måndag, maj 31, 2010

BILJARD

Jag och älsklingen struntade i att se på film, jag hoppas på dåligt väder i morgon så vi kan mysa och se på film då istället när han kommer hem från skolan. Vi fassnade på KING där vi spelade 8-boll (biljard)mot varandra. Han blev nog lite sur när jag slog han några gånger, så söt min älskling är.

Nu ska jag ge Alice lite mat, sen ska Tobbe duscha och jag lägga mig. I morgon ska jag uppdatera mer, ska försöka vila/gå bort det onda i svanken. Tog ju en Citodon men det hjälpte ingenting. I morgon ska ni få veta en sak jag klickade hem på tradera idag också, nyfikna?
Godnatt på er..

KÄRLEK

Jag sitter hemma här och tänker lite, jag kunde inte sova för det är så ljust ute. Solen går inte ner förns 10 tiden. Jag kom och tänka på hur mycket Tobias betyder för mig, han är mitt allt här i livet och jag kan inte se en framtid utan honom vid min sida.

Jag kan inte vara utan honom en ända dag utan att sakna honom. När han går till skolan på morgonen skriver jag ett sms när han kommit ut från porten att jag saknar honom. Det finns jobbiga perioder , men ingenting kan vara perfekt i ett förhållande, man behöver svåra perioder (även om dom håller i sig i några timmar) för att blir starkare tillsammans. Oftast när vi tjaffsar om småsaker skrattar vi åt det sen.

Tobias är mannen i mitt liv och jag vet att vi kommer sitta tillsammans om 50 år hand i hand. Jag vill upptäcka världen med honom, vill dela hela mitt liv med fina minnen med den karln. Jag är så lycklig att jag hittar den ända för mig och jag är så glad att få dela mitt liv med en av dom underbaraste personen i mitt liv.

Jag skulle kunna sitta och skriva i evigheter hur mycket jag älskar Tobias men nu ska jag krypa ner i Tobias armar med massa filtar och se på film och gnaga popcorn.

Tobias Piippolainen
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta,
du är den ända mannen i mitt liv och jag vill dela allt med dig.
Du gör mig lycklig och att dela mitt liv med dig är det bästa som kan hända mig.
Allt svåra som kommer i våra vägar klarar vi av, tillsammans hand i hand
är vi starkare än någonsin.
Jag kommer stå dig trogen och älska dig hela mitt liv ut, glöm aldrig det.
Jag ska ta vara på varje sekund jag delar med dig.
Tack för att du förgyller mina dagar med kärlek, skratt och glädje.
Tack för att du är min! <3

BYE BLOGGEN

Ska jag vara ärlig så ger jag upp för denna dag. Solen skiner och det är varmt ute men min svank pallar inge mer. Tagit en Citodon nu och ska lägga mig, Godnatt!

100531

Hej! Gick upp runt 09:00 idag.. Kunde knappt komma upp ur sängen. Hela min svank hugger och värker, hela min rygg är helt sne så har väl fått nå ryggskott. Skulle hellre att det värkte i ryggen m.m men nej nu är det i svanken så jag kan gå jättesakta helt sne för att det inte ska göra så ont.
Någon som har tips vad man kan göra så det kommer släppa ?

Har betalt räkningarna så det är klart, nu ska jag bara sitta här fast det är så fint väder ute. Orken finns inte att göra något när man är helt handikappad och inte ens kan gå eller knappt sitta.


söndag, maj 30, 2010

KVÄLLER

Godkväll! Har ingen blogglust alls, vill bara lägga mig och sova i flera dagar. Jag har så ont i svanken, det spänner, hugger och drar så kan knappt gå eller stå eller ligga. Är ständigt trött men det beror på att i 5 dagar har vi gått upp kl 4 på morgonen, nu har jag gjort lyx till Tobias i morgonbitti, jag brukar alltid gå upp och skämma bort han med frukost, kaffe och allting. Så nu gjorde jag i ordning kaffe så han bara behöver trycka igång och har gjort mackor och plastat in i kylskåpet. Så ska jag ligga kvar i morgon och sova när han går upp.

Haft en trevlig kväll iallafall. Skjutsade Matilda, Andrea och en till tjej till Torsåker så fick åka ut en sväng, sen var vi till mina föräldrar och grillade korv. Kom hem nyss .. Dags att dejta kudden nu, natti!

EUROVISION SONG CONTEST



Jag säger inte detta bara för att jag är 50 % tysk utan jag tyckte den här låten var bra, hon hade bra röst och stilen hon sjöng på var bra. Det var inga andra låtar som föll mig i smaken. Önskar att jag kunde åka ner till Tyskland och kolla nästa år men det skulle kosta så jävla mycket.

100530

Hej! Läste på arbetarbladet att Andreas har opererats och han skador är inte livshotande.
Mamma ringde nyss och berättade att en tjej som nyss fått körkort hade kört åt helvete vi rondellen, nästan lika som mig, upp på refugen. Dock var det så mycket vatten när jag körde där så ena däcket låste sig så kunde inte rätta upp bilen. Och folk som tror att jag körde fort som fan tror fel för vid 30 km/h upplöser sig krockkudden och det gjorde den inte fast jag körde rakt in i trädet sen fortsatt ut på andra körfältet. Jag hade tur som bara bröt massa ben i handen, dock vill jag och får operera handen så ska göra det i höst.

Nu ska jag och Tobias kolla klart på American pie sen blir det att ta det lunt, jag kan knappt gå för jag har ont i svanken.

lördag, maj 29, 2010

VILA I FRID POJKAR :(

Att något sånt här hemsk ska hända oskyldiga människor kommer jag aldrig förstå. Att gud tar folk från jorden som är så unga så tidigt, är det meningen? Har livet en mening? Allt som händer oss, är det redan bestämt när vi föds?

Inatt 03:30 krockade två killar med en bil i Hofors, killen som körde bilen och killen som körde motorcrossen dog direkt på plats, den tredje killen som satt bakpå motorcrossen ligger allvarligt skadad på sjukhus, Andreas vi hoppas alla att du kommer klara dig.

Ni kan läsa här..

Sonny & Tanneli
VILA I FRID

100529

Godkväll! I morse kl 07:00 gick bussen från Sandviken mot Grisslehamn, 10:00 gick båten mot Eckerö-Åland. Fick trampa åländsk mark i 30 minuter då båten stod där inne i hamn så en glad Sandra var jag idag, god mat också fast jag fick i mig en glasbit som skärde upp bak i munnen på mig. (när vi stod och betalade maten så råkade en kille som jobbade där ha sönder ett glas och dom sa att "hoppas det inte kom något i maten" för det flög glas överallt, och det gjorde det. Så nu är det en liten glasbit i min mage som väntar att få komma ut, haha!

Kan säga att jag aldrig mer tänka åka båt på en Lördag, alla på bussen påväg hem skrek och sjön så jävla högt. Dom började bråka som idioter och skrev bak i bussen och dom hade inge resepekt för busschauffören heller, om jag vore han skulle jag stannat och kastat ut dom på E4:an.

Vart en hel del bilder men orkar inte lägga upp alla här..

Gick ut på däck runt 10 tiden när båten skulle åka..
Älsklingen stod och kikade ut över havet..
Framme i Åland..
Taxfree
På bussen påväg hem, åkte över dalälven..
Så jäääkla fint..

fredag, maj 28, 2010

GOODNIGHT

Godkväll! I helgen blir det inte så mycket uppdatering i bloggen för jag vill ta vara på denna helg med min älskling och vår lilla Alice, okej det kommer tusen helger framöver men jag är på riktigt hemmamyshumör så vill bara ta det lugnt hemma med min lilla familj.

Vart bjuden på mat hos mamma och pappa ikväll, så jag och Tobias har mätta magar efter Ris och fläskfile i ostsås med räkor och till efterrätt finsk vaniljglass med burkfrukt till. Vi kollade på Talang 2010 där hemma också innan vi åkte hem. Nu väl hemma har jag haft spa med hårinpackning, ansiktsmask med alovera och hasselnöt, skrubbade mig med jordgubbsskrubb och avslutade med jordgubbsolja och jordgubbslotion att smörja kroppen med, nu luktar man gott och känner sig skönt i kropp och hår.

Tobias står i duschen nu så jag ska släcka alla smålampor och krypa till sängs, Alice har redan lagt sig i sängen hon min lilla missekattunge. Godnatt på er!

Detta kort är taget för över 1 år sedan..
I början av vårt förhållande, min mysisälskling och jag i bilen.

JUST NU

Sitter framför American Pie The book of love med älsklingen nu och dricker kaffe. Vi var och handlade lite för ett tag sedan men nu är vi hemma och det blir myskväll idag och resten av helgen. Kanske blir dålig uppdatering men det får ni stå ut med. Har iallafall städat hela lägenheten, gjort rent kyl och frys också. Så nu är det fint och rent inför en lugn helg med min sambo.
bild tagen med camen för 2 minuter sedan.

100528

Hej! I morse gick jag upp kl 04:00 och gjorde frukost åt Tobias, sen drog han på praktik och jag kollade på Bella & Tyra Show på nyheter24 sen somnade jag till så gick och la mig i sängen (fast det var inte förns 11 tiden) så somnade och vaknade 13:00, så sov 2 timmar vilket var skönt.

Nu sitter jag och snurrar nudlar och äter, sen ska jag gå ut med alla sopor och städa lite här hemma. Hatar att alla svarta möbler blir så otroligt dammiga direkt, 5 minuter efter man torkat blir det damm igen.

Ah orkar inte skriva mer nu, hörs senare!

torsdag, maj 27, 2010

SORRY

Vi fick bensinstopp halvvägs till Sandviken idag, skulle in och hämta däcken till bilen. Skitsamma om det, väl hemma här igen tog vi min bil in och hämtade dom. Köpte med fika och åkte hem till mamma och pappa och drack kaffe. Nu är vi hemma här igen och har gjort iordning sallad med sallad, tomat, lök, majs, räkor, skinka, ost, ananas, vitlöksås och bröd. Nu blir det film och mat..

Tyvär inga bilder idag heller, är helt jävla konstig i huvudet, trött i skallen men pigg annars. Ska upp tidigt i morgon för Tobias har praktik. Om det blir fint väder blir det grilla i morgon, kyckling och korv-spett.

100527

Hej! Gud så trött jag är fast jag sov till kl 08:30. Tobias är hemma från praktiken idag så vi ska klippa gräset hos mormor idag och äta glass. Ska fixa mig nu, blir sommarkläder idag för solen skiner ute, varmt och sköööönt.

Ha en bra dag alla så hörs vi senare med massa bilder..

onsdag, maj 26, 2010

GOODNIGHT

Nu så ska vi göra kväller här hemma, kom också på att jag kanske ska sluta skriva hela tiden vad vi gör, tråkigt för er att veta allting i minsta detalj liksom.

Nu ska Tobias sa sig en dusch och jag och Alice ska bädda ner oss i sängen. Godnatt!

TACOPIZZA

Jag har gjort hemmagjord tacopizza med ägg, salladslök och fetaost och massa riven ost. På bilden syns det ljust för min cam är inställd konstigt. Gott med tzatsikisås till som jag gjorde.

Vi kollar på American Pie Betahouse nu medan vi äter, mys mys.



FORD

Nu är vi hemma igen, drog till Sandviken och hämtade upp Tobias. Så åkte vi och kollade på forden så nu är den Tobias, ful som stryk men bra som första bil åt honom. Själv har jag min Mazda.

Nu håller pappa och Tobias på med bilen ute, dom ska ut och åka en sväng också. Jag ska ta bilen hem och börja göra tacopizza, mumsigt med tacokrydda i köttfärsen, paprik, lök och fetaost.

Tobbes nya pärla, hehe!

CAMBILDER

Sådär ja, nu har jag kletat på mig smink och plattat ner kaluffsen. Ska åka ner till pappa en sväng nu och ringa till Försäkringskassan sen ska jag hem och städa tror jag. Får se om det blir nå att kolla på bil idag, det visar sig senare när Tobias kommer hem.

Tog 2 bilder men camen på mini HP, köpte ju ny strömkabel m.m igår så nu funkar den igen. Hörs senare!


Idag ska jag äta glass har jag bestämt mig för, ska vänta tills älsklingen kommer hem bara. Undra om man ska ta ballerinatofflorna eller conversen?

100526

Hej! I morse gick jag upp vid 07:00 tiden och gjorde frukost åt Tobias. Han gick vid 8 tiden så la mig i soffan och kollade på tv då. Har duschat och ätit nu, ska ta och fixa mig nu sen senare kanske vi ska iväg och kolla på en bil.

Tar bilder under dagen eftersom jag fått tillbaka min mobil så blir en bildbomb senare, ha en bra dag alla!

tisdag, maj 25, 2010

OM 2 DAGAR

Hörrni vänner, någon som vill umgås på Torsdag? Jag är fri hela dagen och jag vill verkligen göra något roligt, typ dricka kaffe, snacka skit och dela med mig lite positiv energi. Ni vet vart jag finns så hör av er.

Bilden är från våren 2009 ( 1 år sedan)

Eurovision Song Contest - 1

Ska skriva om alla låtar, det är ju semifinal ett på kanal 1 nu vilka som ska gå vidare till riktiga Eurovision Song Contest.

Moldavien - Hon började sjunga högt som fan direkt och fula kläder, konstig uppträdande och sen syntes det att det var playback, hon mimade dåligt.
Ryssland - Är 25 % rysk men detta var inge bra. Kommer aldrig komma vidare. Skulle tydligen vara en humorlåt?
Estland- HAHAHA han gjorde lika bögiga hopp som min sambo när han hoppade i kallingar på studsmattan hos mina föräldrar. HAHAH, såg ni att han som stod i kören där bak svimmade av?
Slovakien- Konstigt språk, gullig tjej men ingen bra låt. Massa huliganer som hoppar runt på scen.
Finland - NU börjar vi snacka om musik, heja finland (finne som man är och finne som tobias är). Finsk folkmusik, de äää finfine grejer teee vetttniii..
Lettland- Nya Elin lanto eller?
Serbien- Är det en kille eller tjej? :S haha
Bosnien - Bra röst hade han, lite rockig tycker Tobias men det där kallar jag inte rock :P
Polen- Polsk folkmusik? Gillar inte detta.. blää
Belgien- För lugnt låt för mig men ganska bra.
Malta- Hon ser exakt ut som en tjej som heter Amira, trodde det var hon först.
Albanien- ? färga håret brunt kvinna..
Grekland- OPA OPA OPA, haha karln tror att han är 20 år, snygga tattoos iallafall på dansarna. Jenni, ska vi ut och sjunga karaoke igen tar vi denna låt, OPAAAAA!!
Portugal- Sa dom balad? Jag går och diskar..
Bulgarien- Ena killen hade snyggt hår, han med långa håret. Fina klänningar hade tjejerna men låten var ingen favorit från min sida.
Island- Bästa låten på hela kvällen helt klart, fin röst och lite drag i den.

Tycker ni jag varit hård mot Europa? Berätta vad ni tycker..

GE MIG TIPS

Sådär ja nu är vi hemma och lilla Alice har fått mer mat så hon sitter brevid mig här i soffan och slickar sig runt munnen.

Nu tänkte jag fråga er om mattips, vardagsmat som är lätt och billig att göra. Jag har ju hundra olika förslag själv men vore roligt att få av er, även om det så skulle vara pannkaka (som jag hatar ) så uppskattas det som förslag.

Hofors-Sandviken-Valbo-Gävle-Sandviken-Hofors

Godkväll! Nu sitter jag hos mamma och pappa, har vart till Valbo och hämtat min mobil som jag lämnade in förra onsdagen, riktigt snabb dom var. Dom hade bytt hela displayen så nu funkar min touch. Vart en vända till Gävle och kollade på en bil också, fyfan vilken skrothög, bara skit hela jävla bilen, ingenting funkade på den. Sen blev det Sandviken och handla på Maxi Ica. Pappa var med också och Tobbe är stolt för han fick köra pappas volvo hem från Sandviken.

Nu ska vi åka hemåt och göra hemmagjord pizza sen blir det lugnt resten av kvällen, mysigt!


Min mobil..

100525

Godmorgon! Gick upp runt 07:00 tiden och gjorde frukost åt Tobias så han mumsar fortfarande inne i köket, Alice fick mat också. Både tonfisk (+ tonfiskvattnet), mjukmat, mer kulor och nytt vatten. Men hon äter inte så mycket, förut åt hon 5 skålar med mjukmat om dagen, nästan en hel burk om dan men nu äter hon 1 skål per dag, men när hon var liten växte hon mer än nu, fast hon är inte färdigvuxen än på ett bra dag.

Nu ska jag snart göra frukost åt mig själv också, men jag ska koka ägg för det blev jag sugen på. Äggfrukost, hehe! Det är dåligt väder ute idag men regnar inte än sålänge iallafall så tur att vi grillade igår då det var sol.

Det skulle vara skönt att gå och plocka frukost från nått bord nu,
typ hotellfrukost. I Turkiet som jag var i förra hösten älskade jag deras frukost.
Vi plockade tallrikar fulla med goda saker och gick ut och satt oss vid poolen.

måndag, maj 24, 2010

TIME TO SAY GOODNIGHT

Godkväll! Maten blev supergod men jag orkade inte äta något alls typ, åt en tiondel från tallriken, 1 potisklyfta och lite sallad med sås på. Var hungrig före men hade ingen aptit alls när vi satt oss för att äta och det har jag inte fortfarande heller.

Nu börjar det bli dags för sängen för oss två här hemma, Alice har redan somnat. Men henne bär vi in i sängen när vi ska lägga oss, först borsta tänderna och göra en knut i håret uppepå skallen. Månen är fin nu, nästa fullmåne.. Jag ser den framför mig uteför fönstret.

I morgon är det gruppträff, möten och lite samtal som ska ringas, full dag vill säga. Skönt att Tobias inte ska upp förns 7 i morgonbitti, lite mer sovmorgon än när han har praktik då vi går upp 4. haha! Godnatt på er.

GRILLNING

Åh äntligen är min fina och underbara sambo hemma. Vi håller på och grillar nu, eller han grillar och jag är i köket och gör resten, så det ska vara när man grillar väl. Karlarna sköter köttet och vi fruntimmer sallad och tillbehör.

Jag ska iallafall äta grillar kyckling och älskling slår på stort, benfri karre marinerad i BBQ. Och till det beasås med vitlökssmak, klyftpotatis, grekisk sallad och gräslöksdipp.

Tobias för 5 minuter sedan ute på balkongen.
Jasså det var de du hämtade i skafferiet..
Grekisk sallad med körsbärstomater (dom är så söta och goda), rödlök, sallad, gurka, fetaost och grekisk mix man blandar med olja och vatten. Sen till höger har vi gräddfil med rödlök, pressad vitlök och gräslök ( sånna där stora tjocka) på knippe som man skär.
Nu är det mat snart, hörs om ett tag!



HELVETE

Jag har städat hela lägenheten, dammtorkat, dammsugit och torkat golven. Sen tänkte jag börja måla lite lister runt dörrarna här i lägenheten som var helt bortnött med färg, såg att dom som bott här förut också målat.

När jag gjort alla dörrlister och stolarna i köket som var lite utnötta så gick jag och pissade. Då har jag BRAK kadunst i hallen, hade målarfärgsburken på en pall i hallen och hade satt in Alice i tvrummet så hon inte skulle stryka sig på det nymålade, tänkte inte på att dörren är konstig in till vardagsrummet,har en glasdörr. Iallfall så hela golvet, väggen i hallen och vår matta var helt vitt, Alice måste ha tryckt på dörren sen hoppat upp och haft sen hinken med färg, var en stor hink.

Iallafall så tog jag bort henne som stod och slickade i sig massa färg, Någon som vet om det är farligt? Sen så råkade jag halka till på golvet i färgen när jag höll på att torka som en idiot, plast ner på knäna och hela mina svarta leggins var helt vita och mina ben och fötter. Sen ringde min mobil och jag sprang till vardagsrummet då ser jag att det droppar fullt med färg efter mig, fan så förbannad jag var. Nu har jag torkat och skrubbat bort alla färg på väggen, golvet och mattan , men mattan lär tvättas så får vi se om det går bort. Har nyss duschat själv iallafall, helt vit var jag i håret också, haha. Ska hänga tvätt nu sen ta något och äta innan jag spyr.

tjusigt vist?
Då var inte det där hela mattan heller, den största fläcken blev inge med.
Tog kort på stolen, man ser att det är helt utnött
Sådär såg det ut, helt jävla utnött.

100524

Godmorgon! Jag gick upp 06:00 i morse eftersom Tobias skulle ta 7 bussen till skolan.
Jag fixade mig och åkte till A vid 9 tiden så åkte vi iväg på en grej och kollade upp lite saker. Nu är jag hemma och gud så fint väder det är idag, solen skiner och blå himmel, det blåser lite men det är bara skönt.

Hoppas vädret håller i sig så vi kan grilla ikväll. Hörs om ett tag, nu ska jag ta lite glass och sätta mig på balkongen!

Vad har ni för väder hos er?

söndag, maj 23, 2010

HAHA

Ja ni gott folk, är hos mamma och pappa nu men ska snart åka hem. Vi har spelat bingolotto, men vann ingenting synd nog. Trevlig kväll har vi haft iallafall.

Det som jag tänker berätta nu, så jävla roligt. Tobias hittade en bil på blocket typ 30 mil bort, han skulle ha 5000 kr för den. Då ska den besiktas innan juni månad ut så lär man betala det och sen skatt sista augusti har man på sig 1260 kr. Den var även helt sönder på höger bak för det var en parkeringskada. Stod att man kunde skicka sms så gjorde det, skrev " Hej! Tänkte höra om du har bilen kvar som ligger ute på blocket? Eftersom vi lär besikta den (då det kan vara fel som vi lär stå för) och även betala skatt på lite över 1200 kr och det är ju en hel del att fixa på parkeringskadan så vi kan ge 4000 för den. Bor en bra bit bort men kan hämtas nu i veckan. Mvh Tobias"

Vet ni vad jag fick för svar? HAHAH, en riktigt uppkäftig jävel. Såhär skrev han..
"OCH? MITT pris gäller!!!! Bryr mig väl fan inte om du skulle åka från ystad...."

HAHA, kan säga att den där jävla idioten kommer då aldrig få den där bilen såld om han ska vara sådär uppkäftig, han kan då aldrig jobba inom säljarbranchen.
Skulle då aldrig åka från ystad över 90 mil för att köpa en bil för 5 lakan, haha.

Nu ska vi åka hem, godnatt på er!

100523

Hej! Igår när klockan blev 01:00 gav vi upp och gick och la oss, filmen höll på i 3 timmar så nu i morse när vi vaknade gjorde vi ostfrallor, kaffe, juice och yoghurt vi åt och kollade klart på filmen. Kan säga till er som inte sett filmen Benjamin Buttons otroliga liv, SE DEN. Det är ett måste, en av dom bästa fimerna jag set i hela mitt liv.

Nu ska jag diska och gå ut med soporna i regnet, det har pissat ner hela natten och morgonen, kunde inte sova så bra i morse för det smattra så hårt på fönsterbrädan, annars brukar det vara mysigt men det lät så högt så det blev jobbigt. Sen inatt när jag vaknade vid 4 tiden hade någon stängt dörren in till vårt sovrum, antingen måste Tobias ha gått upp i sömnen eller så spökar det. SKitläskigt!

Idag blir det en lugn dag och ikväll Bingolotto, hörs om en stund!

lördag, maj 22, 2010

FILM

Jag ska snart gå över till huset brevid där min "kusin" jobbar, ska låna en film hon kollar på nu. Benjamin Buttons otroliga liv. Den sägs vara riktigt bra så vi ska kolla på den ikväll jag och min älskling.

Men nu ska jag gosa med Alice, hon har inte ätit bra på 2-3 veckor och sover mycket, vi måste nog leka med henne mer för hon är ju trots allt en kattunge och dom är ju busiga, men hon vill mest ligga uppe i famnen och gosa, mysigt det med. Måste också plocka ur hennes 20 tals råttor som Tobias har dammsugit upp, haha. Måste ändå ta bort alla skit i damsugaren i morgon.

Blir nog inge mer uppdateringar här idag, vill njuta av dom sista timmarna av denna kväll med min lilla familj Tobias och Alice. Ha en fortsatt trevlig kväll (snart natt). Godnatt på er.

Någon som sett filmen?

DAGENS ROLIGASTE

HAHA, jag skrattar fortfarande när jag tänker på vad min galna pojkvän gjorde nyss.

Vi åkte ner till mamma och pappa en vända och jag glömde nyckeln ner hit och mamma duschade och bastade och pappa skulle komma hem från jobbet kl 20:00. Vi var där nere 19:45. Iallafall så spöregnade det (regnar fortfarande) och vi satt oss ute på farstukvistn och pratade och väntade på att pappa skulle komma hem.

DÅ mina kära vänner.. DÅ, ställde sig Tobbe upp och drog av sig byxorna och tröjan och sprang ner på gräset och upp på studsmattan och hoppade som en galning i bara kalsonger i världen spöregn, det piskade mot studsmattan och han hoppade ner på rumpan och upp och ner på knäna och hoppade upp och sprattlade med benen som en tok. DÅ kommer pappa uppåkandes på tomten, HAHA han skrattade så han dog. Synd att mamma missade det där. Fyfan vilken tok man har till kille.

Och inte nog med det, vår grannes syster och mamma (dom är 60 och 80 år typ, tur) kommer och kör in på hans gård och dom kollar på Tobias som om han vore helt störd i huvudet. haha!

DÅLIGT VÄDER?

Hej igen! Nu är jag och Tobias jättemätta och vi har precis kollat på filmen Sommaren med Göran. Det är helt mörkt ute och det börjar blåsa som fan, men det ska ju bli regn och åska hela kvällen och natten, mysigt eftersom vi blir hemma ikväll. Ska bara ner till mamma och pappa en sväng senare 5 minuter, sen blir det myskväll.

Ska det vara åska och regn ska det vara mycket tycker jag, inte småmuller bara. Skönt att bo i lägenhet och veta att man kan ha tvn igång utan att något händer, fast om blixten slår ner i huset/närheten blir det nog mörk. Vart sol hela dagen och det är fortfarande jättevarmt, men vi får hoppas på bra väder i morgon, då ska vi grilla.

Tog en kort genom fönstret i köket.

CITYGROSS

Kom hem från Citygross i Falun för en tag sedan så gjorde tacogratäng nu snabbt så nu ska vi äta strax. Inte ätit sen frukost så börjar bli hungrig. Det är fortfarande fint väder så får se vad som händer ikväll. Ska smsa runt lite och höra med folk.

I morgon hoppas vi på fint väder för då ska vi grilla, köpte kött och kyckling och massa gott. Nu blir det mat, MUMS!!



100522

Hej! Idag är det sol ute, jättevarmt och skönt. Man kan då inte ha mycket kläder på sig idag. Men mot kvällen skulle det bli dåligt väder idag såg jag när jag kollade väderprognosen.

Vi har nyss ätit frukost här hemma, inatt kunde jag sova hur bra som helst. Tobias gick i sömnen så fick gå med honom till sängen, han snackade en massa konstiga grejer. Han hade panik för det ända han såg var en vägg sa han, så gick han runt sängen och till fönstret och började vicka persiennen så det blev ljust i rummet. Hehe, han hade tydlingen drömt om att han hade kört lastbil och han var påväg mot en vägg.

Nu ska jag duscha och fixa mig, måste nog fylla frys och kyl idag men vi får se hur det blir. Ikväll om vädret håller i sig blir det grilla kött, men för mig blir det lax då. Hörs senare!


fredag, maj 21, 2010

GOODNIGHT

Godkväll! Tänkte bara skriva lite innan jag lägger mig. Jag och Tobias har kollat på film hela kvällen och i åt 4 godisar var, orkade inte ens öppna ostbågarna för vi är så mätta av maten vi åt.

Jag känner mig helt slut i huvudet och kroppen, sovit högst 3 timmar varje natt nu i över 2 veckors tid. Skakar för jag är så trött, helt svimfärdig. Nu ska jag ta och borsta gaddarna sen lägga mig med öppet fönster för jag orkar inte ha en karl som ligger och svettas ner hela sängen ännu en natt.

Justja, vi ringde på en bil för ett tag sedan. Han hade utländskt ursprung, hörde det på hans röst. Och han viste tydlingen inte ens vad han hade för regnummer på bilen, han gav oss 4 på slutet och det var det riktiga regnummret, men på blocket hade han skrivit ut att bilen skulle besiktas månad 8 och vi kollade upp bilen på transportstyrelsen.se och då ska den besiktas redan månad 6. Så skrev vi mail till han och frågade varför han skrivit ut på blocket att den ska besiktas månad 8 fast den ska det månad 6. Då skrev han "Men det är ju den månaden som sista siffran på regskylten är." HAHAH, han viste tydlingen inte att det var en 4 på regnummret, fast han skrivit det tidigare när vi frågade. BLIR INTE ATT KÖPA DEN BILEN AV HONOM..

Ni kanske inte fattade något alls vad jag skrev för det gör jag inte själv nu när jag läser det, haha. Jaja, Godnatt på er!

ÄCKELFILM

Fan fan fan Tobias tvingade mig se den äckliga filmen The human centipede som jag såg igår, och fan vad jag mår illa. Äckligast när han tvingar i den första och äta så lär han skita och den lär tjejen i mitten svälja och sen den sista är helt infekterad och blää usch. Som jag skrev igår så förstår jag inte hur man kan komma på en sådan film som denna, helt jävla sjuk. Den är inte ens bra, bara jävligt snuskig att han opererar ihop 3 människor till en "mänsklig tusenfoting".

Nu skiter jag i denna film och kollar runt på datorn, fast det är väl lite försent för den är snart slut. Och DÅ ska vi äta kvällsmat, inte blitt av än så blir sen middag men men, annars spyr vi väl av hunger, fast jag mår illa.


GOTTIGOTT

Nu är min älskling hemma och nyduschad, mjuk, len och luktar gott. Vi var och handlade lite till vår myskväll. Blev ostbågar (Vet ni att dom börjat med 130 g påsar nu, smala och avlånga), Lösgodis och hallonsoda.

Gud jag är mätt bara jag ser godiset, men nu har vi köpt så det räcker hela helgen.

Vad brukar ni äta för godis m.m på helgerna?

BLÄÄ

Det blev så dåligt väder idag och det har ju regnat nästan hela tiden, vart uppehåll 5 minuter sen har det börjat igen. Så blev varken promenad eller knäppa kort.

Älsklingen är påväg hem nu iallafall så ska hämta honom snart vid bussen så ska vi gå in och handla en dricka och lite lösgodis, är ju som sagt helg nu. Ikväll blir det väl att se på TV eller film, sen mysa bara. Finns inte så mycket annat och göra fast jag vill göra något, men det är ju dåligt väder så blir hemmakväll. Får hoppas på bättre väder i morgon.

Ha en fin kväll så hörs vi om ett tag, ni ska få se lite kort jag tog idag och så lovar jag er att visa godisskålen, hehe!

FILM

Har nyss kollat på filmen Patrik 1,5. Ganska bra film faktiskt och den slutade lyckligt också.

Nu ska jag platta håret, sminka mig och leta kläder..


Killarna i filmen

FREDAGSMYS

Nu har jag varit duktig och sökt 2 jobb och fler blir det under dagen, ska bara försöka få ner nå bra Personligt brev som jag skickar med CV-t.

Ska väl ta och höra av mig till Malin H sen också, hon slutar runt lunch från skolan så har hon en bit att åka hem från Gävle också, vi ska ut och gå idag och knäppa massa kort ute. Hoppas vädret blir bättre annars gör vi det ändå, sålänge det inte spöregnar ute. Fick med mig en tallrik med mat från föräldrarna igår med Hasselbackspotatis, beasås och kycklingfil´e sen en skål med sallad så ska äta det till lunch, gottigott. Brukar ju bara äta 1 gång om dagen men senare ikväll ska jag och Tobias göra nå mumsig god mat, men vet inte vad riktigt, TIPS? ge mig snälla. Vi ska ha riktig myskväll idag med film och kanske en skål med popcorn och ett glas läsk (inträffar bara ibland på helgerna). Som sagt, slutar man äta godis och dricka läsk så tar det några dagar sen är suget borta helt.


Jag älskar min Tobias mest av allt på denna jord.
Finns ingen annan person som skulle kunna ersätta din plats i mitt hjärta,
tack vare dig jag andas älskling.
Vi förlovade oss den 2/11 2009.

LISTA

En film senare, som jag nästan somnade till. Jag tror att det kommer klarna upp senare, vädret alltså. Alla moln går mot Falun och från Gävle hållet kommer det ljusa. I brist på annat gör jag en lista här, så har ni något och läsa sen..

1. Hur gammal är du om fem år?
26

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min dag har ju inte vart än men blir väl Malin H som jag ska umgås med,
sen älsklingen när han kommer hem.

3. Hur lång är du?
175 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
The human centipede

5. Vem ringde du senast?
Älsklingen

6. Vem ringde dig senast?
Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Hej! Din produkt är nu på väg till vår serviceverkstad. Ditt servicenummer är *******. Mvh Elgiganten

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på till vilka. Folk jag inte umgås med så mycket skickar jag hellre sms till.
Men typ som familjen, syskon, älsklingen, Jenni m.m ringer jag till, blir roligare för det blir alltid skratt, iaf med Jenni.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta 21 år .

10. När såg du senast din mamma?
Igårkväll runt 21:00

11. Vilken ögonfärg har du?
Illgrön med mörkgrön runt om, krokodilfärg.

12. När vaknade du i dag?
Sov dåligt men vaknade och gick upp 04:00

13. Vilken är din favoritjulsång?
Tommy Körberg & Sissela - Julen är här

14. Vilken är din favoritplats?
Vart den än är på jorden så där jag har mina nära och kära vid min sida.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Ambulanser och sjukhus

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Inte i Hofors, helst utomlands där jag pluggar och delar mitt liv med Tobias

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Spöken och att någon i min närhet försvann :(

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Älsklingen, säger inte vad.

19. Hur stor är din säng?
140 men vi ska köpa dubbelsäng såfort vi hittar någon snygg.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
1 stationär (tobias) och två bärbara (mina)

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Haha vilken fråga, beror väl på? hihi

22. Hur många kuddar har du i sängen?
2 kuddar sen Tobias :D

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Vilka städer har du bott i?
Ehm Hofors är ingen stad så ingen? =)
min fråga: Vilka ställen har du bott på? Ett, Hofors. :)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota på sommaren i foppatofflor, haha.
På vintern sockor.


26. Är du social?
Jag är alltid social förutom när jag är på skithuset eller duschar.

27. Vilken är din favoritglass?
Finsk glass

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Finns mycket som är gott men allt farmor gjorde.

29. Tycker du om kinamat?
Älskar kina & Thaimat men inget slår mamma och pappas mat.

30. Tycker du om kaffe?
Japp

31. Vad dricker du till frukost?
Juice, Is-te eller kaffe

32. Sover du på någon särskild sida?
Höger. För jag har armbågsstöd och handledsstöd på mig på nätterna
så kan ej böja armen något så den lär ligga rakt uppepå mig.

33. Kan du spela poker?
21 korts poker kan jag.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja med Tobias ;)

35. Är du en beroendemänniska?
Är beroende av Alice, Tobias, min familj och vänner så beroende av mina
närmaste är jag.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja några stycken

37. Vill du ha barn?
Ja

38. Kan du några andra språk än svenska?
Ja, Engelska, Finska, Tyska och Spanska.
Sen några meningar på Franska och sen några ord Bosniska och Kinesiska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja 2 gånger, förra året.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet, ÄLSKAR havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Bensin så man kan åka runt överallt och se nya platser.

42. Äger du dyrbara smycken?
Min förlovningsring är dyrbar för mig.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Ballar av stål (men de har slutat nu)

44. Kan du rulla med tungan?
Hur gör man det?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Pappa

46. Sover du med gosedjur?
Om Alice räknas som gosedjur så.
Hon är ju ett djur och gosig, haha..

47. Vad har du för ringsignal?
Eftersom min mobil är på lagning och jag har en stenålders Sony Eriksson så
vet jag inte vad den heter, någon som ligger inne i mobilen, rätt bra faktiskt.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja hos mamma och pappa, små skor och fina klänningar.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Uppe på min hylla över TVn står det massa röda ljuslyktor m.m

50. Flirtar du mycket?
Nej jag har ju Tobias sedan 13 månader tillbaka.

51. Kan du byta olja på bilen?
Ja, lätt som en plätt.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Läkarboken och kattboken

54. Läser du någon dagstidning?
Ja, Arbetarbladet hos mamma och pappa (om jag är där varje dag).

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej men har gjort på Illustrerad Vetenskap

56. Dansar du i bilen?
Nej men lite med huvudet kanske, haha

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rock klassiker såklart

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Inköpslista vad vi ska handla

59. När var du i kyrkan senast?
Gud, när var det? På Studenten för 2 år sedan.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Kecke-musiklärare på Hagaskolan

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
3-4 nätter.

100521

Godmorgon till er som nyss vaknat, själv har man varit vaken sedan klockan 04:00 då jag gick upp och kokade kaffe och brädde smörgåsar till mig och Tobias. Väckte han 04:30 så åt vi frukost och kollade på TV.

När Tobbe drog till bussen i världens spöregn så satt jag mig och kollade på Bella & Tyra show på Nyheter24 som jag missade igårkväll när det sändes live på nätet. För er som inte såg det, gå in och kolla för kändisfrisören Bobby och MakeUp artisten Gabbi gästade showen så man fick mycket tips inom hud, smink och hår, riktigt intressant.

Inatt har jag knappt kunnat sova, skitjobbigt. Inte sovit bra på typ 2 veckor. Tobias har kallsvettats hela natten så sängen var helt blöt, det har ju åskat som fan hela natten och spöregnat och det är mörkt ute, stor moln över hela himlen och regnar så blir nog skitväder idag med, jag och Malin H som skulle ut och gå idag och fota massa ute, får se om vi kanske fotar hemma istället och umgås bara.

Nu ska jag kika på någon film, men vet inte vilken. Hörs om ett tag igen!

Jag igår..

torsdag, maj 20, 2010

Time to say goodnight!

Gud så trött jag är, varit vaken sedan 04:00 i morse och sov bara 2,5 timme då på natten. Tobias är jättetrött också, blir tidig säng ikväll men innan det har vi lite saker att göra.

Är hos mamma och pappa nu så vi ska åka hemåt snart, ska tanka i en dunk och hälla i vår bil hemma för den är helt tom i tanken. Sen ska jag fixa sänglakanen som är konstiga, måste fått med mig för små hem till lägenheten så tog med mig lakan som passar vår säng nu från mina föräldrar. Alice är också med hit, busungen våran. Hittade ett till kort på henne som jag inte la upp tidigare så här har ni det..

Hörs i morgonbitti, Godnatt på er!

FILMTIPS

Idag kollade jag på en film som heter The human centipede och den var verkligen snuskig. Ska väl kanske inte berätta så mycket om filmen fast jag vill, men det var vidrigt imellanåt annars var den inte så speciellt bra. Hade förväntat mig helt andra saker än vad som hände men den är värd att se på. Kan erkänna att jag nästan spydde när han bajsade och tjejen fick svälja.. Se filmen om ni blir nyfikna..


Filmen handlar om en gubbe Dr.Heiter som drömmer om att skapa en tusenfoting av människor. Han placerar 3 personer på knä och opererar ihop deras mun i den andras anus.

ALICE KORSCHECK PIIPPOLAINEN

Tog några bilder på vår lilla bebis hemma, hon myste i sängen när jag skulle bädda rent. Alice älskar att hoppa runt när man håller på och bäddar och kastar täckerna hit och dit. Hon hoppar upp i luften och rakt in i allt bök och snurrar och kurrar och säger KURNUT och KURNAW..

Hon ser så stor ut när hon ligger där och sträcker ut sig, men när hon sitter är hon en liten skitprupp bara fortfarande..



Vår gråvita bebisunge.
(Hon ser svart ut på bilderna men hon är grå,
det som gör henne att se svart ut är att en liten liten liten pyttemillimeter på hårstråna är svart längst ut.
Där hon ser svart ut men hon är grå. )

ÄR NI ARGA DÄR UPPE?

Ja man kan ju nästan tro att vädergudarna har haft p-möte och nu är dom alla osams. Första gånger i år jag hör det mullra faktiskt ute och åska, men hört från flera att det tydlingen redan gjort det. Regnar inget än så länge iallafall men hela himmeln är täckt av ett stort mörkt moln.

Har duschat och fixat mig nu, plattat ner hela håret också. Nu ska jag invända tvättmaskinen som inte är klar än så ska jag hänga upp det, göra kaffe och vänta tills älsklingen kommer hem. Saknar honom nu, vill pussa på hans små kinder.. hehe!

Vad har ni för väder där ni bor?

PHUU

Det är kokhett här inne i lägenheten fast jag har alla element avstängda och ventilerna öppna. Har dammsugit och torkat golvet i toan nu, Alice släpar ut så mycket sand på golven och sen när vi duschar och dom små kattsands-kornen blir blöta löser dom upp sig och blir äckelgegga på golvet och om man inte tar bort det samma dag är det möggel av allt på golvet dagen efter. Men men nu är det rent, SKÖNT!

Nu ska jag ta mig en dusch och fixa te mig lite, sen hoppas att alla lakan är tvättade. Andra maskin idag med lakan, ska slänga i överkastet sen så blir 3 maskiner idag med tvätt sammanlagt, HALLELUJAH att vi har tvättmaskin i lägenheten, glad att vi köpte den. Skulle vilja gå ut och gå en vända också men vi får se, är trött i huvudet. Men måste kika runt på lite jobb iallafall och söka minst 2 har jag bestämt mig för.

Hörs sen, då ska ni få se lite bilder på vår lilla sötnos här hemma..

100520

Godmorgon! Jag har varit vaken sedan 04:00, Tobias har praktik idag så han åkte med 5 bussen.

Idag är det världens dimma ute, den har kommit nu för ett tag sedan för i morse när vi gick upp var det bara helt mulet ute. Får se om den försvinner senare! Nu ska jag göra havregrynsgröt och kolla på någon film, får se om jag slumrar till en stund i soffan sen, vart inte mycket sömn inatt för Alice var vild och Tobias låg och vred och vände sig så då kunde jag inte sova nå bra heller.

Vilken vacker bild va?

onsdag, maj 19, 2010

100519

Godkväll! Kom hem för 1 timme sedan och då började jag göra ananaspaj så nu ska vi äta en bit och kolla på filmen Rainman.

Var till Sandviken tidigare och lämnade in vår kaffebryggare som kokar över hela tiden så fick pengarna tillbaka så köpte en annan i Valbo när jag var och lämnade in min mobil på lagning. Så vi dricker kaffe nu, är en maskin som man kan välja styrka på hur starkt och svagt kaffe man vill ha.

Hoppas ni alla haft en bra dag. Och gud vad jag kallsvettas, är så kvaft ute. Uscha, antingen sol eller åska och regn.. Ne nu blir det film, hörs sen!

tisdag, maj 18, 2010

FILM: KICK-ASS

Nu har jag och min sambo sett filmen Kick-Ass så tänker berätta lite om vad jag tyckte om den.

Filmen handlar om killen Dave som bestämmer sig för att bli superhjälte vid namn Kick-Ass.
Under tiden han försöker vara superhjälte dyker fler maskerade "hjältar" upp och det ena leder till det andra.

Jag tycker att filmen var spännande och blodig. Filmen är från 15 år och det tycker jag är bra då det är mycket vapen med i filmen, annars var det väl lite barnslig men ändå bra.

Dave Lizewski i sin Kick-Ass kostym.

GRILLA

Godkväll! Är helt slut i kroppen, vet inte varför. Mår illa samtidigt som jag känner mig stressad fast jag städat och gjort allt jag måste för idag.

Nu ska vi grilla kycklinghamburgare i kvällssolen och kolla på filmen Kick Ass, det sägs att den ska vara riktigt bra. Vi får väl se, kan skriva om den senare. Dags att börja med maten nu..

Söt kyckling, dock kommer det inte se ut sådär när vi äter ikväll.

100518

Hej!

Gick upp 09:30 idag och då åkte Tobias iväg och handlade lite och jag dammtorkade hela lägenheten jättenoga, tvättade alla fönster, gjorde rent alla speglar, duschdörrar, sofforna, varje skåpslucka och ugnen, kylskåpen, frys, skafferi m.m Sen dammsög Tobias hela lägenheten och varenda list som var dammig, sen har vi torkat alla golv, hängt ut alla ytterkläder på vädring och alla skor och mattor. Har tvättat två maskiner och ska slänga i alla handdukar nu på tvätt, sen ska jag boka tid i tvättstugan och tvätta alla lakan i morgon så man kan tumla dom så dom blir mjuka.

Det är varmt idag men ska inte ut något alls, förutom att vi ska ut med kattsandspåsen, matpåse, soppåse och torrsopor, vi sorterar allting här hemma med plast, mat och tidningar m.m Men nu blir det kaffe och bulle (som vi fick av mamma igår när hon bakade).

måndag, maj 17, 2010

SNÄLLA GUD

Ingen kan styra över vädrets krafter men jag hoppas att i morgon när jag slår upp ögonen är det riktigt skitväder ute, regn, blåst och åska.

I morgon är det nämligen så att (tänker inte avslöja så mycket) jag och älsklingen ska storstäda hela lägenheten, torka varenda liten yta, dammsuga, dammtorka och tvätta ALLA kläder vi har, lär bli en jävla massa maskiner. Vi ska vara hemma och kurera oss hela dagen och hela onsdagsförmiddagen, sen blir det lite städning på Onsdag med innan jag ska åka och lämna in mobilen och kaffebryggaren.

Hoppas som sagt på dåligt väder eftersom vi bara ska vara inne hela dagen. Vi ska hem från mina föräldrar snart och då ska jag diska så jag har de klart och sen tänkte jag torka av hela köket ikväll också, i brist på annat (då blir de mindre städ i morgon).


Ha en fortsatt bra kväll alla!

R.I.P

Vila i frid nu Ronnie James Dio!


100 SAMTAL SENARE

Hallå, är nere hos mamma och pappa en vända och lånar deras telefon och uträtter lite samtal. Har nyss suttit ute på deras balkong och ätit kladdkaka, vaniljglass och hallon, mumsigt gott och självklart sparade vi till Tobias när han kommer sen.

Alla samtal gick bra iallafall utom ett. Ringde Elgiganten om min mobil som gått sönder och hittar inte kvittot men i morgon ska jag, pappsen och Tobbe åka in och lämna den så dom får skicka iväg den på lagning, för en touchmobil ska hålla mer än 6 månader tycker man. Köp aldrig Samsung S5230 Touch.

Sen ringde jag Rusta angående vår kaffebryggare som kokar över hela tiden, är inge roligt att ha en sån bryggare så ska få lämna den i morgon och få pengarna tillbaka. Är nöjd annars med den för det är en termosbryggare vilket är bra för de håller värmen och man kan bära med den ut på balkongen m.m och ha där, man lär va försiktig när man har glaskanna. Men ska iallfall be om pengarna tillbaka då det är andra kannan vi är missnöjd med nu, den första (exakt lika) exploderade allt glas innuti kannan så vi fick en ny och som sagt kokar den över.

Mobilen jag har.. blää!

Nu ska jag försöka få tag på den där Ali vi ska köpa en bil av idag, Tobias och hans pappa är ute och letar efter han, han svarar inte på varken 2 telefoner och inte på hemtelefon, öppnar inte i verkstaden eller hemma fast vi bestämt tid med honom igår. Lär fortsätta ringa nu för Tobias och hans pappa har ringt upp alla pengar på mobilerna.

Åh det luktar nybakta bullar, mamma håller på och bakar bullflätor (längder), mumsigt gott.


FÖRSÄKRINGSKASSAN

Posten kom för ett tag sedan och fan, jag skickade iväg mitt papper om pengar den 5/5 så dom fick det den 6/5, Sen tar det 14 dagar innan pengarna kommer, alltså skulle dom komma nu i veckan.

Fick papper idag ( några dagar innan pengarna ska komma in) att dom inte ser om det är ett S eller vad det är på papperet, jag var sjuk en dag så min handledare på Miroi skrev dit ett S. Ah så nu lär jag upp till Miroi och träffa en annan tjej som skulle hjälpa mig för D är påväg till Finland på kryssning (min handledare) så vi ska skriva nytt papper så jag får köpa frimärke och skicka iväg idag, sen tar det YTTERLIGARE 14 dagar innan jag får pengar, hur ska vi kunna betala hyran m.m nu då? Har massa räkningar, Internet på över 500 kr också ( 3 månader), fan fan fan..

PISSAR på dom snart..

100517

Hej! Idag kunde jag somna om efter att Tobias gick till bussen vid 07 tiden i morse, vaknade och gick upp runt 9 tiden.

Idag skiner solen ute, det är helt blått där uppe. Hur skönt som helst ute. Ska göra nå mat om typ en halvtimme sen duscha och fixa mig och gå ut en vända. Får se om jag åker ner till föräldrarna och lägger mig på studsmattan och solar lite. Och Alice tror jag att hon löper igen, hon gjorde det för 1 månad sedan och jag trodde dom löper 2-3 gånger om året INTE varje månad, drygt.

Ne nu ska jag göra lite nytta här hemma, i morgon blir det storstädning så tills dess får det vara dammigt överallt.

söndag, maj 16, 2010

PAUSE

Förlåt för att jag uppdaterat så dåligt dom senaste dagarna men är jobbigt att ta kort med digitalkameran och släpa med den överallt, men ska lämna in mobilen i veckan så får se hur länge det tar innan jag får den igen.

Det är pause på Bingolotto nu men hör att det början igen, 2:an´s bingo strax alltså men den får Tobias köra, vi kör en varsin så delar vi på den sista. Hade en 4:a (av 5) på Indienresa värd 70 000 kr, de ni. Synd att vi inte vann den bara.

SKA försöka skriva mer i veckan och med massa bilder, händer en hel del i veckan men mer om det i morgon. Nu lär jag rusa till TV-n.

HEDEMORA

Hej! NU är vi hemma igen, vi åkte med mamma och pappa till Hedemora där det var marknad, dock inte mycket men roligt ändå att komma iväg på en dagstripp. Vi var in på lite affärer och sen åt vi på Lappens också, mumsigt gott.

Nu ska Tobias duscha och jag ska fixa fram Lidl-ostbågar (Som är gooodast) sen ska vi spela Bingolotto, får hoppas på att vinna lite.

Hörs om ett tag igen!

100516

Godmorgon! Har vart vaken i 1 timme nu typ och är helt fixad och klar för denna dag. Tobias sover fortfarande men jag och Alice ska in och väcka han snart med frukost på sängen.

Idag är det dåligt väder, regnat hela natten typ och hela himlen är grå, inte en blå fläck ser jag men det skulle klarna upp till eftermiddag så får hoppas på det. Vi ska ner till mamma och pappa och äta upp våra grillspett sen iallafall och annars idag blir det mys mys mys mys, dåligt väder = mys.

Vi hörs under dagen!

lördag, maj 15, 2010

GRILLKVÄLL

Åh vilken underbar kväll det vart. Solen skiner och det är jättevarmt ute, jag har precis gjort 20 grillspett med korv, marinerad kyckling, paprika, lök, Körsbärstomater och majs. Till det blir det varmt vitlöksbröd och potatissallad.

Vi är nere hos mamma och pappa och ska grilla, vi tänkte göra det hemma men när dom berättade att dom ändå skulle grilla så håller vi dom sällskap på denna fina kväll. Blir väl att åka hem och ta det lugnt sen resten av kvällen, vi hade tänkt att äta mumsig chokladpudding älsklingen tänkte göra, men vi får se hur mätta vi blir av detta.

Nu ska jag ta mig ett stort glas iskall "partysoda" som dom döpt den till, riktigt god. Ha en fin kväll alla! Tänkte knäppa en massa kort men glömde digitalkameran hemma och har ju ingen mobil för tillfället med kamera då min är sönder.

Bild lånar från Google.

100515

Hej! Sorry för en ännu en eftermiddag utan uppdatering men solen skiner och det är så varmt ute så vill inte sitta inne idag. Alla är ute och går i sommarkläder och äter mjukglass.

Jag och Tobias var ner till mamma och pappa en sväng tidigare, sen åkte vi och köpa mjukglass uppe vid ankdammen och satt ute i solen och åt, fullproppat med folk där. Dyrt som fan också, en varsin liten bägare med mjukglass och saltlakritsströssel 60 kr. Dyrt men gott.

Nu ska vi fortsätta dunka Kim Larsen med min älskling här hemma.

Har ni ätit nå mjukglass eller kulglass än?