onsdag, september 30, 2009

IDOL

Nu blir det att kolla på Idol och äta äpple med mamma, efter det sova.

Godnatt!


090930

Godkväll!
Tog inte med mig datorn till Sandviken något idag utan åkte dit och umgicks med en tjejkompis när jag skjutsade Tobias till skolan till 09:00. Då i morse va jag vaken tidigt må ni tro, I Sandviken åkte vi till Tobias skola så jag fick stå och pussas och kramas lite med honom en stund när han hade lunch. Sen åkte vi runt lite och hade trevligt. Kom hem nu vid 18:00 tiden.

Nu ikväll ska jag inte göra något speciellt, kolla på IDOL och sen lägg mig typ. Jag saknar min älskling så mycket så det gör ont i hela mig, är inte hel utan honom vid min sida. Men på Fredag ses vi iallafall, då ska han jobba och sova hos mig hela helgen i Hofors.

Tidsfördriv
Cola är ÄCKLIGT, ska vara pepsi max eller vatten
Bäääbisen lånade mina glasögon, nästan så han såg inteligent ut.

tisdag, september 29, 2009

HELDAG MED TOBIAS

Godkväll gott folk! Idag hämtade jag Tobias vid bussen 14:45. Åkte ner till Hagaparken och träffade lite folk, Sandra, Madde, Niklas, sen en till tjej och två andra killar som jag inte vet namnet på. Piercade Niklas iallafall. Sen vart det att åka till Arbetsförmedlingen och få papper påskrivna som jag sedan skickade iväg. Åkte till Edske Masugn och tog massa kort på snygga volvon och sen handlade vi nonstopp på vägen hem.

När vi kom hem bakade jag och Tobbe nonstoppkakor, dom vart faktiskt goda men jag gillade dom inte så mycket. Inget slår dumlekakor sen jag smakade dom.
Nu på kvällningen har jag och Tobias gjort lite bus men vad tänker jag inte säga. Och hans och min hemliga grej vi skulle göra idag är redan klart och bokat (half), vi har bestämt allting och sånt.

Har kollat på hockey nyss, Brynäs förlorade mot Frölunda med 2-1. Men dom är bäst ändå, HEJA BRYNÄS. Dom spelade en jävligt bra match och var på väg att få mål flera gånger än Frölunda, så en jävla bra match gjorde dom. Fortsätter dom såhär , fast sätter målen så kommer det gå fintfint för dom den här säsongen.

Bilden uppe vid Edske Masung
Bilen uppe vid Edske masugn
Nonstopp kakorna innan dom skulle in i ugnen
Klara att äta
Vill någon smaka?
Gud va stor grisknorren är jämfört med Tobias snusdosa
T0bias min lilla fisråtta, söt som alltid.
Piercingar<3

Tobias är kvar hos mig inatt, vi ska antingen åka tillsammans till Sandviken i morgon för jag kanske ska på möte på Arbetsförmedlingen på morgonen, annars tar han bussen till skolan. Nu ska vi ta oss en kopp varm oboy sen lägga oss. Vi har också planerat lite smått att åka ner till Stockholm nu i vinter, mellan jul och nyår. Hans mamma och familj flyttar dit nu i höst så ska bli mysigt att åka och hälsa på dom sen.

Tar med mig min bloggdator (mini-PCn) i morgon så blir uppdatering hela dagen fast jag inte är hemma! GODNATT

090929

Hallå!

Vaknade vid 11 tiden idag, la mig framför tvn och började se på Romio & Julia, men stängde av tvn när mamma kom hem och hade tagit upp posten. Fick papper om tid i Gävle för röntgen. Det är dropp-in tider som stod på pappret så får se när jag åker in.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Sen hämta Tobias vid 15:00. Sen ska jag till Arbetsförmedlingen med papper som ska skrivas på och skickas in. Sen Bibblan och lämna tillbaka grejer jag lånat. Sen ska jag och Tobias hem till mig och mysa, kanske ta en promenad och kolla på en sak på Internet som ska beställas. Men det får ni inte veta förns i November.

Hörs ikväll!

måndag, september 28, 2009

SNÖ

Det snöar i fjällen, alltså kommer det komma hit snart. BLÄ men ändå mysigt med vinternt förutom kyla, slask och halka. Nu går man bara och väntar på snön ska falla utanför fönstret.

Nu är klockan strax 20.00. Alltså börjar Idol. Har inte kollat nu på några gånger så får se va det är för något ikväll. Är väl fortfarande utslagstävlingar. Längtar tills Fredagsprogrammerna. Men nu ska väl vi folket rösta fram vilka vi vill se varje Fredag nu i höst.
Få se om jag får någon favorit!

15 ÅR SEDAN IDAG

Idag är det 15 år sedan Estonia båten sjönk

Ombord fanns 989 personer, varav 852 förolyckades genom att drunkna eller frysa ihjäl. Av dom var 551 svenskar. Usch va hemskt sånt är. World Trade Center, Titanic, Estonia, Tsunamin m.m

ÖREBRO?

Åh vad jag kommer ihåg när jag satt mig på tåget för ett år sedan i September. Åkte till Örebro, en helt främmande stad (nästan). När jag kom fram mötte jag Carro, en tjej jag då bara hade träffat en gång tidigare i Gävle. Hade en jätterolig helg tillsammans med henne, en helg jag alltid kommer minnas.

Carro´s blogg hittar ni under Jag besöker Caroline Person . Hon bor i Gävle med sin mamma och bror men pluggar Handelsprogrammet i Örebro så hon har egen lägenhet där. Följ hennes blogg om sitt vardagliga liv där hon pendlar mellan Gävle och Örebro.

Bilder sen jag var där

Har för ett tag sedan, närmare sagt 2-3 månader tillbaka gjort bort mig genom att ta ut min ilska på Carro och sagt en hel del saker jag knappt minns och som jag inte heller vill minnas. Och av det så försvann hon ur mitt liv. Nu idag tog jag upp allt med henne och jag är förlåten. Nu snart, mycket snart så ska en ny resa till Örebro planeras och jag är jätteglad över det.

Twins forever! <3

VECKANS PLANER!

ÅLAND

Tänkte visa några bilder från Åland, inte så många men några iallafall. Hade en jättetrevlig dag där. Jag körde ju hela tiden, roligt att köra andra vägar än mellan Hofors-Sandviken jämt.

Var in till Mariehamn och jag köpte nya piercingsmycken på min favoritbutik. Sen åkte vi till Kantarellen och Sparhallen och handlade massa. Sen vart det fika på Utkiksplatsen innan vi åkte tillbaka till Eckerö och åkte på båten igen. Åkte med första båten på morgonen och tog sista båten hem på kvällen från Åland.

Havet
Bilen uppe vid utkiksplatsen
Utkiksplatsen
favoritbutiken i Mariehamn
Mamma köpte en drink på båten
Havet

090928

Godmorgon! Gick upp vid 06:30 i morse och skjutsade Tobias till bussen. Åkte hem och la mig och vaknade nu. Kom precis upp och mamma berättade att hon vart till veterinären med lilla Jahlmar, min kissemiss. Han har fått en fylld knöl vid örat. Så dom gjorde en undersökning på han (kolla öronen, munnen, vägde) sen tog dom ett prov som dom ska "odla" som det heter tills ikväll då ringer dom och säger om det är en godartad eller ondartad cancer. DET MÅSTE VARA GODARTAD. besöket på 5 minuter gick på 1 000 kr så undra hur mycket det kommer kosta om och operera bort en cancerknöl då? Vill inte ens tänka på det.

Nu ska jag läsa tidningen och sen göra mat. Klockan 13 ska jag till Arbetsförmedlingen, då öppnar dom efter lunchen. Annars idag ska jag bara vara hemma och ha tråkigt. Som vanligt när det är vardag! Kommer upp bilder från Åland om ett tag också, hann aldrig lägga in dom igår för efter bion vart det mys med Tobias.

söndag, september 27, 2009

Flickan som lekte med elden!

Bion var jättebra, Flickan som lekte med elden var mycket bättre än första filmen. För er som sett Män som hatar kvinnor rekomenderar jag verkligen att se den här.

Åkte och hämtade Tobias vid 19:00 då han slutade. Vi åkte hem och gjorde vegetarisk "kött"färsås och pasta. Sen nu har vi kollat på Ensam mamma söker och Tobias har nyss duschat. Ska väl lägga oss snart för ska upp tidigt, han ska åka med 06:30 bussen till skolan i morgon.

Sandvikens bio, första gången jag var där.

Maten

090927

Igår var en helt underbar dag i Åland, hade det hur mysigt som helst. Tänkte berätta mer om det ikväll när jag laddat in alla kort också. I morse gick jag och Tobias upp vid 10:00 och gjorde frukost, ägg, rostad macka m.m Mysigt att äta frukost tillsammans. Skjutsade han till jobbet till 11. Han slutar 19:00 ikväll så har duschat och ska fixa mig lite nu sen åka in och gå på bio i Sandviken med en tjejkompis. Sen ska jag hem och göra mat och sen hämta Tobias när han slutar. Ska göra vegetarisk färsås (köttfärsås) och pasta, mums.

Hörs ikväll med bilder och sånt från Ålandsresan. Ha det bra så länge.

lördag, september 26, 2009

090926

Godmorgon! Sitter i bilen nu, åkte hemifrån 07:00 så har inte kommit så långt än. Trodde aldrig jag skulle komma upp i morse men vart pigg direkt. Åt till och med frukost, vilket ja annars inte kan göra.

Idag kommer bli en mycket bra dag känns det iallafall. Om jag själv fick bestämma skulle vi vara kvar i Åland några dagar men det får bli en annan gång då ekonomin tillåter. Glömde berätta igår att jag köpte en dosa igår till bilen så man kan ladda datorn, mobilen m.m medans man åker. För batteri i datorn räcker ju knappt 2 timmar. Tänkte testa den idag då, perfekt tillfälle att ta med nya minidatorn också. Sen ser jag nu att min kabel inte går i den, har en liten tjock utttag från datasladden och man måste ha en smal. Men det går ju att köpa en sån där liten grej till så det funkar.

Nu ska jag kolla på soluppgången och läsa arbetarbladet. Får se om jag skriver ett till inlägg innan vi hoppar på båten. Kanske kan ta en bild med camen på havet så ni får se. Alltså vid hamnen. Om vi inte hörs vid 09:00 hörs vi 23:30 ikväll ungefär.

Hejdå så länge!

fredag, september 25, 2009

ÅLAND

Godkväll gott folk!
Vart så full-i-skratt nyss när jag läste en kommentar jag nyss fick. En frågade om jag inte var halft vegetarian. Om ni tog det där seriöst om att jag skulle doppa grisknorrar i tacodipp vet jag inte va jag ska säga. Det sista jag någonsin skulle göra en Fredagkväll är att dippa grisknorr framför tvn. Men roligt att få kommentar iallafall.

Och för er som inte vet så det ända i "kött"väg jag äter är kyckling och det som kommer från vattnet (fisk).


Ska sova nu för jag ska upp 05:30. Jag och Tobias tar bilen ner till Grisslehamn och tar färjan (eckerölinjen) över till Eckerö. Åker ut med bilen i Åland och åker in till Mariehamn och ska handla på Kantarellen och Sparhallen. Fika uppe vid utkikstornet sen åker vi med sista färjan hem till Sverige på kvällen. Tar med lilla datorn, får se om jag bloggar något i morgonbitti innan vi kör ombord på färjan, men det gör jag nog. I Åland blir det inge bloggande. Ska ändå köra bil hela tiden nästan.

Godnatt!

DALARNA

Kom hem från Falun för en stund sedan, vi var till Citygross och handlade. Fikade där också, mums med budapesttårta och fanta. Köpte även grisknorror, dom var billiga och fick en rolig ide jag ska göra. Vad säger jag inte.

Kom hem och bytte bil till min Mazda och åka och hämtade Tobias som inte fick jobba idag. Vi tankade, gick på Hofors höstmarknad som inte var någonting (som vanligt när det handlar om Hofors), köpte iallafall brända mandlar. Sen åkte vi och handlade lite för nu ikväll ska vi göra hemmagjord pizza med tonfisk, fetaost, kycklingbitar m.m Blir Idol och Kändisdjungeln ikväll vi ska se på också.

Budapesttårta och Fanta
Mamma och pappa står och kikar.
Grisknorrarna jag köpte.
Ikväll blir det att sitta och doppa grisknorre i tacodipp. Mums!

090925

Godmorgon!

Vaknade för ungefär 1 timme sedan, ringde Tobias för att planera dagen sen hoppade jag in i duschen. Har precis klätt på mig och ska blåsa och platta håret snart men först ska jag göra lunch. Får se vad jag hittar på för något.

Idag ska jag iallafall åka och storhandla med mamma och pappa. Sen ska jag hem och städa upp lite i mitt rum och byta sängkläder och sånt. Tobias ska jobba kväll idag, 16-20 så ska hämta honom när han slutar. Då blir det lugn kväll, se på Idol och Kändisdjungeln sen lägga sig i tid för i morgonbitti vid 06:00 ska vi upp för att åka iväg, bort från Hofors, Bort från Sverige. Mer om det senare!

Nu ska jag göra mat, hörs när jag kommer hem från storhandlingen!

torsdag, september 24, 2009

Familjen Piippolainen

Det blev inge bio ikväll utan jag hämtade upp Tobias, sen åkte vi till hans mamma och hälsade på. Men hon och hennes man var inte hemma så vi umgicks med hans tvillingsyskon Elin och Simon. Det var skojs, vi var som små barn alla.
Kom precis hem och ska kolla på kändisdjungeln nu, sen lägga mig för i morgon ska jag upp i tidigt och gå till Arbetsförmedlingen.

Mamma gjorde räkmackor idag. Mums så gott det var!
Elin
Syskonen Piippolainen Tobias, Elin och Simon
Elin och Tobias
Elin och Tobias

BIO

Kom precis hem från Gävle, åkte in och växlade tillbaka mina turkiska pengar. Har fortfarande massa pengar i mynt, det går inte att växla tillbaka. Så om någon ska till Turkiet kan jag skänka dom för har ändå ingen nytta av dom. Trökigt att valutan går upp och ner. När jag växlade gav jag 450 svenska kronor och nu när jag växla tillbaka fick jag 380 kr. Men sak samma, var ju tvungen att växla tillbaka.

Nu ska jag åka och tanka min bil sen åka till Sandviken för ikväll blir det bio, Flickan som lekte med elden. Har sett Män som hatar kvinnor så lär se den här också. Har även läst att den är bättre än den första. Så vi får se. Hörs förmodlingen när jag kommer hem ikväll, om inte i morgonbitti.

090924

Godmorgon! Om 3 månader idag är det Julafton, jag längtar inte så mycket till vintern för jag hatar kylan och halka, slask och blött. Det som man ser fram emot är ju hur fint det är när snön ligger och glittrar där ute på marken och när man sitter inne med massa ljus tända och dricker varm oboy. Folk som bor i storstaden Stockholm får nog inte uppleva det lika mycket, för mitt i stan där finns det inge snö alls ju nästan.

Aja, ska äta något nu sen fixa mig och åka till Arbetsförmedlingen. Dom har gjort fel ännu en gång, nu börjar man bli så less på det där skiten så man snart väljer att inte ha nå pengar alls än att hålla på och strula med försäkringskassan. Efter det så ska jag åka till Gävle och växla mina turkiska pengar som vart kvar till Svenska.

Den här dagen har verkligen inte börjat bra. Snälla hör av dig Tobias!

onsdag, september 23, 2009

Glad Sandra!

Hej och hå, jag är verkligen superduperglad men ändå ledsen för jag saknar Tobias.
Jag har varit iväg och träffat en person, en tjej faktiskt. En tjej som jag inte kommer nämna namnet på, Person med ett stort X. Vi snackade, handlade ihop och sånt där. Var skönt att träffa henne, för det var många månader sedan nu. Hoppas vi kommer kunna umgås mer, i smyg då.
Har nyss kollat på Idol, det slutar väl nu snart men orkar inte kolla klart på det. Längtar tills Fredagsfinalerna, då sitter jag bänkad framför tvn. Nu ska jag kika runt på Internet och sen försöka fixa lite med bloggen innan jag ska lägga mig. Vill ha allt svartvitt, får panik av färger. Och nu är det massa rött, usch!
Längtar tills den dagen jag blir nöjd med bloggen, hoppas den är snart. I morgon ska jag iväg på bio förresten, med en tjej från Sandviken. Mer om det i morgon. Godnatt!

Ny bloggdesign!

Hm, har hållt på i några timmar nu och vet inte hur jag ska ha min blogg riktigt. Har fler olika alternativ. Skulle behöva specialhjälp men finns ingen som är duktig på Photoshop som verkar vilja hjälpa till. Eller finns det?
Tar en pause från färger och bilder nu, mamma och pappa kom precis hem så ska prata lite med dom.

090923

I morse gick jag upp vid 08:00, Tobias drog upp mig ur sängen nästan. Jag är verkligen ingen morgonmänniska och på Lördag blir det väldigt tidigt vi ska upp. Men det berättar jag inte om förns på Fredag.
Va har jag gjort idag då?
Skjutsade Tobias till bussen efter en mysig frukost tillsammans. Stod och pussades och kramades i en kvart innan bussen kom. Åkte hem och satt mig vid datorn och kollade lite på Arbetsförmedlingens hemsida. Efter det så gick jag ner och la mig och vila en stund. Sen resten av dagen har bestått av träning, ni vet motion. Gå, Springa. Ah hela köret.

Nu har jag precis tagit lite kort med mobilen, ska göra om bloggen lite hade jag tänkt. Får se om jag lyckas. Håll utkik här i bloggen, hörs om ett tag igen!

Kan ju säga också att den sena middagen lyckades jag med perfekt igår, vi hade det jättemysigt och tände ljus och allt.




tisdag, september 22, 2009

Kyckling & Pastagratäng

Har precis satt in maten i ugnen, ska fast det är Idol just nu gå ner och duscha. Sen ska jag göra salladen till maten innan jag åker och hämtar Tobias som slutar 21:00. Hoppas maten blir lyckad.

Efter maten blir det film, vi hyrde I Taket Lyser Stjärnorna. Såg den på bio i våras, men den går att se igen och Tobias har inte sett den. Blir inge mer skriver här ikväll för jag vill umgås med den man jag älskar nu eftersom han åker i morgonbitti.
Varje sekund utan honom är som en evighet.

Pannkakor med Glass & Jordgubbar

Gud va gott det var med pannkakor, vanlijglass och jordgubbar. Kändes som om det vore en sommarkväll, fast utanför fönstret regnar det och ingen sol syntes så långt ögat kan se.
Skjutsade min Tobias till Vendator för hans sista jobbutbildningskväll, han slutar vid 21:00 tiden och tills dess ska jag ha maten klar. Ska göra kyckling & Pastagratäng i ugnen och sen fetaostsallad med tomat och rödlök. Blir sen middag men det får bli så.

Smaskigt mellanmål tills min och Tobias sena middag ikväll.
Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än umgåtts med älsklingen, som snart vart här i en hel vecka. Tiden går så fort när jag är med honom. Vi har så otroligt roligt och skrattar hela tiden. Som igår när vi spelade Keyboard tillsammans, mysigt som bara den. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan honom onsdag, torsdag. Han åker hem i morgonbitti till skolan, men på Fredag efter skolan ska jag hämta upp honom, då ska vi gå på ett ärende i stan i Sandviken sen ska vi åka till Gävle-Forex för jag ska växla tillbaka mina turkiska pengar så jag har de gjort. Sen hela Lördagen ska han och jag spendera på ett annat ställe än på Svensk mark. Mer om det på Fredag.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se Fucking Åmål för den har jag inte sett, sen göra maten klar innan jag hämtar honom. Och nu kan jag ladda in kort från mobilen iallafall, det var vist så att alla kort jag tagit med nya mobilen sparas på telefonen och inte mitt 4 gb minneskort. Men ändrat det nu så nu blir det mycket kort med min 3,2 megapixel-kamera.

Hörs efter filmen!

måndag, september 21, 2009

BLOGGDESIGN

Jag vill ha ny bloggdesign, någon som kan hjälpa mig?

Evig kärlek!

Har vart till läkaren nu och mer om det ska jag inte säga förutom att jag har fått en tid till ny röntgen i Gävle, dom ska skickar hem papper om det. Var och handlade blommor som ska planteras på kyrkogården, sen handlade vi räksallad. Träffade Jimmy, Sigge och lite folk. Roligt att se lite gammla ansikten igen, inte så värst ofta man träffar på alla nu som förr när man fortfarande gick i skolan.
Lämnade av min älskling vid Vendator för han ska på sån där Arbetsdag nu från 17-21. Dom ska få alla papper och lära sig allt. Stackars bäääbis som får vara där helt själv med främmande folk. Men det går nog bra. Ska göra middag tills han kommer hem, han lär vara jättehungrig då. Trodde inte det skulle hålla på så länge men det var 4 timmar. Saknar honom redan och har vart ifrån han 20 minuter bara. Han är min andra halva och jag släpper honom aldrig, han är mitt allt här i världen. Han har vart här sen i Fredags och han åker hem på Torsdag morgon för då ska han till skolan sen kommer han igen på Fredag och stannar tills måndagmorgon. Skönt att vara med honom hela tiden nästan för jag kan varken sova eller något utan honom.
Nu ska jag städa upp lite i mitt rum sen fråga Malin om hon vill sola med mig på badhuset. Har ju tid nu när han ändå är på utbildning till jobbet.


Bilder sen Midsommar på Åland!

090921

Hej alla! Har inte gått igång programmet på datorn än så blir inge kort idag heller. Ska åka till läkaren nu med mamma, ska få remiss till röntgen för min handled som är helt PAJ. Sen vid 17:00 tiden ska jag skjutsa Tobias till Vendator, han ska på jobbutbildning ikväll och i morgon. Så han blir kvar hos mig tills på Torsdagmorgon. En hel vecka!

Skriver mer senare!

söndag, september 20, 2009

HOFORS!

Hofors på 2 dagar. I Fredags vart en mördad (med kniv) bakom Mona-lisas i Hofors, strax över 20 års åldern. Några ungar snodde en bil och körde åt helvete med, eller dom körde tills motorn pajja och det var punka och sönderslagna rutor, dom ställde den en liten bit från där jag bor. Såg bilen och tänkte larma polisen med det hade redan min bror gjort.
Inatt var det skottlossning hos min brors kompis lägenhet, huset mitt emot brorsan bor. Två skott skjutna på hans dörr. Han törs inte bo kvar i lägenheten nå mer.
Så jävla roligt att bo i Hofors, OH JA!
Förövrigt så har jag varma mackor i mackhjärnet nu, ska äta snart. Sen blir det Ensam mamma söker där en bekant är med från Sandviken. Idag har jag och Tobias vart i Falun på Rusta, Citygross och ÖB. Annars har vi inte gjort så mycket.
Bilder kommer upp i morgon kanske, har inte hunnit fixa programmet helt än.

lördag, september 19, 2009

090919

Igår åt vi på Jensas i Sandviken, sen gick vi till Elvis Rock Cafe där mamma och pappa tog en öl. Efter det åkte vi hem till Hofors, släppte av mamma och pappa hos min farbror Rainer sen åkte jag och Tobias runt i Hofors lite. Kom väl i sängs vid 02:00 tiden.
Idag har vi inte gjort så mycket, jag och Tobias gjorde tunnbrörulle och åt till lunch, sen nu har vi vart ute och åkt lite. Handlade lite och nu har vi dumlekakor i ugnen. Smördeg med dumlegodis istoppad sen sätter man på riven marabouchoklad över som smälter, MUMS.
Ska kramas lite med Tobias nu, hörs senare.
Ska försöka installera programmet till mobilen så jag kan ladda in alla kort.

fredag, september 18, 2009

Middag i Sandviken!

Har precis städat mitt rum nu, ska duscha nu och fixa mig sen ska jag, mamma och pappa åka in till Sandviken och hämta Tobias. Sen blir det middag där, sen får vi se vart vi tar vägen på en öl eller något efteråt. Jag kör ikväll så jag blir nykter.
Hörs när vi kommer hem, ska försöka ta nå bra kort och sen fixa programmet på datorn så jag kan ladda in dom så ni får se. Orkar inte släpa med mig digitalkameran.
Ha en trevlig kväll!

090918

Party like a rockstar..
Idag har jag inte gjort ett skit förutom att jag gjorde mat men det kom upp lika fort som det svaldes för jag kollade på tv.3 när den här mörkhyade tjejen som intervjuar folk och sånt hade en tjej där som hade skärt sig i fingret sen hade hon fått nå bakterier in i såret som åt upp hennes muskler innombords, hon var på väg att dö men klarade sig men fick amputera bort sin högra arm och axel och allting. Och hennes ärr var så stooooort och jättetunt så man såg lungan när hon andades och revbenen och allting. Äckligt, plus att man fick se massa bilder på äckliga sår. Sprang ut och spydde på gräset för jag hann inte till toaletten.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen städa upp lite i mitt rum. Sen ska jag fixa mig och åka till Sandviken. Blir antingen fest ikväll eller så blir det lugnt. Väntar på svar från mamma först om vi ska gära det vi planerat hela veckan. Att gå ut och äta i Sandviken m.m men om det inte blir dom planerna så ska jag ut ikväll i Sandviken.
Typiskt min umgåttskrets, hela veckan har jag haft jättetråkigt och velat gjort något och idag nu när det blir helg så hör ALLA av sig och vill umgås. Man vet inte va man ska välja att göra. Hörs om en stund igen, ska prata lite med pappa nu och sånt!

torsdag, september 17, 2009

Konstiga program!

Ja både kändisdjungeln och programmet till min mobil är konstiga. Dricka mosad kackerlacka eller mosad hjärna skulle jag inte göra för en miljon ens. Fyfan va äckligt, börjar nästan undra om det verkligen är sånt skit. Programmet till min mobil på datorn är också helt konstigt, går inte ens att installera. Ska kolla på det i morgon för nu ska jag lägga mig. Godnatt!

Kom tillbaka sommaren!

Min nya älskling!

Åkte upp till Arbetsförmedlingen en vända för det hade blivit något strul med nå papper som försäkringskassan skulle ha, sällan det är något som är fel när det gäller Arbetsförmedlingens verksamhet. Hur som helst så ordnade det upp sig så nu är det klart.
Efter det tog jag med mig mamma och åkte in till Valbo, hade verkligen ledsnat på att ha pappas mobil från f.k (före kristus). Gick in på Siba men där kostade den 200 kr mer än på Elgiganten. Och på Elgiganten hade dom 1 svart kvar, sen fanns det bara Rosa. Tänkte egentligen inte åka in för såg på Internet att alla telefoner var slut men tydligen inte. Vart en vända förbi Sandviken på vägen hem där vi åt på Maragoni, åt bakad potatis med tonfiskröra. Var riktigt gott det!
Nu har jag min nya lilla älskling, en Samsung GT-S5230.



3,2 megapixel kamera (dock står det 3,0 på bilden ovan), Touch mobil ska bli roligt att testa på nu, det är väl det senaste nu väl? Får se hur det går, ska vara väldigt försiktig med den. Lär ju ta ett tag innan man blir van med det också, men det får gå.
Nu ska jag installera programmet på datorn så jag kan ladda in bilder m.m Ska föra över lite musik till telefonen också så jag har det klart. Har ju 1 timme på mig nu innan Idol börjar.

090917

Hej!
Skrev aldrig nå mer igår när jag kom hem, hade fullt upp med att kolla på Idol och sen Kändisdjungeln. Efter det satt jag vid datorn en liten stund och sen gick jag och la mig.
Idag har jag inte gjort någonting, än iallafall. Har kollat upp priser på mobilen jag vill ha, kollade om den fanns i lager i butik men det gjorde den inte. Så jag får väl ha en mobil från stenåldern tills dom får in den jag vill ha, det är en Samsung S5230.
Ne nu ska jag göra lite nytta, fylla i papper och gå iväg och posta till försäkringskassan sen fixa mig lite och kolla runt om någon vill hitta på något idag.
Hörs senare idag!

onsdag, september 16, 2009

Korscheck ute på vägen

Sitter i bilen nu på väg hem från Söderhamn. Åkte och hämtade brorsan, han har vart på jobb här. Han bjöd på donkenmat, mums med kycklingburgare. Tack brorsan!
Datorn dör snart för han har inte laddat den, sitter på min nya mini pc som han lånade med sig.
Var i Valbo tidigare idag med Tobias, vart ingen mobil utan bara tjaffs. Åk aldrig med pojkvänner när ni ska handla. Hörs om 1 timme ungefär, är hemma då.

Min mobil är sönder!

Ska fixa mig nu sen åka in till Sandviken och ta upp Tobias, sen ska vi in till Valbo. Min mobil gick sönder helt nu och jag är mer behov av en mobil än en klänning. Så får se vad jag hittar, men åker inte hem utan en mobil.
Hörs när jag kommer hem!

090916

Godmorgon! Idag är det inte sol ute vilket är skönt, för idag skulle jag vilja gå i Valbo eller Kupolen hela dagen och kolla på kläder. Men som sagt, tråkigt att åka själv så nu ska jag sätta mig vid tvn en stund, skicka iväg lite sms till folk så får vi se.

Om jag inte åker iväg och shoppar åker jag nog in en vända till Sandviken och är med Tobias, efter han slutat skolan. För i morgon har han inte tid och vara och om vi inte umgås idag ses vi inte förns i övermorgon (Fredag).
Hörs om en stund igen!

tisdag, september 15, 2009

Nu ska jag på dejt.

Tråkigt att Bengt åkte hem, men som sagt så lär man ju tänka på verkliga livet före en lek i Malaysias skogar.
Nu ska jag på dejt... med kudden, GODNATT!

Kändisdjungeln!

Ja Idol i Gävle var super, älskar killen som var en kopia av Peter Jihde. Nu börjar kändisdjungeln så jag lämnar datorn ännu en gång för tvn.
Förresten så har jag planer att ändra bloggdesign igen, så om någon känner sig villig att hjälpa till hör av er. Hörs när kändisdjungeln är slut!

IDOL 2009

Nu blir det IDOL på tv. Dom är från Gävle idag, ska bli roligt och se om man känner igen någon. Antagligen gör man det, skriver när det är slut.

Spring till tvn nu för nu ska ni få se riktiga IDOLER från Gäääävle.