söndag, januari 31, 2010

BLOND SANDIE?

Godkväll! Skulle ni kunna se mig blond? Har haft det förut, när jag var yngre men dom senaste 5 åren har mitt hår varit svart. Bilden här brevid gjorde jag om i PS, för att se hur det skulle se ut bara. Har beslutsångest om vilken hårfärg jag vill ha.

Är kvar hos mamma och pappa, men vi ska väl snart bege oss hemåt. Ska upp tidigt i morgon, ska in till Gävle kl 08:30, eller ska åka då! Sen ska jag stanna i Sandviken och luncha med girlsen, blir en vända på stan då också och kika runt.

Resten av dagen blir att sätta upp hyllor på väggarna, fixa och dona med allt som inte är klart i lägenheten, ska be pappa komma med databordet också, drygt med betongvägg. Går knappt att borra i det, sist gick borren av, haha!

En sista sak innan jag säger hejdå och godnatt...
Ni snorungar som ringer mig med dolt nummer och har gjort det i 1 år snart, idag skrek ni rakt ut i telefonen. Bara så att ni vet bryr jag mig inte ett dugg och det är inte så svårt för polisen att få fram ert nummer.
Tänkte bara säga så ni vet, fortsätt gärna för jag bryr mig inte ett dugg, så om ni tycker det är roligt så varsegod! =)

MIDDAG

Är hemma i lägenheten nu, har städat lite och donat. Dricker kaffe nu och Tobias trilskas med sin dator som inte funkar, jag ska ringa till Komplett i morgon och fråga vad fan som är fel, stackars älsklingen som väntat på datorn i över 1 månad sen funkar den inte, idioti.

Ska åka ner till mamma och pappa snart igen, ska äta mat där. GOTT GOTT!
Sen ska vi hem och dona lite. Hörs när jag är hos dom igen!

100131

Godmorgon! Riktigt skönt att sova hos mamma och pappa, sov framför öppna spisen i en dubbelsäng, hemma har vi bara en 120 säng. På Ikea i förrgår så hittade vi vår drömsäng, vi båda vart fäst vid den direkt, så den ska vi ha så småning om. Har nyss ätit riktigt goood frukost och snart ska jag slå Tobias i en fia med knuff och Yatzy-runda.

Igårkväll uppdaterade jag inge med, vi kollade på Robinson Finalen, sen filmen Number 23 med Jim Carrie, riktigt jävla sjuk film dock har jag sett den förut så viste ju allting.

Nu ska jag ringa en jätteviktigt samtal, först ska jag leta reda på nummret. Hörs senare idag, justja. Ska antingen färga håret idag eller på Torsdag, får se hur det blir. Blir helt ny färg iallafall!

Bye bye black hair!

lördag, januari 30, 2010

MYSKVÄLL MED FAMILJEN

Ja nu var man då äntligen klar med dagens sysslor. Var till Falun och handlade, vart på Citygross. Vart en hel del mat så nu har vi hemma ett tag så det räcker.

Var hem och lämnade all mat och tog med Alice och hennes leksaker , matskålar och bebismat och åkte ner till mamma och pappa nu. Mamma håller på med Langor, så himla mumsigt. Ni får se kort senare! Nu ska jag ge Alice kattgodis jag köpte åt henne idag sen ska jag se lite på Hockey, brynäs spelar ju.

Resten av kvällen blir det TV, mys med godis och familjespel. Synd att jag och Tobias bor så långt ifrån vår andra familj, hans mamma, man och 2 syskon. Inte så ofta man träffar dom, får ta och ändra på det tycker jag. Mer tid med familj tycker jag.

Ska se nu om mamma behöver någon hjälp i köket. Hörs efter maten igen!


DALARNA

Ja då var man klar för dagen, nyduschad, mätt och belåten och fixad. Mamma och pappa kommer hit strax så ska vi åka till Falun och handla. Jag och Tobias ska åka ner och kolla lufttrycket i däckerna på bilen, såg ut att va lite luft i framdäcket på höger sida igår.

Tog lite kort i camen, dock så ljust inne i vardagsrummet så man ser inte mina nya små stjärnor jag köpte och satt i näsvingarna. Bara på bilden i mitten. Är nöjd med mitt beslut att ta ur dom stora plupparna i näsan, hade ju töjt ut dom, men nu har jag vanliga små nässmycken i vilket är mycket snyggare och skönare.

Hörs när jag är hemma igen senare idag! Ha en bra dag alla..





100130

Godmorgon! Gud va skönt att kunna ligga kvar i sängen och sova hur länge man vill med älsklingen brevid sig. På veckorna vaknar man ju upp när han ska upp till skolan sen somnar man om när han gått och vaknar upp själv, förutom att lilla Alice alltid finns där också då.

Vaknade tidigt idag för att vara helg, lilltösen låg och sög på mitt lillfinger. Men inge mjölk kommer ut därifrån inte. Sen la hon sig mellan mig och Tobias och skulle pussas massa, hon var uppe i ansiktet och skulle gosa. Nu har vi två gått upp och Tobias sover fortfarande, så nu ska jag ta mig en låååång varm dusch sen ska jag göra frukost åt Tobias på sängen.

Idag ska vi iallafall åka och hämta mamma och pappa sen ska vi åka och storhandla antingen i Falun eller Sandviken, får se vart. Blir iallafall Maxi Ica.
Sen ska vi äta Langos hemma hos mamma och pappa ikväll, brorsan och hans tjej kommer dit också. Ska bli riktigt trevligt, spela familjespel m.m Får se om vi sover kvar där också, det visar sig. Alice ska med iallafall så hon får leka med stora missarna.

Hörs senare idag! Ska försöka ta massa bilder också.

Sötnosen Alice! Så himla mysig såhär på morgonen.

fredag, januari 29, 2010

MYSKVÄLL

Godkväll! Har kommit hem för 1,5 timme sedan ungefär. Efter ungdomsmottagningen åkte jag till Apoteket med mamma, hämtade ut lite saker och fick även tabletter för att jag inte får i mig alla vitaminer från mjölk och kött.
Åkte ner till pappa och åt lunch med han sen åkte jag hem en stund sen hämtade jag mamma och pappa och åkte till posten och tog ut lite biljetter till Stockholm och handlade hem lite mat. Sen hämtade jag Tobias i Sandviken strax före 16 tiden.

Vi åkte in till Valbo och lämnade en tavla på Ikea, vi fick en ny. Sen kollade vi runt på hela Ikea, köpte två svarta hyllor som ska upp i vardagsrummet, potatisskalare och lite småsaker. Sen gick vi in i Valbo och jag köpte 2 nässmycken (små grejer med diamanter, har låtits hålen dragits ihop nu för jag hade ju töjt ut dom förut), sen var det 75% på alla kläder i en butik där så Tobias som aldrig köper kläder hittade två jääättesnygga jeans, ni får se kort i morgon på dom och ett skärp. Sen handlade vi leksaker, matskålar och matskålsunderlägg till Alice på djuraffären sen godis och chips på Coop.

Väl hemma plockade vi in alla grejer och vi gjorde mat, Kycklingbitar i cocosmjölk med lök, paprika, nötter, morötter, bambuskott och sen ris till. MUMSIGT!

Kollar på Let´s Dance nu och Alice sover i Tobias tröja, våran lilla tjej. Klarar knappt av att vara ifrån henne några timmar, saknar vår lilla tös hela tiden. Så underbar och charmig kattbebis. Nu blir det TV, tända ljus, gottigott i soffan resten av kvällen.

Jag älskar dig Tobias Piippolainen!
Utan dina andetag vid min sida natt som dag kan jag inte leva.
Du förgyller mina dagar och du är mitt allt älskling.
Forever you and me! <3

100129

Halloj! I morse åkte Tobias till praktiken i Gävle kl 05:00 och efter det kunde jag inte somna om så har städat, lekt med Alice och fixat mig nu, ska åka till Ungdomsmottagningen strax, sen ska jag hem till pappa och ringa några samtal.

Blir en vända till Valbo idag, måste lämna in en tavla på Ikea och sen kolla runt lite i affärer. Ska hämta Tobias i Sandviken kl 17:30 sen ska vi hem och göra någon god mat och mysa framför tvn hela kvällen.

Ha en bra dag så hörs vi senare!

torsdag, januari 28, 2010

100128

Då har jag 1 sak avklarad idag, nu återstår bara att maila iväg mitt CV och ett brev till min coach på Miroi sen ringa alla samtal, lär åka till pappa och göra det.

Ska ge min lilla bebis mat nu snart, hon växer så det knakar. Synd att det inte finns piller som håller katterna små, men det finns det ju inte.

Ska ge henne mat nu, sen ska jag diska och äta frukost. Åker ner till pappa på eftermiddagen först. Hörs om en stund igen! Kom på att jag lär betala alla räkningar idag också. Mycket jag lär fixa idag!

Lillbusan kom och la sig i mitt knä direkt! Hon är så mysig.

onsdag, januari 27, 2010

SNÖOVÄDER

Godkväll! Gud vilket väder det blev idag då, har varit helt slut och haft ont i magen, huvudet, febrig och uscha.
Tog mig till Ungdomsmottagningen som jag skrev tidigare och sen hämtade jag Tobias i Storvik för det blev fel på bussen, vi åkte till syrran och hennes kille i Åshammar där vi satt och drack te, pratade och skrattade i 2 timmar.

Väl hemma så har jag duschat och busat med Alice, vår lilla älskling. Hon är så mysig när hon är trött och gosig, ska vara i knät och sova och bara mysa och kurra runt. Lilla flickan, duktig som fick spruta igår också, blir en till om 4 veckor.

Ska sova strax, Tobias har lagt sig redan. I morgonbitti ska jag på gruppträff på Miroi kl 09:00 sen ska jag ner till pappa och ringa tusen samtal. Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Biblioteket, Plikvärket (stockholm, åt Tobias), Swedbank, Tele2. Sen ska jag ringa om elbolag, hemförsäkring och Internet. Sen ringa och kolla med Comviq om abonemang, måste fixa något som är billigt att ringa hemtelefoner för det blir dyrt att ha kontantkort när man lär ringa så mycket samtal till hemtelfon.

Ne nu ska jag sluta babbla, ska säga godnatt till folket på msn och krypa ner vid min älskling, tätt intill och somna med Alice och Tobias. <3




100127

Hej! Idag gick jag upp 08:30 och fixade mig, Meliza sov här inatt. Åkte till UM 09:00 och kom hem efter 10:30. Nu har vi vilat lite, trött som fan. Och älsklingen är i kungsberget hela dagen med skolan, haha åker pulka i snöovädret. Snöar rejält nu och blir väl bara värre, funderar på att gå ner till affären och inhandla något ifall man blir insnöad.

Meliza ska hem om en stund iallafall, ska städa lite då. Måste ta in mina små älsklingar (råttorna) som ligger i 2 påsar ute på balkongen, var tvungen att låta dom somna in igår för dom måste ha blivit förgiftade, men vet inte av vad eftersom dom inte får nå annat än sin gnagerblandning, stackarna var bara 3 månader gammal. Vet inte hur dom kunde vara som stora bollar, höll på att spy när jag hittade dom. Dom var helt uppblåsta och kunde inte gå, dom andades litelitelitelite så vi stoppade i dom i påsar så fick dom väl kvävas/frysa ihjäl, bättre det än att dom plågas i en bur liksom. Tyck vad ni vill.. Iallfall så ska dom i en låda och in i frysen, i vår när det är mjukt i marken ska dom begravas hos mamma och pappa.

Förlåt för en dåligt uppdaterad vecka, men har ju fullt upp.
I morgon blir gruppmöte på Miroi och ska ringa tusen samtal så lär hem till mamma och pappa. Betala räkningar sen ska jag jobba lite hemifrån med mitt extrajobb. På Fredag ska jag till UM igen.

Nu ska jag vila lite, hörs senare!

tisdag, januari 26, 2010

MELIZA & SANDIE

NJUT AV OSS SNYGGINGAR!







100126

Hej! Igår åkte jag och hämtade upp Meliza, sen åkte vi till Gävle för jag hade arbetsintervju, ska börja jobba extra så fick skriva avtal m.m Kommer inte tjäna så mycket men bättre det än ingenting. 4 dagar i veckan liksom som det kommer vara arbete på.

Vart en vända in i Valbo sen också, köpte ett svart långt pösigt linne, snyggt. Sen åkte vi till Meliza och sånt, sen vidare till Hofors, hämtade piercingsaker och sen hem. Gjorde goood mat, piercade, fick ringa polisen om en gubbe som kom och skulle lura oss här hemma, sen vart de lugnt resten av kvällen.

Nu idag har jag gjort ost & skinksås och pasta, varit till veterinären med lilla Alice som fick sin första spruta, gick hur bra som helst. Nu ska jag fixa mig lite och invänta Tobias. Vi ska hämta en dataskärm till han från syrran ikväll, sen ska vi montera upp ett bord till han så äntligen ska han få använda datorn.

Ha en bra dag alla!

måndag, januari 25, 2010

100125

Weeey idag är det Måndag igen, sug röv! Sov kvar hos mamma och pappa inatt, vart så sent eftersom vi kollade på Johan Falk och sånt. Tobias tog bussen härifrån 7 i morse och jag sov vidare till 10.

Tänkte berätta att Arbetsförmedlingen inte står mig så närma hjärtat. Detta är inte första gången detta händer heller, konstigt hmmm! Iallafall den 7/1 gick jag till AF med Tobias och lämnade in min lapp som skulle skickas iväg till Försäkringskassan så jag skulle få pengar den 21/1, som alltid.
Iallafall så ringer dom från försäkringskassan och säger att dom inte fått in någon lapp från mig, nehe.. Dom ringde den 19/1. Ringer runt till Arbetsförmedlingen och dom tycker det är konstigt, dom ber mig vänta några dagar sen så säger dom att jag ska komma och in skriva ny lapp. Ser när dom gör kopia och lägger ner min lapp i kuvertet, iallafall så ringer jag försäkringskassan idag och dom har inte fått in nån lapp nu heller. BÖRJAR BLI JÄVLIGT FÖRBANNAD NU!
Skulle fått in mina pengar den 21/1 och när lappen kommit in till försäkringskassan tar det 14 dagar sen kommer pengarna, så får väl räkna på i mitten av Februari. Härdanefter ska jag skicka in lapparna själv när jag fått AF´s underskrift.

Nu får jag och Tobias leva på 100 kr i 22 dagar, trevligt trevligt.
Och sen brukar man få 300 kr från soc eftersom man har rätt att få 3100 kr i månaden, får 2800 av försäkringskassan, men förut när jag skickade in lappen så kom dom inte in då så soc betalade ut hela summan åt mig, sen fick jag ju ett överskott på typ 6 000 kr när alla pengar från Försäkringskassan kom in för 5 månader (fast jag skickat in lappar). Och eftersom jag kommer få mina pengar så tätt på, först den 17e sen den 21a så kommer jag inte få nå pengar av dom på 3 månader till nu. 300 kr är mycket för en som levt och lever på 100 kr i mat för 2 personer i 20 dagar liksom! Livet är hårt, korv och makaroner eller nudlar i en månad har väl ingen dött av, värsta är väl vilket humör man får!

Nu ska jag dricka kaffe med pappa sen busa med Alice. Ska åka hem vid 13 tiden hade jag tänkt, får se vad som händer idag. Finns inte så mycket och göra och Tobias kommer hem vid 18:00 tiden för dom ska ha klassfika hos deras kristna lärare, HAHA! Mysigt med bibeln i handen och en bulle i andra handen.

Hörs när jag är hemma sen!

söndag, januari 24, 2010

BASEBALLS - Musik

Lyssna och njut av dessa låtar som Baseballs gjort till sin egna version!









100124

God eftermiddag! Ni fick nyss lite bra låtar, låtar som man lyssnade på för 10 år sedan och älskade. HAHA, hade mycket mer men får ta lite då och då. Nu sitter jag och lyssnar på Baseballs, riktigt härliga killar. Lägger upp några låtar med dom om en stund.

Är hos mamma och pappa nu iallafall. Vi tog med Alice hit för min syster och hennes kille kommer och hälsar på här idag och dom ville se henne. Senare kommer Birgitta och Lennart också och ska se på henne, hon har blivit så stor nu, växer så det knakar. Vid 17 tiden ska vi hem en sväng för då kommer Tobias pappa och hälsar på och ser lägenheten sen ska vi tillbaka hit igen och se på Johan Falk ikväll.

Nu ska jag hjälpa mamma att baka dumlekakor!

MUSIK

Minnen har man med dessa låtar!






lördag, januari 23, 2010

EFTERLYSNING

Någon som har en platt datorskärm till salu?


Känner ni någon eller har du någon datorskärm som ligger hemma
som ni inte använder som ni skulle kunna tänka er sälja till ett rimligt pris?!
Maila Sandylower@hotmail.com eller kommentera här under i inlägget.

100123

Skrev inge mer igår för jag körde ju hela vägen hem! Sov ut i morse och åkte och hämtade Tobias efterlängtade dator. Handlade lite och nu är vi hemma hos mamma och pappa, nyss fikat semla och nu snart ska jag hem och fixa lite. Ikväll blir det god mat och tv-tittande.

Nu ska jag kolla upp lite saker på Internet sen ska vi åka hemåt, Alice är här och leker lite nu så hon ska få leka lite mer med katterna innan.


Hörs senare!

fredag, januari 22, 2010

I BILEN

På väg ner mot Stockholm nu med brorsan Andrej och älsklingen. Bror ska köpa bil så jag och Tobias ska köra den här bilen hem sen.. eller rättare sagt jag som ska köra..

Har med mig datorn så kommer väl uppdatera under resan ner, inget på vägen hem eftersom jag ska köra då.

100122

BLÄÄ! Drar till Stockholm snart, tjing!

torsdag, januari 21, 2010

TJEJKVÄLL

Förutom att brandalarmet har gått så har kvällen vart bra hittils. M är här och ska sova över, vi ska iväg och träffa Cia om en liten stund sen blir de tidig kväll för jag ska på möta i morgonbitti kl 09:00. Tobias sover i Sandviken inatt så han slipper betala bussen i morgon, därför jag har en tjejkompis här nu. Det är nyttigt att vara ifrån varandra lite också, man går varandra på nerverna när man bor ihop och är dygnet runt.
Saknar och älskar min lilla plutt massa.. Men i morgon ska jag hämta han från skolan och ge han en vaaaaarm kram..

Nu ska vi gå iväg en vända.. Hörs senare eller i morgon!

BILDER

Är hos mamma och pappa nu, har ringt runt massa samtal nu så det är klart för dagen. Ska till AF idag och lämna in nytt papper eftersom dom slarvat bort mitt.
Men nu ska jag hem och ta itu med disken, lite mindre roligt men ett måste.
Alice är med här hemma hos mamma och pappa, men nu ska hon få ut och åka lite bil igen.

Tog egoistbilder.. haha!
Vet att jag ser förjävlig ut utan piercingarna i näsvingarna!







5 kg mindre

Hörs senare!

100121

Godmorgon! Nu är jag vaken, jätteseg är jag idag med tanke att jag var vaken hela natten nästan. Sen har min pojkvän världens morgonhumör. Sa snällt att han skulle stänga dörren när han går upp och gör frukost och allting. Men då skulle han jävlas så han smällde i varje jävla dörr i köket, skrek åt katten och låste inte ens dörren när han gick.. Ibland blir man less..

Nu ska jag fixa lite saker, ringa samtal sen fixa mig lite. Hörs om en stund igen!
Först måste jag lägga bort Alice som ligger på mitt lår och kollar på TV-n.

VECKANS PLANER

Här sitter jag .. mitt i natten med lilla kattbebisen Alice i knät och mobilen mellan örat och axeln och M i mobilen, finns alltid här för dig gumman! <3

Veckans planer..

Torsdag: Köpa leksaker till Alice. Hon har bitit/ätit upp alla sina leksaker. Gå ut och gå med A.
Boka biljetter till Stockholm i Februari. Ringa en massa samtal. Arbetsförmedlingen möte.
Fredag: Möte kl 09:00 med B om att börja på Miroi.
Lördag: Tacoskväll i Gävle hos Jenny och Johan med Tobias och Meliza.
Söndag: Får besök av svärfar. Sen blir det Garpenberg och hälsa på mitt plommon Sabina, hennes karl Jocke och deras dotter Nellie.

Ser ut att bli fullt upp resten av veckan, eller nästan iallafall. Har något att göra varje dag iallafall. Trevligt trevligt.

Drygt att jag inte kommer kunna sova inatt, är pigg som fan men ändå trött.
BLÄÄÄ!!





onsdag, januari 20, 2010

HELVETESDAG

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Började bra men slutade dåligt, och än är inte dagen över och det kan bara bli sämre. Fick ett samtal om att min lapp som jag lämnade in på arbetsförmedlingen inte har skickats till Försökringskassan, jävla skit. SOM VANLIGT. Mina lappar blir aldrig skickade dit, iiiiiiiinte första gången detta händer, så får man pengar om 17 dagar först, KUL när hyran ska vara betald nu innan den sista.

Har ringt runt överallt, 20 samtal hit och dit och snackat med massa folk, måste fan skaffa hemtelefon för har tankat på mobilen med 200 kr och dom är slut nu, har 2, 35 kr kvar nu. Tobias har ringt upp sina pengar på IKEA, han vart sur och kastade in en bok i en tavla som mamma köpte åt oss när vi skulle flytta hit för 500 kr, så glaset och allting gick sönder, lyckat.

Bakade lite kakor idag, brysselkakor. NI kan få recept på dom senare eller i morgon! Sen resten av dagen har jag storstädat hela jävla lägenheten.. Nu ska jag fan ta en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG dusch och sen söka 1000000 jävla jobb, ska fan ha jobb NU NU NU NU NU NU NU NU NU!!!

skiiitdag..

100120

Onsdag idag! Veckorna bara flyger förbi. Idag skjutsade jag Tobias till bussen och sen åkte jag och handlade. Nu är jag hemma och ska äta resterna från gårdagens goooda thai/kina mat, ska göra en god sallad till.

Min favoritsallad
Grönsallad
Tomat
Gurka
Fetaost
Rödlök
(olja och grekisk krydda på liten påse)

Skär allt som man vill, blanda en lite påse med grektisk krydda med lite olja och vatten. Blanda i det i salladen och låt stå i kylen en liten stund. GOTT GOTT GOTT!

En bild på salladen jag gjorde för 1 månad sedan när vi bodde i förra lägenheten.

Dags för mat.. Sen ska jag storstäda lägenheten!


tisdag, januari 19, 2010

KVÄLLSKAFFE

Godkväll! Sorry för en dålig uppdatering idag. Men jag duschade och åkte till Sandviken. Mötte Meliza, vi gick på ÖB och runt lite överallt. Sen åkte vi hem till henne där jag satt i hennes hårförlängning sen blekte vi slingor i hennes hår.

Sen åkte jag och hämtade Tobias så åkte vi hem till mamma och pappa för att hämta lilla Alice som har vart där och lekt med stora missarna hela dagen. Pappa var lite barnvakt åt henne.

Väl hemma gjorde jag goood mat, jasminris och till det stekte jag kycklingbitar med wookgrönsaker, satt på lite matlagningsgrädde, vart riktigt god thai/kina-mat. Diskade och städade undan och nu sitter vi och dricker kaffe och kollar på TV. Vart riktig sugen på kaffe, brukar inte va de annars.

Blir sängen snart, ska upp tidigt.

100119

Goodmorning! Igårkväll bestämde vi oss för att åka in till Gävle och gå på bio, AVATAR. Det var den bästa filmen jag någonsin sett och skulle kunna se den om och om igen. Lyx dom i Stockholm, Göteborg, Uppsala m.m som får se den i 3D, skulle var riktigt häftigt.

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än ätit frukost, fil och flingor. Har busat massa med lilla Alice, hon växer så det knakar. En riktigt liten busig tjej, för busig nästan. Hon hoppade upp och fassnade med klon i mitt lår och sen drogs klon inne i mitt ben när hon hängde så har en djupt lååååångt sår över hela låret. Blödde en hel del kan jag säga.

Tobias ska åka till skolan strax och jag ska hoppa in i duschen. Sen ska jag fixa mig, pappa kommer sen och ska borra upp lite saker på väggarna här hemma, måste upp med grejer för att det ska bli hemtrevligt. Sen blir det en vända till Sandviken senare, ska inhandla lite grejer på ÖB, Rusta, DollarStore m.m
Sen ska jag också montera ihop ett skrivbord till Tobias jag har köpt, i smyg för att han får sin dator han beställt från Internet idag, så ska hämta ut den och sätta ihop allt tills han kommer hem. Dock så har han ingen dataskärm så om någon har nån att sälja till ett rimligt pris för en arbetslös så hör av er, Sandylower@hotmail.com eller skriv i kommentarsfältet.

Hörs som en stund, dags att hoppa in i duschen!

måndag, januari 18, 2010

SJUK

Gud va jag inte känner mig pigg idag, blää! Sen har dagen vart skit också så..

Har gjort mat och ätit nu med Tobias, vi ska ner till pappa en sväng nu och låna hans bil. Sen resten av kvällen får vi se vad vi ska göra, alla verkar sura och vill inte göra något så blir väl att va hemma bara.



Hoppas ni kommer ha en trevlig kväll iallafall!

100118

Godmorgon! Kunde knappt sova inatt, jobbigt. Och Tobias tig 07 bussen in till skolan i morse. Har legat och vilat lite nu iallafall, men ska packa ut alla saker i bilen sen ska mamma skjutsa hem mig nu när hon ska till jobbet.

När jag kommer hem lär jag packa upp alla Alice matskålar m.m och ge råttorna mat. Sen ska jag äta frukost och ligga framför TVn. Kl 13 idag ska jag på Miroi som jag grämjer mig för, har ingen lust med det alls kan jag säga.

Nu lär jag fixa och åka! Hörs sen

söndag, januari 17, 2010

JOHAN FALK

Vann ingenting på Bingolotto, suck! Ville verkligen vinna pengar så man kan åka utomlands v.9 då det är Sportlov för Tobias.

Sitter och kollar på Johan Falk nu på 4an men det är nyheter nu och det orkar jag inte se på. Sover kvar här ändå inatt för det är lättare för Tobias eftersom bussen direkt till Sandviken går här hos mamma och pappa. Så slipper han gå upp så tidigt.

Efter filmen blir det sängen som ska dejtas, ska upp kl 06:00! GODNATT

*PANG*

UTOMLANDS

ÅH ni anar inte vilken panik jag får och har haft nu ett tag. Jag vill vill vill och MÅSTE utomlands, Turkiet, Spanien, Tunisien, Egypten, VART SOM HELST bara jag får komma iväg. Skulle kunna åka till England och gå på museum eller vad som helst. Tobias vill åka nu när han har sportlov iväg en vecka utomlands, till Egypten.

Men hur ska man kunna fixa 10 000 kr? 2 personer blir ungefär 6500 kr om man tar sista minuten, sen lär man ha lite pengar där borta också.



Jag vill lägga mig och sova ända tills någon säger att, Sandra och Tobias.. Ni ska få åka utomlands. Skulle gråta till döds och mitt eksem skulle försvinna, är som värst under vinterhalvåret. BLÄÄ!!

BINGOLOTTO

Åh härlig dag med massa familjespel som fia med knuff, 4 i rad, kort, Yatzy och massa mer. Nu är Andrej och Cicci här, vi har precis ätit och kl 19 ska vi alla spela bingolotto tillsammans. Sen vid 21 tiden ska jag och Tobias åka hem, pappa ska skjutsa hem oss. Skola i morgon och jag ska till Miroi så lika bra att sova hemma då. Så nu innan bingo ska jag packa ihop alla Alice leksaker, matskålar m.m så allt är klart. Finns ju 2 andra katter här så hon har saker så hon klarar sig.

Får se om vi hörs nå mer senare! Annars i morgon..

Saknar när Leif Loket Olsson hade Bingolotto, han var en riktigt goding. Vist?

Nu ska jag se till att vinna pengar eller en resa,
skulle ju inte sitta helt fel.
Jag och Tobias drömmer oss bort varje dag om att åka utomlands.

100117

Godmorgon vinterland! Gick upp vid 11:30 idag och åt frukost, lillfisen springer omkring som en tok överallt. Medans jag bloggar nu masserar Tobias min rygg, ska göra lika på han sen, sköööööööööööööönt!

Idag snöar det ute och är helt grått, undra vad man ska göra idag? Ska nog åka hem idag iallafall, kanske lika bra eftersom det är ny vecka i morgon och jag ska på nå Miroi kl 13:00 med typ 40 till Hoforsbor, har hört att det är som typ CFA (centrum för arbete) som jag gått förut, man ska lära sig skriva CV och BREV men det kan jag redan så vill inte gå på det, ska sätta igång att söka jobb som fan. Nästan så att man vill bo i Stockholm nu, för där finns det ju jobb.

Nu ska jag göra annat, hörs om ett tag igen!


lördag, januari 16, 2010

SAW 5

Nu blir det film på TV1000, Saw V!
GODNATT på er..

BADA BASTU

HAHAHHA! Tro mig, Tobias gick ut när vi har suttit i bastun i ungefär 30 minuter. Han slängde sig rakt ner i snön naken och rullade runt medans jag stod och filmade. Dock var det så mörkt så det syntes inte så mycket, bara när han kom in. Han gick som att han hade skitit på sig.. Märks att min lilla plutt är en äkta finne.

Nu ska jag visa mamma lite kort sen julafton som hon inte sett än sen ska vi göra vofflor, hörs om en stund igen!

Buuurr, kallt. Dock är det bara minus 10 här nu!

PROMENAD

Är tillbaka i huset efter en låååång promenad på 5 km ungefär, skönt det var! Nu väntar bastu då jag ska ha ansiktsmask(choklad & pepparmint) som är tillför att ha i bastu, sen hårinpackning och fotbad. Ska bli så underbart skönt, blir nog sittandes där i 1 timme. Någon som vet om det skadar håret att sitta i bastun(värme) i 40 minuter med hårinpackning?

Tog lite kort när vi var ute på promenaden! Ni får kolla på dom medans jag och Tobias är i bastun. Han säger att han ska ut och rulla sig i snön när han suttit i bastun i 30 minuter, sen in i bastun igen. HAHA, va tror ni? Skriver sen om han gjorde de eller inte..







Lilla Alice igårkväll när hon sov på en kudde i mitt knä!

LUNCH

Nu har jag och Tobias vart upp till lägenheten och hämtat tvättkorgen, ska passa på att tvätta hos mamma och pappa nu i helgen så slipper jag boka tvätt-tid. Vi pantade och handlade lite fikabröd också ifall morbror min kommer och hälsar på idag hem till mamma och pappa.

Nu är vi tillbaka i Fagersta by och min bror Andrej och hans tjej Cicci är här, vi ska spela lite kort nu innan det blir lunch. Lasagne, pizzasallad och vitlöksbröd (i ugnen). Mumsigt. Ikväll blir det spa här hemma för mig och Tobias.


Nu ska jag busa med lilltjejen!

100116

Godmorgon! Om 6 månader fyller jag 21 år, de ni.. Haha, inte för att det är nå speciellt med det men iallafall.

Gårkvällen var mycket trevlig, spelade massa spel, pratade och kollade på TV. Sen började filmen HEAT men den ville jag inte se men Tobias kollade på den medans jag satt och ritade, vart småsaker och en gitarr. Ni kan få se bild när den är klar.

Alice har sovit hela natten med mig och Tobias i sängen framför öppna spisen nere i gillestugan, hon är så duktig som sover hela nätterna och hon är verkligen speciell, en liten sällskapsjuk kattunge var precis vad vi ville ha.

Nu ska jag gå ner och väcka Tobias som sover ungefär såhär,
sen blir det frukost. Hörs om en stund igen!

fredag, januari 15, 2010

FAMILJESPEL

Underbar god mat vi fick av mamma och pappa. Pappa har åkt iväg och jobbat och jag, bror Andrej, hans tjej Cicci och min älskling har spelat Fia med knuff nyss och snart blir det 21 korts poker, då ska mamma vara med också.

Vid 20:00 tiden börjar Let´s Dance så då ska vi se på det. Lilla Alice ligger och sover nu, hon har busat så mycket med stora missarna nu så. Men dom är fortfarande lite "slå med tass" på henne men det är ju bara för att hon ska leka med dom, och hoppa m.m Och dom är inte van med en sån här liten kattbebis.


Dags för 21 korts poker! Hörs senare..

GARPENBERG (NÄSTA HELG)

Nu är jag hemma i Fagersta igen, var hem till lägenheten en sväng och träffa Cia och Emelie, umgicks en stund med dom och hoppas vi kommer kunna göra det mer någon dag, alltid trevligt.

Snart kommer Andrej och Cicci hit och då blir det mumsig Tacopaj och sallad. Sen blir det Let´s Dance ikväll och sen kanske någon film om det går på TV, här hos föräldrarna finns ju alla kanaler ju så det är nice, hemma har vi bara 1,2,4, tv24 och barnkanalen vilket suger.

Nästa helg blir det en tripp till Garpenberg i Dalarna, ska hälsa på min älskade vän Sabina, hennes karl Jocke och deras söta dotter Nellie. Ska bli riktigt roligt att få komma dit, inte så ofta vi ses nu för tiden. Lika som med Jenni som bor i Stockholm, önskar att alla BRA vänner kunde bo närmare men när man väl får träffa dom blir det riktigt trevligt och mycket skratt.
Lite bilder på mig och Sabina sen några år tillbaka....

Sabina och jag i Gävle, när vi lånade syrrans lägenhet.
Sabina, Tobbe och jag när vi fotades i studio.
Har tusen kort därifrån, kan visa någon dag när jag hittar skivan där dom ligger.
Jag och mitt plommon sommaren 06.

FAGERSTA BY

Sisådärja. Pappa hämtade mig och Tobias, så nu är vi hemma hos mamma och pappa. Lilla Alice är såklart med, hon går bara ihop med ena katten, den andra fräser och är livrädd för henne så får se hur de går. Har henne instängd nu i datarummet tills mamma kommer hem, vi ska sätta upp en skiva in till rummet där vi ska sova, vid öppnaspisen för det är bara en portal in dit. Vi har ju så stort hur och vill inte att hon ska vara överallt eftersom hon kan göra illa sig.

Nu har hon nyss fått lite kokt torsk av pappa. Ska busa lite med henne nu, snart kommer mamma hem också. Min bror och hans fina tjej kommer hit ikväll också, det blir tacopaj.mumsigt. Hörs om ett tag igen!

100115

Åh äntligen Fredag! Gick upp vid 10:00 tiden idag och åt frukost, fil, banan, flingor och lite sylt. Har blitt beroende av det till frukost. Sen satt jag igång och städade så nu är hela lägenheten fin och glänser. Gjorde rent allt. Har ätit lite nu och ska snart börja packa ihop lite småsaker som vi ska ha med oss idag jag och Tobias.

Ska ha med kattlådan, sand, kattmat, kattleksaker. Ska göra rent åt mössen nu medans Alice sover, eftersom dom lär springa lösa medans. Sen ska jag packa ner lite hud/hår produkter som ska med och nå kläder. Sen kommer pappa och hämtar mig och Alice. Sen ska vi ta upp Tobias också. Ska sova hos mamma och pappa inatt för vi ska äta med dom, sen ska jag och Tobias basta och umgås med dom ikväll. Mössen får va kvar här uppe för dom klarar sig en natt själv.

Kommer uppdatera hela dagen med massa bilder och sånt. Nu ska jag fixa mig själv lite och packa ihop det som ska med. Hörs om en stund igen!

torsdag, januari 14, 2010

TORSDAG

Sådär ja, nu är disken borta, vi båda här hemma är nyduschad och morgondagen är planerad sålänge det inte blir ändringar, men det tror jag inte. Lillfisan sitter i Tobias knä nu och vi kollar på tv, hon börjar bli trött nu. Hon är precis som en liten bebis, fast mindre jobb då.

Nu ska vi snart sova för Tobias ska upp till skolan i morgon tidigt. Tobias har lekt superman nu ikväll så har fått mig ett gott skratt. Morgondagens planer skriver jag inte nu men vi ska inte sova hemma i lägenheten iallafall, hörs i morgonbitti när jag vaknar, troligtvis tidigt för jag lär städa klart och packa.

Tycker inte om vintern, man blir så torr i huden och lillfisan Alice klonar så både jag och Tobias är helt uppsvällda i fingrarna och har stora sår. Sen är vi jättetorra om hela kroppen men i morgon blir de lite spa, så jaa. Godnatt på er..

BILDER - ALICE

Godkväll! Sitter hos mamma nu med Tobias. Mamma hämtade upp mig och Alice, så åkte vi till mormor och fikade semla, mumsigt. Sen hämtade vi Tobias vid bussen och sen skjutsade vi hem Alice. Sen åkte vi med mamma och handlade på Ica och sen hem hit, hon har bjudit på mat som var jättemumsigt. Hon ska skjutsa hem oss om ett tag, pappa jobbar ju eftermiddag så han kommer hem ikväll så kan va sällskap några timmar till. Dock är lillfisen hemma och skriker säkert eftersom inga lampor är tända och vi inte är hemma med henne.

Här kommer lite bilder på våran lilla tös Alice som jag tog idag..





Hon ska alltid ligga i knät/magen när man sitter vid datorn, myssjuka lilla misse.