lördag, oktober 31, 2009

FÖRLOVNING 31/10 2009

Nu har jag och Tobias förlovat oss!

Vi fick jättefina rosor, Hjärtformad choklad och pengar av mamma och pappa. Nu ska vi åka iväg till mormor en sväng sen ikväll ska mamma och pappa bjuda oss på KINArestaurang. Den här kvällen kommer bli världens mysigaste. Vi ska till kyrkogården och tända ljus i mörkret också, det är så vackert när hela kyrkogården lyser upp!

Uppdaterar inge mer idag, för nu är det min och Tobias kväll! Ha en bra halloween alla!




091031

Hej! Den här dagen började inte alls bra, mådde jätteilla i morse och visste inte vart jag skulle ta vägen. Vart surig på alla hemma och Tobias min stackars älskling fick äta frukost själv medans jag duschade och fixade mig. Sen duschade han och vi åkte in till Sandviken. På vägen dit så vart jag på bättre humör, hade vart vaken ett tag då också så illamåendet hade gått över.

I Sandviken träffade vi Tobias underbara familj, hans mamma, låtsaspappa och hans tvillingsyskon som är så söta. Dom bjöd på fika på Maragoni, riktigt mysigt var det och sitta där och prata och fika.

Nu har vi nyss kommit hem och har pratat med mamma och pappa lite, tänt ljus i vår halloweenlykta. Ska snart åka iväg och lämna filmen vi hyrde igår och sen ska vi åka en vända till mormor! Idag är det en speciell dag också, vad som händer får ni veta nästa gång jag uppdaterar här. HÅLL UT!

HALLOWEEN mys!

fredag, oktober 30, 2009

HALLOWEEN

Mumsigt det var med varma mackor. Just nu väntar vi på att Idol ska börja igen, undra vem som åker ut. Jag tror att det är Rabih, vem tror ni?

Efter vi sett vem som åker ut ur Idol ska vi lägga oss och se på skräckfilm vi hyrt, men före det blir det dusch. I morgon ska vi upp vid 10 tiden senast och äta frukost och fixa oss. Kl 12:00 ska vi träffa Tobias mamma och hennes man, sen Tobias tvillingsyskon. Vi ska fika och prata, mysigt det ska bli. I morgon händer en till sak också, men det får ni reda på i morgon.

Nu ska jag mysa ner mig med Tobias i soffan! Vi hörs i morgon.

MINA TATUERINGAR

Här är bilder på mina tatueringar, kan lägga upp bättre bilder någon annan dag. Har lite brådis nu för jag ska hämta Tobias som slutar om 20 minuter.

G-klav bakom örat, Gklav står för GITARR, som jag spelar.
Stjärna på insidan av benet, precis över knölen vid foten.
Mina 3 kinatecken på vaden. Kärlek, Ormen (i Kinesiska åren är 1989 ormen) och Kvinna.
Min första tatuering, runt Höger armbåge. Två stjärnor som går ihop i varandra.
Min text på foten. Hilf Mir Fliegen - Hjälp mig flyga på tyska.
Min rygg-tatuering. Mitt efternamn och sen jingjang-märke i nå slags soltribal.

Nu ska jag hämta Tobias, sen ska vi göra varma mackor och se på Idol.

TRÖÖK

Har skjutsat Tobias till jobbet för 1 timme sedan. Nu sitter jag här och har rent utsakt skittråkigt. Funderar på att lägga mig och sova en timme eller kanske städa upp i mitt rum. Mamma gnäller för att någon tagit limstiftet och sen råkade hon ha ut något på golvet så ska gå och sopa upp det nu, orkar inte höra hennes gnäll hela tiden.

Ska hämta Tobias 20:00, då ska vi se på Idol och sen bara mysa resten av kvällen. Tänkte visa er mina tatueringar snart och skriva lite om dom, älskar mina tatueringar och piercingar. Det är ju mitt största intresse förutom gitarr och musik då!

091030

Hej alla! Uppdaterade inge mer igår, hade fullt upp hela dagen. Jag och Tobias åkte hem till han och var där en stund, satt och snackade med hans pappa penti en stund. Sen åkte vi ner på stan där och träffade hans syster och hennes kompisar. Det var halloweenfirande där med massa saker. Dom hade tagit dit riktig snö så dom hade skid och snowboardtävlingar m.m Riktigt mysigt var det men kyligt ute. Vi träffade också på Tobias förra lärare som verkade jättetrevlig, hon hade med sig ett gäng japaner eller kineser, men dom var långa, konstigt. Iallafall, hon berättade att hon undervisar Svenska till dom på Högskolan i Gävle. Dom tog i hand och vart jätteglada och började prata med oss, haha. Det var lite roligt! Vi kom hem vid 20:30 iallafall. Då kollade vi på film och åt glassbåt.

Idag har vi vart till Tobias pappas jobb och prata med hans pappa. Sen åkte vi och handlade lite och nu ska jag ta ut kakor från ugnen, vi har gjort shackrutor. Bilder kommer om en sen. Ska skjutsa TObias till jobbet sen också, han jobbar mellan 16-20. Hörs då!

torsdag, oktober 29, 2009

091029

Godmorgon! Just nu kokas äggen och kaffet är klart. Ska snart äta frukost med Tobias, mysigt som vanligt. Vet inte riktigt va vi ska göra idag, är dåligt väder och jag är förkyld som satan, börjar få ont i halsen också men ska köpa halstabletter idag och ny nässpray så försvinner detta snart.

Äggen är klar snart, så nu blir det frukost! Någon som vet vad som händer nu under halloween-helgen? Förra året var det snö kommer jag ihår, haha!


onsdag, oktober 28, 2009

DALARNA

Godkväll! Hoppas ni haft en bra dag. Tidigare idag åkte jag och Tobias iväg till Borlänge, gick på kupolen (igen, var där i helgen också) sen gick vi in på Biltema och handlade massa till pappa.
På vägen hem stannade vi och handlade tacosgrejer på Citygross i Falun.

Kom hem vid 17:30 och gjorde Tacos då. Så jag , pappa och Tobias har precis ätit så nu är vi mätt och belåtna. Snart ska Tobias ha datorn, så ska sätta mig vid tvn. Tror det ska gå en skräckis varje dag nu hela veckan, vet inte riktigt. Vi ska iallafall dricka varm oboy med grädde på till Bonde söker fru som börjar 20:00.

Blir inge mer uppdatering här idag, kanske inte i morgon heller för Tobias är ledig så vi ska nog göra något då! Ha en bra kväll alla.

091028

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott för det har jag gjort, förutom att jag är så förkyld. Tobias är inge pigg idag alls så han har sjukanmält sig idag från jobbet.

Får se va vi ska hitta på idag, någon blir det väl. Just nu är min äldsta bror Mattias här iallafall, så ska väl gå och snacka lite med honom nu sen göra frukost.

Någon som har tips på någon god maträtt och något tips på va man kan göra idag? Hör av er isåfall för i mitt och Tobias huvud står det helt stilla.

Nu ska Tobias ha datorn och jag ska sätta i nässpray och prata med brorsan min, vi hörs senare!

tisdag, oktober 27, 2009

FOTON

Här har ni lite mer foton från kvällen, mest på mig men det kommer fler foton i morgon. Va tycker ni om min nya pälsmössa då? URSNYGG, visst?






Klicka på bilderna för att se dom stort!
För när dom är små såg jag förjävlig ut, HAHA!
GODNATT!

TACK CARRO

Godkväll! Idag åkte jag in till Sandviken och hämtade upp Carro. Min kompis från Gävle, har inte träffat henne på 1 år nu faktiskt. Sist jag var med henne åkte jag till Örebro där hon går i skola och var där en helg. Vi får inte låta det gå så lång tid nu tills vi ses igen Carro, för såhär roligt som jag haft idag var det länge sedan jag hade. <3

Vi åkte till Stensätrasjön och tog massa kort, så fint där. Speciellt ikväll med alla löv och solnedgång. Efter att vi knäppt kort och det var kolsvart åkte vi till Maragoni och fikade. Sen vart det en vända till Rusta där jag inskaffade mig småsaker. Sen skjutsade jag Carro till bussen, sen åkte jag hem. Har precis hämtat min älskling från jobbet, han har nyss fått mat och duschar.

Lite kort!Kommer mer snart!



091027

Hej! Jag hinner inte skriva så mycket just nu. Men idag har jag inte gjort så mycket, gick upp vid 10 tiden och gjorde mat åt mig, Tobias och pappa. Sen skjutsade jag Tobias till jobbet till kl 13:00. Köpte svart hårfärg och åkte hem och färgade håret och duscha. Har precis fixat mig nu och ska åka iväg.

Vad jag ska göra och vem jag ska träffa avslöjar jag inte förns ikväll med massa bilder!
Ha en bra fortsatt dag!

måndag, oktober 26, 2009

KÄRLEK

Godkväll gott folk! Måste börja och säga att Brynäs vann, denna kväll kan inte bli bättre. Jag är så jäklans glad så jag vet inte va jag ska ta vägen. Det som har snurrat i mitt huvud nu i flera veckor är äntligen sagt och jag är så lättad. Jag har verkligen lättat på mitt hjärta idag och känner mig nöjd. Tack för att du är så förstålig, du är en helt underbar människa Lena. <3

Har hämtat Tobias på jobbet för 1 timme sedan och nu ska vi göra mackor och sen kolla på en film vi hyrde tidigare idag. Sen ska vi sova. I morgon ska han jobba hela dagen, från kl 13:00 - 21:00 så jag funderar på att åka och bada i morgon, skulle vara skönt att simma lite.



Tobias Piipoolainen, Tack för att du finns och för att du alltid står vid min sida. Att dela min vardag med dig gör mig så otroligt lycklig och att varje kväll ligga vid din sida och höra när du viskar små ord till mig för så jag smälter igenom hela sängen, Jag vill ge dig allt här i livet. Varje dag, varje sekund av resten av ditt liv kommer jag stå vid din sida och hjälpa dig genom alla svåra situationer. För vi båda vet att livet inte alltid är som på rosor men tillsammans, för att vi är starka och älskar varandra så klarar vi ALLT.

Min kärlek till dig går inte att beskriva, men att veta att du älskar mig så som jag älskar dig gör livet värt att leva. Vill inte förlora en sekund med dig, för du är den bästa och vackraste personen som finns. JAG ÄLSKAR DIG TOBIAS, nu och föralltid!

091026

Godmorgon! Har nyss ätit äggomelett, mumsigt gott. Det tyckte älsklingen också.

Nu ska jag fixa mig lite, sen ska vi åka hem till Tobias i Sandviken. Vi ska lämna hans cykel som är här sen ska vi gå runt och kolla lite i Sandviken.
Idag ska jag inviga mina nya skor och pälsmössan, haha. Så jäkla mysigt med mössan, älskar den fast man ser lite rolig ut i den. haha

Nej nu ska jag gå ner och sätta i plattången och sminka mig.

Kommer hem till 17:30 för Tobias ska jobba då, så jag ska väl bara vara hemma då resten av kvällen. Men vi hörs när jag kommer hem ikväll!

Ha en bra Måndag alla, för det ska jag ha!

söndag, oktober 25, 2009

BILDER

Sådär nu har vi ätit pizza, den vart verkligen lyckad. Kollat på Ensam mamma söker, längtar redan tills nästa Söndag. Börjar bli spännande nu på slutet! Nu ska vi strax gå ner och lägga oss, ser fram emot morgondagen. Vi ska sova ut, fixa oss och göra äggomelett. Sen ska vi hem till Tobias och vi tänkte städa hans rum, vore kul. HAHA. Sen umgås med hans pappa en stund. Sen ska vi ringa hans mamma och fråga om dom har tid att träffas också, dom ska flytta iväg så vi vill träffa dom så mycket som möjligt nu innan. Vet att det är många av er som är nyfikna på varför vi inte är hos hans mamma så mycket och sånt men jag tänker inte skriva någonting om Tobias familj för det är vårt privata liv, finns ett liv utanför bloggen och här ska inte allt avslöjas så mycket. Kan säga att Tobias lillasyster är världens sötaste och Tobias mamma är en mycket vacker kvinna.

Bilderna är lite i O-ordning. Nu säger jag GODNATT!

Världens sötaste Tobias i min pälsismysse
Kupolen
Pizzan vi gjorde nu ikväll
Tobias nya skor, BLEND
Skohuset 299 kr
Tobias i hans nya tröj-jacka, jäkligt snygg.
Cubus 399 kr
Min pälsmössa jag köpte
Mina fina UGGS jag köpte på Skohuset för 169 kr

KUPOLEN

Godkväll allesammans! Kom precis hem från Borlänge. Vi åkte in till kupolen och gick runt där inne hela dagen istället för stan i Falun. Jag köpte med mig ett par beiga UGGS-skor en pälsmössa (INTE ÄKTA), sen julklapp till Tobias som han fick välja ut själv. Tobias köpte ett par jättefina Blend-skor och en jack-tröja med lurv i som var jäääättefin. Är nöjd med mina köp och nu ska jag göra hemmagjord pizza till mig och Tobias och den ska vi äta medans vi ser på Ensam mamma söker som börjar på kanal 3 kl 20:00. Det ska ni väl inte missa?

Lägger upp bilder på skorna och mössan efter Ensam mamma söker, blir strax efter 21:00 så håll utkik. Hörs då!

091025

Hej gott folk! Just nu paserar jag början av Falun. Vi ska shoppa här så hoppas stan har öppet till 17 iallafall. Det är jag mamma, hennes kompis Birgitta och Tobias som åker. Tobias och jag sitter bak i bilen, skönt att inte köra jämt.

Skriver när vi är på väg hem! Ha en bra Söndag alla.



Cambilder

lördag, oktober 24, 2009

LÖRDAG

Kom hem för ungefär 1 timme sedan, har vart i Valbo och kollat på skor, hittade ett par uggs men dom är så dyra så det får vänta en månad till. Är också ute efter en pälsmössa, inte äkta päls utan fejk, någon som vet vart man får tag på en sådan? Var in till Gävle en sväng också, på Citygross och Maxi Ica.

Nu är jag hemma och sitter och mumsas lite glass. Ska snart åka och hämta min älskling som slutar 18:00. Ikväll blir det lugn hemmakväll med god mat, tv och mys i soffan.

Sorry för en dålig uppdaterad dag, det kommer nog fortsätta så med tanke på att Tobias har lov och ska vara hos mig hela veckan. Men lovar att slänga in nå inlägg ändå varje dag. Ha en bra kväll alla där ute i höstkylan!

091024

Godmorgon! Idag har det varit en skön Lördagmorgon. Gick upp vid 09:45 och gjorde frukost till mig och Tobbe. Stekte ägg, så åt vi fralla med ost och gurka på. Mumsigt!

Har precis skjutsat han till jobbet och nu ska jag sminka mig lite och platta ner min kaluffs på huvudet. Sen ska jag åka till Sandviken och träffa Wicky. Får se vad vi hittar på men jag lär köpa ett par nya jeans och kolla på ett till par vinterskor.

Jag tar med bloggdatorn idag, min mini PC! Hörs senare gott folk!




Såhär såg jag ut igår när jag hade tagit ut mina två piercingar i näsvingarna och piercingen i överläppen på sidan. Var det snyggt och ha septum och labret eller ska jag ha alla 5 i ansikte?

fredag, oktober 23, 2009

CITYGROSS

Jag och Tobias va till Citygross i Falun. Kom hem för en stund sedan.

Nu blir de film, sen hämta utemat tills idol börjar!

Ha en bra kväll

CAMBILDER

Just nu sitter jag och Tobias framför tvn och kollar på Discovery Channel. Det är nå om en person och överlevnad m.m. Ganska intressant faktiskt. Vi väntar på att mamma ska komma hem sen ska jag och Tobias åka iväg en vända och handla. Vart vet vi inte riktigt än.

Jag och pappa åkte ju och hämtade bilen vid 11, sen åkte jag in till Sandviken och hämtade Tobias för han hade slutat.



Vi tog cambilder!
Vilka rynkor Tobias fick när han gjorde till sig,hehe.

091023

Godmorgon för er som nyss vaknat. Själv har man vart vaken sedan 05:30 i morse.
Gick upp då och käkade frukost med pappa och Tobias. Sen så åkte vi iväg till kungsgården och lämna volvon för dom ska fixa någon inbyggd motorvärmare. Tobias hoppade på bussen där till skolan och jag och pappa åkte hem. Sen dess har jag suttit vid datorn och läst runt på Internet.

Ska gå ner och städa lite i mitt rum sen fixa mig lite. Tobias slutar snart så ska hämta han vid bussen för han kommer hit då. Idag är han ledig så hoppas vi kommer på något roligt att göra idag för i morgon jobbar han hela dagen. Skönt att han har lov också för han blir kvar hela nästa vecka också. Fast vi åker nog hem till honom i veckan ändå.

Jag funderar på att ta ut piercingarna i näsvingarna, har ju i båda och den i överläppen på sidan. Tänkte bara ha kvar septum (koring) och Labret (underläppen i mitten). Sen funderar jag på att försöka bleka en jäkla massa i överhåret och sedan färga i någon fin ljusbrun färg! Saken är ju den att hur mycket jag än bleker i håret så tar det inget för att jag färgat svart på svart på svart i flera år nu. Så jäkla drygt! Va tror ni om den iden? Någon som har tips på hur man färgat håret bra? haha!

torsdag, oktober 22, 2009

SOM PÅ RÄLS

Hm, Tobias hade inte läst min blogg. Men mina tankar kunde han nog läsa. 5 minuter efter jag la upp förra inlägget ringde han och sa "Hej! Får jag komma och sova hos dig inatt? ", Självklart sa jag. Nu ska jag åka upp och hämta honom vid bussen, vi ska handla mjölk och grädde. Resten av kvällen blir framför tvn med varm Oboy med grädde på.

I morgonbitti ska vi upp vid 07:00, äta frukost sen åker pappa, jag och Tobias till Kungsgården (med två bilar) för vi ska lämna in ena bilen. Tobias tar bussen därifrån till skolan och jag och pappa åker hem. Sen kommer Tobias efter skolan och stannar hela helgen, dock ska han jobba på Lördag men det spelar ingen roll för han är ledig sen nästa vecka, dom har höstlov. Dock ska han jobba då, men han kan iallafall sova hos mig hela veckan. Ah nu vet ni vad som händer i morgonbitti, slipper jag stressa och uppdatera då. Inte för att jag behöver uppdatera men iallafall.

Säger godnatt för idag, ha en trevlig kväll allesammans!

Kvällens planer gick ju som på räls, Till slut iallafall.

Takida - The Things We owe

Haha, Hej igen! Det tog knappt 1 minut i telefonen med en viss person sen var denna kväll förstörd. Ser ut som att det blir en hel del uppdateringar här ikväll. Om jag har något att skriva vill säga.

Onödiga saker,

  • Duschade i onödan, ska ju ändå bara vara hemma själv ikväll.
  • Städat mitt rum i onödan eftersom ändå inte han kommer ikväll.
  • Köpt mat i onödan eftersom jag vill knappast laga den själv och äta eftersom vi bestämt att vi ska äta den tillsammans. Och jag har inte lagat mat åt mig själv bara på flera veckor. Alltid vi som gjort det tillsammans.
  • Kommer vara sur i onödan hela kvällen, gå runt och vara grinig och inte kunna sova något inatt och det leder till att jag är sur och sover halva dagen i morgon, sen kommer jag vara trött och jävlig i morgonbitti.

Tack för att du inte kommer, speciellt när det är ett perfekt tillfälle med tanke på att du får skjuts i morgonbitti och allting, nu när det ändå bara är jag och pappa hemma ikväll och vi kunde göra middag. PLUS att jag skulle ju hämtat dig ända hemma nu. För din skull gjorde jag det här men sen vill du inte.



Takida - The things we own

Älskar den här låten!

091022

Hej alla! Imorse gick jag upp 07:00 för att Tobias sov här inatt. Han åkte iväg med mamma vid 07:30 tiden för hon började ändå jobba då, och så slapp ju jag åka iväg till Hofors. Pappa jobbade förmiddag så vart ensam hemma, tråkigt som vanligt. Gick och la mig i soffan vid tvn med bärbara datorn och mitt täcke. Men vart inte att blogga något då.

Resten av dagen ska vi väl inte prata om speciellt mycket. Är hemma och har duschat för en stund sedan. Har precis blåst håret nu och ska väl planera kvällen, den är ung vill säga och jag har jättetråkigt. Känner att jag vill åka iväg en vända någonstanns för mamma ska på middag med jobbarkompisarna och pappa ska va hemma och renovera i källaren.

Dags att smsa runt och se om någon vill göra något! Kanske uppdaterar mer senare, om inte så hörs vi i morgon.

onsdag, oktober 21, 2009

GRATISGUID

'Gratis5.se'

Glöm inte att skriva in Sandylower som värvare, då får ni 50+25 poäng. Om ni inte skriver dit Sandylower som värvare får ni bara 25 poäng!

In och samla poäng till presentkort och annat roligt!