i sovrummet där vi har vår tv på, gigantisk klocka vi satt upp på väggen i vardagsrummet med bara visare och siffror man klistrar fast, köpt massa nya småsaker och världens bästa biosystem så nu blir det massa mysiga höstkvällar inomhus med film. 

Idag iallafall så är jag hemma från skolan för jag har ju Bihåleinflammation som jag skrivit i tidigare inlägg, haft det i 5 månader och penicilin hjälper inte, skulle göra en operationsingrepp men dom sa nej i slutändan för det vilket jag nu tror skulle hjälpt då jag fortfarande är jätteförkyld och snorig, luktar var i näsan och ont i halsen, ansträningshuvuvärk och ont i käkarna, börjar tröttna på det här nu. Ska städa lite här hemma nu iallafall innan min fina sambo kommer hem, han har också börjat skolan nu.

Lovar er åtminstonde 1 inlägg om dagen. 

Jag och Joakim, ritade lite tidigare idag. 
Haha kan verkligen inte rita, men men!