fredag, december 31, 2010

GOTT NYTT ÅR

Hej! Jag tänker inte göra som dom flesta andra skriver i bloggarna om vad som hänt under det gångna året eller skriva ut några nyårslöften man inte kan hålla ändå. Det känns inte som det är nyårsafton idag då jag är på en helt annan plats än vart jag vill vara, ingenting är planerat för kvällen förutom att jag sätter spritflaskan i skåpet och är nykter för att köra folk istället, ska även äta nyårsmiddag hos föräldrarna så är lika bra att leta på några kläder och fixa sig snart. Denna dag blev mer nerstämd än livlig då jag vet människor som saknar andra människor som lämnat oss detta år, folk som sitter hemma och gråter av saknad på denna dag som dom skulle delat med sin familj som någon saknas i. Livet är inte rättvist och jag tänker ta vara på all tid jag får med mina nära och kära nu, det kan jag iallafall ha som nyårslöfte.

Jag hoppas ni alla kommer ha en rolig nyårsafton och ta det lugnt med både alkohol och raketer. Som ni vet tycker jag inte om smällare och raketer för tänk ALLA dom pengarna man skjuter upp i luften, gud vad mycket dom kunde hjälpt både uteliggare, fattiga människor eller gått till forskning för medicin m.m 

GOTT NYTT ÅR SVERIGE!






torsdag, december 30, 2010

2010/12/30

Hej! Tänkte bara skriva ett inlägg idag.. Är hos mamma och pappa nu, har sovit här inatt för jag började må riktigt dåligt igår. Förkyld, ont i halsen är en sak men fick hjärtklappningar (som jag jag även haft till och från i 1,5 veckas tid nu). Jag höll på att svimma av flera gånger så bad pappa hämta mig. Sen när vi kollade på tv fick jag panikångestattack, började gråta, kunde inte andas, gjorde ont i hjärtat och tappade känseln i hela kroppen, skakade och blev iskall och trodde jag skulle dö. Svimmade av och mamma och pappa ringde 112, brorsan han komma före ambulansen och då hade jag vaknat men har aldrig i hela mitt liv blivit sådär, hela kroppen skakade och kunde inte andas, hallucinerade också. Fick ta massa EKG m.m och sen sov jag i 12 timmar nu under natten.
Eftersom det här nog bara suttit och väntat på att bryta ut så tror jag det kom nu när jag viste att jag kunde vara trygg när jag var hos föräldrarna. Ambulansmännen sa att jag måste sova på nätterna, jag är ju vaken hela nätterna och sover på dagarna, blir helt fel i hjärnan och att vara vaken flera dygn i rad funkar ju inte, lär få tillbaka dygnsrytm och det tänker jag fixa nu också. Är så glad att brorsan kom, han kunde lugna ner mig när det var som värst då jag inte kunde andas eller något, världens bästa bror har man helt klart och han är utbildad inom det här också så det är skönt!

Nu ska jag hem iallafall och fixa till mig, sen åka till syster Nina som fyller år idag. Ikväll blir det Bingolotto med mamma eftersom jag vann en ny lott på uppesittarkvällen förra veckan. Ha det bäst!

I morgon är det nyår och jag blir nykter, kryssningen tog dö på mig. Skjuts? ring mig!!

onsdag, december 29, 2010

tisdag, december 28, 2010

SILJA GALAXY

Godkväll! Tänkte bara skriva lite snabbt om kryssningen jag var på Söndag till Måndag. Åkte med Silja galaxy, inte åkt den båten före och den var riktigt fin. Hade jätteroligt, var ett gäng japaner som ville ta kort på oss med dom för dom tyckte vi var så "coola" enligt dom, haha.. Sen vart jag jagad runt hela båten efter club Z hade stängt för den var en kille som ville ha med mig till hytten, så vi sprang över hela båten fulla och jag var skiträdd, till slut kom vi in på ett förbjudet område där vi kom i trappor som ledde till bildäck. Så jävla störd natt, men ROLIG som fasiken! Dock ångrar man några saker som hände, har t ex bitmärken på tutten så är helt blå, ramlade 2 gånger hårt m.m 

Idag har jag sovit ut och mår värre idag än igår morse då jag borde varit jäkligt bakis, men fortsatt ju när jag vaknade att dricka lite så var väl därför allt slog till idag. Har lyckats packa upp idag, kopplat in min nya dvd och nyss kopplade jag datorn bort vid tvn, då märker jag att HDMI kabeln har en annan grej som ska in i datorn som inte passar, rövsug. Lär köpa en kabel som passar till min den här datorn! Nu ska jag göra något att äta innan jag spyr upp min lever, sen bara ligga i soffan hela kvällen. 

Det kommer mer kort från kryssningen när jag laddat in från mobilen, tog inte med mig digitalkamerna på kvällen ut och tur var väl det så därför blev  det inte mycket kort alls.. Men några från mobilen har jag!

Mickes rumpa och Max i vår hytt. Sen tog jag ett kort på Birka Paradise som jag såg från vår hytt 10:00 när båten stannade till i Mariehamn.. 

söndag, december 26, 2010

2010/12/26

Godmorgon! Igår var jag i Valbo två vändor och handlade, köpte en till TV och småsaker. Sen färgade jag Malin´s hår och klippte henne, vart riktigt snyggt. Hade fullt upp från 7 på morgonen till 2 på natten och jag hade inte sovit något alls då under natten heller så det är ett under att jag orkade med allting igår.

Nu är jag iallafall vaken och ska hoppa in i duschen, fixa mig, packa det sista och ladda in musik i mobilen. Det snöar massa ute och jag ska sitta på en buss i över 3 timmar till Stockholm för idag åker jag, Malin, Micke och Jimmy till Finland på kryssning, kommer bli så jäkla roligt. Självklart har jag laddat min nya digitalkamera som kommer proppas full med bilder som ni får på Tisdagkväll.

HA DET SUPERBRA NU, för det ska jag ha!



lördag, december 25, 2010

DAGENS LÅT


Ni känner igen den va?

JULAFTON 2010

Bilder säger mer än tusen ord.
Här är lite bilder, min gravida syster och hennes kille, julmat, julklappar, Alice m.m

Julen är över, iallafall julafton och den har varit bra men det var ju bättre när man var liten. Det är ju som sagt barnens dag så. Är hemma igen och ska sova snart, i morgon bär det av på mellandagsrea sen bio, hem och packa och städa sen på Söndag blir det kryssning men mer om det i morgon. Godnatt!



torsdag, december 23, 2010

23 DECEMBER 2010

Jag har inte sovit inatt, fan ta mig själv.. Men men! Är klar och inväntar Malin att hon ska vakna annars lär jag gå hem till henne och banka dörr tills hon vaknar. Vi skulle åkt för 40 minuter sedan och hon sover antagligen. Micke är vaken och väntar han med. Tog några kort medans så här har ni 2 stycken rykande färska kort på mig. Skönt att det slutat snöa ute iallafall, Lär ju vara en jädrans trafik nu under jul. KÖR lugnt på vägarna ni folk som ska ut och åka, det värsta kan hända den bästa.. Glöm ej det! 

Ha en bra Torsdag nu gott folk, så hörs vi senare! 





onsdag, december 22, 2010

JULSTÄDAT

Godkväll! Alice är hos mamma och pappa och jag har städat hela lägenheten, tvättat massa och nu ska jag kleta på mig ansiktsmask och färga håret, har världens utväxt. Sen lär jag packa inför kryssningen också så jag har det klart. Kan säga att nu börjar det kännas att det är jul snart, men konstigt när man inte bor hemma och myser framför tvn varje kväll med föräldrarna, katterna och tända ljus. I morgon ska jag julhandla det sista och det är till mig själv, kamerafodral, smink och några tröjor så i morgon blir det fullt upp från 08:00 till läggdags för på kvällen är det uppesittakväll hos föräldrarna med glögg mys och bingolotto sen julafton på Fredag kommer firas med syskonen och julmat hos föräldrarna. Kommer bli riktigt mysiga dagar nu framför. 

Nu hänga sista tvätten som är klar sen hemmaspa för mig själv. Ha en bra Onsdagkväll..



2010-12-22


Godmorgon! Har inte kunnat sovit inatt då jag spytt hela morgonen, jättejobbigt. Kunde somna runt 12 tiden så vaknade nu för en stund sedan..

Har nyss packat åt Alice som ska åka till mamma och pappa idag, leksaker, klätterklösbräda, godis, mat, filt m.m för hon blir där nu i 1 vecka så hon lär ha med sig en liten väska, precis som en liten unge. När hon åkte lär jag städa hela lägenheten, tvätta 2 maskiner, diska ett berg av disk, färga håret svart för att sedan bleka det blonda på Lördag, duscha och packa inför kryssningen. I morgon är det fullt upp hela dagen så då finns det inge tid för något alls, så idag har jag att göra hemma i fleeeeeeeera timmar. Måste vakna till nu, måste måste måste..

Hörs senare!

Mammas lilla älskling..

DAGENS..

Dagens vill ha: Jocke..
Dagens klädsel: Svart linne och grå mjukisbyxor
Dagens smink: Osminkad
Dagens frisyr: Flätor
Dagens låt: One Voice - Down in the river and pray
Dagens planer: Tvätta, städa, packa, färga håret. Dagens saknad: Simone och Anders, och självklart min Jocke.
Dagens drog: Kaffe & Jocke
Dagens roligaste: När GusstN skulle hämta mig och jag sprang till bilen typ 50 meter, så frågade hon varför jag sprang?! "Det är ju fan 25 minus" fick hon som svar av mig..
Dagens köp: Ingenting
Dagens humör: Trött

tisdag, december 21, 2010

KOM TILLBAKA NU

2010-12-21

Godmorgon! Idag är det fullt upp hela dagen, blir väl ganska roligt att ha något att göra än bara sitta hemma och tröka.. Dock vill jag vara på en annan plats just nu men det går inte så jag får hålla mig några dagar till.

Har inte så mycket mer att säga just nu, ha en bra Tisdag allesammans!

Trött Sandra

måndag, december 20, 2010

2010-12-20

Godkväll! Är inte på humör för någonting nu, men tänkte uppdatera lite då det mest kommit in paint bilder här på bloggen som ni nog inte fattar ett jota av. Har varit upptagen med saker utanför datavärlden nämligen.

Har fullt upp nu varje dag tills efter nyår, dagar fulla med äventyr och saker man måste göra. Bläääsch, men men så är livet. Bättre att ha något att göra än bara sitta rakt upp och ner.  Nu blir det TV och tänka lite under kvällen..

Skulle helst vilja sitta på balkongen i Bulgarien och se ut över detta just nu..
Saknar!

söndag, december 19, 2010

PAINT

Nyss ritat Jocke i Paint, jag vill ha Photoshop så man kan rita på riktigt inte bara små gubbar som är runda och fyrkantiga.. Om jag hade haft photohshop hade den här bilden blitt skitsnygg när man drar ihop alla färger i varandra så det blir som skugga m.m

2010-12-19

Godmorgon! Tiden rinner iväg och idag är det 4e advent, kom då på att jag inte ens tändt det första ljuset på köksbordets adventsstke, haha! Men men, får börja sitta i köket i min ensamhet och äta mat.. Känns värdelöst att laga mat åt sig själv bara, precis som att kolla på film själv, handla själv, lägga och vakna själv. USCH och fy, det ska det bli ändring på!

Nu blir det Söndagslunch med nära och kära.. Hörs senare!

LÖRDAG!


lördag, december 18, 2010

fredag, december 17, 2010

THIS IS GUNNAR, 35 yers old..





2010-12-17

Godmorgon! Idag är det Fredag och 1 vecka kvar till julafton. När jag tänker efter är det ingenting jag egentligen behöver fixa tills dess då syskon och föräldrarna fått julklapparna redan jag köpt då jag ansåg att det inte behövde vänta med dom då det är i behov av det. Vet att jag lär köpa 2 linnen, mascara och nya nässmycken innan jag ska på kryssning så det lär jag inhandla nästa vecka om pengarna kommer då. Pengarna brukar komma 27e men man tycker att dom borde komma före jul nu? Någon som vet när försäkringskassan betalar ut nu under December månad (JUL)? 

Nu har jag slängt i en tvätt i maskinen, bytt dukar och handdukar, ska riva ut och byta sänglakan nu sen dammtorka, dammsuga och torka golven. Lär också ta bort allt glitter från julgranen för Alice har klättrat i den så allt hänger hit och dit och ser förjävlig, då menar jag riktigt förjävligt ut. Klockan 10:00 ska jag iväg på möte också, sen ska jag träffa Malin för lunch och sen hem och sova för det har jag inte gjort än. Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle helst vilja spendera det i Gävle hos den sötaste i världen men tyvär så går det ej idag. Vi får helt enkelt se vad denna Fredag har att erbjuda. Det snöar också, det ska bli snö heeeela helgen :(
  
 
Följ med mig hand i hand på min väg mot framtiden..

WISH YOU WERE HERE!

Fan jocke, du är inte bara beroendeframkallande som kaffe utan jävligt söt och rolig också. Din skratt och dina ord gör mig glad bara satt du vet din lilla muppskalle. :)

 
 Söt söt söt söt söt söt söt söt söt söt...

torsdag, december 16, 2010

I MISS YOU BABE!

Jag trodde aldrig jag skulle sakna en vän så mycket som jag gör. Nästan varje dag snurrar du förbi i mitt huvud och jag vill fälla en tår. Jag skulle kunna sitta och uttrycka mina känslor i flera timmars läsande text men jag vet att jag inte behöver göra det för att du vet hur jag känner. 

Jag kommer alltid älska dig Carro! Detta kanske låter konstigt men jag hoppas du en dag inser att du gjorde fel som inte tog vara på denna vänskap. Allt jag bett om är att börja om, skita i allt som varit och ta nya tag, vi är trots allt vuxna människor. Fan vad jag saknar att umgås med dig! :'(

Crazy twins hösten 2009

2010-12-16

Godmorgon folket! Idag är det 5 månader sedan jag fyllde 21 år, Ointressant jag vet men man lär ju börja med något här i inlägget, haha. 

Blev ingen uppdatering igår men inte så mycket hände, var hemma hela dagen och mådde illa och har suttit vaken nu hela natten. En kompis ringde och ville ha skjuts till jobbet nyss för bilen startade inte så var bara traska ut och börja sopa/skrapa av bilen då det kommit snö under natten, man ställer såklart upp till kompisar även om det inte var så lockande att gå ut i kylan + att man är dötrött. Men men det gjorde inte så mycket då det uppskattades av kompisen. 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror det blir att laga frukost nu och lägga mig framför tvn med massa tända ljus, men kan inte ha tända ljus ifall att jag somnar till i soffan och Alice springer på bordet. Så blir nog frukost, TV sen småsova i soffan. Lär tvätta en maskin idag och duscha och ikväll ska jag, Malin och Micke ut och äta eventuellt, mysigt! 


Ha en bra dag nu gott folk där ute i vinterkylan!

tisdag, december 14, 2010

MIN KATT ALICE

Filmade min lilla fluffboll när hon leker med sugrör, har nog 10 stycken överallt i lägenheten hon biter på och leker med, min älskade lilla misse. Jag vettefan vad jag har för konstiga ljud för mig.. haha


RECEPT: Julstjärnor

Igår bakade jag Finska julstjärnor, hälften plommonmos och andra hälften med äppelmos och kanel. Köper sånt på finska bilen så man får riktiga finska varor. 

* Kavla ut degen och tryck ut fyrkanterna med en grejjemojjen..(vet ej vad den heter, kan ta reda på om ni vill köpa..).
* Dra bort degen som är runt om och klicka ut en klick plommonmos/äppelmos & kanel. Dra in var annat hörn så det blir som en stjärna, ta lite vatten på fingret och dra lite när alla hörn är ihop så dom ska fassna. 
*Lägg på en plåt och pensla med ägg och strö över pärlsocker. In i ugnen och sen njut med en kopp glögg till.

Om ni är sugen på dom här goda och fina julstjärnorna hör av er för recept på deg m.m, Glöm ej skriva er mail eller bloggadress så jag kan svara  på det. Tänker inte lägga upp recept på deg m.m i ett blogginlägg så ni vet utan det skickas till den som önskar. 


Första plåten blev krokiga, ojämna men men..

MENTALSJUKHUSET I BOLLNÄS

Godkväll! Lovade er bilder från Mentalsjukhuset i Bollnäs som vi var till, har äntligen fått korten från Malin så här har ni några.. Frågor? Bara kommentera..







söndag, december 12, 2010

2010-12-12

Godkväll! Efter att ha lagt sig efter 8 i morse så kom jag upp 11:00. Fixade mig och sen drog jag, GusstN och Micke till Horndal där vi träffade Sabina och hennes lilla dotter, även hennes mor och far. Gud så härligt att prata gamla minnen, guld värt. Jag gav julklapp till Nellie, en söt Hello Kitty pyjamas. Vi åkte och tände ljus hos älskade Simone också, känns fortfarande overkligt och kan inte förstå hur Sabina och familjen klarar av det som hänt, helt oförklarlig känsla. :( 

Väl hemma nu har jag diskat och ätit och nu sitter jag på Skype med Malin, Micke, Jimmy och Jocke och snackar. Ska spela lite gitarr nu men tänkte visa er lite bilder först på Alice, min lilla älskling sen mina nya innetofflor, skööööna oh ja! 

Ha en bra Söndagskväll!


fredag, december 10, 2010

TOGETHER FOREVER

Simone, idag är det 2 månader sedan du lämnade oss. Det kändes som det var i morse jag fick beskedet om olyckan och att du inte klarat dig. Först förstod jag inte vad som hänt förns jag började bläddra runt på Internet på tidningarna i Dalarna och se att alla började skriva på din Facebook sida..  Dagarna sprang iväg och det var dags för att säga hejdå på begravningen, gud va jobbigt det var. När jag la rosen på din kista sa jag inte hejdå utan jag sa Älskade Simone, sköt om dig och lycka till med det som kommer härnäst. Vi ses snart igen och tills dess ha det så bra. Varför säga hejdå när du fortfarande finns kvar bland oss, i minnen, i luften vi andas och i bilder? Bara för att du inte finns bland oss nere på jorden och trampar marken vi går på så finns du någonstanns, vart vet jag inte riktigt men igår när jag stod på balkongen och såg upp mot stjärnorna tänkte jag på dig, att du va där uppe hos din mamma och har det bra. 

Jag önskar jag fick mer tid med dig här nere på jorden, det var alldeles för tidigt du lämnade oss men det går inte att spola tillbaka tiden hur mycket jag än skulle vilja det. Du finns i mina tankar varje dag och jag vet att du finns bland oss. Jag älskar dig Simone! <3


Det här vackra kortet på Simone har min vän Sabina tagit. 


torsdag, december 09, 2010

LÅTAR


2010-12-09

Hej! Idag är det redan Torsdag, i morgon blir alla lediga och får helg så då jävlar ska det inte sitta hemma och ha tråkigt i sin ensamhet. Igår var jag på kurs, var faktiskt roligt för en gångs skull .. Älskar D som håller i kursen, hon är den bästa och intelligentaste människan jag någonsin träffat. 

Nu ska jag fixa mig lite och invänta Malin tills hon slutar jobbet, då ska vi käka ihop hos mig sen iväg till "bruket" där det är marknad. Det är nämligen Tomtekväll i Hofors idag och dom tänder marschaller överallt runt Hofors trottoarer, så jäkla fint. Ska försöka fota lite med nya kameran. 

Vi hörs senare! 


tisdag, december 07, 2010

2010-12-07

Godkväll! Tänkte bara skriva några rader. Idag har jag bara varit hemma och städat, lär tvätta i morgon. Jag har sån huvudvärk och haft hela dagen så jag spytt flera gånger. Tog febern nu och det visade ju bara åt helvete, sen är man förkyld på det. Ska väl egentligen inte klaga då folk ligger för döden men man lever ju i sitt eget NU..

Orkar inte sitta vid datorn, inte ladda in korten från digitalkameran heller och ge er recept (jävla tjat om recept).. Vill lägga mig i ett mörkt rum och bara släppa alla tankar som snurrar runt i mitt huvud. I morgon är det kurs så lär vara utvilad tills dess, får pallra mig dit även om jag så har 40 graders feber för det är näst sista gången vi har kursen.  GODNATT!!


TIME TO SAY GOODNIGHT

Är klar för denna dag och nu är jag helt slut. Ska plocka undan lite här hemma sen krypa ner i sängen och i morgon ska jag sova uuuuut så länge jag orkar, behöver det efter att varit vaken dygnet runt hela helgen och sovit lite inatt, sen härjat runt överallt varje dag.. 

I morgon LOVAR jag er recept.. Måste ladda in korten bara från mobilen! Använder bara min digitalkamera nu som jag är SÅ nöjd med. Ska tvätta i morgon också och sen iväg på lite ärenden. Nu är det sängen som kallar, GODNATT!



måndag, december 06, 2010

SHOPPING-bilder

Tänkte visa lite vad jag köpt idag.

Ett par spända grå jeans, vit och blårandig t-shirt, tjocktröja, sen vantarna fick jag av världens bästa kusin, dom är hemmagjorda. Älskar dom!