tisdag, maj 31, 2011

2011-05-31

Hej! Har hur mycket som helst att skriva men orkar inte för jag är så förkyld så är helt hängig. Dom senaste veckorna har varit fullt upp så är slut i mitt huvud av all stress. Igår städade jag, Joakim och pappa ur hans lägenhet så vi gjorde det hela förmiddagen och jag är ingen morgonmänniska, har även sträckt min höger överarm så jag kan knappt sova, plus värme och förkyld och kallsvettas UUUUUUUUUUSCH!! 

Umgicks med Carro, Malin och Micke igår också. Vi hängde med dom till Falun en vända igårkväll. Hämtade hem katterna som varit hos mina föräldrar i typ 5 dagar också, så nu är de full rulle här hemma igen som vanligt. 

Nu lär jag åka och handla frukost och nässpray innan jag svimmar, hörs när vi hörs. 

söndag, maj 29, 2011

DEAR JOHN

Jag och älsklingen ska se filmen DEAR JOHN snart, kollat på trailern och den verkar superbra, en film som jag nog kommer kunna se om och om igen. Vi får väl se, man ska inte säga något innan man sett men den verkar vara fin. Sen har jag blivit kär i skådespelaren Amanda Seyfried, hon är superbra skådis. Sett henne i bland annat Mamma Mia, Reed riding hood och Letters from juliet. SÅÅÅÅ BRA!

Uppdaterar i morgon om den var bra. Godnatt på er!


2011-05-29

Hej! Idag är det Söndag och Mors dag, inget vi firar men mamma hade gjort en smörgåstårta vi ska äta ikväll. Annars idag har vi bara tagit det lugnt och degat i vår nya soffa, älskar den. Nu är Joakim med brorsan ute i skogen en vända, dom verkar ha skoj ihop vilket är roligt då inte Joakim känner så mycket folk här i Hofors eftersom han nyss flyttat hit.

Igår umgicks jag med Malin och hennes syster Jenny, vi gjorde mat och åt, sjöng karaoke till 23:00  på kvällen då vi drog mot Söderhamn, hämtade min älskling och sen åkte vi upp mot Bollnäs, ner mot Norrfly och hemåt, körde på en fågel så Jenny och Malin skrattade och satt och pratade en massa gojja, alla var så sjukt trötta men klockan 04:00 var vi hemma så vi tog bilen och åkte ner till mina föräldrar för katterna var där, så vi sov där inatt. 

Nu skrev Joakim sms att han var påväg hem så ska fixa mig lite så får vi se vad vi ska göra innan vi åker ner till mamma och pappa. Ha en bra Söndag alla! 


lördag, maj 28, 2011

I LOVE YOU

Älskling, om jag bara kunde förklara hur mycket du betyder för mig och hur du snurrat min värld upp och ner till det mycket bättre. Du är allt för mig och jag har aldrig velat så mycket med någon annan människa som jag vill med dig. Jag vet att du är den rätta för mig och jag för dig, för tillsammans klarar vi allt. 

Jag älskar dig Joakim, min vackra sambo! <3


fredag, maj 27, 2011

2011-05-27

Godkväll! Tänkte uppdatera lite snabbt här, idag har jag fixat en massa hemma och sen åkte jag och Joakim och åt hos föräldrarna och vi är kvar här nu, har katterna här för dom ska sova över då jag och Joakim ska till Söderhamn i morgon, vi ska till hans mamma och syster, så det blir grillning hos hans l-pappa om vädret tillåter och även gå på teatern där Wolverine ska spela i morgonkväll.. 

Har nyss klippt min älskling så kort kommer snart, glöm ej dom olika kategorierna på sidan till vänster här om "hår, musik, recept" m.m. 

Lite blandade kort från idag.. 
Mina nya byxor, Slö-Jocke i soffan och sen har jag tatuerat.



torsdag, maj 26, 2011

FÖRE / EFTER



[ Tryck på bilden för att se större! ]


Tänkte visa er kort på hur det såg ut med sofforna före och efter..

2011-05-26

Hej! Dom senaste dagarna har gått upp och ner, haft saker att göra hela tiden och mitt psyke är åt helvete igen så sover hos föräldrarna inatt. Idag har pappa, Joakim och jag iallafall kört ett fullt släp från Gävle, sen städat heeeela lägenheten, gnussat alla fönster och gjort allt skinande rent.. Lämnat in nycklarna så nu är vi av med det, sköööönt.

Har spenderat kvällen med Joakim och pappa framför tvn, dom drack lite vin och jag vatten, som vanligt när man äter tabletter, dock tycker jag inte ens om alkohol, aldrig gjort och kommer aldrig göra heller. Mamma har varit och bowlat med jobbarkompisarna så hon kom precis hem. Ska väl snart sova så man kommer upp i tid i morgon, fullt upp som vanligt. Ska ta lite kort i morgon och ladda upp, ska sälja min mobil så får ha en liten sketen Nokia igen ett tag, men så får det bli då man köper dyra soffor. 


Nu ska jag ge katterna mat, borsta gaddarna och sen böka ner mig med min älskade sambo. 


Såhär ser nya soffa ut. 
Det är en New york, på ena sidan är det en myshörna (sne) sen andra är det en divan som går ut.
Världens skönaste och finaste, gardiner, mattan och allting passar in så fint nu + att jag fick ha kvar mitt älskade designade dyra bord för det fick plats, YES!!
(Bättre bild kommer på soffan, den är inte så mörk som på bilden)

måndag, maj 23, 2011

söndag, maj 22, 2011

BIG BROTHER

VEM TROR NI ÅKER UT BIG BROTHER?

RECEPT- Cheescake med björnbärskräm & blåbär

Du behöver:
  • Philadelphiaost 
  • 1 dl strösocker
  • 1,5 dl florsocker
  • 3 msk vaniljsocker
  • 150 gram smält smör/margarin
  • 1 paket digestivekex
  • 3 dl vispgrädde
  • Bjärnbärskräm (egentligen blåbärskräm men fanns inte så tog björnbär)
  • Lite blåbär som garnering
Gör såhär:
  1. Smula digestivekexen och blanda i det smälta smöret och sockret och tryck ut i en glasform.
  2. Vispa grädden och vaniljsockret HÅRT
  3. Blanda philadelphiaosten och florsockret i en skål och blanda sedan i gräddblandningen.
  4. Häll över den blandningen över digestivebotten och höll björnbärskräm (alt. blåbärskräm) över, strö över blåbär som garnering och ställ i frys. Om det ska ätas dagen efter kan man ha det i kylskåpet, glöm ej sätta plast över. 


Jag gjorde några små desertskålar med det som blev över.
Gjorde en stor rund form som jag fryste in.

Frågor?

2011-05-22

Hej! Idag är det Söndag och inte mycket händer, var och handlade lite med Annso och har tagit mig en lång dusch. Lilla Peavey har sovit jättemycket så jag och älsklingen har myst med honom i soffan, vår lillkille. 

Ska snart ta och baka en cheescake som ska få va i frysen, recept kommer såklart upp på bloggen. Har tänkt bloggat om Cannelloni vi gjorde för någon dag sedan men bilderna ligger på mobilen så skippar nog det. 

Ha en trevlig Söndag så kommer det upp några inlägg under dagen/kvällen. 


lördag, maj 21, 2011

2011-05-20

Hej! Lördag idag och jag, Joakim och bror har flyttat ut allt från Joakims lägenhet i Gävle. Så nu är det småplock och ta ner lamporna i taket och städa ur den. Skönt att bli av med den helt..

Nu är vi helt slut men blir en vända till Dalarna ikväll iallafall, Malin kommer snart och hämtar oss. Sen kommer vi nog sova gott inatt skulle jag tro efter burit och burit och plockat. Hörs i morgon! 

Flyttlasset idag..  
Vi hade ju iallafall tur med vädret.. haha

fredag, maj 20, 2011

2011-05-20

Hallå! Idag är det Fredag och dagens planer lyder, Fixa ett ärende, handla saker inför matlagning som blir Cannelloni, åka till mamma och pappa en vända med Peavey, laga mat och sen blir det film hela kvällen, GusstN kommer förbi då så hon får träffa lillkillen. Lägga sig i tid för i morgon går första flyttlasset från Joakims lägenhet i Gävle, ska bli skönt att bli av med den så man inte slipper tänka på det mer. 

Ni kanske märkt att det inte varit så mycket uppdatering här i bloggen, haft fullt upp med annat. Bland annat Peavey som är helvild, snuttar på fingrarna hela nätterna, skriker rakt ut för han trasslar in sig i kablar. Så busar han med Alice för fullt, hon smäller till han så han rullar iväg för han är så rund om magen, söten lilla. 

Nu blir det frukost, hojj!


torsdag, maj 19, 2011

Peavey

Hittade honom sovandes i sängen..

tisdag, maj 17, 2011

VÄLKOMMEN PEAVEY

Efter månader av prat från älsklingen om en liten helgrå katt som ska heta Peavey så överraskade jag honom idag, så välkommen till vår lilla familj Peavey. En grå kelsjuk liten hane på knappt 8 veckor.






måndag, maj 16, 2011

2011-05-16

Hej! Idag är det 2 månader tills jag fyller 22 år, tiden går snabbt när man har rolig som dom brukar säga. Och dom senaste 8 månaderna har varit dom underbaraste i mitt liv så jag gnäller inte. 

Idag gick vi upp 05:00 , sov hos mina föräldrar så körde pappa till jobbet så jag kunde låna hans bil idag. Sen vid 08:00 körde jag Joakim till bussen för han har varit i Västerås hela dagen, han kommer hem senare ikväll så jag har umgåtts med kusin Annso idag och snart ska jag bege mig mot mamma och pappa en vända. 

Nu ska jag göra mig i ordning, ha en bra kväll!


Tog fram min vår/höst jacka idag, min militärgröna kavaj-jacka, riktigt snygg och skön.
Här ser ni också mitt hår, klippt av minst 15 cm , klippt upp det lite också, nu är det inge slitna toppar så det är skönt tills sommaren.

söndag, maj 15, 2011

2011-05-15

Hallå! Igår var det jätteroligt, hade tupperwere-party här hemma med Emelie, medans vi fikade och kollade på sakerna med lite folk som kom över så var våra karlar hos min bror och umgicks med honom. Sen när alla gått hem och våra älsklingar kom tillbaka gjorde vi kärringar tacos medans dom spelade nå frågespel. Sen åt vi och drack hela kvällen, kollade lite på Eurovision song contest och sen deckade våra kära vänner så vi gick och la oss. 

Dom åkte i morse tidigt så idag har jag och Joakim bara slappat och städat undan allt från igår. Nu ska jag fixa lite jobb-uppgifter sen ska vi kolla på film och mysa resten av denna regniga söndag. 

Här kommer ett gäng bilder från gårdagen...
 Fina emelie
 Sötnosarna Emelie och hennes Thure..
 Älsklingen spelade lite och sjöng för oss..
 Fikat på tupperwere-party
 Lite folk..
Jag lyckades ju bra med kort.

GOODNIGHT!!!!!

GODNATT FÖRFAN!!

lördag, maj 14, 2011

2011-05-14

Idag är det Lördag och jag ska ha Tupperwere-party här hemma , så fina Emelie och hennes kille Thure kommer hit, efter visningen ska vi fyra göra Tacos och äta här hemma sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, är riktigt sugen på att se Eurovision song contest som är ikväll 21:00, men vi får se.


Nu idag har jag bakat cocostoppar jag ska doppa i choklad när dom svalnat, har även bakat  kladdkaksmuffins som det blir en klick grädde på och lite hallon, så det bjuder jag på vid visningen.

Igår permanentade jag mammas hår och Joakim umgicks med min bror och pappa, blev bjuden på grillat hos dom också, kom hem runt tolv inatt så då la vi oss nästan direkt. 


Ha en bra Lördag så hörs vi senare kanske, eller i morgon med massa bilder.
Emelie´s blogg hittar ni här..

onsdag, maj 11, 2011

2011-05-11

Hallå! Onsdag redan, snart helg och då vankas Tupperwere-party hos mig, någon som är sugen på att komma? Ska baka jordgubbspaj tills dess och bjuda på också, mumsigt oh ja..

Idag har vi varit och hämtat Joakim´s nya dataskärm, det är 3e vi får hem nu som är sönder antingen genom frakten eller så är det fabrikationsfel. Så nu kommer yttligare en skärm om några dagar, dock bytte vi märke nu för BenQ verkar vara skit, stora svarta fläckar på skärmen. 

Aja, var ner till mamma och pappa och tvättade bort måsskitarna på bilen, dom fräter som fan på svart och vi hann inte bort med dom så nu är det fula äckliga fläckar, lär vaxa den för att få bort det. När vi kom hem satt vi oss på balkongen i solen och åt jordgubbar och snart kommer min kusin och hans tjej hit en vända, sen ska vi göra varma mackor och ta de lugnt ikväll här hemma, idag mår jag bra så är glad. 

Ha en fin kväll alla där ute i sommarvärmen. Förresten, klippt av mig minst 15 cm av mitt hår, klippt upp det lite och så, kanske kommer bild senare eller någon dag. 
Kort taget med nya mobilen.

tisdag, maj 10, 2011

I LOVE YOU

Åh vad jag älskar dig min fina Joakim, du är världens bästa!


2011-05-10

Godkväll! Blir lite glest med inlägg nu för det är ganska fullt upp i min vardag men lovar att blogga så fort det finns tid och jag vill sätta mig ner för att dela med mig av det som händer om dagarna till er där ute.

Idag gick vi upp i tid och åt frukost och sen åkte vi till banken och arbetsförmedlingen, efter vi fixat sånt viktigt drog vi till Valbo och gick runt och letade efter en ny soffa, hittade några men när vi kom till Hofors på Tigréns hittade vi den vi ska ha, den perfekta på alla sätt, hur man än mublerar. Jag är noga med inredning för det ska vara bra och se fint ut åt alla håll och kanter från golv till tak. Dock just nu ser det lite halvglest ut när Joakim har flyttat hit och vi inte fått helt ordning då vi lär sortera skåp m.m

Nu på kvällen har vi suttit här hemma och pratat en massa, tycker om att bara sitta och prata om saker och räkna ut hur sommaren kommer se ut med saker vi ska göra, pengar m.m Jag och Joakim är bra på att planera tillsammans och vi kan lösa ut saker till det bästa för oss båda, jag älskar verkligen min fina karl, uuuh så mycket att jag knappt kan släppa han när han ska duscha, hihi. 


Idag medans jag var på möte byggde Joakim ihop sin byrå så nu har vi en varsin, ska köpa en snygg svart genomskynlig glasskiva och sätta över sen, just nu får 32" tvn så där och pryda våra bänkar tills vi fixat fäste så vi får upp den på väggen framför sängen. Såhär ser det ut nu i sovrummet...

måndag, maj 09, 2011

2011-05-09

Hej! Ny vecka, nya tag. Idag har vi tvättat massa här hemma, städat och fixat med massa småsaker. Skönt att vara klar för idag, var nyss och handlade lite så nu står min fina sambo och gör kyckling i sötsursås med grönsaker och ris till det. Jag ska hänga sista tvätten strax och gå ut med alla sopor. "Kompostpåse, 3 kökspåsar, 1 kattsandsbajskiss-påse, torrsopor/reklam påse". Intressant? oh jaa..

Solen skiner idag, så underbart väder att bara gå i en klänning, korta leggings, osminkad så man får lite färg och sen små ballerinaskor, äntligen sommar.. Nu ska jag fixa det sista här, sen blir det mat! Kommer nog uppe lite roliga inlägg här senare. håll utkik..

Väääärldens sötaste Joakim!

söndag, maj 08, 2011

2011-05-08

Hej! Igår var jag, Joakim och Malin in på Crusingen i Gävle. En massa folk, fylla och snygga bilar, dock lika många INTE så snygga bilar som snygga. haha! Carro kom och umgicks med oss också. Kom hem i tid för vi orkade inte vara kvar så runt halv ett var vi sängen redan. 

Idag har vi småstädat här hemma, ska åka iväg till Sandviken nu hem till Emelie och Thure och umgås lite sen hem och kolla på Big Brother, kan bli spännande ikväll vilken som åker ut. Antingen blir det Gurkan eller Katerina tror jag, Peter sitter nog säkert men om jag får välja i ordning blir det såhär : Peter, Gurkan, Madelene, Katarina, Martin, Sara, Christian och Simon ska vinna hela Big brother 2011, han är en VÄRDIG vinnare. Han har umgåtts med ALLA där i huset, inte snackat skit om folk, han hjälper till med ALLTING , är snäll, inte uppkäftig, alltid på bra humör m.m Simon är min favorit, helt klart. Vilken är eran favorit?

Nej nu lär jag dra mig, helt inne i Big Brother, haha. En sak till är Fest i hela huset låten, den har fassnat i mitt huvud, INTE okej, eller? 


TILL SALU

KOM IGEN, 4 500 kr. 
Nypris 14 999 kr, ca 2 år gamla.
En 3 sits och en 2 sits i äkta svart skinn.
Modern stil på dom.

Om ni vill får ni med en Sterio med 2 högtalare i väldigt bra skick, inge fel alls på den.

lördag, maj 07, 2011

2011-05-07

Hej! Igår var jag och Joakim nere hos min mamma och pappa, åt räkor, ost & kex och dom drack vin. Sov över där inatt för vi hade med oss Alice ner dit så hon inte skulle behöva vara ensam hemma hela dagen/kvällen.
Köpte även ny mobil, älskar den, dock ovant när man haft en Nokia Express music nu när min Samsung varit sönder så länge.

Nu kom vi precis hem iallafall, FY SKÄMS på mig för jag dunkar Basshunter vs Big brother - Hest i hela huset. Hur kan jag tycka det är bra? haha.. 


Nu ska vi duscha och fixa oss för sen blir det Valbo och träffa Joakim´s mamma och syster en vända, sen in på Crusing i Gävle hela kvällen, skoooj. Blir nykter, som vanligt. Är ju nykterist nu för tiden, bra Sandra. Ha en bra kväll! 

fredag, maj 06, 2011

HILF MIR FLIEGEN

Min nya gadd, sitter längst foten, från hälen mot lilltån, betyder "Hjälp mig flyga" på tyska.

I LOVE YOU

 Joakim Bergström, Om jag kunde i ord skulle jag förklara hur mycket du betyder för mig. 
Mina känslor för dig är så starka och ingen någonsin kommer kunna ändra hur jag känner för dig.
Jag trodde inte jag skulle hitta min drömprins men det jag äntligen gjort och jag är så lycklig med dig.

Med dig kan jag prata om allt med, du är inte bara min pojkvän och sambo utan också en världens bästa vän.
Jag trivs så bra i ditt sällskap och allt vi gör är så underbart då jag har dig vid min sida, nu och föralltid vill jag vara din och att du ska vara min. Jag älskar dig min vacka Joakim, nu, i morgon, nästa månad, nästa år och i all framtid jag lever på denna jord. Ingenting kan eller kommer stoppa oss, för tillsammans är vi oslagbara!

Du skiner upp min tillvaro med både skratt, glädje och kärlek.

KAN NÅGON GISSA?

Kan någon gissa vad det är på bilden?
Rätt svar får en länk till sin blogg..


NY MOBIL

Idag ska jag köpa en Sony Ericsson Xperia X10
Det är den större modellen, inte den lilla mini. Roligt att ha en vit istället för svart, alltid haft mörka mobiler. Hoppas jag blir nöjd, men den lär ju vara bättre än den jag lånat nu eftersom min är sönder.

torsdag, maj 05, 2011

2011-05-05

Godkväll! Kom nyss hem ifrån Sandviken, vi har varit och hälsat på Emelie och Thure där, riktigt trevligt. Ska bjuda hem dom på grillkväll här snart framöver, kommer bli riktigt skoj! Tidigare idag har vi varit hos mina föräldrar, syster Nina kom dit med lilla Alfred, mosters älskling. Så liten och go, men han sov hela tiden men det var roligt och prata med syster lite.

Nu ska jag och min älskling krypa ner i soffan och kolla på lite tv, sen blir det sovdags för i morgon har vi massa saker att göra. Arbetsförmedlingen, fixa med papper, tvätta massa, ska köpa mobil och sånt. 

 Den här snygga skålen köpte vi i Åland, nööööjd!
Älskar vardagsmys, tända ljus och sånt.. myyyyysigt!

tisdag, maj 03, 2011

BILDER - Åland 2/5-2011

 Pommern, det är en stor båt som är ett museum nu. http://www.aland.se/pages.asp?sida=39
 Utkiksplatsen i Mariehamn, där brukar vi alltid fika på sommaren, dock blåste det idag så vi kollade på alla segelbåtar som var ute i blåsten.
 Pussar våra näsor platta
 Min fina Joakim, rakt ut över havet på andra sidan ligger Sverige.
Då menar jag inte det gröna ni ser där på andra sidan, men när man står där uppe så ser man havet på andra sidan. 
 Sparhallen, en blandning mellan ÖB och Maxi Ica typ, jättefin och stor affär.
Älskade Kantarellen, åker alltid till dom här två affärerna i Åland.

Kanske kommer en liten Åland-guide framöver, älskar Åland och åker dit fleeeera gånger om året,
bra tips för er som inte har jättemycket pengar i resekassan! Sugen på en guide? 

2011-05-03

Wiiihoo, sitter på Jockes dator nu. Han har hämtat ut sin 24 " led skärm idag , jäklar va allting är i starka färger m.m, riktigt tufft. 


Idag kommer det snöblandat regn och vi är seg så blir en massa pyssel här hemma idag, film och myskväll sen framför tvn. Ska ta mig en lång dusch nu sen ska jag laddar in korten från kameran som jag tog igår och visa er, så håll utkik. Hej så länge!

måndag, maj 02, 2011

20011-05-02

Godkväll! Klockan är mycket och jag är trött. Gick upp 05:00 i morse och 06:00 satt vi oss i bilen påväg ner mot Grisslehamn, där åkte vi Eckerölinjen över till Eckerö, käkade buffé ombord på båten och handlade på taxfree. Sen i Åland åkte vi till Mariehamn, gick på Ele kele så jag köpte nya örhängen, nässmycken och sen bytte han grej i min septum (koringen i näsan). Jag älskar den affären, billigt och dom är jättetrevliga, så var de lite roligt för han är Italienare och Jocke är halvitalienare så dom började prata massa så Jocke fick köpa ett par jättefina titanörhängen för 80 kr, bra bra!


Vart till kantarellen och sparhallen och handlade massa, fikade på utkiksplatsen och åkte längst havet och kollade på massa båtar innan det var dags att ta färjan hem igen. Varit en lååååång dag så nu har vi precis packat upp all åländsk/finsk mat vi köpt så nu blir det sooova, trött trött trött efter att kört så mycket idag! Kommer massa bilder i morgon när vi vaknat, godnatt!

söndag, maj 01, 2011

FIXAT JOCKES HÅR

Har gjort slingor i Joakims mörkbruna hår sen klippt det, tunnat ur lite och sen användt lite vax för att få upp det.




SISTA APRIL BILDER