söndag, maj 31, 2009

Söndag!

Åh herregud vilken dag det var igår, både glädje och tårar. Hade det trevligt iallafall. Träffade massa nytt folk, vissa överkåta och vissa bara fulla.
Vart inte så mycket bilder så det skiter jag i. Nu ska jag ut och sola, hörs sen!

lördag, maj 30, 2009

Lördag!

Nu har jag och älsklingen vaknat, så jävla söt han är när han sover. Konstiga fosterställningar har han också. Var tvungen att knäppa lite kort på honom, min min min min älskling.
Nu kommer Elin snart hit och äter lasagne med oss, sen ska vi tvätta bilen och städa den innan vi ska hämta Matilda. Sen blir det en sväng på marknaden i Hofors. Och ikväll kommer Christian och jenni hit och grillar med oss innan det är crusing i Sandviken. Kommer bli en riktigt trevlig dag, fint väder också.





Min älskling!Rippe och bääääbis igår vid karusellerna.

fredag, maj 29, 2009

Fredag!

Äntligen fredag, äntligen sol, äntligen några timmarna kvar tills jag får pussa min älskling, äntligen idag får jag träffa Jenni och hennes pojkvän Christian som kommer till Hofors i helgen.
Idag har jag städat mitt rum, lite saker som ska fixat bara och ska dammsuga av rummet sen är de helt klart, bytt sängkläder också. Har duschat och har bara håret kvar att fixa. Ska in till Sandviken och träffa Meliza en vända sen för jag ska köpa piercingsmycken av henne till min näsa, sen ska jag hämta älsklingen och åka och köpa grillkol tills i morgon.
Sen ikväll blir det marknad och umgås med massa folk. Trevligt trevligt.
Ha en trevlig dag alla, för det ska jag ha. Hörs säkert mer senare, och med lite bilder.

torsdag, maj 28, 2009

Torsdag!

Åh vilken underbar dag jag haft idag. Började med att jag gick upp i tid, hämtade Matilda på skolan och så åkte vi hem till mig och fixade oss. Sen åkte vi till Sandviken och hämtade min älskling när han slutade vid 14:00 tiden, skjutsade hem han för att han skulle hämta militärkläderna. Sen hämtade vi hans kompis Oscar, så jävla snäll kille. Sen skjutsade vi in pojkarna till Gävle till hemvärnet. Sen åkte jag och Matilda till valbo, köpte ett par skor men lär köpa ett par till. Sen köpte jag en grå och en svart (dom var olika) tubtoppklänningar.
Sen hämtade vi killarna i Gävle, åkte till Sandviken till stensätrasjön och gick runt där ute i skogen och vid vattnet. Sen gick jag och Matilda till bilen då kommer killarna med en varsin pukett blommor till oss, skitsöööööta dom är. Dom står i vatten nu på köksbordet.
Nu ska jag plocka undan i mitt rum så jag slipper de i morgon, sen sova så jag kommer upp i tid. Ska hämta Tobias i Sandviken i morgon på dagen så ska vi gå på Bessemerfesten i Hofors och så ska han sova hos mig för på Lördag blir det grillning hos mig med massa folk innan crusingen i Sandviken.
Får hoppas på bra väder i helgen, Godnatt på er!

onsdag, maj 27, 2009

Hemma från Gävle!

Kom hem från Gävle nyss, och en massa pengar fattigare. Köpte nya torkarblad till bilen (volvo s 70) sen lite annat. Vi var in på Biltema, Jula, Citygross och Din sko.
Just nu håller jag på att koka färskpotatis. Ska äta kallrökt lax, färskpotatis och så har jag gjort gräslöksås (gräddfil, salt och färsk gräslök). Vid 22:00 tiden ska jag hämta blondinmatilda i Torsåker sen möta Jenny å Johan för då ska vi åka till Falun och hämta en tjej där.
Hörs nog inge mer idag, ha en trevlig onsdagkväll alla!

Onsdag!

Bäääh, vaknade av att en ringde från Arbetsförmedlingen och frågade varför jag inte kom på mötet i förrgår. Ja jag hade ju krockat och var på Gävle sjukhus, ändå gnällde hon om att jag skulle ringt. Och jag hade inte ens kollat min mail där hon hade skickat mail om tid m.m jag skulle vart där. Och det var ändå inge viktigt men ändå gnäller dom som fan, dom har fan inge förståelse för någonting.

Aja, åkt och hämtade Madde och Matilda idag, sen åkte vi till badhuset för jag piercade en tjej i läppen. Sen åkte jag hem och duschade m.m och nu har jag precis vart snäll mot min älskling, vad jag gjort säger jag inte. Nu ska jag, mamma och pappa åka til Gävle en vända.

Hörs i kväll!

Saknar dig älskling!

tisdag, maj 26, 2009

Trevlig dag i Sandviken!

Matilda kom hit vid 14:00 tiden idag. Vi sminkade oss och plattade håret sen åkte vi och handlade festis och sen åkte vi till Sandviken. Tog upp Wicky i BJ och åkte runt lite. Sen åkte vi och hämtade min älskling Tobias och åkte till en sjö vid Stensätra och var där en stund. Sen åkte vi och la blommor vid Tony´s olycksplats, sen åkte Wicky hem så jag, Matilda och Tobbe åkte runt lite i Sandviken och hade det trevligt.
Skjutsade hem Matilda sen och åkte och handlade. Har vart hemma sen 20 tiden ikväll men har inte laddat in korten förns nu. Ska snart duscha och lägga mig, i morgon ska jag upp i tid för Matilda kommer vid 13 tiden, ska pierca vid 14:30. Sen ska jag åka in till Sandviken och vara med älsklingen tills han ska iväg på kvällen.
Godnatt på er!

Tony Jansson, Vila I Frid.
Jag var galen som vanligt, jäkla massa grimager det vart på alla bilder idag.
Matilda var helt crazy också.
´Snygg grimage jag gör, älsklingen slickade mig på hela ansiktet.
Jävla kotunga han har.
Jag tycker om dig jättemycket Tobias Piippolainen!

Tisdag!

Igår piercade jag Nine och Sandra i Hofors och två tjejer som kom från Valbo till Sandviken. Var med Meliza, Sandra, Matilda och älsklingen hela dagen. Vid 17:00 tiden såg vi fullt med ambulanser, brandbilar å poliser i Sandviken, alla biler (ink. VI) fick åka omvägar för att komma fram. Senare på kvällen fick vi höra att det är vår lilla vän Rasmus pappa Tony Jansson som körde med sin motorcykel, han skulle köpa mjölk och det kommer en bil och gör en vänstersväng då Tony kommer i hööög fart. Tony klarade sig inte.

Vila i Frid Tony Jansson!

Massa ljus tända och blommor, Rasmus vi tänker på dig.
Du är vår lilla skitunge, glömmer aldrig när jag piercade dig i ögonbrynet.
Var rädd att din mamma skulle bli arg på mig.
Din pappa vakar över dig på andra sidan!
En timme efter olyckan där Rasmus pappa Tony omkom så hade vi skjutsat hem älsklingen och skulle precis åka och hämta han. Då kommer vi och kör vid badhuset i Sandviken då det är en bil som kör framför oss som snackar i mobilen och håller på med sin unge i baksätet (bakom henne). Hon ser inte att bilen framför henne som är en man och kvinna har stannat för att släppa förbi folk på övergångsstället vid Coop (enen). Så hon kör rakt in i den bilen i ca 60 och studsar tillbaka på oss så det blir en 3 bils krock. Vi alla åkte in vid parkeringen vid enen och går ur bilarna, på min bil är det inte mycket skada, tjejen och ungens bil som är en liten H- atos är helt mos fram och hon får inte ut ungen för dörrarna går inte att öppna. Mannen och kvinnan har ont i nacken. Tog en kvart-20 minuter innan ambulanser, poliser och brandbilar kommer.
Orkar inte skriva om allting förutom att tjejen å ungen tar inte på sig skulden och herregud, jag höll på att svimma av och gjorde skitont i nacken av smällen så dom satt på mig nackskydd och spände fast hela mig på en bräda sen fick jag åka ambulans till Gävle akut, där ville dom ta massa prover och klippa upp mina kläder för röntgen men det ville jag inte, så dom släppte loss mig och kände överallt, men jag ville inte röntga så jag slapp. haha, idag har jag skitont i nacken å ryggen. Iallafall, Matilda och Sandra tog min bilnyckel och ringde mamma och pappa så dom kom till Gävle sjukhus. Så kom Peppe, Petter, Matilda, Sandra och älsklingen in till Gävle sjukhus också. Min älskling hade slagit rekord på att cykla från Stensätra till stan på nån minut, stackarn blev orolig.
Väl i Gävle så fick jag köra volvon efter mycket OM och MEN eftersom jag var chockad. Sen åkte i alla och åt glass ute vid donken, sen åkte mamma, papp, matilda, sandra, peppe och petter hem till Hofors och jag, älsklingen och Meliza åkte till BJ och träffade Johannes. Sen åkte jag och Meliza och kollade där Tony dog, massa folk, massa ljus och blommor. Träffade Pervis och Tobbe också så snackade med dom.
På vägen hem till Hofors fick jag slå i en tvärnit för ett rådjur som hoppade framför bilen, trött var jag och hade jag inte stannat hade jag kört på stackars bambi också. Eller bambi var en hjort va? Aja, den stog stilla 2 meter framför bilen innan den hoppade vidare.
Vilken jävla dag alltså, vaknade vid 12:30 idag. SKönt att sova ut. Har precis fixat bilens ljus med pappa och ska snart åka iväg och pierca Nine´s kompis i läppen. Sen ska jag tjata på älsklingen att han ska komma hit idag. Saknar han hela tiden, jobbigt att vara utan honom. Räcker med att vara utan han 2 dagar på 26 dagar.

måndag, maj 25, 2009

Bilder från i Lördags!

Här har ni lite bilder från i Lördags, dock inte alla men några iallafall!

Älsklingen och jag!
Älsklingen och jag!
*PUSS*
Wolle och Tobbe i bilen!

Wolle och Matilda!

Måndag!

Igår vart det en dålig uppdatering, städade mitt rum och mina två klädersgarderober hela dagen.

Idag gick jag upp vid 09:00 tiden och åkte till Hagaskolan där jag träffade Madde, Sanda, Matilda, Matilda och en till tjej. Piercade Sandra sen åkte jag hem, har duschat nu och ska precis fixa mig sen göra mat och pierca en till tjej Nine i Hofors innan jag ska åka in till Sandviken och träffa Josefine och hennes kompis som jag ska pierca. Sen ska jag invänta älsklingen som kommer från Gävle, sen ska vi hem till mig.
Mina klädersgarderober vart så fina igår så!

Laddar snart upp lite bilder sen i förrgår då jag och Matilda var ute på öventyr i Sandviken och Hofors med Tobias och Wolle.

söndag, maj 24, 2009

Söndag!

Har vaknat för en stund sedan, kom hem vid 3 tiden inatt. Matilda kom hit på dagen hem till mig, så åkte vi och tankade, handlade, skjutsade mamma och pappa till Torsåker på fest. Sen åkte i in till Sandviken och hämtade Tobias, sen Kristoffer. Så drog vi till Kristoffers stuga och satt där till myggen vart för jobbiga. Då körde vi raggarrunda på stan i Sandviken och sen skjutsade vi hem Stoffe och åkte till mamma och pappa där dom var på fest i Torsåker och hälsade på innan vi åkte hem till mig en stund.
Sen drog vi till Sandviken igen, hämtade upp Stoffe och vart jagade av nån jävla bil som jagat oss flera dagar. Sen åkte vi och snackade med Wicky, Mirre, Sofia, Jonte, Johan Blixt och lite annat folk borta i Högbo. Sen på vägen hem skjutsade vi hem Stoffe (igen) och åkte runt lite i Sandviken, åkte till BJ och stod där, höll på med spökpinnarna tills jag svimmade av på parkeringen där. Sen drog vi till nå ställe och träffade Matildas kille Fredrik och alla hans tusen kompisar som hade hyrt nån lokal som dom festade i. Där var vi till 2 på natten typ innan vi skjutsade hem Tobbe och sen åkte jag och Matilda hem mot Hofors/Hästbo.
Nu är jag vaken, ska städa mina två klädersgarderober idag. Sen vet jag inte vad som händer, tråkigt när man är pank.
Vila I Frid Evelina Sundberg!

lördag, maj 23, 2009

Lördag!

Igår var jag i Sandviken med Melisa, Marcus och Tobias. Vi var ute och åkte lite bil och sånt.
Nu idag har det vart så mycket krongel hit och dit med vad vi ska göra så jag ger upp nu, Matilda kommer hit om en stund så ska duscha nu. Sen så ska jag och Matilda dona lite här hemma, sen panta, tanka och åka in och hämta pippo. Sen ska vi iväg ut och ha skoj.
Bilder sen igår.


Tobias skulle kanske passa i svårt långt hår,
nöjd han såg ut iaf när han låg i min famn.
Min älskling.
Facewarp pussbild *puss*
Vi skulle skoja lite med kniven, skruvmejseln m.m men till slut råkade
Tobbe sticka till mig. haha!







fredag, maj 22, 2009

Vila I Frid Jimmy Bäckman!

Jimmy Bäckman
14 oktober 1986 - 22 november 2008
R.I.P
Det var/är begravning idag, den började klockan 11:00 i Ludvikas kyra.
Var dit bjuden men min klump i halsen var så stor så jag klarade inte av att åka till Ludvika.
Senaste tiden har vart konstig och jag vet inte om jag skulle kunna sitta där med Peter när jag vet hur taskig jag vart mot honom dom senaste två veckorna.
Hur som helst så tänder jag ett ljus för Jimmy hemma idag. Och jag vet att begravningen var jättefin.
Vila I Frid Jimmy Bäckman! <3

onsdag, maj 20, 2009

Borta bra men hemma bäst!

Kom hem nyss från Sandviken och Gävle. Var med Meliza, Marcus, Tobias, Jenny, Johan och Camilla idag. Vi åkte in till Jenny och Johan och satt i lekparken, körde runt i Gävle och hade det trevligt. Sen väl i Sandviken nu på kvällen så träffade Wolle (Christoffer) och Philip, hängde med dom till donken. Men nu är jag hemma och ska sova, ska upp tidigt imorgon.
Justja har piercat två bröstvårtor, en navel och ett ögonbryn idag. Var roligt att träffa Elin också, hon som piercade naveln. Glad att vi inte är ovänner gumman!

Tobias och Christoffer
Marcus och Tobias lekte i sanden i lekparken.
Vilken publik dom fick, dom där småungarna var helt galna.
Fyfan, haha
Juckade på stolpar och överallt

Tobias lekte med Johan också.
Älsklingen tyckte vist om min RC-cola.
Iallafall tills jag hälde ut allt på han.




Onsdag - Bilder från igår!

Idag har jag sovit ut, skönt. Vaknade 11:00 istället för 07:00 som jag gjort måndag, tisdag. Matilda och Madde kom hit för jag piercade Madde i ögonbrynet, det vart snyggt. Vi filmade också så den videon plus massa bilder på det jag piercat kommer upp imorgon på min andra blogg om piercingar & Tatueringar, Http://SandieKorscheck.blogg.se

Nu har jag fixat mig och ska åka in till Sandviken, hämta upp Meliza och hennes Marcus, sen ska vi hämta upp Tobias senare. Vet inte va vi ska göra, men vi hittar alltid på något roligt.

( Igår var jag, Meliza, Marcus, Tobias, Jenny, Johan och Camilla och grillade i högbo. Riktigt mysigt var det. Sen åkte vi runt lite i Sandviken och sånt. Så här under är lite bilder från det. )


Jenny oc Johan
Min Tobias
Tobias och Marcus lekte lite
Cola, gott
Brasan
Tobias "pippo" i bilen.


tisdag, maj 19, 2009

Måndag!

Igår skrev jag ingenting, var upptagen med att umgås med massa folk i Sandviken. Var med Meliza, Johannes, Matte, Alex och Tobias. Vi solade och hade det trevligt.
I morse hämtade jag världens bästa killkompis Richard så åkte vi till Sandviken, släppte av honom där vid 08:30, åkte hem till Meliza sen vart det kaffe och hämta Pippo så åkte vi runt lite tills Richard slutade på mötet. Sen åkte vi hem till Hofors till mig och satt och kollade på bilder från Borgvattnet. Sen åkte vi till Sandviken och var med Johannes och Matte. Träffade Sofia och Wicky också en stund. Sen vart det Hofors igen då jag träffa mitt kusinbarn Andrea och hennes två kompisar som kom hem till mig för att bli piercade.
När vi var klar åkte jag, Meliza och Tobias till Valbo och träffade Johan, Jenny och Camilla. Vi käkade glass på donken, var i Mackmyra och åkte runt lite sen vart det Valbo kyrka en sväng innan vi far till Sandviken.
Nu är jag hemma och ska sova, ska upp vid 6 för att hinna duscha och allting innan jag ska hämta Richard i morgon vid 8 tiden. Ska jobba i morgon, pierca lite folk också. Ni får se bilder i morgon, GODNATT!
Tobias Piippolainen, du är guld värd! Tycker om dig massa så du vet. <3

lördag, maj 16, 2009

Eurovision Song Contest - RÖSTER!

Nu håller dom på att rösta, jag hoppas att Norge vinner. Roligt att det är grannar till oss.
HEJA NORGE!

Det här tycker jag om dom olika bidragen!

Litauen - Skulle inte förvåna mig om den här vinner bara för att den inte är nå speciell alls.
Ingen vinnare i mina ögon.
Israel - Skitdåliga.
Frankrike - Fyfan va dålig, usch fy helvete.
Sverige - Så underbar röst, Marlena kommer ju härifrån Gävleborgs län (Sandviken), GOOO!!
Kroatsien - Är detta ett skämt?
Portugal - Barnprogram?
Island - Ung tjej, duktig som satan. Hon har duktig röst, synd bara att hon stod helt stilla hela låten.
Grekland - Fjantig, fyfan vilken jävla knäpp grek. Han tror att han är något, det är håll i gång men stör mig på hans ryck med kroppen. ska han inte dra ner skjortan lite mer också?
Armanien - Tvillingar eller bara systrar? Hur som helst, gillar inte kläderna så stör mig på låten också. Ganska mysig låt, om man slipper se dom.
Ryssland - Cool bakrund, men gillar inte låten så värst mycket eftersom jag inte kan ryska. Hon åldras hela tiden i bakrunden vilket var häftigt.
Fast jag är ju 25% rysk nästan.
Azerbaijan - Arash från Sverige YEAH, hur bra som helst. Håll i gång hela tiden nästan , bra dans och man hör vad dom sjunger.
Bosnien & Herzegovina - Lite för lugn låt, men mysig låt.
Moldavien - Ser ut som att dom har nå nationalkläder på sig, inge bra alls. Fyfan va dom sprattlar med ben och armar i bakrunden.
Malta - Lugn låt men iallafall bra Engelska så man hör hon sjunger. Men ingen vinnare ikväll.
Estland - Ingen vinnare ikväll. Ser ut som en eskimå.
Danmark - En kopia av sångaren i dansbandet Scotts ju !! Bra låt men ingen vinnare.
Tyskland - Må jag vara 50 % tysk, låten duger.
Turkiet - Hur bra låt som helst, man lär sig den fort och kan sjunga med.
Förvånar mig inte om hon vinner ikväll.
Albanien - För att vara 16 år så är hon väldigt duktig. Men hon kommer inte vinna ikväll, det vet jag men hon är riktigt bra.
Norge - Snygg, duktig och farlig ikväll. Det sägs att han kommer ta hem hela allting, skulle vara roligt om det blir i Norge nästa år. Hoppas Sverige röstar på honom. Jag ska göra det iallafall.
Ukraina - Äcklig gammal tant ju , hon tror att hon är snyggast och sexigast men bara allmänt irriterande. Låten var inte ens så bra heller.
Rumänien - Äntligen en bra låt, hör vad dom sjunger, lite fart i den också.
England - Låter mer som att den skulle vara med på en musikal eller en slutlåt på Idol.
Finland - Bästa låten, älskar den. BÄST BÄST BÄST!!!!! <3
Spanien - Är det Gry forsells tvillingsyster? Bra låt men ingen vinnare.

Hemmakväll!

Nu sitter jag framför tvn med mamma och pappa, Eurovision Song Contest för hela slanten. Dricker Pepsi Max och ska äta en mini daimstrut nu. Det börjar precis nu.
Har grillat med mamma, pappa och bror Andrej tidigare idag. vart lax för min del och hasselbackspotatis och grektisk sallad, gud så gott det var. Sen var jag upp och handlade hårfärg så nu är alla slingor borta och jag är kolsvart i huvudet.
Lite bilder.


Datorn framför tvn, pepsi max och mini daimstrut.
Svart hår, ÄNTLIGEN.
Hade världens utväxt och massa ljusa slingor.
Nyduschad och osminkad på bilden men det får ni leva med.

Nyduschad och osminkad.
Snygg man är med hårfärg i huvudet och hela ansiktet fullt också.
HAHA, var lite svårt att kleta i själv eftersom handskarna var så stora.

Min fina tulpan.
Nu ska jag sitta och skriva vad jag tycker om varje bidrag på Eurovision Song Contest, så det kommer upp i bloggen när alla sjungit. Ni ska väl kolla?

Bilder från igår!

Här är lite bilder från igår då jag, Meliza, Philip, Markus och Tobias "pippo" var och grillade och solade i Högbo. Mysig dag! Dock inga bilder sen vi var i Falun, Storvik, Hofors, Valbo, Sandviken. Men här har ni några iallafall.

Jag ristad in P <3>
Meliza när vi kastade kniv.
Philip & Markus fixar grillen.
Philip gör alltid grimager förutom när han ler med sina jättefina vita tänder.
Jag hade roligt med Tobias "pippo"´s mage när vi låg i solen.
Philip låg och stekte i solen.
Markus, Meliza, Philip och Tobias "pippo".
Där är vi på vårt första ställe och gör upp eld, sen flyttade vi oss ännu mer in i skogen för
det var några som hade hyrt stugan där vi gjorde brasa så vi ville inte sitta där och grilla då.


Hemma hos Bozanka i Sandviken!

Godmorgon gott folk! Lördag idag men det känns med som en Söndag om jag ska vara ärlig. Gårdagens och nattens bravader ska jag inte skriva om här i bloggen men kommer upp lite bilder när jag är hemma senare idag på när vi var och grillade i Högbo igår. Var med Meliza, hennes Markus, Tobias "pippo" och Philip the man. Har alltid lika roligt när jag umgås med det här gänget, TACK för att ni fyller mina dagar med skratt och skojjjjj.
Dags att göra sig klar för en vända på stan, sen blir det lugnt resten av dagen, är helt slut i huvudet och något jag inte orkar göra idag mer än nödvändigt är att KÖRA BIL.
Hörs sen!

fredag, maj 15, 2009

Sandviken!

Sådär nu har ni fått en massa bilder från i onsdag och torsdags. Jag har vart på möte, pantat med pappa, tankat bilen, städat mitt rum, duschat och fixat mig och nu ska jag åka in till Sandviken för att hämta upp Meliza, sen ska vi pierca en tjej innan vi ska hämta Tobias "pippo" i skolan 15:30. Sen får vi se vad vi ska göra resten av dagen och kvällen.
Idag är det varmt ute så mina små ballerinatofflor åkte på, sen korta leggings i skinnmaterial och en tubtoppklänning och kofta. Synd att det blåser så mycket bara, blir kyligt då. Men men, nu ska jag åka för alla väntar på mig.
Ha en bra dag och kväll allihopa. Blås inte bort bara!


BILDER!

Bilder från igår som jag lovade att lägga upp idag!

Elin i bilen.
Tobias "pippo" såg surig ut, men det är han aldrig kan jag säga.
Piercade Meliza´s navel igår, hade inget annat smycke så hon fick mitt fina med stjärnor direkt. Vart fint som fan.
Meliza testade en keps på DollarStore.
Meliza testar solbrillor på DollarStore.

Pippo testade också solbrillor på DollarStore.

Piercade Linda´s bror Tobias igår i ögonbrynet också.