söndag, februari 27, 2011

27 Februari 2011

Hej! Söndag redan, denna helg har runnit iväg och nu vill jag ha en ny vecka. Möjligtvis en bättre än den som varit. Det är så mycket jag vill göra men finns inga pengar. Vill ner till Stockholm och hälsa på världens bästa Jenni  och jag vill åka utomlands, vill flytta till Gävle och börja plugga. Jag längtar tills man kanske får ut lite pengar för handleden som är paj sen bilolyckan 2009. Då ska jag köpa ny dator eller mobil. 

Nu idag ska jag försöka leta på min hårfön som är helt borta, sen ska jag iväg och fixa några saker sen städa. Är så skitigt här hemma, blir så när man har djur som hårar ner. Diska och tömma dammsugaren för den suger inte in något nå mer, helt full. 

Någon som kollade på Melodifestivalen igår? Var det något man missade?


I miss you..

lördag, februari 26, 2011

26 Februari 2011

Godmorgon! Vart sent inatt då jag först spenderade eftermiddagen och en bit in på kvällen hos min syster och hennes kille och deras lilla Alfred som är 5 veckor nu. Han är så go, så fin och mysig. Åkte in till Falun sen med Malin och kom hem inatt. Så nu först är man vaken. 


Ska fixa lite här hemma, diska lite glas sen ska jag iväg hela dagen. Kanske blir någon mer uppdatering senare. Förresten, vad tycker ni om Big Brother? 

torsdag, februari 24, 2011

JORDGUBBAR

Igår köpte jag jordgubbar när jag var och handlade, muuuumsigt goda är dom. Dock dåligt cambild, men det får duga. Nu vet ni iallafall att jag ätit jordgubbar. haha!


DAGENS LÅT

måndag, februari 21, 2011

TIME TO SAY GOODNIGHT

Godkväll! Min dag har varit helt OKEJ. Varit och handlat med mamma, tagit det lugnt och kollat på tv. Ska strax lägga mig, skönt att sova i tid och gå upp i tid. Man hinner göra mer saker hela eftermiddagen istället för göra saker på kvällen som man gjort tidigare när man lagt sig sent och gått upp sent. 

Nu ska jag borsta gaddarna sen slå ner huvudet i sängen. Godnatt gott folk! 

Ibland är man bara tom på ord..

21 Februari 2011

Godmorgon! Hur underbart är det inte att vakna upp och det första man får höra är Joakims ljuva röst, morgonsöt som alltid. Sen piper det i telefonen och ett sms har kommit från Jenni, min bästa kompis som bor i Stockholm med sin blivande man och dotter. Det stod : Nu är Nellie född, hon kom i morse strax efter kl:8. Kram. 

Tror ni man sken upp som en sol i den mörkaste skogen ?! OH JA!!
Min älskade Jenni har fått sin andra dotter i morse, jag är så otroligt lycklig idag. Kommer gå och le för mig själv hela dagen. Jenni & Christian, STORT GRATTIS. Och självklart Grattis till älskade lilla Nova som blivit storasyster. 

Jenni, jag är så otroligt stolt över dig. 
Jag älskar dig gumman!

söndag, februari 20, 2011

20 Februari 2011

Godkväll! Efter att ha sovit hos mamma och pappa sen i Torsdags så är jag hemma i min lägenhet igen. Har möblerat om lite i sovrummet och satt upp en 32" tv på min byrå framför sängen som jag kopplat in min bärbara dator (som skärmen spruckit på), skönt att se på film i sovrummet. Dock blev det tomt där byrån stott, plus att det blev lite konstigt med den stora byrån mitt framför sängen, men det blir nog väggfäste för tvn så småning om. Lär upp med lite tavlar m.m också på väggarna. 

Nu ska jag fippla lite med datorn sen lägga sig i tid, gick upp 9 i morse så är småtrött. Har gjort slingor i mammas hår, varit och handlat m.m. Ha en bra kväll gott folk..


Dåliga kort, mitt i röran och kablar och grejer överallt.
Kommer bättre kort i dagsljus och när jag fått i ordning på allt. 

lördag, februari 19, 2011

SMOOTHIE

Hallon & Blåbärs smoothie jag gjorde här om dagen.



4 dl Vaniljyoghurt
2 dl hallon & blåbär (frysta som jag tinade upp lite)
(Brukar ha i en halv banan men det hade jag inte hemma denna gång )

I LOVE CATS

Hej! Idag är det Lördag och på schemat som varit har det inte hänt mycket. Jag vaknade hos mamma och pappa där jag sovit i 2 nätter, åt frukost och sen gick jag och mamma ut med katterna, min lilla Alice fick gå i koppel såklart då hon inte är utekatt. Vi gick runt byn, så tog lite kort jag tänkte visa er. 

Idag mår jag bättre så blir kanske lite uppdatering här idag, Dagens låt är uppe, lyssna på den i inlägget under här. Ikväll blir det Melodifestivalen så ska kolla på det med mamma, jobbigt att Brynäs spelar samtidigt och på SVT 1 där Melodifestivalen sänds är det inge reklam så går ej kolla i mellanåt heller, men men! 

Nu är jag hemma i lägenheten en vända, tänkte diska lite och dammsuga av medans man mår bra. För annars blir det inte mycket gjort när man mest ligger ner och försöker vila (som jag egentligen borde göra nu). Sen ska jag leta kablar här hemma som ska med till föräldrarna. 

Nu vet ni att jag lever. Här kommer några bilder på katterna. 

Det är -18 här uppe, tror ni Alice frös när vi kom in?
Lillsnuttan..

DAGENS LÅT


En av mina favoritlåtar.

fredag, februari 18, 2011

18 Februari 2011

Hej! Blev inge mer uppdatering igår och det kommer inte bli nå mer ikväll heller. Igår hände en grej jag inte tänker ta upp här så alla nyfikna muppar kan läsa om det. Och mår inge bra idag alls så det blir att vila hela helgen. Måste ta det lugnt och vara i lugn miljö under helgen så jag förhoppningsvis mår bättre tills nästa vecka. Hade velat vara med Joakim i helgen men det är inge roligt för honom att vara här när man inte mår så bra även fast han vill vara här och ta hand om mig, sötsnöret mitt som alltid ställer upp. 

Ska ta mig en dusch nu och sen får vi se vad kvällens lugna timmar har att erbjuda. Ha det bra så hörs vi när vi hörs. 



Tog ett kort igår på månen.

torsdag, februari 17, 2011

17 Februari 2011

Godkväll! Nu har jag satt mig ner och laddat in lite kort. Idag sov jag länge, gick inte upp förns runt 13:30. Då gjorde jag en sockerkaka med hallon & blåbär och åkte ner till mamma och pappa och fikade och färgade mammas hår, blev mörkbrunt så vi ska lägga i lite slingor sen någon dag. Sen åkte jag hem, småstädade lite, lär dammsuga i morgon och dammtorka (igen), blir så skitigt när man har katt som hårar ner och svarta möbler, då syns ju allt damm direkt. Har nyss ätit Ris, kycklingtärningar och Uncle Ben´s sweet and sour ananas. Muuuumsigt gott, billigt och går fort att göra. 

Nu ska jag lyssna på Hockey på radion, Brynäs har hemmamatch mot Linköping så hoppas verkligen dom vinner nu efter uppehållet som varit. Go Go Brynäs! 


Sockerkaka med hallon & blåbär
Dagens mat

NAMNSDAG IDAG





YATZY

Detta är riktigt kvällsunderhållning Onsdag "lill-Lördag" kväll. 

Sitter och spelar med Joakim, Bergman och Morgan. Så jäkla roligt, dom har nybörjartur nu men ska ta dom en sista gång innan det blir läggdags. 


Brukar ni spela på king.com ?

onsdag, februari 16, 2011

16 Januari 2011

Godkväll! Denna dag har bestått av en jäkla massa yatzy, handla och fått varit vittne för snatteri på Ica sen har jag fixat lite med papper jag lär ha för att söka in på skola till hösten. I morgon blir det möte och lite andra saker som lär fixas och på Torsdag ska jag gå igenom ALLA mina kläder som är intryckta i alla skåp och lådor, lär få ordning men det dröjer ju bara några dagar sen är det lika igen med kläderna. 

Nu blir det iallafall TV en stund sen får vi se, lär snacka lite med kryssningskompisarna ikväll också och se så allt är bokat och klart, för det blir kryssning i April. Dagens låt kommer upp senare.


2 kort sen 2007
(klicka på kortet för att se det större)

tisdag, februari 15, 2011

I'm trapped and feeling lonely..

Har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag hatar Bredbandsbolag, Sjukhus, Klump i halsen och sen folk som aldrig förstår att man inte ska lägga sig i andras liv, varför ösla dyrbar energi från sitt liv och lägga på folk/saker som man inte har ett dugg med att göra?! Kan någon förklara det för mig, för jag förstår inte!?


TV hela kvällen och kanske en smoothie? Låter bättre än va dagen varit hittills i alla fall.


måndag, februari 14, 2011

14 Februari 2011

Hej! Dagen började konstigt, hela morgonen har jag vaknat 1 gång i halvtimmen och somnat om hit och dit. När man väl vaknar och går upp och får posten så har försäkringskassan skickat tillbaka min lapp om aktivitetsstöd för det är skrivet fel på lappen (vilket inte ens var mitt fel). Bara köpa frimärke och fixa det där och skicka iväg igen så man får pengar denna månad, sällan det är strul med dom.

Började storstäda lägenheten iallafall, dammtorkat, donat, torkat golven, gjort rent sofforna, tvättat handdukar, bytt sängkläder/dukar/gardiner m.m så nu är det fint här hemma. Det som behövs göras i veckan är att gå igenom ALLA kläder och vika in snyggt för det är helt ihopknölat överallt sen lär jag sätta upp en hylla i sovrummet. Justja, roligt att laga mat när lampan över spisen gått sönder, lär fixa det också.

Nu ska jag göra ansiktsmask och dricka en kopp kaffe sen ta mig en lååååååååång dusch. Glad alla hjärtans dag också gott folk. 



lördag, februari 12, 2011

DAGENS LÅT

12 Februari 2011

Hej! Kom nyss hem från fina Cattiz i Falun, jag och Carro vart bjudna på Ljusparty där så vi har spenderat denna soliga eftermiddag i Falun hos henne, riktigt trevligt. Tack babe! 

Nu ska vi köra potatisgratäng och kassler till middag och ikväll blir det Melodifestivalen på tvn vi ska kolla på, tända massa ljus och ha myslördag. Dagens låt kommer upp senare, nu ska jag bege mig mot köket. Ha en bra Lördag alla.

Världens finaste Cattiz. 
(bilden är från kryssningen för 2 veckor sedan)

FALUN

Godkväll! Vid 19:30 begav jag och Carro mig ut för att skotta av bilen. Fick pulsa i snö upp till knäna till bilen, sen hela bilen var begrav av snö, is och sen minus 20 grader på det och leggings var riktigt härligt. 30 Minuter senare var vi inne i bilen och åkte och hämtade upp Malin vid jobbet, sen drog vi och handlade och sen till Falun, körde runt där och sen var vi och åt mat. 

Kom hem för en stund sedan, så har bara hunnit laddat in lite kort som togs. Nu blir det chilla vid datorn, se någon film (Om det är någon film på tvn) sen sova för i morgon ska vi upp i ganska bra tid för vi ska till Falun hem till Cattiz på ljusparty på eftermiddagen, på kvällen blir det middag och kanske en grogg eller två, vad säger du om det Carro? ;)

Bjuder på några fina kort på glada gänget..


Jag med haklapp
Världens finaste Carro ..
Malin "GusstN" GLAD som alltid..

Haklapp, fint?

fredag, februari 11, 2011

DAGENS LÅT

11 Februari 2011

Hej! Vaknade runt 14:30 idag, gjorde lite mat så vi har precis kollat på tv och ätit. Ska ta mig en dusch nu sen får vi se vad som händer, någon roligt för idag är det Fredag. Blir väl att åka ut senare en vända kanske, hoppas det går någon bra film också sen måste jag handla, är snuskigt sugen på ostbågar. 


Vad ska ni göra idag då gott folk?
Dagens låt kommer upp om en stund, nu ska jag duuuuuscha..

torsdag, februari 10, 2011

You make me happy and I love it

Att lätta på hjärtat då känslorna flödar som tusentals spermier som tävlar för att komma till ägget är faktiskt svårt. Egentligen behövs inte så många ord för jag vet att du Joakim vet vad jag känner för dig. 

Denna känsla jag har inom mig när jag vaknar varje morgon, hela dagarna när det piper i telefonen så man springer för att se om det är du som skrivit sms är så underbar, den känslan vill jag ha hela mitt liv. Och jag vet, att om bara du och jag följer våra drömmar kommer vi om 50 år sitta tillsammans ute på altanen i vårt hus och hålla varandra i handen och säga dom 3 vackraste orden till varandra. 

Tack för att du gör mig så lycklig, glad och för att du får mig att känna mig speciell. Du är den underbaraste människan jag träffat Joakim! You and me forever. <3


10 Februari 2011

Hej! Igår kom världens bästa Carro hem till mig, så härligt när hon kommer så man får leva samboliv. Vi gjorde Baconlindad kycklingfilé, beasås, klyftpotatis, vitlöksbröd till middag igår. Sen kom Malin och Micke hit, så åt vi Hallon & Blåbärspaj jag gjorde också med vaniljsås. 

Sen ringde brorsan och ville ha skjuts till Gävle så jag, Micke och Carro hämtade upp brorsan och hans två kompisar och körde in dom dit. Åkte hem, sen drog vi in igen. Tog upp J också som sov här inatt men tagit bussen hem nu. Idag snöar det massa ute så blir nog att se massssssa filmer, så blir en vända till affären och inhandla lite gotta sen. Får se vad vi ska göra för mat idag också, tips någon? 


Några kort från igår..
Hallon & Blåbärs-paj
Grekisk sallad
Baconlindad kycklingfilé
Steken
Brorsan sen Micke som kör.

onsdag, februari 09, 2011

DAGENS LÅTAR

AR

Denna låt var med på Melodifestivalen men gick inte vidare,
den var riktigt bra. Denna låt vill man lyssna på när man kör bil, Yeaay!







Den här var riktigt mysig, gillar stilen..

KÄNDIS TILL GRANNE

Min granne Jocke va med i tidningen igår.. Gå in och läs här, http://gd.se/nyheter/hofors/1.2734427-han-foljde-hela-dramat

När detta hände på natten låg man gott och sov, inte kunde man tro att det var fullt polispådrag utanför ens hus då.. haha

måndag, februari 07, 2011

DAGENS LÅT


Min älskling visade den här för mig igår.
Kolla på videon :)

söndag, februari 06, 2011

DAGENS LÅT



Ni måste kolla/lyssna på hela för annars får ni inte se /höra det roliga!

6 Februari 2011

Hallå! Igår hade jag jättetrevligt, kollade på Melodifestivalen med mamma sen åkte jag och Malin till Falun, åkte runt lite, träffade Kattis och hennes kompis, hämtade även upp Nicklas så man fick träffa den karln också. När dom drog på krogen åkte vi hemåt och mötte upp Tobbe, Erik och Totte för Tobbe har fått körkort så dom galna Sandvikarna var ute och åkte lite. Kom hem runt 02:00 och slocknade nästan direkt. Jag mådde bättre igår så drack några groggar och sprang runt med Converse-skor (TYG) så idag är man riktigt jävla dålig, mer förkyld än igår och halsen hostar sönder men bara försöka vara POSITIV. 

Nu idag har jag diskat, städat, tvättat. Ska dammsuga av och torka golven sen hämta hem min lilla Alice som fortfarande är kvar hos mamma och pappa sen jag var där förra veckan då jag var sjuk. Sen ska jag umgås med Malin en stund, dricka kaffe och snacka. Skön Söndag, solen skiner ute också. Håll utkik för dagens låt, den är riktigt rolig.

Tobbes rumpa, så vackert så!
Världens sötaste Cattiz och hennes polare!
Nicklas ville inte va med på kort. 
Snyggt att man ser att jag har solbrillor på mig.
*Bakom mina solglasöööögon*

fredag, februari 04, 2011

FRIDAY IM IN LOVE

Godkväll! Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit hemma och donat, varit och handlat och nu kollar jag på Let´s Dance. Blir väl att se någon film sen och sova, är så förkyld och ont i halsen fortfarande så jag är slut som människa, min näsa svider och har så ont i revbenet på vänster sida för jag hostat så mycket. Kan knappt böjja mig eller sätta mig utan att tårarna nästan kommer. 

I morgon då? Vad hääääänder. MÅSTE BLI FRISK!! Det som händer. 

Såhär snygg är jag nu..

GÄVLE DAGBLAD

http://gd.se/nyheter/hofors/1.2709783-fjallturisterna-tar-rast-i-hofors

Min bror är med på bild där på Statiol när han jobbar, dom var och intervjuade honom. 
IN och läs..


torsdag, februari 03, 2011

5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG


  • Jag har världens sjävlockigaste hår, har riktigt korkskruvar när jag duschat. Tycker inte om mitt lockiga hår. 
  • Jag tycker om dansband, speciellt när man åker kryssning.. Gamla godingar skall det vara.
  • Jag är allergisk mot hästar & pälsdjur (fast vissa katter känner jag inte av), även allergisk mot nötter, kärnfrukt.
  • Jag har inte druckit mjölk sen jag var 11 år. 
  • Jag älskar allt som har med 80 talet att göra. 

3 Februari 2011

Hej! Sen i Måndags har jag varit hos mamma och pappa eftersom jag varit så sjuk. Varit så dålig så jag inter kunnat rört mig men idag mår jag betydligt mycket bättre. Febern ligger på 37 till skillnad från 40. Förkylningen kommer hålla i sig ett tag till, jag måste helt enkelt klä mig varmare än en skinnjacka och leggings på vintern. Halsen hostar fortfarande men går väl över snart det också, hostat så mycket att det gör jätteont vid revbenen på vänster sida, gör ont när jag sätter mig och böjer mig också, skitdrygt.

Men nu ska jag sluta gnälla, ska iallafall packa ihop mina grejer och snart ta och bege mig hemåt. Har en hög med disk jag lär ta itu med, sen tvätta och dammsuga, byta sängkläder och sen blir det att ta det lugnt och fortsätta vila. Måste bli pigg tills i morgon, JÄTTEPIGG för då händer det grejjer.

Hörs senare med dagens låt, sen lovar jag er några till inlägg. Kanske 5 saker du inte viste om mig? Får se vad jag hittar på för något roligt åt er. 

onsdag, februari 02, 2011

DAGENS LÅT



Chris Isaak - Graduation Day

tisdag, februari 01, 2011

1 Februari 2011

Godmorgon! Denna natt har varit helt åt helvete, gick och la mig runt tolv tiden och då låg febern på 39,6. Hade tagit nässpray då jag är jääääätteförkyld och även sugit på halstablett. 2 Alvedon hade åkt ner också.
Vid 02.00 tiden började jag vakna till var 5e minut knappt att jag skrek rakt ut och snurrade omkring i sängen, jag hade så ont i huvudet att jag inte kunde stänga ögonen för det strålade ut värk så hade panik. Låg och skrek älskling och mamma medans jag inte viste vart jag skulle ta vägen. Runt halv 4 bestämde jag mig efter att ha legat och försökt blundat med huvudvärken, halsen som hostar och näsan som rinner och är igentäpt att jag skulle gå upp och ta mer alvedon och nässpray, hinner inte mer än sätta mig på kanten vid sängen så spyr jag ut över golvet. Tar mig till toan och spyr igen och tar febern, 40,5 låg den på då. Hela kroppen värkte, ringde mamma och hon tänkte komma hit men jag pratade med henne i 1 timme i telefon nästan tills jag la mig igen, då efter 1 timme kunde jag somna lite då febern började gå ner och huvudvärken släppte. 

Jag skulle helst vilja ta en dusch nu, försöka äta nyponsoppa med glass och se på tv hela dagen men jag ska nog be mamma hämta mig för det känns bäst att vara där nere hos föräldrarna ifall jag får sådär mycket feber igen, inte roligt och jag ska bli frisk nu. Så blir inge mer uppdatering här idag, vi får se när jag skriver igen. Ha det bra så länge!


Liten Sandra..