lördag, februari 28, 2009

Brynäs Tigers!<3

Nu ska jag åka, tänkte bara ge er något att lyssna på!

BRYNÄS IF!


Ska fixa mig nu och åka till bolaget, sen vidare mot Sandviken och möta upp Meliza. Sen ska vi in till Gävle och ta oss till läkerol Arena där vårt älskade lag Brynäs spelar sin sista match idag innan slutspel mot Färjestad.
Kommer bli världens drag. Och vi är taggade till tusen. Har tagit fram halsduk, mössor, tröjor och flaggor i brynäs märke.
Nu ska jag skynda mig så jag kommer iväg någongång. Har faktiskt hunnit städa mitt rum, bytt sängkläder och duschat redan. Börjar bli snabb på att fixa mig nu för tiden.
Hörs kanske ikväll när jag kommer hem, om det blir något konstigt inlägg vet ni varför. (booolaget)

Lördag!

Godmorgon! Jag uppdaterade inget igårkväll för jag kom hem vid 23:00 tiden och gick och la mig direkt. Jag åkte med mamma in till Sandviken, vi tog upp Meliza så hoppade vi av i stan. Jag köpte en tröja som ni får se bild på i morgon eller nån annan dag. Sen gick vi runt och kikade tills Jenny, Ove, Josefin och Johan hämtade oss. Vi åkte till Gävle och hade det trevligt, var ut och gick 2 gånger med deras sööööta hund, vi gjorde tacos och åt. Hade det riktigt trevligt.
Vi fick skjuts av dom till Sandviken igen. Vi hoppade på bussen och Meliza åkte hem och jag åkte till kungsgården och var där i en halvtimme, galna fulla människor säger jag bara. Väl hemma somnade jag inte förns 5 i morse pga en speciell person som sviker en varje gång det är fest som står på planeringen. Hatar att ligga vaken och gråta en hel natt, det är slut med det nu. ALDRIG MER.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar, för idag händer det grejer. Mer om det när jag är klar, för planerna är inte 110% bestämt än.
Justja, glömde berätta att det vart 4 piercingar gjorda igår.

fredag, februari 27, 2009

Fredag!

Godmorgon folket! Idag är jag pigg och på bra humör. Har duschat och blåst håret, ätit och ska nu platta håret och sminka mig och leta kläder. Sen ska jag åka med mamma in till Sandviken till 13:00, så ska jag och Meliza gå och byta tillbaka mitt smycke jag köpte igår.
Sen kommer Jenny och Johan och hämtar oss för vi är bjudna på middag ikväll i Gävle hos dom med Ove, Josephin, kicki och hennes kille. Det blir tacos som det bjuds på, men inge drickande idag så kommer hem i tid.
Ska ta en massa bilder, så om jag orkar så kommer dom upp redan ikväll men det tror jag dom gör. Hörs vid 21:00 ikväll då, om inte före. Ha en bra FREDAG!
Saknar dig jättemycket nu, du är mitt allt. Om du bara kunde förstå det! <3

torsdag, februari 26, 2009

Torsdag!

Har nyss kommit hem från Sandviken. Jävla snöoväder ute. Men jag är glad för det för BRYNÄS är med i slutfinal nu. WOHO, dom vann ikväll. En riktigt viktig match, är jätteglad.
Tidigare idag åkte jag till Falun för att hämta min film jag köpte i förrgår, kom hem med ett tomt frodral som jag berättade. När jag anlände i Hofors tog jag bussen till Meliza, vi gick på stan och hon köpte en jacka och jag ett piercingsmycke för 250 kr, vilket jag ångrar redan så ska ringa butiken och fråga om man får komma tillbaka och byta eller något. Isåfall åker jag in i morgon och lämnar det.
Nu ska jag ta och göra saft sen gå ner och kolla på filmen, sen blir det att sova. Hörs i morgon! Godnatt!

onsdag, februari 25, 2009

Filmkväll hemma!

Efter att ha sprungit i massa affärer hela eftermiddagen in mot kvällen så fick det bli en lugn hemmakväll. Har precis sjungit lite singstar och nu sitter jag med kärnfria vindruvor, päronsaft och popcorn. Perfekt onsdagkväll.
Jag köpte två filmer idag men ena var tom, så i morgon ska jag ringa Citygross och säga det, så antagligen får jag komma dit och få filmen. Har också planer på en minidator men får se hur ekonomin ser ut, är så mycket nästa månad som ska betalas så vet inte. Vet inte ens om jag får nå pengar någonstanns nästa månad. Usch det här börjar bli jobbigt, ångrar mig redan att jag köpte singstar faktiskt.
Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen, den verkar bara. Kollar på 27 dresses, eller va den nu heter!

På väg hem!

Sisådärja, då var man på väg hem då. Har vart och handlat på citygross, elgiganten, siba m.m Jag har köpt två nya filmer och sen Singstar, så ikväll ska jag stå och sjunga i källaren.
Uppdaterar mer senare, tycker jag blitt mycket bättre på att skriva i bloggen. Kanske inte så intressanta saker som skrivs men ändå.

På väg mot Dalarna!

Sådär ja, nu är jag, mamma och pappa på väg till min bror Andrej. Vi ska ta upp honom och sedan åka vidadre mot Falun, vi ska handla massa. Ska bli en rolig dag med familjen.
Sitter i bilen med mamma här bak nu med bärbara datorn. Alltid lika roligt med mobilt bredband, synd att det inte är så ofta jag använder det. Men det blir mer när jag köper min lilla Asus netbook dator.
Nu ska jag vara lite social i bilen, hörs på väg hem.

Onsdag!

Vid 4 tiden i morse vaknade jag av världens magvärk, hade så ont så jag satt på toagolvet i 1 timme och försökte spy men ingenting kom upp. Har aldrig mått så illa i hela mitt liv som jag gjorde i morse. Va är det med mig egentligen? Ringde min älskling som fortfarande var vaken så han fick höra på mitt gnällande tills jag somnade i telefonen.
Hur som helst så vaknade jag nu för ca 30 minuter sedan, men har inte hunnit gjort någonting! Nu har jag det jävligt stressigt istället. Ska duscha, blåsa håret, platta håret, sminka mig, leta kläder och plocka med sakerna jag ska ha med mig. Har 30 minuter på mig sen ska vi åka iväg.

Bloggar när jag är på väg, för idag tar jag nog med mig datorn. Fast det beror på vilka planer jag väljer att göra. Hörs om ett tag eller senare i eftermiddag!

tisdag, februari 24, 2009

Piercingsmycken TILL SALU!

Har gått igenom alla piercingsmycken också, lagt alla i små påsar. Så jag har en hel del, nämligen ca 40 stycken olika piercingsmycken jag säljer iväg, helt oanvända.

Så om ni är ute efter nå ringar i olika storlekar och former, navelnsmycken, ögonbrynssmycken, nässmycken eller något så kommentera va för smycke ni är ute efter och eran mail så mailar jag er.
Kanyler, steriliserar dom före köp!
Olika örhängen, stavar med guld och vita diamantstenar i olika storlekar på pluttarna, 4 par örhängen(ringar), 3 stycken nässmycken (stavar), 4 olika ringar till näsa eller öra.
Ögonbrynsstav.
Gratis ringar, stavar m.m vi köp av smycke. Om man vill ha.
Dålig bild, en vanlig stav till t ex läpp eller öra. Labret
3 olika storlekar, örhängen från Kina. Diamant som skiftar olika färger.
Två svarta stavar (en silver) med svarta 8 kantig "kula" med vita diamanter på sidorna och en stor längst ut. Sen två svarta stavar till naveln, Blå och rosa. Diamanter på sidorna och stor i mitten.

Uttöjningssmycke till öra, stav/spjut till septumpiercing, två tjocka ringar till t ex, uttöjt öra, ring, näsa m.m

Hästskoringar i olika storlekar med kulor och koner.

Allt uppifrån.

Någon som är intresserad, hör av er!

Säljer dom billigt!





Jobbgarantin för ungdommar!

Godmorgon! Tisdag idag, semeldagen idag och jag har faktiskt ätit en semla nyss faktiskt med mamma och pappa. Men gillar inte grädden, uscha!
Fick hem papper för kallelse till Arbetsförmedlingen i Sandviken nästa månad. Det är jobbgarantin för ungdommar. Jag vill verkligen inte va med i det, det är mycket värre än att vara inskiven på arbetsförmedlingen och söka jobb. Kan bara säga det att nu börjar helvetet. Men som jag har sagt förut, jobberna kommer inte till en själv utan man måste fixa det själv.
Har en heeeel del jag har att ta tag i nu för den senaste månaden har jag bara flängt runt överalltoch umgåtts med folk. Nu börjar allvaret. För om jag tackar nej till Jobbgarantin för ungdommar får jag inte pengar från någonstanns. Men det känns inte så lockvärt att få 40 kr om dagen i 5 dagar i veckan eftersom ja är under 20 år. Hur ska man kunna leva på det?
Nej nu ska jag ta och städa mitt rum, få av mig lite av mitt dåliga humör.

måndag, februari 23, 2009

Hemma igen!

Kom hem från Kungsgården vid 20:30 tiden ikväll. Vart att va ute och gå och se på tjenare kungen och Fredagen den 13 , den nyaste filmen.
Nu ska jag snart sova, är trött som satan och ska upp och städa massa i morgon. Får se om jag får främmande också. Som jag brukar säga, det visar sig.
Godnatt på er!
Så länge du inte visar hur du känner eller vill ha det så får du ingenting tillbaka. Så jobbigt när man vill så mycket men det inte går..

Måndag! ( Hur min helg varit! )

I Lördag vart det inge uppdatering här, men i senaste inlägget här under skrev jag att jag hade vart ut och sagt hejdå till Amira på morgonen. Efter det kunde jag inte somna om så jag gick upp och fixade mig och åkte in till Sandviken. Var med Meliza och Kim var med en stund. Sen hände det något som jag aldrig tänker ta upp här, blir bara ledsen och förbannad.

Vart en sväng in till Gävle då på kvällen också. Gick runt ute, kollade på jesusbussen, satt på donken och vid bion. Sen när vi kom hem till Sandviken så fick vi stå 1 timme i världens snöstorm och minus 17 grader ute i bara leggings och (mus i kant) tunika, små conversetygskor och en liten skinnjacka. JAG HÖLL PÅ ATT DÖ. Till slut kom vi hem till Meliza och drack varm oboy och åt macka. Sen somnade vi gott.
Igår har vi bara kollat på film och myst hela dagen, kom hem rätt sent igår. Runt 22 tiden så när jag kom hem vart det dusch och sova.


Meliza tidigt på morgonen ute och skottar snö.
Nu ska jag göra mat, sen fixa mig och åka till Kungsgården och vara där nån timme. Får se om jag tar med mig datorn, isåfall uppdaterar jag därifrån annars hörs vi ikväll.


lördag, februari 21, 2009

Time to say goodnight!

Nu är det snart dags att lägga sig. Ska upp vid 08:00 tiden och säga hejdå till Amira som ska åka hem till Göteborg, sen på Fredag flyttar hon till San Fransisco. Efter det blir det att lägga sig nån timme till sen upp och käka och åka till Sandviken.
Blir nog en snabbuppdate i morgonbitti! Godnatt med er alla.
Jag älskar dig Peter! <3

fredag, februari 20, 2009

Besök av syster och hennes pojkvän!

Har fixat mig nu så jag är klar. Kvällens planer är inte riktigt bestämda än, men uppdaterar nog senare. Om inte kommer det in massa bilder senare!
Min fina syster Nina är här med sin pojkvän Andreas. Dom har vart i Falun och shoppat, men dom hittade inte mycket mer än ett paket till mig. Så gulligt, jag vart helt rörd. Jag har inte fyllt år eller något. Bara haft namnstag, men ändå.
bilder...

Fint paket från Butterix, eller va heter butiken?
Låg en fin liten väska med massa saker i, hemmaspa saker.

Allt luktar JORDGUBB, så underbar doft.
Skrubbtvål, olja, duschsvamp, bodylotion.
Tack syster och Andreas! <3




Fredag!

Åh va skönt, äntligen helg. Fast jag har ju helg nästan varje dag eftersom jag är arbetslös. Idag vaknade jag iaf efter 13:00. Har städat, duschat och ätit mat. Ska snart fixa mig så jag har det klart. Syrran och henne kille kommer väl hit om en timme ungefär, ska bli roligt att träffa dom för det gör jag inte så mycket, men sprang på Andreas i Sandviken förra veckan tror jag det var iaf.
Vad som händer ikväll vet jag inte faktiskt, det visar sig. Två saker till innan jag går bara..
Grattis Jenny Gustafsson på 23 års dagen, Hoppas du får en bra dag.
Kika in min söta kompis Elin Hydéns blogg, http://elinhyden.blogg.se/

torsdag, februari 19, 2009

Torsdag!

Godkväll allesammans! Igår vart det inge uppdaterat här och idag har jag gjort saker så har inte haft tid förns nu heller.
Igår var jag i Sandviken iaf, kollade runt i affärer. Köpte ett par skor och en liten kort jesuströja som går en liten bit under tuttarna. Sen när jag kom hem kollade jag på filmen 13 snart 30.
Idag har träffar bästa killkompis Richad, lekt med GusstN och sen nu ikväll har jag lekt med Malin H. Och nyss har jag kollat klart på filmen Aquamarine. Ska snart hoppa i sängs så jag kommer upp i tid i morgon, ska städa mitt rum och hoppas ni vet va det innebär? Brukar alltid skriva upp allt.. Plocka undan, dammtorka och dammsuga. Sen kommer syrran och hennes pojkvän Andres förbi hem en sväng, ska förbi mormor en vända också på eftermiddagen.
Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, men jag smider riktigt trevliga planer.

Bilder på mina köp....




Min såkallade Jesuströja, fast i kort modell.
Med jesuströja menar jag att det är fladdervingar under armarna.
Den här är skitsöt men dyr, 399 kr.
Lätt värt.

Dom här skorna hittade jag också. Inte äkta märkesConverse

utan ett par vanliga basketdojjor eller va man kallar dom.

Dom hade kostat 250 kr men det var 70 % på dom,

alltså ca 49 kr. Men eftersom ena var gul och en vit där fram så fick jag dom för 30 kr.

Schyst kap, användt dom idag och dom är jättesköna.

Plus att dom kommer ändå bli i samma färg ganska fort.

Måste också berätta en jättesöt sak min älskling gör varje kväll när jag ringer för att säga godnatt och berätta hur mycket jag tycker om honom. Efter ett tag då vi pratat säger han "kan du somna snart då?" Då säger jag svartsjuk som jag är "Vadå?! Ska du sitta vid datorn och ragga bruttor eller?" Då säger han "Neeeej, men jag har satt på vatten uppe på spisen för jag ska göra nudlar.
Han är så jäkla söt, jag älskar dig jättemycket gubben! Du är min och det ska du alltid vara. <3

tisdag, februari 17, 2009

Hemma igen då!

Nu så är man hemma då! Har vart i Sandviken hela dagen. Köpte en kort snygg tröja som går under tuttarna med massa knappar, jätteroliga ärmar är det på den, halvlånga puffiga. Sen köpte jag 7 piercingsmycken och 3 par örhängen.
Nu ska jag kolla på filmen 13 snart 30 sen ska jag sova. I morgon ska jag träffa bästa killkompis Richard vid bibblan för att gå och söka lite jobb på Arbetsförmedlingen m.m
Jag tror jag glömt att berätta att när jag får pengar nästa gång ska jag inskaffa mig en Asus minidator. Då kommer jag ha med den överallt så det blir en massa bilder och inlägg.
Hörs kanske senare eller i morgon!
Justja, Idag har jag NAMNSDAG! Säg grattis.
En liten hälsning till min älskling: Jag älskar dig, BARA dig min lilla bubi!<3

Tisdag!

Godmorgon alla! Jag skulle egentligen gå upp vid 8 i morse men vaknade inte fast jag hade alarmet på 5 gånger typ. Men nu är jag uppe och ska snart platta ner mitt lockiga hår, sen ska jag sminka mig och sätta på mig mina nya kläder jag köpte igår.
Igår var jag och shoppa en massa kläder, underkläder, smink och annat roligt. Det var så stressigt igår därför jag inte uppdaterade om "Dagens planer". Men nu vet ni ju va jag gjorde.
Vad händer idag då?
Jo, jag ska fixa mig nu sen åka in till Sandviken för att ha möte, sen ska jag umgås med Meliza en stund. Sen ska jag hem och söka jobb.
Hörs i eftermiddag när jag kommer hem!

måndag, februari 16, 2009

Måndag!

Godmorgon! Jag är verkligen supertrött nu för jag somnade inte förns runt 6 tiden. Gick inte att sova, jag bara låg och vred och vända mig, Hostade och nös hela tiden. Hela min hals är full med släm och jag hostar tills jag spyr nästan.
Men nu är jag uppe och det har jag vart ett tag. Ska äta frukost nu sen sminka mig. Sen bär det av bort genom älvar och dalar. Nejdå, sån tur har jag inte.
Dagens planer kommer upp innan jag åker!

söndag, februari 15, 2009

Söndag!

Åh värdelösa söndagar som jag brukar säga. Men så är det inte idag, det är faktiskt skönt med Söndag. Vet inte varför men på söndagar känns det som att man ska städa, va hemma, ta hand om sig själv och sånt.
Precis det har jag gjort idag! Gick upp vid 11 tiden och kollade på tv, drack kaffe och läste tidningen. Sen vid 13 tiden kokade jag skruvpasta och stekte sojafärs med lök och paprika, blandade i matlagningsgrädde. Blev som köttfärssås fast vegetarisk. Sen kollade jag på MTV lite, X-effect och sen gick jag ner och satt i hårfärg i mitt hår, svart såklart så nu är jag helt kolsvart i huvudet. Känns alltid fräsht. Medans hårfärgen var i så gick jag igenom mina två STORA klädersgarderober, rensade, vikte in allt fint och fixade fint. Dom är proppfulla fast jag har 3 påsar med kläder jag ska skänka bort.
Bilden här är på sidan tog jag nyss med min cam. Jag sitter med handuk på huvudet och har en ansiktsmask i ansiktet. Den har börjat torka nu så ska skölja bort den nu snart. Har också användt brun utan sol och skrubbat kroppen när jag duschade. Så idag har det vart en riktigt hammaspa dag nästan. Ibland tänker jag konstigt. Aja..
Nu är jag redo för en ny vecka med nya tag. Har helt rent i rummet också, städade och gick igenom hela rummet igår. SKÖNT!

lördag, februari 14, 2009

Bilder.

Idag har jag städat och vart hos mormor och fikat. Hon hade inflyttningsfest "typ", hon har flyttat så vi vill att hon ska känna sig hemma där så jag, mamma, pappa, morbror, hans fru och deras barn och mormors gubbe Ingemar var där. Riktigt trevlig alla hjärtans dag mys.
Nu sitter jag med mamma och ppapa och kollar på Melodifestivalen med mamma och pappa och äter popcorn och melon.
Kommer lite bilder från igår och idag här...
Saik - Hammarby

Saik-Hammarby match på Järnvallen igår. Dåliga bilder dock.

Min fina kisse.

Var hos mormor idag och åt tårta.


Tårtan igen.


Bullar och kakor också.






Bilder från i Torsdags!

I Torsdags när jag egentligen skulle vara hemma och städa och gå igenom klädersgarderoberna så åkte jag till Sandviken till Meliza och umgicks med henne. Vi sprang runt överallt i stan och hade det trevligt om vanligt.
Igår var vi på Saik som spelade mot Stockholm Hammarby på Järnvallen, det var väl en ca 2000 pers där men kändes som mer, en massa snutar och vakter iaf. Var lite roligt för det var en kille som var 32 år som kom fram och och sa att han tänder på tjejer med piercingar, så ville han ha 3kant med mig och Meliza. HAHA. Herregud säger jag bara, finns då folk till allt.


Vi köpte glasögon på ÖB! Därför vi tog lite kort, tycker faktiskt att vi båda passar i dom! hehe




Måste också säga att Brynäs vann med 4-1 mot Röggle, bortamatch! Bra Brynäs BRA!





torsdag, februari 12, 2009

Torsdag!

Godmorgon allesammans! Jag har vart vaken sedan 9 i morse men har inte gjort något nyttigt än. Ska göra mat strax och äta, sen ska jag ta tag i städningen. Orkar inte gå igenom garderoberna HELT idag utan ska vika in alla kläder som ligger i 100 påsar i mitt rum. Sen blir det plocka i rummet och dammsuga av. Sen ska jag duscha och fixa mig för att åka in till Meliza för vi ska iväg på en grej. Sen senare ikväll är det träning som gäller.
Egentligen har jag inte lust att göra något annat än att ligga i sängen hela tiden med tanke på det som hände igårkväll innan läggdags. Men men, får se hur länge det tar innan jag bryter ihop helt.
Nu ska jag steka kycklingpytt. Eller så ska jag göra soja"köttfärs"sås och pasta. Får se va det blir för lunch. Hörs senare!

onsdag, februari 11, 2009

Efterlyst + läggdags!

Fick nyss ett sms av Caroliné, en kompis från Falun. Hon frågade om jag kollade på Efterlys men det gör jag inte. Hon smsade tillbaka och sa att dom tog upp det som står i tidningarna om Jimmy Bäckman som försvann från Ludvika. Jag hoppas dom hittar gärningsmannen/männen och ger honom en plågsam död. Blir så förbannad hur man kan gå på en sån oskyldig människa som Jimmy. Man brukar säga att ALLT HAR SIN MENING, men det var då fan inte meningen att det skulle sluta såhär för Jimmy.

Så hemskt att jag nästan börjar gråta nu....
Vill ge Jimmys familj och alla hans vänner massa kärlek!

Nu ska jag lägga mig och försöka sova iaf, klockan är inte ens 22.00 men är så trött eftersom det inte vart så mycket sova inatt och jag har sprungit runt i Sandviken hela dagen. Men först ska jag prata lite med mamma och ta ett äpple till kvällsmat. Hörs i morgon! Godnatt

You and me!

Vad heter ni? Peter och Sandie
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Inte han men jag håller på med mitt
Vem sa "Jag älskar dig" först? Kommer inte ihåg, men tror det var jag faktiskt.
Vem är äldst? Peter, han är 1 år, 5 månader och 1 dag äldre än mig.
Vem är längst? Jag är längst.
Vem sjunger bäst? Peter är söt när han sjunger för han gör till rösten! Men han är bäst.
Kände ni varandra innan ni blev ihop? Nej.
Håller ni handen när ni går på stan? Stan är för folk med pengar, inte för oss arbetslösa.
Har ni någon speciell låt? Ja, vilken säger jag inte.
Har ni några "fri kort"? Nej fyfan, dör hellre.
Har ni varit utomlands tillsammans? Ja i min dröm ;)
Vilket är ert bästa minne? Hihi, när vi låg och sa JaJu, juja i typ 1 timme innan vi kom på att typ "vafan säger vi?" haha. Nej, men finns många minnen.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Data, tv, film, mys.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Nej jag baaassar han på gatan.
Blir du lätt svartsjuk? Oh ja, han är min min min min min. Ingen jävel rör honom.
Brukar ni bråka? Om vi brukar? haha, nejdå.. alla bråkar väl?
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både också..
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hans fina gröna ögon, näsan, händerna, söta tjockismage som är pälsig och hans söta tår.
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag pratat jämt i sömnen. Han snarkar mest.

Onsdag!

Hallå alla! Jag kom hem för ca 1 timme sedan. Gick upp 6 i morse för att hinna fixa mig för vid 07.30 fick jag skjuts av mamma till Sandviken, hon skulle ändå åka igenom där. Vid 9 tiden tog jag och Meliza bussen ner på stan och gick runt där ända till 19:00 ikväll typ. Köpte leggings, smink och en stickad tröjgrej.
Väl hemma i Hofors träffade jag Elin och gjorde lite ärenden, sen kom mamma och pappa och hämtade mig. Resten av kvällen vet jag inte va jag ska göra riktigt, orkar inte plocka med det jag handlat utan det ska jag göra i morgon då jag ska storstäda mitt rum och gå igenom mina två jättestora klädersgarderober. Kommer nog upp bilder här i morgon på saker som jag skänker bort! Har så otroligt mycket kläder jag aldrig använder, kanske ska börja göra det. Men men, man har sina favoritplagg.


Meliza i morse i väntan på bussen.
Meliza och jag!





tisdag, februari 10, 2009

Go kväll!

Åh jag är så slö känner jag, skulle somna direkt om jag la mig i sängen nu alltså! Men jag ska snart duscha, göra ansiktsmask och ha lite hemmaspa. Sen ska jag jag lägga mig och försöka sova, ska upp vid 6 tiden i morgon.
Kommer hem någon gång i morgonkväll, kommer väl upp bilder då. Men ska inte lova någonting, ibland blir det inte som jag skriver. haha
På bilden här ser ni hur jag ser ut med piercingarna nu, har ju små hästskoringar i näsvingarna. Kortet är taget igår.
Nä nu ska jag dra mig, klockan är redan halv 10 och jag måste ha minst 6 timmars sömn. Godnatt på er!

Fan va allt känns piss!

Jag har så tråkigt och vet inte va jag ska göra resten av det som är kvar av dagen. Jag vill åka in till Sandviken till Meliza och sova där men ska ha möte i morgon vid 3 tiden på Arbetsförmedlingen så det går inte. Men blir att åka till henne direkt i morgon efter det. Skulle behöva färga mitt hår också svart ikväll men kan inte ta mig till affären och köpa färg till det.
Jag tror att jag ska basta, göra ansiktsmask och lite sånt ikväll. Då kanske allt känns bättre än va det gör nu. Eftersom jag gjort något varje dag nu i två veckor snart så känns det som mitt liv går under när jag nästan är hemma en hel dag. Känns konstigt att inte åka till Sandviken eller skratta med Meliza.
Nej, nu ska jag rycka upp mig. Det är så otroligt mycket jag borde göra här hemma. Som t ex leta jobb, städa, fixa med massa papper, plugga och en massa mer saker. Men dagarna springer iväg och jag tänker alltid att jag hinner med allt så skjuter upp det för varje dag som går. Dags att skärpa till sig rejält nu!

Jag älskar dig Meliza! Du är världens bästa kompis.
Är så glad att jag hittat en sån underbar tjej som dig, vi har alltid så roligt.
Får aldrig nog av dig eller ditt skratt. <3

Lär känna Meliza!

Som ni kanske vet har jag börjat umgåts med bruden här på bilden.
Namn, ålder och bor?
Meliza H, Sandviken ( Gävleborgs län ), Fyller 21 i år.
Intressen?
Basket, Dansa, Festa, Umgås med kompisar och pojkvännen Kim. Och dryga med folk!
Hur började du lära känna mig?
Jag har vart kompis med din brors ex som han har barn med. Och på så vis vet jag vem du är. Sen har vi skrivit på msn/internet och vi bestämde vi att vi skulle träffas och vi gjorde det, sen dess har vi vart nästan varje dag.
Favoritklädsel?
Leggings & Tunika, högklackat eller mjukiskläder.
Nuvarande sysselsättning?
Arbetslös men letar jobb.
Sådär nu fick ni veta lite om Meliza! Ni kommer få se mycket av henna här i bloggen, för såhär roligt som jag har haft nu när jag umgås med henne har jag inte haft på länge.



10 Februari 2009!

Vilken rolig rubrik va?
Vart inga bilder tagna igår, därför det inte kom upp några igårkväll när jag kom hem från Sandviken.
Har vaknat nu för ett tag sedan, eller det var faktiskt för över 2 timmar sedan. Men än har jag inte hunnit gjort något. Ska byta om nu för att följa med pappa och hämta mormor som ska flytta idag. Sen ska pappa skjutsa hem mig, då ska jag väl laga mat och resten av dagen slappa framför tvn.
Känns konstigt att inte åka in till Sandviken idag, gjort det alla andra dagar och umgåtts med Meliza. Men men.. i morgon MÅSTE jag iaf åka dit, vi har så roligt tillsammans.
Lite senare idag ska jag köra en Kissie.se grej. Ni vet "Lär känna *****". Gissa vilken ni ska få lära känna? Jo, Meliza!
Hörs när jag kommer hem igen! För nu ropar pappa att vi ska åka.

måndag, februari 09, 2009

I Sandviken.

Hej! Sitter hemma hos Meliza i Sandviken nu. Vi håller på och kollar på film, men vi tog en liten pause därför jag passade på att uppdatera här. Inte ofta jag gör det nu för tiden, det är bara för att jag gör saker hela tiden.
Ska hem senare, kommer upp lite bilder då. Hörs då!

söndag, februari 08, 2009

Ibland ......

.... blir inget som man tänkt sig. :(

lördag, februari 07, 2009

Bilder.

Kim och Meliza!
Piercade Kim´s högra bröstvårta.

Piercade Meliza i överläppen i mitten.

Piercade Kim´s ögobryn också!