lördag, juli 31, 2010

100731

Idag har jag vart till Sandviken en vända med Annso. Kom hem för ett tag sedan och har inte gjort ett piss. Ingen bra dag idag iallafall..Skulle göra baconlindad fetaostfylld kycklingfile med potatis i ugnen med röd & gul lök och paprika och beasås. Men det sket sig.

Nu ska jag lägga mig framför tvn, skoj kväll. Bye!

100730

G0dkväll! Har inte hunnit suttit vid datorn något idag så tänkte skriva nu och visa lite kort från idag (Fredag).

Gick upp kl 11:00 och duschade och gjorde brakfrukost med stekt ägg, bacon och ostfralla, kaffe och juice. Sen väckte jag Tobias och han mumsade i sig massa frukost och duschade. Sen vid 16:00 tiden då det pissregnade som mest av allt så åkte vi till Sandviken till Tobbes pappa där vi fick grillat till middag och sen när det väl slutade regna så satt vi oss ute på deras gård och spelade kort och drack kaffe, kl 20:30 åkte vi hemåt, stannade och köpte en påse chips (som Alice hade ner på golvet direkt när vi hade hällt upp det så de var bara att slänga för allt blev mosäckel. Har haft en bra dag och nu på kvällen hemma har vi haft mys och kollat på OZ.

Lite kort från idag..

Topii, svärfars katt.
Dom hade skaffat en hundvalp, 50 % schäfer, 25 % dobberman och 25 % rottwailer.
vovvsing och älsklingen min.
Skitgullig hund, nu när den är liten ..
Sen kommer jag aldrig våga mig dit och träffa honom, haha!

Mina två älsklingar Alice och Tobias.



Nu ska Tobias spela dataspel så jag ska lägga mig, Alice är helvild så lär väl ta och leka med henne lite innan bara. GODNATT

torsdag, juli 29, 2010

BÄSTA VÄN

Vi har vart till Falun och handlat på Citygross så nu har vi mat ett tag framöver vilket känns skönt. Trodde vi skulle få leva på nudlar och varma koppen.

När vi kom hem och hade packat i allt i kyl, frys och skafferi hämtade jag och älsklingen upp Jenni, världens bästa kompis och hennes supersöta dotter Nova, lilla gullungen. Vi åkte ner till mina föräldrar och fikade och busade massa med Nova. Jenni hade med en födelsedagspresent till mig, jag fick en pumajacka/tröja, en svart med pumamärke bak på ryggen vid nacken och sen på framsidan en stor vit puma i konturer , så jävla snygg. TUSEN TACK igen bästa vän, jag älskar dig Jenni och jag och Tobias måste komma ner till dig och din blivande man nu i höst.

Den ser ut som den på bilden, fast inte pumamärket där framme utan bak,
sen här på framsidan en stor puma i vita konturer. Älskar kvaliten på dessa jackor/tröjor.

Nu kom jag och Tobias nyss hem, tändt alla lampor, helt svart här hemma för det är så dåligt väder ute. Nu ska jag göra mat för vi har inte ätit något än, blir hemmagjorda köttbullar och stuvade makaroner.


100729

Godmorgon! Idag skulle man vilja ha 10 000 lakan eller åtminstoende 5 så man kan börja planera en sista minutenresa till något varmt land 1 vecka, det skulle behövas kan jag säga. En vecka med den man älskar i paradiset, bara ta de lugnt och koppla av och slippa alla måsten hemma och bara vara med varandra. Men man får väl fortsätta drömma sig bort.

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och fixa mig sen ska vi åka iväg och handla mat idag och när vi kommer hem ska vi hämta Jenni och Nova och åka ner till mina föräldrar för dom har inte träffat Nova än, självklart har jag köpt paket till henne, ni ska få se sen när hon öppnat det, så gulligt.

Ha en bra dag så hörs vi senare!

Skulle inte vara fel och byta ut denna regniga och mulna dag mot detta på bilden!

onsdag, juli 28, 2010

FULLT UPP

Halloj, är hemma en vända nu. Vi har druckit kaffe efter att ha vart ner till mina föräldrar och tvätta volvon och sen mammas bil. Jag gjorde rent alla mattor och dammsög hela bilen och torkade den invändigt, gick igenom alla tusen skivor m.m och Tobias tvättade den utvändigt, sen gjorde vi tvärt om på andra bilen. Så nu förtjänar vi en liten pause. Har hunnit handla lite till kvällsmaten också, blir hemmagjord tzatsikisås, färskpotatis kokat i dillkvist (så gott) och sen grillad lax.

Men nu ska vi iväg en vända och göra lite ärenden sen ska Tobbe klippa gräset hos grannen så han får sig en liten slant. Jag längtar tills i morgon, då ska jag träffa Jenni och hennes söta dotter Nova som är i Hofors några dagar. Vi hörs senare ikväll!

Min fina Tobias, jag älskar dig!

100728

Godmorgon!Vaknade upp och kände mig skapligt pigg och nu har vi haft en mysig morgon, fast kan man kalla lunch för morgon?
Ska fixa mig lite nu, platta fjuna och kleta på mascara för mer smink än det ska man inte ha på sommaren, speciellt inte en solig dag som denna.. Man vill ju kunna bli lite brun.

Idag ska vi handla mat, tomt här hemma och vi har skrapat ihop lite småpengar. Så ikväll ska vi göra lasagne eller hemmagjorda köttbullar, hemmagjord potatismos och gräddsås/brunsås. Lär ju åka från Hofors för att handla, vågar väl aldrig mer gå in i någon affär här nu mer.

Ha en bra dag så hörs vi senare!

tisdag, juli 27, 2010

MIN HJÄRNA ÄR DÖD

Fyfan kom hem för 1,5 timme sedan. Har snackat massa med mamma och sen var jag och Tobias ner och handla en kattmatsburk och saft nyss. Ska se på OZ nu och sen sova. Är helt slut i både huvud, kropp och själ.

Var in på informationsträffen på AF i Sandviken, gick ganska fort och var helt okej, var 55 åriga gubbar där också, hehe. Sen mötte jag Annso och vi gick i affärer i Sandviken, sen drog vi till Valbo och sprang runt i ALLA affärer men jag hittade absolut ingenting, eller ett par mjuksbyxor men har inge pengar så det får vänta. Gick i Sandviken på Rusta m.m sen efter vi vart i Valbo. Så hämtade vi Tobias och åkte hem.

Betalt räkningar och roligt att man har 2 kr kvar på kontot och en tom kyl och frys, ska fan aldrig mer slösa bensin på att åka till affärer när man inte har pengar. EFTERKLOK som man är.

Jenni kommer till Hofors i morgon och stannar några dagar så gud så härlig att umgås med bästa kompisen. Jag älskar henne så mycket, min fina, vackra och underbara bästa kompis. Jobbigt att hon bor i Stockholm, vi ses inte så ofta så när vi väl ses har vi så roligt och underbart tillsammans så vi nästan sitter och gråter i varandras armar. Jag längtar så himelskt mycket tills hon och hennes Christian ska gifta sig nästa år. Är så lycklig och glad för hennes skull och deras dotter, ååh underbara Nova och snart kommer en bebis till.

Nu skiter jag i er, ska mysa med min älskling med jordgubbssaft. Självklart tar vi med Alice vattenskål in till vardagsrummet, hon älskar att leka med vatten så hon skvätter med tassarna och trycker ner huvuder i skålen. I morgon ska hon få duscha med mig, det gillar hon.

100727

Godmorgon! Tänkte sätta mig här en snabbis nu, gick upp tidigt idag och duschade och fixade mig och nu ska jag åka till Sandviken, ska på möte på AF där. Jävla skitbajs, tror dom att man har pengar att sitta och åka 6 mil (fram och tillbaka) för att lyssna på nå information i grupp? Ska fan fråga dom vem fan som ska stå för bensin/busskostnader. Hatar sånt skit, varför kan man inte få ha enskilda samtal där dom hjälper en typ med jobb m.m? Det hjälper inget att sitta 15 pers i ett litet rum och lyssna på när dom snackar massa gojja och varför har dom inte det i Hofors istället? nej då ska man åka till Sandviken, pisshögar.

Blir så irriterad, var tvungen att skriva lite. Sen om jag inte dyker upp där idag skrivs man ut från arbetsförmedligen och då får man inge pengar, jippie. Bara skrapa ihop bensinpengar och åka de.



Haha, denna hund är så jävla äcklig. Arbetsförmedlingens personal eller?

måndag, juli 26, 2010

SMÖRGÅSTÅRTA

Nu är vi hemma igen efter att ha hämtat mamma och pappa i Gävle, dom har vart över till Tallin och dom sa att det var första och sista gången.

Nu blir det smörgåstårta, sen ska vi åka hemåt. Sov ju hos föräldrarnas hus nu under helgen eftersom vi vart kattvakt. Resten av dagen består av slapp, så ska jag byta sängkläder hemma och ha lite spakväll med varm dusch, ansiktsmask m.m

Såhär vart smörgåstårtan som jag gjorde igår.

HÄRLIG MORGON

Jag älskar verkligen lugna förmiddagar. Mysa med den man älskar, äta lite gott och bara ta de lugnt. Tobias och jag har ätit toast med potatissallad och grönsaker, så jäkla gott.

Justja, en tips till er som gillar grönsaker. Färsk kål att riva är det godaste som finns på sommaren, finns inte färsk på vintern vad jag vet, alltså inte så färsk som det finns nu att köpa i butik. Gott att blanda i olja, peppar och lite äppelcidervinäger också så blir det pizzasallad.

Nu: Mot Gävle och hämta mamma och pappa som kommer från Tallin!

Såhär såg det ut!

100726

Godmorgon! Har varit vaken ca 1 timme men min sötnos ligger fortfarande och sover. Vaknade av att Alice (vår lilla misse) kom upp och la en plastsked på min mage, vart kom den ifrån? Kastade iväg skeden och 3 sekunder efter var den uppe på magen igen, hon är exakt som en hund.

Nu tänkte jag göra kaffe och smörgåsar och duka upp fint med lite tända ljus som mysfrukost sen gå in och väcka Tobias med tusen pussar.

Lite kort på oss sen sommaren 2009.




Bara jag som känner mig så hängig och trött när det är regnväder ute?
Nu skulle det inte sitta fel med en utlandsresa, ge mig pengar tack!

söndag, juli 25, 2010

MYSKVÄLL

Phu nu har jag diskat och donat och nu ska vi ta fram chips, dipp och den kungliga chokladen och fanta, var hur länge sen som helst jag drack fanta. Gud så gott med krossad is i.

Nu blir det mysimys med världens bästa pojkvän och film på Kanal 5. Älskar att höra regnet slå mot fönsterbrädorna och höra det blåsa bland träden ute, massa ljus tända och en hand att hålla i.

Jag och min fina och underbara prins igår på annso´s balkong.

SANDRA´s SMÖRGÅSTÅRTA

Nu har jag gjort smörgåstårtan, gud så fin den blev. Får hoppas att den är lika god som fin. Tänkte ge er steg-för-steg bilder hur jag gjorde den och sen allt ni behöver för att få lika smörgåstårta som mig, man kan ju ha vad man vill beroende på vad man tycker om, vissa gör med leverpastej och purjolök och i mitt fall tonfisk.

Det här behöver du handla:
>Polarbröd (3 delar, det är en påse, alltså 6 halvor)
>2 burkar tonfisk
>2 st skagenröra (eller dallassallad) Jag tog skagenröra lyx för att få en extra smarrig tårta. Brukar annars använda dallassallad.
>Creme Fraiche, Grädde (en skvätt kaviar som du säkert har hemma) Vissa använder majonäs, men godast med hårdvispad grädde med kaviar i.
> Sallad, Gurka, Körsbärstomat, CITRON
>Skinka & Ost
>ÄGG
>Räkor

Här kommer steg för steg i bilder. KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE STORT, DÅ SER MAN MYCKET BÄTTRE HUR JAG HAR GARNERAT DEN!

Lägg ut två stycken halvmånar på en tallrik, jag la på pyttelite smörgåsmargarin.
Om du väljer skagenröra så smeta ut allting. Om du väljer dallassallad brukar jag skära smörgåspåläggs-skinka i små bitar och blanda i så det blir lite mer smak.
På andra lagret blandar du tonfisken med creme fraiche och några
droppar citronsaft (ni vet dom små citronerna man köper i plast),
sen uppepå sätter jag dill.

Tredje lagret smetar jag på grädden som jag vispat och satt i kaviar i.
Kokar och skär ägg och lägger som ett kors som ni ser.
Lite salt på dom.
Lägger på sallad, köper sallad på kruka för dom är godare och finare.
Snurrar skinkrullar och ostrullar som jag lägger på salladen.

På med majonäs som jag hade på tub, tröck ut som en slingerorm på äggen.
På med räkor på majnäsen och DILL. Lagt på tomater och skurit gurka och satt på.

Sist men inte minst, citron över äggen och räkorna.
Whooola, min smörgårstårta!

Frågor funderingar? Bara att skriva.
Istället för tonfisk så kan man ha leverpastej och istället för grädde kan man ha majonäs, man kan ha kallrökt lax istället för räkor. Bara att använda fantasin och smaklökarna.

SMÖRGÅSTÅRTA

Wiie, kom nyss hem från affären. Sprang runt i alla affärer i Hofors nästan för att få allt färskt, är ju Söndag så finns inte så mycket då. Men nu är vi hemma och vi har allt vi behöver för att göra smörgårstårta. För er som undrar, vi ska INTE äta den ikväll utan i morgon när mina föräldrar kommer hem från Tallin så ska vi överraska dom med smörgårstårta. Självklart kommer det upp bilder här sen!

Vill ni ha steg-för-steg bilder hur jag gör eller bara hur den blev? NI lär skynda er att skriva
för jag ska börja med den snart.

100725

Hej! Just nu sitter jag och Tobbe nere hos mina föräldrars hus. Vi har gjort toast som vi ätit och nu kollar vi på film på tvn. Ska bara va hemma och mysa idag, det regnar och det har gjort det sedan igårkväll, pissat hela natten långt. Skittråkigt men vad ska man göra då?! Går ju inte att styra på vädergudarnas vilja precis, hehe!

Igår hade vi riktigt trevligt, efter middag, spel och trevligt umgänge drog vi till Sandviken, åkte runt och kikade lite och vi kom hem och i säng vid 01:30 tiden.

Nu ska jag övergå till tvn igen men först skicka iväg några jobbansökan.

lördag, juli 24, 2010

CURLY HAIR

Nu har jag lockat mitt hår, smetat på mig lite makup och hoppat i en svart klänning och "orm"leggings, tycker det är snyggt med mönsterleggings om man har svart över, då blir det inte riktigt HELsvart.

Nu ska vi åka och fixa lite saker sen ska vi ut och äta middag runt 17:30 tiden. Sen ska vi bege oss till min kusin för spelkväll och lite gottigotta. Ha en bra kväll allihopa!

Fassnade på några kort iallafall..




Ser ut som allt är ihopruffsat men mina hårspännen som jag ska fixa luggen med
är i bilen, så därför det är ruffs.

100724

Hej! Idag har vi vart i Gävle en vända och haft fullt upp. Vi är hemma nu iallafall och jag sitter och lockar mitt hår lite, har ju självlockigt och jag har inte plattat det sen jag duschade så jag gör lite smålockar här och där så det blir riktigt curly. Ska ta kort när jag är klar så får ni se, om jag lyckas få nå bra kort.

Idag ska jag bjuda min fina prins på middag och efter det ska vi över till min kusin och spela spel och umgås och ha trevligt. Kommer bli en perfekt Lördagskväll.

Min fina och underbara Tobias,
jag är så glad att jag har dig vid min sida natt och dag.
Jag älskar dig!

fredag, juli 23, 2010

100723

Hej! Dagarna rinner iväg, hinner knappt med klockan eller något. Borde söka en massa jobb så lär sätta mig ner i lugn och ro ikväll och kolla runt på Internet.

Idag har vi vart i Sandviken och kollat runt lite, handlade lite mat på Coop innan vi åkte hem. Ikväll ska vi grilla lax och till det potatisgratäng. Men nu ska jag hänga upp tvätt och sen ta mig en lååång varm dusch med massa hårinpackning och jordgubbsskrubb/tvål/olja. Men först: Ansiktsmask.

Sorry för så dåliga inlägg men det är sommar och jag vill njuta av Tobias ledighet med honom.

SENT INLÄGG

Sorry för ett sent inlägg men lovade er lite bilder från idag så bättre sent än aldrig.

Kvällen har runnit iväg, gjorde mat, vek bort tvätt, hängde tvätt, diskade efter maten, plockade och donade och matade Alice och sen kollade jag och Tobias på en film, den hette 17 Again. Riktigt bra film, se den.

Nu ska jag snart borsta gaddarna sen slå ner huvudet i kudden och sova. I morgon ska jag sooova uuuuuuuuu så långt jag orkar och hoppas på antingen jättevarmt soligt väder eller åska och regn, inget mitt imellan. Fråga mig INTE varför.

Bilder från idag..
2 olika pajer, en äppelpaj och en jordgubb/rabarber.
Liam och jag byggde lego, fint va?
Tobbe och Liam är i vattnet och plaskar, jag och Cicci hängde uppe vid bordet
för att inte bli nerstänkta av dom små badtrollen.

Time to say goodnight, GOOODNIGHT!

torsdag, juli 22, 2010

100722

Godkväll! Klockan bara springer iväg. Idag har jag hunnit med att tvätta och sen firat mig själv nere hos mamma och pappa, syster och hennes kille kom och min bror och hans gravida tjej (så vackart med gravidmagar) och hennes son sen morbror och hans son. Så var fullt hus, byggde lego med Liam tills vi bestämde oss för att åka och bada så vi gjorde det. Sen har vi vart hos bror och hans tjej en stund och på vägen hem nu åkte jag och Tobias och handlade lite.

Nu blir det kycklinghamburgare till kvällsmat för klockan är så mycket så orkar inte sätta igång med någon annan mat sen lär jag vika bort tvätt och hänga upp alla lakan. Sen blir det mys resten av kvällen med honungsmelon, på sommaren älskar jag frukt, alla sorterts exotiska. I morgon ska jag gå och köpa massa frukt och göra fruktsallad.

2 bilder från igår.

Mitt i stan i Gävle..
Såhär tjusiga blir våra toast i våffeljärnet.

Bilder från idag kommer upp om ett tag. Justja, någon som har tips på en bra komedifilm?



onsdag, juli 21, 2010

100721

Godkväll! I morse vid 10 tiden gick vi upp här hemma sen hämtade pappa och mamma oss, jag körde in till Gävle där vi åkte runt på Gävle strand och kollade, gud så fint det är vid alla nybyggda lägenheten nere vid gavleån, där vill jag bo. Vi käkade på Kajkanten, husmanskost nere vid gavleån, hur mysigt som helst. Sen gick vi på söder och på stan i flera timmar, jag köpte en värstinfläckt som står på golvet, kan behövas i denna värme.

Nu väl hemma för 1 timme sedan har jag bakat syltkakor tills i morgon då syster och hennes kille kommer och ska fira mig eftersom jag fyllt år. Så blir det 2 pajer som ska göras i morgon och pappa ska göra sina supergoda havreflarn. Brorsan, hans tjej och barn kommer också så blir fullt här, och självklart mamma och pappa.

Nu håller jag på med toast i köket, rökt kalkon, fetaost och tomat, till det blir det hemmagjord röda vinbärssaft (och krusbär) och sen några avsnitt av OZ.

tisdag, juli 20, 2010

100720

Hej! Har inte suttit vid datorn så mycket idag för vi vaknade kl 13:00, åkte ner till mamma och pappa och åt mat från igår, grillat. Sen åkte vi hem och duschade och fixade oss och kl 15:30 åkte vi till Dalarna, till lager 157. Hittade ingenting bara en varsin tjocktröja åt oss sen åkte vi till Maxi ica i falun och sen på stan och åt på American take away, fan så det har regnat. Helt kolsvart på himlen men nu är det bättre iallafall, får gärna åska och regna för mig.

Nu är vi hemma och ska se till så Alice har mat, vatten, ren kattlåda och sen ska äta melon och kolla på några avsnitt av OZ.

Jag är så glad att jag har Tobias, han är det bästa som hänt mig.
Min fina älskling som jag bor med, vår fina lägenheten och katt.
Kan inte bli bättre, jag älskar honom så in i norden!

måndag, juli 19, 2010

MYSKVÄLL

Nu är vi hemma igen. Har hållt på hela dagen och städat och tvättat, lär hänga upp en maskin tvätt nu sen ska vi göra kastrullpopcorn och skära upp melon och kolla på några avsnitt av serien OZ, faktiskt jävligt bra för min smak.

Vi har ju varit och grillat hos föräldrarna och jag tog massa kort på min brors fina flickväns stora mage, dom ska få en liten flicka om 20 dagar så då blir jag faster för 3e gången. LÄÄÄÄNGTAR!! Så himla fin mage, har kännt på den massa idag, lilla fina C som är där inne.

Nu lär jag hänga upp tvätten innan gubben får nervryck att vi ska kolla på OZ. Ska mysa mysa mysa massa nu med min älskling, så skönt att han har sommarlov så man får göra massa skoj och bus varje dag. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa, i morgon lovar jag mer inlägg och bilder, godnatt!

RÖSTA PÅ MINA SKOR!

100719

Hej! Phu, sov ut idag och det var skönt att sova i sin egna säng tillsammans med Tobias, där borta var det 2 st 90 sängar som inte gick att skjuta ihop. Har vart och handlat och vart till arbetsförmedligen nu också, så det är klart och dom skulle skicka hem papper om någon informationsträff som blir snart här, trökigt som fan så måste skaffa mig jobb nu.

Tobias är snäll som dammsuger nu, så jag ska sortera tvätt och börja tvätta sen ska jag diska och göra mat, blir kebab, ris och sweet and sour sås. Sen idag blir det att dona här hemma och ta de lugnt och ikväll ska vi grilla hos föräldrarna med bror och hans tjej.

Nu ska jag börja diska..

söndag, juli 18, 2010

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

ÄÄÄNTLIGEN!! Nu är vi hemma hemma hemma hemma, jag sov hela bilresan hem förutom när vi stannde och käkade. Fikade nere hos mamma och pappa där min bror och hans tjej var när vi kom hem. Är hemma hos oss nu och vi har precis packat upp allting, har lite att tvätta men det orkar jag inte göra idag.

Nu ska vi åka och handla lite för det är tomt här hemma, sen ska vi hämta Alice hos föräldrarna, vi lämnade henne där så vi fick packa upp i lugn och ro hemma, måste köpa mat åt henne m.m också. Ikväll ska vi grilla här hemma tror jag, mumsigt gott..

Hörs snart igen..

100718

Godmorgon! Jag kunde inte somna förns vid 6 tiden i morse och jag gick upp 08:00 nu för 40 minuter sedan så jag är ju jäävligt "pigg". Har ätit en macka nu till frukost och ska packa det sista så det är klart sen fixa mig lite. Kl 11:00 lämnar vi stugan och far hemåt. Blir ett stopp på Mc-donalds påvägen hem sen till lunch, så hoppas vädret håller i sig (det är mulet) för vi vill inte ha regn eftersom vi lär ta med ALice ut på bänkarna i buren eller koppel.

Nä nu ska jag stänga av datorn och packa ner, när vi kommer hem blir det fika med bror och hans höggravida tjej nere hos mamma och pappa sen ska jag och älsklingen hem till oss och lämna all packning, så måste få tag på våra inneboenden så vi kan få nyckeln m.m Sen ikväll blir det grillning hos föräldrarna med bror och hans tjej.

Ha en bra dag alla!

Hejdå Marholmen, vi ses snart igen!

lördag, juli 17, 2010

SISTA KVÄLLEN

Första dagen på hela veckan det börjar regna, nu på kvällningen har det kommit lite regn. Vi har iallafall grillat och ätit tidigare och nu dricker vi lite och kollar på tv. Ska snart gå till bryggan som igår och sitta och lyssna på levande bandet. Tv4 är där och DN (tidning), bröllopsparet också.
Sista kvällen nu för i morgon kl 11:00 lämnar vi stugan och åker hemåt. Vi har iallafall haft en jättmysig och rolig vecka. Tråkigt att komma tillbaka till verkligheten och arbetsförmedlingen, bläää!!
Lite bilder..
Grillningen..
På altanen..
Utsikten från huset och mitt fönster från sovrummet..



EN LITEN TRÖTTIS

Vår lilla Alice har ju koppel på sig här inne så hon kan gå ut och gå omkring hur hon vill fast vi har alla dörrar och fönster öppna. Det är äckligt varmt så vi lär vädra och ha korsdrag men det gör henne inget att hon har koppel på sig, hon springer omkring överallt och nu ligger hon och sover.

Vi ska äta lunch nu, kött som vart kvar från igår och skruvade snurrpommes till och åländska tomater. Sen ska vi åka iväg och gå i lite affärer.

Några bilder på Alice..
6 månader gammal, riktigt stor hon börjar blivit.
Liten och trött, mamma och pappas lilla älskling..
Tröööttnosen..

100717 SISTA DAGEN

Godmorgon! Idag är det sista dagen i Marholmen, kommer sakna denna vackra plats men vi ses snart igen. Kanske redan i höst, annars nästa sommar.

Idag ska vi åka runt lite lite ställen och kika, små öar. Sen ska vi grilla ikväll och ta de lugnt, packa lite för i morgon kl 11 på morgonen far vi hemåt. Ska bli skönt att komma hem också, men kommer sakna lugnet och miljön. På måndag börjar jag på Arbetsförmedlingen, då ska jag dit och höra vad jag ska göra nu , fyfan. Har gått på Miroi ett tag nu men det är slut så får se vad som sätter mig på. Börjar fan jobba med exakt vad som helst, sätter mig och ringer på kvällen bara jag slipper arbetsförmedlingen. Nu kommer alla måsten tillbaka, usch..

Får se vilka som ska gifta sig här i Marholmen ikväll då.. Kändisar och TV4 kommer hit och ska filma för det kommer synas på tv i höst, mer om det då när jag vet mer om det. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, hörs när vi är hemma här igen!

TIME TO SLEEEEEEP!!

Godkväll! Kom nyss hem från hamnen här nere där Marholmens personal har satt upp ett öltält och massa grejer så hade dom trubadur. Så efter vi grillat och ätit så gick vi ner där och tog oss en öl. Så försvann mamma helt plötsligt så hade hon gått till bandet och sagt att dom skulle säga att jag fyllde år och att dom skulle sjunga. Vi satt ute då, så dom sa " Det finns en Sandra här som fyller 21 år idag.. Kan hon komma in?" Ja ba: Aldrig i helvete.. Sen så började ALLA, ungefär 200 pers ropa "SANDRA *klapp* SANDRA *klapp*".. Sen så sa började dom sjunga och sen hurrade dom. Pinsamt JA JA JA..

Dom som är i bandet bor brevid oss i stugan, hehe. Så nu när vi gick hem stod vi och snackade vi med andra grannarna då kom dom gick förbi så sa dom " Ja där har vi vår 21 åring, grattis".. HEHE..

Nu lär vi sova och nyktra till lite, hoppas Jenni, Christian och Nova kommer i morgon. Saknar min älskling Jenni och hennes söööta dotter Nova, min prinsessa.

När vi grillade. Tobias och lite av pappa..
Lite av det goda..

Glass och jordgubbar..


Sista dagen i morgon. Då ska det tydligen vara bröllop här i ett jugendhus. Det är antingen Ensam mamma söker eller bonde söker fru, det kommer iallafall sändas i höst i TV så tv4 kommer hit i morgon och ska filma.. Så dit ska jag kolla i morgon. Godnatt förfan!

fredag, juli 16, 2010

TÅRTA

Nu har vi kommit hem och ätit tårta och druckit kaffe ute på altanen. Ska sätta igång grillen om ett tag, ikväll blir det massa gott grillat och vi ska dricka lite, besökte ju systemet inne i Norrtälje igår. Sen ska vi till bryggan här nere i öltältet och lyssna på trubaduren. Kommer bli en häärlig kväll detta, min födelsedag.

Kommer några inlägg senare under kvällen..

Banantårtan vi åt.. MUMSIGT!

100716 MIN FÖDELSEDAG

Vad är det för dag idag??? Vad är det för daaaag idaaaag.. Ja det är MIN födelsedag, HURRA HURRA HURRA..

Idag vaknade jag runt 10 tiden, har ätit frukost och öppnat lite paket. Nu ska jag fixa mig sen ska vi alla bege oss till lite störra affärscenter här i Norrtälje. Sen blir det hem och äta tårta här i stugan och ikväll blir det grillning sen ska vi ner till bryggan här i stugbyn där det är trubadur och öltält. Häääärlig dag med andra ord, sen fyller man ju år också.



torsdag, juli 15, 2010

EN HÄRLIG TORSDAG

Gud vilken härlig dag vi haft. Vart på stan och gått lite och kollat på badbyxor till Tobias men när man väl hittar några är dom dyra, och har man inte pengar finns det inte på listan att köpa kläder, synd synd.

När vi kom hem gick jag och Tobias ut med Alice i koppel 1 timme typ sen bytte vi om och gick en promenad till stranden en bit bort. Vi låg i och badade typ 2 timmar minst nu på kvällningen, var så jäkla varmt i vattnet. När vi kom hem var det uppduktar plock-mat på bordet. Sill, gräddfilssås, färskpotatis, räkor, kex & ost och vindruvor. Riktigt gott kan jag säga.

Nu kollar vi på tv och snart blir det några parti 21 korts poker och yatzy. I morgon fyller jag 21 år, mer om det i morgon.

Tog en bild på bordet..

100715

Goodmorning! Nu har vi nyss vaknat och ätit frukost, inatt kunde vi verkligen sova hur bra som helst. Jag och Tobias stängde in oss i vårt sovrum och öppnade båda fönsterna, så massa kyla kom in dock var det vindstilla, lika som idag.

Dom lovade ju Åska idag men icke icke, det är 35 grader varmt ute och hetta är bara förnamnet. Vi ska fixa oss nu och åka in mot stan i Norrtälje, jag ska gå på systemet tills i morgon då vi ska dricka lite för jag fyller 21 år i morgon, det är grillkväll här nere vid bryggan då med öltält m.m så vi ska dit.

Ha en bra dag så hörs vi senare!

Här är ETT par skor jag köpte,
dom andra är exakt lika modell men annat mönster.

onsdag, juli 14, 2010

JUST NU

Gud vilken härlig kväll, lite svalare ute än det varit dom senaste dagarna. I morgon lovar dom regn som dom gjorde idag så vi får väl se, stämmer inte så mycket vad som säger.

Vi har spelat badminton, jäklar vad Alice kollade när bollen flög fram och tillbaka, buskatt. Grannen kom hit också och ville leka och klappa henne, det var en pojk i 10 års åldern.

Såhär ser det ut nu framför mig på bordet!

Gott va?

100714 ÅLAND

Godkväll! Kom hem för 1 timme sedan , åkte med första färjan till Åland i morse kl 08:30 och åkte hem nu med sista så vi har åkt runt med bil i Åland till dom stora affärerna som jag älskar, Sparhallen och Kantarellen. Sen har vi gått i stan på alla affärer och åkt bland båtarna nere vid hamnen och havet, jag har haft en riktigt trevlig dag.. det har vi alla!

Nu ska vi äta Åländsk potatissallad och deras tomater är dom godaste sen grillade kycklingklubbor vi köpte med oss hem. Sen blir det spela badminton här ute på gräset.

SParhallen..
Stan i Mariehamn..
Kantarellen..
En stor båt i hamnen..
På båten på väg hem..