måndag, januari 31, 2011

BEHÖVER ERAN HJÄLP

Vet ni vart man kan köpa sånna här handskar, behöver inte vara exakt sånna med nitar men skinn med "avklippta fingrar" ?

Ge tips om ni vet, Tack!




DAGENS LÅT


En flicka som är stark

31 Januari 2011

Idag vaknade jag upp sjuk, har sovit dåligt inatt och febern har legat runt 39, förkyld och halsen är hes och svider och har sig. Lika som sist jag hade åkt båt, blev sjuk då också. 

I veckan ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, äta alvedon och bli frisk. I slutet av veckan kommer nog min Carro hit, blir eventuellt äventyr i helgen. 

Nu ska jag ta mig en dusch, plocka undan i köket sen dra och handla glass. Ikväll blir det varm nyponsoppa med vaniljglass. Fryser som ett asplöv. Dagens låt kommer upp senare, ha det bra så länge.




söndag, januari 30, 2011

BEHÖVER ERAN HJÄLP

Nu är det så att 90 % av alla mina filmer är action så nu undrar jag er om ni kan tipsa om nya bra kärleksfilmer, Äventyrsfilmer, Ungdomsfilmer eller lite udda Rock/Festival filmer /dokumentärer.


Geeee mig tips..

30 Januari 2011

Hej! Idag är det Söndag och nu först börjar jag piggna till efter kryssningen och denna helg. Har lyckats packa upp väskan, tvättat, diskat, dammsugit och dammtorkat här hemma och nu har lilla Alice kommit hem som varit hos föräldrarna sen i Onsdags. 

Ska snart betala räkningarna sen slå ner arselet i soffan och mysa hela kvällen med Alice sen invänta Joakim som kommer hem från Sundsvall sent ikväll, dock får jag inte pussas med han förns i morgon eftermiddag men jag överlever bara jag får höra hans röst. 

Ha en bra kväll allesammans! 

DAGENS LÅT


Starship - We Built This City

lördag, januari 29, 2011

......

Watching the stars fall, a million dreams have all gone bad.
Think of all we had.
I knew all then, thought you like me I was wrong.
Life goes on

Thinking of a time when everything was right.
Thinking of a time with only you and I.
Makes me sorry that it had to end that way.
Learned my lesson now there's nothing left to say.



29 Januari 2011

Hej! Jag hade jätteroligt på kryssningen , kom hem igårkväll och då umgicks jag med Malin, vi körde bror till Falun en vända och hängde där tills sent i morse. Kryssningen var det roligaste jag varit på länge, träffade så mycket roliga människor där så faaan, har redan bokat in nästa kryssning som går snart igen med folket man träffade på båten, roligt att vara KK-kryssningsKompisar. HAHA!

Nu ska jag försöka hitta på något att göra ikväll, vill inte sitta ensam hemma en hel kväll. Ha de bra!

Här är lite kort.. 




torsdag, januari 27, 2011

27 Januari 2011

Godkväll! Hoppas eran dag varit bra. Själv har man haft fullt upp hela dagen. Vaknade, började städa, åkte till syster och fick hälsa på lilla Alfred, deras son på 8 dagar. Gud så underbar han är, så vacker. Åkte hem runt 19 tiden och började packa, diska, hänga tvätt m.m sen kom Micke, Malin och Carro så kollade vi på film och käkade. Sen drog vi till Malin en vända sen gick jag och Carro hem till mig, har klippt henne och blekt, färgat hennes hår rött och svart sen mitt egna blondt och svart. NU ÄR VI KLAR och vi ska upp om 5 timmar.

I morgon drar vi till Åland jag, Carro och Carro. haha, kommer bli mycket Carro men ena kallas för katten så det är lugnt. Blir roligt att komma iväg lite. Lovar massa bilder på Fredagkväll eller Lördag. Ha det så bra nu!



tisdag, januari 25, 2011

25 Januari 2011

Godkväll! Kom nyss hem efter en dag i Falun och sen vidare till Sandviken för att handla en massa saker, Dock bara till kökets alla skåp. 

Nu är jag hemma och ska bara ta de lugnt, sitter med Carro, Micke, Malin, Jimmy och Jocke på skype nu och snackar, helt galna hela högen. Blir några timmar vid datorn sen sängen som kallar. I morgon ska jag till min älskade syster och hennes kille och hälsa på dom och träffa deras lilla nyfödda Alfred som blev 1 vecka idag. 

I morgon blir det fullt upp, måste städa, tvätta, packa och göra saker så blir nog inte så mycket uppdatering och på Torsdag drar vi på kryssning, hela gänget. Hörs i morgon, godnatt

Jag & Carro.. Ska bli så roligt med kryssning på Torsdag.

söndag, januari 23, 2011

23 Januari 2011

Hej! Idag gick jag upp runt 11 tiden. Har inte gjort så mycket mer än att städat idag. Från topp till tå hela lägenheten, bytt alla ljus, dukar, handdukar, dammtorkat, dammsugit och torka golven, Gjort rent skafferiet och skrubbat duschdörrarna så dom glänser. Nu är det riktigt hemtrevligt här.

Vet inte vad som händer nu ikväll. Får se om jag ska tjata över Micke, Max och Malin på en film senare men nu snart blir det kaffe för mamma och hennes kompis kommer över för dom har varit ute och gått. Måste bara säga också att ni förstår vad jag längtar tills man får åka hem till min syster och hennes kille och hälsa på lilla Alfred som föddes i Tisdags, ska bli så roligt och få se den lilla prinsen. 

Kommer upp några inlägg under kvällen som är tidsinställda. Och till er som undrar har jag INTE suttit på cykeln idag. Som jag skrev i tidigare inlägg, det får bli i morgon och hela veckan, stenhård träning och bara nyttigt ska ner i magen. 
Såhär skulle jag aldrig sitta när jag städar..
Ibland är det jobbigt men när man väl satt igång så går det hur bra som helst,
plus att det är så skönt när det är klart och fint.

MIN LÖRDAG

Godkväll! Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag ska lägga mig. Jag har varit hemma dagen och tagit det lugnt, inte tränat något heller. Ska köra stenhårt på Måndag och hela veckan. Nu ikväll har jag kollat på filmen Avatar, tror jag sett den 10 gånger minst och den är lika bra varje gång. 

Har snackat med Jenni ett bra tag också, så jäkla roligt. Vi skrattar så vi höll på att svimma av nästan. Längtar tills jag får komma ner till Stockholm och umgås med dig, vi har så kul tillsammans. Du är en äkta vän, en vän som finns kvar även om man inte pratar på ett tag så vet man vart man har den andra och det är kärlek. Jag är så glad att du finns i mitt liv älskade vän. <3

Nu ska jag ringa mammsen sen böka ner mig i sängen och drömma om min älskade prins Joakim. 

Jenni & jag 2007

lördag, januari 22, 2011

You make me happy and I love it

Världens bästa älskling!

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever 

22 Januari 2011

Hej! Igårkväll efter mycket om och men fick jag med Malin, Micke, Max och Carro till Falun en vända. Vi drog till donken och hängde där, åka runt lite i Falun och tog oss en vända förbi Rottneby herrgård. Kom hem  efter 02:00 någongång och jäklar vilket liv det var ute, lät som skottlossning sen var det skrik och spring i trappen tills 7 i morse och inte nog om det så hade Joakim kompisar hos sig som var helt galna i telefon när det var dags för att ringa och säga godnatt. Huvudvärk + dålig sömn då man somna runt 7 i morse och har sovit små snuttar, vaknat var 10e minut. Och inte blev det bättre att det snöar när man drar upp gardinen heller, TRÖKIGT.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Får se om Carro, Micke och Max kommer förbi ikväll och ser på film eller något. Annars åker jag ner till morsan och håller henne sällskap, trökigt när alla ska iväg på något då jag verkligen är sugen på att hitta på något. Men så är det alltid.. Ha en bra dag alla!



fredag, januari 21, 2011

FREDAG

Godkväll! Idag har jag gjort lite ärenden och andra roliga saker. Nu ikväll skulle jag egentligen umgås med lite folk men dom drog sig ur allting så det sket sig. Ska väl se på tv nu i min ensamhet och göra fruktsallad, det första jag stoppar i munnen idag. Har varken blivit träning eller mat idag. Härligt dag, NOT!


Bjuder på ett kort jag tog för ett tag sedan, färdig för en kväll som blev kattpiss..
Bara försöka le och hoppa i mjukiskläder, fläta håret och tvätta av sig sminket, inte mer än så..

Ha en bra kväll..

torsdag, januari 20, 2011

DAGENS TRÄNING

Godkväll! Idag har jag varit överallt och ränt runt så har faktiskt inte hållt koll på tiden då man ska äta eller något. Dagsrutinen med äta var 3e timme och motionera blir rubbat då man inte är hemma utan man gör massa andra saker. Ska börja planera mer så man kan varva dagarna med träning även fast man åker iväg på saker.

Dagens träning : 7 km cykling
Dagens mat: Naturdiet choklad, en liten skål soppa, 2 mandariner. 


Från en sak till en annan.. Har fyllt i min döskalle på foten. Resultat:

JIMMY I HOFORS

Weeey, först kan jag berätta att jag ska på intervju i morgon, sökte jobb igår och dom ringde idag. Har gjort massa ärenden idag och nu är Malin här. Micke hörde av sig och sa att Jimmy "Max" är i Hofors så vi ska dra dit och hälsa på. Skoooooojsigt. Ha en bra kväll..

Från kryssningen 26/12-10
Micke & Jimmy

KRYSSNING

Som ni vet är jag helt galen i att åka kryssning. Jag åker minst 7 gånger om året, dock är några av dom dagskryssningar. Var på kryssning den 26/12 -10 nu senast, inte ens 1 månad sedan och är sugen på att åka nu igen. Jag och några kompisar åkte Silja Galaxy då, riktigt fin båt och bra "disco" men maten var inge bra, var jättedyrt sen fanns det bara en bar som var någorlunda billigt 97 kr (på andra stället kostade det minsta typ 180 kr) för att plocka på en tallrik och man hade 3 maträtter att välja mellan, fisk, kyckling och köttbullar, mos och ris, Sen salladsbord. 

Nu undrar jag om någon av er har nå tips på båtar? Jag har åkt alla båtar förutom Tallin kryssning. Birka Paradise är bäst enligt mig men tröttnat på den, Viking Cinderella är ju billig och så. Det blir troligvis den. 2 nätters till Finland blir ju så dyrt även om det skulle vara värt det då det är 2 nätter. 

Den här båten skulle inte vara fel att åka. 

DAGENS LÅT

2 bra låtar med Creedence Clearwater





20 Januari 2011

Hej! Idag är det den 20 Januari, tiden rinner iväg. Tyckte nyss det var nyårsafton. Men man ska inte gnälla, solen skiner och om några månader är det sommar igen, gud så underbart. Denna sommar kommer nog bli bra. 


Idag är jag på riktigt bra humör, iallafall än så länge. Kan ju ändras med ett fingerknäpp så ska försöka fortsätta i denna takt. Ska planera in en sak som händer nästa vecka med några kompisar idag. Men först nu ska jag äta soppa som jag gjorde igår, cykla 7 km , blir inte 1,5 mil direkt för jag har så ont i ena knät idag. Sen ska jag iväg på några ärenden, sen blir det 7 km till och 50 situps ikväll.

Hörs senare. Kommer upp några tidsinställda inlägg under dagen, bland annat musik. 

GRATIS SAKER

Bli medlem på denna sida och få 5000 Poäng direkt. Värva vänner och byt ut dina poäng mot presentkort.

http://www.gratismakeup.se/?r=7298



onsdag, januari 19, 2011

MÅLTIDSERSÄTTNING

Har inskaffat mig Diet Shake Hallon, Diet Shake ananas och Twin Fast. 

Ska börja byta ut måltider mot detta. T ex:
Frukost 08:00 : Diet Shake Hallon
Mellanmål 10:00 : Frukt
Lunch 12:00 : Soppa (viktväktarnas het nudelsoppa är att rekomendera )
Mellanmål 15:00 : Diet Shake Ananas
Middag: Twin fast, lätt kvällsmat (äggröra, bacon) eller Naturdiet shake. 

Sen träna 2 gånger om dagen, 1 mil cykling förmiddag, 50 situps efter lunch och 1 mil cykling sent på eftermiddagen. Bra att vara arbetslös OCH fått motivation att träna. 



Nu kör vi..

TRÄNING - Motioncykel

Dagens träning blev 1,5 mil på träningcykel här hemma. 
Tid: 37 minuter
Kcal: 497

Mat idag: Hemmagjord soppa som bestod av 0,7 liter vatten, kött & grönsaksbuljong, 1 korv, 3 potatisar, 3 morötter. ( Åt en liten skål av det, så har 2 portioner till att äta av den. )

Nu efter träningen har jag tagit en Naturdiet Shake Chokladsmak. 180 kcal + soppan ca 200 kcal = 380-400 kcal idag i mat har jag fått i mig och 497 kcal gjorde jag av med på cyklingen vilket betyder att jag motionerat mer än vad jag ätit. BRA SANDRA, bra..








I morgon ska jag gå upp tidigare och cykla innan frukost, idag har det varken blivit frukost eller mellanmål (frukt t ex) som man ska äta imellanåt. Måste bli bättre på det, var 4e timme ska man ta något så kroppens förbränningen håller igång. I morgon kör jag: Frukost, Mellanmål, Lunch, Mellanmål, Middag och uppdaterar er vad jag äter och tränar. Blir 2 mil i morgon, 1 mil innan frukost och 1 mil på eftermiddagen.

19 Januari 2011

Hej! Just nu håller jag på att göra soppa i storkok så jag kan äta 3 dagar. Det blir finsk korvsoppa med potatis, morötter, lök, minimakaroner och såklart finsk korv. Riktigt gott! Nästa gång jag ska göra soppa blir det kyckling & nudelsoppa. 


Ska äta nu, städa för Alice kommer hem idag som varit hos mamma och pappa sen förra Torsdagen. Skulle egentligen få hem henne igår men blev inte av. Sen ska jag träna 1 timme minst sen ikväll blir det filmkväll hos mig. Får se vilka som kommer över.

Kommer upp ett inlägg under dagen om det jag köpt som jag skulle visat igår. Ha en bra dag!

tisdag, januari 18, 2011

MOSTER SANDRA

Jag fick ett sms av min syster att dom fått en liten mörkhårig son idag. Fick ett mms på den lilla krabaten också, så himla söt liten pojke. Det är min systers och hennes killes första barn så är så otroligt glad för deras skull. 

Nu är jag moster.. GLAAAAAD!



18 Januari 2011

Hej! För en gångs skull är jag uppe i tid, gick upp runt 10:00 tiden och gjorde 50 situps och sen blev det frukost, 2 skorpor och ett glas apelsinjuice. 

Nu ska jag fixa till mig lite och åka hem till mormor och hälsa på, har inte varit där sen i Juni och hon bor 1 km bort, det är jävligt dåligt av mig. Sen ska jag hem till mamma och pappa och leta på ett papper om min hemförsäkring. Sen blir det hem och hoppa i träningskläder och dra till gymmet. Jag ska visa senare vad jag köpt av min kompis Jenni som jag ska börja att dricka. Nu ska jag köra stenhårt på träningen och redan ikväll ska jag börja dricka pulverersättning. Det lär ju smaka helvete då det luktar kattspya, men man lär sig att dricka det. Kanske ska börja uppdatera hur mycket jag tränar och vad jag äter här i bloggen, för min egen skull så jag kan hålla koll.. Vi får se..

Nu ska jag fixa till mig, hörs senare! 


När man bor 6 mil ifrån varandra får man göra sitt bästa.. haha

måndag, januari 17, 2011

17 Januari 2011

Hej! Idag är det Måndag, ny vecka och nya tag. Igår var det så blixthalt ute så bussarna hade slutat gått och Carro som varit här sen i Torsdags skulle jobba idag så körde henne till tåget så hon skulle komma hem tills idag, så visade sig att hon inte behövde jobba så nu sitter jag och är småsur över att hon kunnat varit kvar här längre. Även om vi inte gjorde så himla mycket är det skönt med roligt sällskap, blir ju kryssning nu under våren också vi ska på. Som sagt så finns det mer saker att göra på sommaren då man kan vara ute mer än nu i detta skitväder då det snöar, regnar, blir slaskigt, sen kallt igen och allt fryser till is. 

Nu idag vet jag inte vad jag ska göra, måste ringa försärkringskassan om bostadsbidraget som jag fick papper om idag. Dom har ju höjt hyrorna brutalt så lär skicka in nya papper IGEN för att jag kommer antagligen få mer i bostadsbidrag. Ska iallafall fixa nya kattlådan eftersom Alice hade sönder sin och hon har varit hos mina föräldrar i helgen så hon kommer hem senare idag, min älskade lilla mysis. 

Hörs senare!



lördag, januari 15, 2011

Faaan!

http://www.dt.se/nyheter/leksand/article862238.ece

Detta är så sjukt. :( Vila I Frid Wikman <3

LUGN LÖRDAG

Godkväll! Vi har nyss kommit hem efter en tripp till Dalarna. Jag, Carro, Malin och Carro åkte till Falun till Donken och satt där en stund, skönt att komma ut lite men fasen vad kallt det är ute. Mina fingrar blev helt lilla. Körde hem Carro till Storvik sen och inhandlade lite choklad. 

Nu är jag och Carro hemma hos mig igen och vi ska krypa upp i soffan och se på film och ta de lugnt resten av kvällen, blir fruktsallad senare också. Skönt med lugn Lördag då vi drack igår. 

Ha en bra kväll allesammans..

Jag & Carro igår..

15 Januari 2011

Godmorgon! Jag och Carro har nyss ätit lite och just nu kollar vi på Let´s Dance som vi missade igår. Idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt. Ska hitta på något riktigt skoj iallafall. Förslag någon?

Det är 1 vecka sedan Amanda gick bort idag också. Konstigt hur allt kan gå så fort och att tiden rinner iväg. Saknar dig.. 



FREDAG

Klockan rinner iväg och den är snart halv 1. Snart blir det sängen för oss 2 här hemma så man kan komma upp i tid i morgon och hitta på något skoj. Kanske gå ut och fota lite eller något! 

Idag har vi iallafall varit och handlat och gjort pizza här hemma, blev riktigt gott. Sen satt vi igång att dricka, blev ett par groggar och jäger så då åkte pälsmössan och 3D brillorna fram, snyggt som fan. Nu har jag fått något i ögat så jag lär gå och fixa det så GODNATT


Fina va?

fredag, januari 14, 2011

14 Januari 2011

Hej! Jag och Carro har vaknat och ätit frukost. Jag skulle till Arbetsförmedlingen idag klockan 14:00 TRODDE jag men det var tydligen 11:00 så allt gick åt helvete nu. Måste ner till mamma och pappa och ringa och säga att jag tagit helt fel på tid. Paaanik! 

Sen får vi se vad som händer idag, jag och Carro ska hitta på något skojsigt. Men vad får vi se!


En till bild på mig och Carro hösten -08

SANDRA & CARRO

Jag och Carro sitter vid hennes dator, jävla roligt program hon har. Bjuder på några bilder, snygga va?


torsdag, januari 13, 2011

13 Januari 2011

Godkväll! Tänkte skriva ett inlägg så ni vet att jag lever. Idag har jag varit och handlat massa sen åkte jag till brorsan och fikade. Kom hem för 2 timmar sedan så har städat och gjort Pasta & kycklinggratäng som är i ugnen nu så tänkte hoppa in i duschen nu för sen ska jag hämta Carro vid bussen som kommer hit från Gävle. Vi ska ha så jäkla skoj och om ni följt min blogg vet ni att det blir massa bilder, tok och inlägg på bloggen när hon är här. Kanske blir tvärt om nu när jag skrev det.. hehe!

Nu ska jag duscha, hörs senare!


Jag & Carro hösten 2008

onsdag, januari 12, 2011

LASGO - CRY

Den här låten lyssnade jag på i högstadiet så kom den upp på Youtube, många minnen väckte den.

HJÄLP?

Jag har användt TRESemmé nu i över ett halvår, har haft för färgat hår och som stärker men nu har jag köpt 24 Hour BODY som ska göra håret fluffigare. Och har använt det nu ungefär 4 gånger och jag som har lockigt hår funkar det inte på, det blir helt flygigt och det går inte ens att platta ner. Det är helt svinto och tussigt.

Någon som har tips på nå bra produkter man kan använda före plattång m.m som får håret att hålla sig rakt? 


Någon som använder detta?

DAGENS LÅT

Min kompis Malin som sjunger, så fint! 

tisdag, januari 11, 2011

TISDAG

Godkväll! Idag har jag hållt på och fixat och donat med massa, handlat ny kattlåda för Alice har haft sönder sin och det gick inte att tejpa ihop den, haha! Sen har jag gjort potatisgratäng, sallad och Kycklingfilé till kvällsmat så jag bjöd hit Malin, gjorde en kladdkaka också.. 

Nu har vi kollat lite på TV och hon har somnat i min soffa. Ska gå ut med soporna när hon åker sen blir det hänga tvätt och sova. Trött som attan, är väl bara för att man gick upp typ 10 i morse. Haha, hur fan ska det bli när man pluggar eller jobbar sen då? Ska börja lägga mig runt midnatt sen gå upp vid 8-9 på morgonen. 

Nu ska jag väcka Malin som snart snarkar i min soffa. Hörs i morgon, Godnatt!


Såhär lockigt är mitt hår när man går och lägger sig med blött hår..
(blixten som gjorde så bara lite av håret längst fram blev ljust)

JUST NU

Gissa vad jag bakar?
(Den som gissar rätt får en länk )


MHMM

Det Jocke skryter om och pratar om mycket är hur bra hans Macbook är, så jag fick fixa min egna..

Fin va?

11 Januari 2011

Hej! Jag har verkligen bloggtorka just nu, vad vill ni läsa om? Recept, Se kort, Tävlingar, Musik... ??

Jag vet inte riktigt men lovar att klura ut något roligt inlägg sen.. Nu ska jag vika undan kläder som torkat, sen iväg och inhandla potatis för ikväll ska jag göra potatisgratäng och kycklingfile, ska bjuda hem Malin på mat när hon slutar jobbet för det finns inget som är så tråkigt än att laga mat åt sig själv.. Vi hörs senare!



måndag, januari 10, 2011

DAGENS LÅT


Marilyn Manson & Lady Gaga 

10 Januari 2011


Hej! Igår bjöd jag hem Malin, Micke och Carro på middag. Jag gjorde tacopaj och grekisk sallad, det vart så himla gott och dom fick mig på bättre humör, iallafall för stunden. Tack för en fin kväll vänner.. 

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen och fixat lite och nu ska jag dammsuga, byta sängkläder, diska från gårdagen och sen sätta mig ner och rita. Blir en vända ner till föräldrarna sen också och hämta hit lite papper m.m 

Vi hörs senare..
3 bilder från igår här hemma..


söndag, januari 09, 2011

DAGENS LÅT

I´ll pray for you

Jag förstår fortfarande inte vad som hänt fast alla försöker trycka i mig att du är borta och att jag ska fatta. Jag förstår inte att jag pratade med dig någon timme innan allt hände, du sa att vi skulle höras dagen efter. Allt har gått så fort så jag vet inte ens hur jag ska kunna förstå att du är borta, vill ringa dig och säga att du ska skita i idioten som höll på. Om jag bara kunde få säga några ord till dig nu, bara några ord..

Jag kommer ställa mig samma fråga som när jag fick reda på att Simone hade lämnat denna jord, VARFÖR? Varför varför varför.. ?? Jag kommer aldrig förstå... 



VILA I FRID AMANDA

Älskade du.. Igår när vi pratade sa vi att vi skulle höras idag. När man vaknar får man se något så hemskt, jag är helt förstörd och vet inte vad jag ska ta vägen. Älskade vän,  varför? Du var så älskad av så många människor. Jag kommer sitta och vänta på att du ska smsa mig, snälla kom tillbaka!!! Kan inte fatta vad som hänt.. :'(



fredag, januari 07, 2011

FREDAG

Äntligen klar med städningen och allt för idag.. Har duschat och ska snart fixa mig, sen kommer Malin hit för jag ska laga mat. Blir vårrullar med kyckling, vitlöksbröd, ris och kycklinggryta som jag ska göra iordning fredag till ära. Plockmat är gottigott. Ikväll blir det åka iväg och umgås med lite folk.. 

Nu ska jag prata klart med Jocke, han är helt galen. Det roliga är att vi har EXAKT lika tänder, så han sa nyss att om någon tappar en tand så får den andra gå och ta ur den och sätta i den med stift så man kan låna av den andra om man ska iväg på möte m.m HAHAH! Ni ska bara höra oss när vi planerar. 

Ha en bra kväll alla..


Alice bökade omkring bland alla filmer tidigare idag..

2011-01-07

Godmorgon! Har nyss vaknat så ska fixa lite här hemma, dammtorka av, dammsuga och torka golven, duscha och fixa mig sen dra iväg och hämta ut ett paket och posta lite saker sen blir det hem och göra mat sen ikväll får vi se vad som händer. Ska iväg en vända iallafall! Tänkte egentligen åka till Söderhamn i helgen och festa hos några kompisar men det blir inge för jag har inge pengar till sånt då ja varit på kryssning m.m

Nää nu lär jag sätta igång här så jag kommer någon vart.. Börjar med disken! Ha en bra Fredag..


Alice hälsar godmorgon!


torsdag, januari 06, 2011

RECEPT- Pasta Carbonara

Idag gjorde jag Pasta carbonara här hemma, så enkelt och gott så tänkte dela med mig av receptet.

Ni behöver för 2 personer:
Spaghetti (för 2)
1 Bacon
2 Ägg-gulor
1 dl (1,5) Grädde
Några nypor Riven ost
Kryddor (Muskotnöt använder jag, annars piff i all krydda)

Gör såhär:
Koka pastan och häll ur vattnet. Stek bacon med lök (går bra med purjolök eller ingen lök alls också). Blanda ägg-gulorna med grädde och kryddor och blanda i det avrunna pastan i kastrullen, ställ på avstängd platta (den är fortfarande lite varm), rör i osten och rör om tills det blir kladdigt, häll till slut i bacon och löken som är stekt. Servera med pizzasallad.. 

Frågor`?