torsdag, juni 30, 2011

2011-06-30

Hej! Har inte skrivit på ett tag då jag haft fullt upp med annat. Dom senaste dagarna har det varit sol och jättevarmt så då har jag varit utomhus, hjälp mamma och pappa i mormors hus för att flytta ur det, åkt med tusen släp till skroten m.m

Idag jag jag mest tagit det lugnt och legat och solar på studsmattan nere hos föräldrarna med Joakim. Ikväll får vi se vad vi ska göra, sjukt sugen på att gå på bio men i helgen blir det dåligt väder så blir antagligen då.

Nu är det sommar och min sista lediga tid för 22 Augusti börjar jag plugga. KOM IN på skolan jag sökt så är överlycklig. NU ska jag bara njuta av sommaren för sen börjar allvaret på massa olika sätt, gillar det som fan att gå rutiner m.m Och att börja hösten efter en skööönt sommar med min sambo kommer bli underbart. 
Så om det inte blir mycket uppdateringar vet ni varför. För här ska njutas, isglass, stränder, äventyr, sola och bara koppla av och förhoppningsvis vara frisk till hösten. 

Nu ska jag åka och pussa på min älskling, ha det bra så hörs vi när vi hörs!

2007 Bulgarien - Sunny Beach

söndag, juni 26, 2011

2011-06-26

Ibland blir man bara så less på vissa saker. Känns som allt rasar samman och så känns det nu. Sommaren som egentligen precis har börjat känns som den börjar ta slut snart. Är redan Juli nästa vecka, helt sjukt vad tiden går fort. Jag fyller 22 år om 3 veckor och hur ser hösten ut? Sökt in på skola så väntar svar, riktigt nervös inför det. 

Usch tycker tiden går så fort. Förra sommaren solade jag varenda dag, åt glass och var iväg på saker. NU, denna sommar har jag inte hunnit gjort så mycket alls, men jag är lycklig för jag har världens bästa älskling och alla runt om mig förgyller mina dagar så ska ej klaga. 

Nu ska jag försöka ta nya tag och kämpa mig genom sommaren och mina problem. Har ju börjat tänkt skriva av mig om det som jag pratade om tidigare, undra om det skulle hjälpa? Vi får se hur jag gör. 


lördag, juni 25, 2011

BILDER - Midsommar

Några bilder från gårdagens midsommarfirande. Tog inte så mycket kort, lite tråkigt men kommer fler tillfällen då kan jag fylla min blogg med härliga minnen att dela med mig av till er. 








fredag, juni 24, 2011

GLAD MIDSOMMAR

Hej! Hoppas ni har det fint väder där ute i Sverige, här är det mulet, solen tittar fram lite då och då sen sen kommer det en skvätt regn. Svärmor med karln och deras 2 hundar har kommit hit för nån timme sedan. Vi ska snart bege oss ner mot Fagersta hem till mamma och pappa där vi ska grilla idag och ha det trevligt. Syrran, Andreas och deras son Alfred kommer dit och bror Andrej också. Ska pussa mosters lilla älskling massa. 

Kommer nog bli en riktigt bra midsommar. Glad midsommar på er, så hörs vi i morgon med massa bilder. 


torsdag, juni 23, 2011

2011-06-23

Hej! Har inte så mycket och skriva förutom att vädret är inte så speciellt roligt, regnar och har sig och känns inte som det är midsommar i morgon, skitväder och usch psyket ligger på noll. 

Har varit på arbetsförmedlingens möte, gick som vanligt. Och min nya dator som jag köpt, bärbara idiotdatorn vill ej funka som den ska. Kommer upp massa saker hela tiden att man ska uppdatera som är en massa virus och sen funkar det inte att gå ut på mail eller något annat heller, helt ny dator som man knappt suttit vid. Lämnar min in den skickar dom den på lagning så får man vara utan flera veckor, så kommer den tillbaka och åkt runt överallt så funkar den inte iallafall. USCH!!! 

Peavey ligger och sover på GusstN i soffan som somnat, ska väcka till dom snart så ska vi se på film. Grymt sugen på att gå på bio men det lär väl aldrig bli av, då man inte ens har en bil att låna. 

Peavey i fönstret kollar på regnet. 

tisdag, juni 21, 2011

2011-06-21

Godkväll! Idag åkte vi till Hedesunda och sedan Sandviken för att handla mat. Grillade finsk korv hos föräldrarna och nu har vi storstädat lägenheten, svärmor kommer i morgon och hälsar på.

Nu ska vi förbi Sandra och Claes för att hämta ett modem sen ner till föräldrarna för att se om vi får igång deras Internet, dusch och sova sen. Hörs i morgon, godnatt

VÅR LÄGENHET

Tänkte visa lite kort på lägenheten, nu när Joakim flyttat in. Kan såga att jag lääääängtar tills vi hittat en 3a, ska bli så skönt å ha ett extra rum som datarum/gästrum där han kan ha alla sina gitarrprylar m.m 
Fast man ska ju inte gnälla, har en stor fin 2a, världens bästa sambo och två lurviga katter, jag är glad. 










måndag, juni 20, 2011

TILL MIN ÄLSKLING

Tips till era pojkvänner. Jag viste att Joakim var i behov av ett par sommarskor (så han ska slippa foppatofflor som han faktiskt börjat gilla), sen en snygg svart Kepa, Nivea raklödder å sånna produkter, sen älskar han en jeans-jacka(skjortliknande) så hittade en som var näst intill den fast tunnare å mer som en vanlig skjorta. Sen en t-shirt. 

Älskar att köpa saker till honom, han blir så glad och det värmer mitt hjärta. 





2011-06-20

Godkväll! Idag gick jag upp 07:00 i morse, duschade å fixade mig, sen kom Annso förbi en vända. Sen åkte jag och Malin till Valbo, gick runt där länge, köpte två linnen. Sen åkte vi till Biltema i Gävle sen satt vi oss på tågstationen för att invänta min älskling som varit borta sen förra Torsdagen, gud så mycket jag saknat honom. Nu är jag hel igen.

När vi kom hem gjorde vi mat och myste ner oss i soffan, så fick han 3 paket av mig. Kan visa snart va det är. Nu somnade han inne i sängen med Peavey och jag ska se lite på tv med Alice, sen sova. 

Kommer upp ett inlägg som verkligen uppskattades, min älskling blev så glad över det han fick. 


MINA KÖP

Lite nya kläder hamnade i min garderob.










lördag, juni 18, 2011

I MISS YOU

När kvällarna kommer smygandes och jag är trygg i din famn, då är jag HEL.
Nu när du varit borta 2 nätter och det är 2 nätter kvar känner jag mig inte hel, någonting fattas och vad jag än gör så påminner allt om dig älskling. Kan knappt äta, sova, fixa mig, åka till affären. För allt brukar jag göra med dig, så tomt och ensamt. 

Nu när du är borta förstår jag verkligen hur mycket du betyder för mig, hur mycket plats vi är i varandras liv och hur viktigt det är att vi har varandra för tillsammans du och jag Joakim, då är vi hela. Och dina små söta sms om hur mycket du saknar mig gör inget bättre men jag blir varm och lyckas klara av dom här dagarna för sen, då får vi vara tillsammans hela sommaren du och jag min fina, underbara sambo. 

Du är underbar och du gör mig lycklig, Jag älskar dig! 


2011-06-18

Godkväll! Har lovat er massa bilder men Internet funkar ej hos mina föräldrar så det får bli antingen när jag kommer hem på Måndag eller om jag lyckas trots det sega Internet jag har på telefonen ladda upp lite bilder, vilken jag dock inte orkar göra nu.

Idag har jag varit hemma en sväng sen åt vi tacopaj här hos mamma och pappa, kollat på tv nu under kvällen men ska snart packa ner mig i källaren i mitt gamla rum och sova, men först ringa min fina älskling som jag saknar så mycket att det gör ont, kan knappt sova utan honom. Men det är 2 nätter kvar sen är vi 1 igen och jag ska krama honom så mycket på Måndagkväll när jag ska hämta han i Gävle såååå åååh..

Hoppas ni haft en fin Lördag allesammans!

torsdag, juni 16, 2011

TORSDAG

Hej! Klippte min älskling och packade ihop lite hemma så körde jag han till bussen och sa hejdå, nu har han stuckit till skåne och kommer på Måndag, gud så jag saknar honom. Ensamt ensam ensamt, fan plågeri nästan men det är bra att vara ifrån varandra, dock jobbigt när man sovit ihop i 4 månader varenda dag.

Jag och mamma åkte in till Falun och shoppade loss idag iaf, 3 par skor, leggings, massa tunikor, linnen, t-shirts å klänningar, underkläder och smycken. Köpte ett par skor, t-shirt, skjorta, kallsonger och strumpor och småsaker åt min älskling också. Åååååh vad jag älskar min Joakim, kunde jag hade jag gett han allt han ville ha, min fina prins.

Nu ligger jag i min älsklings säng vi bäddat nere i källaren hos mamma och pappa, peavey ligger brevbid mig och nu ska jag sova. Har internet i morgon så vi hörs då med massa bilder, godnatt

tisdag, juni 14, 2011

2011-06-14

Godkväll! Igårkväll var Emelie här med en tjej som demostrerade en dammsugare, jäklar mycket skit man hade hemma man inte viste om. Allt från tusentals kg damm till parasitbajs, uscha. Iallafall, idag har vi varit hos mormor och firat henne som fyllde 71 år. Morbror kom dit också, roligt å träffa den filuren, vi hade med Peavey också så mormor fick träffade honom, en riktigt satunge har han blivit, han tror han är bäst och går runt och tror han är någon boss här hemma, skriker tills han får som han vill men det är bara säga ifrån, dom ska lära sig när dom är små djuren.

Varit ute och gått med mamma en vända också nere hos dom och nu är vi hemma, blir lugnt, kanske någon film eller så ikväll, så grått och trist ute också. Ha en bra kväll!

Tårtan vi åt hos mormor.. 

måndag, juni 13, 2011

JUST NU

Det som känns riktigt bra är att vi är precis lika tokiga du och jag min fina älskling. 


ALLT I SIN ORDNING

Åååh så skönt att hela lägenheten är städad, så fint, rent och luktar gott. Ska hänga upp och slänga i sista tvätten nu så är det klart också. Medans ska älsklingen få göra sin gooooda köttfärssås och pasta till det. Bra att han och jag är kungar i köket, härligt härligt. 

Får se om Dillan kommer och hälsar på idag en vända också, länge sedan man såg hennes tryne nu. Hehe! Nu ska jag fixa det sista här hemma. 

Tog en bild med min cam på datorn. 
Har precis duschat och haft smoothie ansiktmask , så nu har jag plattat håret första gången på 1 månad typ, skööönt. 

2011-06-13

Hej! Ny vecka och en massa ledighet, ska bli riktigt skönt. Nu har jag precis ätit frukost, Peavey hittade jag ätandes på min yoghurt med mussli också, idag är han riktigt jobbig den lilla kraken. 

Nu ska jag dammtorka lägenheten och dammsuga, slänga i en tvätt i maskinen. Älsklingen ställde sig och diskade lite glas, teamwork. Hörs om en stund igen! 

Peavey nyss..

lördag, juni 11, 2011

SOMMARKVÄLLAR

Godkväll! Har blivit en hel del inlägg här i bloggen idag, hoppas ni är nöjda! Får hoppas jag har lika mycket tid dagarna framöver, det är ju som sagt sommar men nu när jag har ny dator och en Iphone blir det nog mycket inlägg, även fast jag är borta. 

Har nyss fått en påse nybakta kanel & vanilj-bullar av mamma och pappa. Så har vi inhandlat Fanta lemon och Jocke ville ha chips. Så nu har vi fikat ute på balkongen och sett solen gå ner mot skogstopparna. Jag ska ta och hänga upp tvätt strax och sen ska vi ta oss en dusch sen blir det film, vi ska se Red riding hood (rödluvan) som jag såg på bio för några veckor sedan med Carro, en film värd att se igen även om man vet hur det slutar. 

Önskar er en trevlig Lördagskväll. 

Jag och min fina och underbara sambo Joakim! 

RECEPT- Kyckling & bacongryta med pasta.

Kyckling & bacongryta med pasta och wookgrönsaker.

Stek bacon knaprigt i bitar (delade min på 4), lägg åt sidan i papper så fettet får torka bort. Stek kycklingfilé i bitar och stek purjolök när kycklingen börjar bli klar, häll i matlagningsgrädde och krydda med salt, peppar, paprikapulver, pressa i vitlök (inget måste). Lägg i baconen och koka pasta till. 

Jag stekte wookgrönsaker till brevid och hade körsbärstomater för att få det lite sött. Stekte även rostbröd i skivor i lite olivolja, krispigt och gott att ha till. Går lika bra med ris istället för pasta. 

Gott, enkelt och blir alltid över till dagen efters matlådor. 

TATUERINGAR

Medans min älskling sitter och arbetar på min nya design till bloggen så kör vi lite inlägg medans. 

På era svar här på sidan om vad ni vill läsa här i bloggen är det några som svarat Tatueringar & Piercingar, så nu kör vi. ALLA som vill kan skicka kort på sina tatueringar eller piercingar till min mail Sandylower@hotmail.com därefter kommer jag lägga ut dom här i bloggen och länka till era bloggar. Det låter väl som ett roligt inlägg? Dom som vill kan även skriva om sina tatueringar, vad dom betyder för er, varför ni gjorde just den m.m 

Jag kan börja med min senaste tatuering jag gjorde. 
Hilf Mir Fliegen -
 Det betyder Hjälp mig flyga på tyska. Jag är ju 50% tysk och efter min farmor och farfar gått bort,
så ville jag ha något som symboliserar dom på ett annat sätt än deras namn/datum m.m 
Hilf Mir Fliegen är skriven på foten vilket man går på, så hjälp mig flyga.. Så jag kan träffa dom igen! 

.

Bloggen är under ombyggnad..
Kommer se konstig ut under några timmar , skriver när den är klar. 



2011-06-11

Hej! Idag är det Lördag, tiden rinner iväg och igår var en vääääldigt bra dag. Jag köpte äntligen mig en svart Iphone 4 och lite tillbehör till den + en laptop, världens finaste Acer 15,6 " som har allt man behöver. Perfekt nu när jag ska börja plugga i höst. Dock vart jag jäääkligt sugen på att skaffa mig en vit Sony laptop för vitt är jäkligt snyggt men fick bli en svart stilren Acer istället. 

Nu idag , vad händer då? Det är snuskigt varmt men molningt. Idag blir vi nog bara hemma här, ska tvätta lite sen blir det nog att se film ikväll. En massa filmer hoppas jag, om vi nu hittar något att se. Blir nog en hel del uppdateringar nu när jag har en bärbar dator, loooove it.. 

Ha en bra Lördag så hörs vi snart igen!

Mina tavlor som hänger över soffan, dock blev kortet taget nerifrån. 

fredag, juni 10, 2011

2011-06-10

Godmorgon! Vi la oss runt 23 tiden igår och vaknade inte förns när pappa äntligen fick tag på oss vid 11 tiden nu idag, sov dåligt men ändå skönt. Joakim låg och pratade i sömnen hela natten och jag sa hela tiden att  "snart är kl 10:00 och då kommer Emelie och gör rent våran matta", haha hade fått för mig att det var Söndag.

Nu ska vi göra tonfiskröra och äta i baguette, sen ska vi invänta mamma och åka med henne ner till dom och vara där under dagen. Hörs när vi hörs!


torsdag, juni 09, 2011

2011-06-09

Hej! Idag åkte min älskling tidigt i morse för han hade tenta i Gävle på högskolan, så jag vilade tills 10:00. Gick upp och tog det lugnt, satt mig och solade i 1,5 timme så har fått färg på mig. Blir alltid brun direkt, sköööönt.
Sen var jag till Arbetsförmedlingen och fixade det som skulle fixas sen mötte jag upp mamma och pappa sen älsklingen så åkte vi till ankdammen och åt glass, mjukglass såååå gott det är. Låglaktos har dom på Time där nu, riktigt bra.

Nu är vi hemma och har myst sen vi kom hem, nu småstädar vi lite så ska vi göra ansiktsmask av vit choklad, åååh sköönt sen blir det en lång dusch och så ska jag smörja in mig med min nya Escada Taj Sunset bodylotion jag fick av mamma när dom var i Finland då vi var kattvakt. Joakim fick en flaska Italiens rött vin så han ska öppna ikväll. Blir en luuuugn skönt kväll för oss, mys mys..

Någon som har filmtips?

onsdag, juni 08, 2011

8 Juni 2011

Hej! Nu är jag tillbaka efter min bloggtorka, har varit sjuk och är fortfarande sjuk men ska försöka börja uppdatera lite smått här igen. Kommer nog börja skriva om saker jag aldrig tagit upp här förut, vad får ni hålla utkik efter. 

Dom senaste dagarna har varit bra, dock konstigt väder. Först jääättevarmt och sen åska, mulet, sol, mulet, sol, regn, sol m.m Riktigt jobbigt, speciellt när man är förkyld. Varit och sett efter mamma och pappas katter från i Söndags tills igår, så jag och Jocke har bott där nere. Jenni m.familj kom och hälsade på också i Hofors, gud så roligt och få se lilla Nellie och träffa Christian (hennes blivande man) och Nova, sötpruppen. Nu idag har jag varit på intervju på en skola jag ska evt börja i höst på, skoj skoj!

Nu ska jag göra något att äta, karln har slängt i sig 10 korvar så jag får väl ta en hårdmacka. Hörs!













torsdag, juni 02, 2011

2011-06-02

Mina dagar är inte en annan dag lik, varje kväll innan jag lägger mig vet jag inte hur morgondagen kommer vara så planering för att göra saker är svåra, just nu. 

Idag ska vi iallafall handla lite, sen äta langos hos mamma och pappa senare. Sen blir det nog TV eller film hela kvällen. I helgen är det Bessemerfesten i Hofors, massa knallar, karuseller, öltält, folk m.m och älsklingen är sjuk stackarn, ska ge han massa bra för halsen , själv är man bara förkyld och så är överarmen sträckt, sen vänster höft är åt helvete men det går nog över snart. Varför ska man gnälla som en 80 åring när det ligger folk och kämpar för deras liv?! Uscha... småsaker som detta kommer och går..


Nu ska jag ut med soporna och platta håret lite, hörs senare!
Piercingarna är ur..