onsdag, december 31, 2008

Vilket jävla nyår!

Har vart och handlat, tändt ljus vid kyrkogården och vart till mormor en sväng nu! Har ätit blåbärscheescake också, den var jättegod. Nu sitter jag nere i mitt rum i källaren och alla tankar snurrar omkring i mitt huvud. Precis alla är ute och har roligt, dom umgås, skrattar, dricker gott och ska fira in det nya året tillsammans. Sen kolla på alla fina raketer (som jag egentligen tycker är skit. Alla slösar bort så mycket pengar på det, barn och äldre är rädda och mår inge bra av det och alla stackars djur, både husdjur och alla djur i skogen blir rädd. Vore det inte bättre å skänka alla pengar till cancerfonden eller något? ).
Jag blir hemma resten av kvällen, intryckt i hörnet i soffan med bärbara datorn. Ska iaf äta lite ost och kex nu med mamma och pappa. Sen får dom främmande så då blir det att stänga in sig i rummet igen. Hörs om en stund, med bilder från idag och sen en resume från 2008.

Nyårsafton!

Godmorgon! Uppdaterade inge mer igår, kom hem från syrran 20:20 ungefär, sen åt jag nudlar till kvällsmat och tog det lugnt resten av kvällen. Nu har jag vart vaken i över 1 timme nu men sitter fortfarande i blåvit randiga pyjamasbyxor och ett svart linne. Ska snart platta ner håret, sminka mig och sätta på mig min snygga glitterklänning jag köpte som jag hade på julafton. Kommer bilder på det sen!
Jag, mamma och pappa ska åka och tända ljus vid kyrkogården och sen åka till mormor med en ost & kex bricka. Hon är fortfarande på sjukhem efter att ha brytit lårbenshalsen så hennes gubbe Ingemar kommer dit och ska fira lite nyår med henne.
Jag kommer uppdatera hela dagen med massa bilder. Kommer komma upp en lista med lite saker om 2008 jag gjort m.m Har ju vart ett stort år eftersom jag tog studenten, hittade mitt livs kärlek, träffa många nya vänner, hela sommaren som bestått av spökletande m.m så håll utkik...

tisdag, december 30, 2008

Grattis på 30 års-dagen syster Nina!

Har vart och handlat lite m.m nu med mamma och pappa sen har jag gosat med min lilla kissemiss. Nu ska jag och mamma snart åka till Åshammar hem till syster med present och blommor till henne. Pappa ska på hockey till bror Andrej så vi har ändå inget annat för oss ikväll. I helgen först ska vi åka dit och fika m.m då alla kommer dit men vi tänkte åka dit nu ändå en vända eftersom hon fyller idag.
Blir inte borta så länge så vi hörs direkt när jag kommer hem! Då ska jag fortsätta med min andra blogg och då får ni förhoppningsvis kanske redan kika in på den redan ikväll! Hörs snart.

Va händer på nyår?

Ingenting är som förut i Hofors. Alla har splittras och alla går åt sina egna håll. Förut var vi ett gäng, DillaN, Micke, jag, GusstN, Jenna, Matte, Johan m.m Jag är så glad att Jenna träffat Amira för hon är verkligen världens snällaste människa. Men alla flyttar m.m, så tråkigt att allt förändras så mycket.
I morgon är det nyår. Jag har ingen aning om vad som händer då! Alla ska göra sitt. Det kommer sluta med att jag blir sittandes hemma framför datorn. Hela julen och allt nu har ju vart konstig så jag avslutar detta år med att det får vara såhär depprimerande.
Ge mig sommar nu!
Måste passa på att skriva GRATTIS till syster här i bloggen idag också. Hon fyller 30 år idag!

Vila I Frid!

Godmorgon! Idag när jag gick upp möttes jag av mamma och pappa som satt och åt lunch i köket. Dom sa att vår granne Birgitta hade ringt. Det är nämligen så att hennes man Jörgen fick cancer för några månader sedan och det var en ondartad så det har bara blivit värre och värre för varje dag och han har vart på olika behandlingar men ingenting funkade så för inte så länge sedan fick han sin sista behandling sen kunde dom inte göra mer.
Igårkväll gick han bort. Det är så hemskt hur alla människor får sjukdommar som inte går att bota. Så hemskt att folk som är unga bara försvinner. Han vart 61 år.
Vila i frid nu Jörgen! Du har det bra nu där uppe med farmor, farfar, morfar och alla andra själar.

måndag, december 29, 2008

Time to say goodnight!

Jag känner mig helt mör i kroppen, Len och mjuk som en silkesapa. Kom och tänka på ordet "silkesapa" nu, min kompis DillaN säger att hennes kattungar ser ut som små silkesapor. Eller dom hade gjort det när dom satt på bajslådan och drog bak huvudet. Dom är så söta dom små liven.
Nu ska jag böka ner mig i min sköna säng för att få lite sömn. Är en lång dag som väntar i morgon. Men mer om det får ni veta i morgon, vill säga om det går som planerat. En sak till bara, jag håller på med en ny (till) blogg, i den ska det bara stå om piercingar och tatueringar sen folk jag piercar, frågor och svar kommer finnas och massa bilder, videoklipp m.m Men mer om det när den är klar. Godnatt!


Min ursnygga leopardklänning i silke och spets.

Hemmaspa!

Vet ni va jag ska göra nu?
Jag ska ta och göra en hemmagjort ansiktsmask som ska bestå av honung, havre, olja, vatten och lite örtkryddor. Ska ha den och hårinpackning medan jag sitter i bastun. Ska dricka en god hallon & blåbärs smoothie också med isbitar i. Sen blir det peeling på kroppen och sen ska jag smörja in mig med världens godaste cocosmjölkkräm.
Riktigt skönt litet hemmaspa, noppra ögonbrynen, låta håret lufttorka så det slipper bli slitet direkt av hårfön efter hårinpackningen. Så blir det att kolla på en film och äta lite popcorn.
Vist låter det mysigt?
Men nu först ska jag äta havregrynsgröt som jag gör i micron. 1 dl havegryn och 2 dl vatten. litelitelitelite salt och in i micron i 2 minuter. Fort, gott och nyttigt. Har äppelmos till!

Södra Norrland!

Gud så kallt det är ute! Det är minus 11 nu. Jag skulle vilja ligga i bikini på en strand där det är 40 grader varmt och en god alkoholfri drink i handen. Låter inte det mycket mer lockande än 11 minus?
Är så avis på alla som vart och åker utomlands nu. Jag ska ju inte åka förns i Juni då jag ska åka med Jenna ner till Amira som flyttar till San Fransisco nu i början av året. I Juni är det förhoppningsvis varmt i Sverige så det lockar inte lika mycket att åka utomlands då men det kommer bli grymt att åka till San fransisco. Det ända som är jobbigt med att flyga dit är att man måste mellanlanda i Amsterdam och Chicago. Det är inge roligt att åka upp och ner med flygplanet för hur mycket nässpray jag än knarkar ner näsan med så dunkar öronen och huvudet sönder. Men men... mer om den här resan när det är bokat och klart.

Lika bra att ta fram pälsjackan för skinnjackan fryser man bort i nu om man ska vara ute!

I morgon är en stor dag!

Nu har jag ätit och kollat lite på MTV. Gör inte så mycket nu utan laddade precis in lite kort på datorn.
Ska snart kolla lite på tv igen, mamma och pappa kommer nog hem snart också så ska hjälpa dom att packa upp det dom handlat. Mat till nyår m.m
Rubriken på inlägget då? Det är så att min älskade syster fyller år i morgon, hon blir 30 år. Fast hon ser ut dom 20. hehe nejdå! Får se om vi ska dit i helgen eller när hon vill ha dit oss för att fira hennes födelsedag.
Det börjar närma sig nya året nu också. I övermorgon vid tolvslaget börjar det. Ett år som det kommer hända mycket på. Massa nya minnen kommer skapas och massa nya platser ska jag möta. Ska bli härligt att ta nya tag med allt som snurrar omkring sig.
Va ska ni göra på nyår då?

Måndag!

Godmorgon! Det var skönt att sova ut idag, har dock inte sovit så länge som jag egentligen ville. Men det är så när mobilen piper för sms hela tiden. Har ju världens högsta ljud på smssignalen också.
Sitter och pratar med brudarna på msn nu, Elin, DillaN och Sabina. Elin ska åka utomlands i två veckor i morgon, till Mauritius. Alla åker utomlands, Lisa har vart i Thailand i 3 veckor och Andreas har vart där också. Carro åker till egypten i februari och Jenni och hennes kille åker dit i Januari. Jag vill också åka utomlands!
Nu måste jag göra något att äta innan jag spyr upp alla organ i magen! Hörs snart igen.

söndag, december 28, 2008

Dags att få lite sömn?

Jag har klivit upp jättetidigt nu flera dagar irad och jag har knappt sovit något på nätterna pågrund av oro, stress m.m Men nu ska jag hoppa ner i sängen och bara njuta av att det är helt rent och städat och nya sängkläder och en nyduschad ren MIG.
Vist låter det härligt?
I morgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Någon som vill göra något? Bara att höra av er.
En ska till innan jag lägger mig, Någon som är sugen på en piercing eller två? Hör av er till min mail: Sandylower@hotmail.com eller adda den på msn för mer info.
Godnatt!

Söndag!

Åh vilken härlig söndag det vart. Jag har inte satt min fot utanför dörren nästan och ändå har jag gjort ganska mycket.

Dagen började med att Sabina ringde och väckte mig vid 08:40 tiden och jag kom inte upp från sängen förns 09:00. Väntade på att hon skulle komma, vi umgicks och vi gjorde en blogg åt henne men den är inte färdig än. Men ni kan tjuvkika på http://sabinawilen.blogspot.com/ Vist är den lik min?

När Sabina åkte hem redan runt 14 snåret så städade jag det sista. Dammsög och plockade lite. Vid 19:00 tiden kom Louise med sin pappa och hennes kompis från Lettland som är och hälsar på. Gick bra att pierca hennes läpp och hon vart nöjd.
När dom åkte hem så åt jag, mamma och pappa varma mackor och nu sitter jag här. Försöker lista ut hur jag vill att bloggen ska se ut, har ändrat bild på vänstra sidan här igen och nu får det vara så till nyår.


Här har ni en nöjd Louise med sin första piercing.


lördag, december 27, 2008

Lördag!

Jag är verkligen inte på hugget när det gäller bloggen just nu, jag ska även fixa om den så jag har en helt ny design till efter nyår. Som sagt, blir att börja om helt då. Ta nya tag, ni ska väl också göra det hoppas jag?
Så, va ha jag gjort idag då? Min dag började inte bra, sov ca 3 timmar HÖGST inatt eftersom jag satt och höll på med naglarna halva natten, ni ska få se bild i morgon. Sen gick jag upp och duschade, stressade mig och uscha. Skulle åka till Valbo, men det vart ändrat så jag skulle till Falun. Men jag var sur och mor och far gnällde så stannade hemma. Satt å kollade på tv hela eftermiddagen. Sen städade jag, har dock inte hunnit dammsuga än. Tog bussen till Gusstn och sen var det massa krongel för pappa trodde att jag hade gått 5 km till henne å han kom dit å skjutsade oss till time där vi lämnade in filmerna vi hyrde igår 2 timmar försent. Hyrde en ny å gick hem till GusstN å såg den, sen åkte jag hem.
Fick också världens chock och dampanfall när en viss person ringde och sa att han var i Hofors, blir så förbannad. Tänker inte ens gå in på det här i bloggen. Aja, i morgon ska jag upp 09:00 för att äta frukost och dammsuga, sen kommer Sabina från Horndal och leker med mig i några timmar sen klockan 18:00 kommer en tjej hit som ska bli piercad, ni vet Louise som jag träffade på bröllopet jag var på. Så i morgon blir det mycket bilder, snack om piercingar m.m
Sov så gott!

fredag, december 26, 2008

Fredag?

Hej alla! Igår var jag hemma och tog det lugnt, sen var jag hos GusstN och umgicks någon timme på kvällen. Idag har jag vart med henne också, vi gick och hyrde två filmer. Rock camp och Mary lane eller något sånt.
Nu ska jag snart lägga mig för jag ska upp 07:30 i morgon för att duscha, äta frukost och sen åka iväg med mamma och GusstN och kolla mellandagsrean.
Det är så mycket nu dom här dagarna runt jul så jag vet knappt va det är för dag. Ska ta tag i allt med bloggandet efter nyår, då blir det nya tag i allt omkring i min vardag.
Dags att sova nu så jag kommer upp i morgon. Ha det bra alla!

onsdag, december 24, 2008

Bilder.

Här kommer lite bilder från idag, har så mycket så kommer upp mer senare eller i morgon! Skriver under alla bilder.

Fick det här fina paketet av morbror, hans fru och deras son (min kusin) David.

Det var en jättestor chokladask. I kuvertet låg det 200 kr och ett lottpaket som det heter. Det är 7 olika lotter. 2 st triss, 3 st TIANlotter, sen två andra konstiga. Jag vann 30 kr iaf.


Här är mina paket. Pappas slog jag in i toapapper och blått snöre för det fanns inge mer julpapper. Jag köpte AXE och shampoo grejer till pappa, luktade jättegott. Mamma fick presentkort på Lindex och Andrejs kuvert som sitter i våran lilla gran är presentkort på systembolaget.


Här har vi den årliga jultallriken jag fått ända sen jag var liten hemma hos farmor och farfar. Sen både dom gick bort har vi fortsatt med det. Tysk godis m.m, mandarin, nötter, exotiska frukter m.m Så här såg min tallrik ut.

Klicka på bilden så ni får se stort hur tallrikarna ser ut. Det är lite finskt hembakat på dom andras tallrikar. Massa gott det där.

Troja och Irma hos min äldsta bror Mattias. Dom var jättefina i sina röda sjalar.


Här ser man min klänning lite bättre, kortet är knäppt ute. Gillar sidenbandet under bysten.
Mer kort kommer komma upp här i bloggen, från när jag var hem till min brors son som bor i Ockelbo m.m Glömde digitalkameran hemma när jag var hem till brorsan så vart inte så mycket bilderna tagna därifrån.










All I Want For Christmas Is YOU!

Här kan ni lyssna på medans jag laddar in alla kort på datorn. Håll utkik, dom kommer upp här snart.

Snart är julen över.

Nu har min morbror, hans fru och min kusin David vart här och fikat, dom kom vid 10:30 tiden. Dom hade med sig morbrors frus moster också. Jag och Andrej fika julklapp av dom, pengar, en trislottpaket med 7 olika lotter och världens största chokladask. Ni ska få se bilder på det sen.
Jag har fått mina svarta 10håls kängor, mjuka innetofflar som är i leopardtyg, pengar, kläder som jag valt ut själv. Stickad längre tröja med luva m.m
Andrej kom hit för ett tag sen iaf så vi har ätit julmat tillsammans, gud så gott det är. Laxen och pappas tyska potatissallad är bäst. HALLELUJAH! Nu ska jag sminka mig för det har jag inte hunnit gjort än sen ska vi åka till mormor och ge henne en julklapp så ska jag få min av hennes. Sen blir det hem och kolla på Kalle Anka, efter kalle ska vi åka till min bror Mattias och ge hans dotter julklappar.
Vi hörs senare med bilder och sånt. Har kännt säkert 100 kort redan.

GOD JUL!

Då var klockan över 00:00 då, alltså JULAFTON.
Känns inte som det är jul nu iaf, morgondagen (idag) kommer gå över jättefort, sen väntar nyår. Sen börjar det nya året, alltså nya tag helt enkelt. Jag ska skriva några nyårslöften, dom ska ni få veta här i bloggen sen får vi se hur länge jag klarar dom.
Jag är ganska ledsen över att ingen kommer komma och fira med oss i morgon också. Min syster och hennes kille åkte till Frankrike idag (Tisdag), min äldsta bror Mattias ska fira hemma med sin flickväns familj, mormor ligger uppe på Linen för hon har brytit benet och hennes gubbe är sjuk som bara den. Morbror med familj ska till hans fru´s släkt. Farbror med familj firar vi inte med, men hoppas att do kanske kan komma till oss en stund i morgonkväll, men det tror jag inte. Min andra bror Andrej har jour med brandkåen så han kan inte åka ner hit ifall han får larm för då hinner han inte till brandstationen i tid.
Jag, mamma och pappa ska äta massa god julmat iaf och vi får göra det bästa av allt. Nu ska jag snart lägga mig för att komma upp i tid iaf. Kan säga att jag vill vara liten igen, då man fick 40 julklappar och tomten kom hem till en, då var det riktigt jul. I år har vi inte ens julgran, bara en liten som står på ett bord. Men men, man blir äldre och allt ändras. Jag vet till och med vad jag ska få i år, har bestämt det själv. NI får se i morgon när jag öppnar det.
GOD JUL på er iaf, Godnatt!
Och till Caroliné och Tommy, hoppas ni får en bra julafton med familjen, och GRATTIS. <3

tisdag, december 23, 2008

Valbo med GusstN.

Ute i sista sekunden? Självklart när det gäller mig. Vart väckt av GusstN i morse som sa "Hoppa in i duschen och fixa dig, vi ska ta bussen om 1h 30 min." Då var det bara att följa hennes åder.
Väl inne i Valbo köpte jag dom sista julklapparna, sen inskaffade jag mig själv lite saker. Bilder på det här under. Jag träffade och Micke och Jenna där, dom var inne med Kim och Danne och kikade runt lite. Roligt också att bussen inte kom iväg i Kungsgården, så jäkla halt ute så den stod bara och slirade hela tiden.
Nu är jag iaf hemma och ska bara ta det lugnt, det är uppesittakväll idag så blir väl att vara vaken ett tag till. Skulle egentligen sova hos GusstN och mysa där men kommer inte dit på nått sätt så ska tillbringa kvällen hemma.


Klänningen, en svart tuptoppklänning med ballonggrejs längst ner. Svårt att förklara.
Den har ett svart sidenband runt om under bysten som man knyter en rosett med på ryggen.

Jättesnyggt med dom runda silverglittret, är ännu mer längst ner på klänningen. I morgon kommer det upp bättre bild på klänningen när den sitter på.


Köpte även en leopardklänning, en kort kort kort kort. Skitsöt och sexig.

Lite bättre bild på den. Den har rosett mellan brösten och sen spets runt om vid bysten också. sen smala axelband och den är i siden.





måndag, december 22, 2008

Måndag!

Jag skrev inge mer igår när jag kom hem för jag var inte hemma så länge innan jag åkte och tränade. Det kom jättemycket snö igår också, vräkte ner sen var det -7 grader så det frös på så Malin hämtade mig så åkte jag runt-runt-runt-runt med Malin och Mimmi och slirade, var på väg in en lyckstolpe, snövall och refug men vi klarade oss i sista sekund. Stog också och pratade med bror Andrej som var ute med Sunken, Rebecka och Johanna. Sen kom Viktor A, Stefan, Svanis och co. och började ha snöbollskrig med brorsan så vi drog ut och åkte en skogsvända sen kom jag hem vid 12:00 tiden.
Idag gick jag upp vid 11:00 för jag trodde posten skulle komma då, den kom inte förns 13:00. Jäkla sen post. Sen annars idag har jag inte gjort så mycket, har haft tråkigt. Har nyss gjort lax/potatis/majs/lök omelett med rostat bröd till och nu sitter jag nere i källaren och leker med lillkatten Bleckis, satt på han mitt godishalsband, fan va han slickar med tungan för att få bort det.


Min tomtenissebild jag gjort idag. Jag är nere i högra hörnet, hade redan luva på mig så jag fick ingen paintmålad luva. Klicka på bilden så ser ni den stort.

Nu ska jag spela lite tv-spel, PS2 blir det. Hörs senare!

söndag, december 21, 2008

Söndag!

Nu ska jag snart åka iväg till min brors barn Loke och hans mamma som bor i Ockelbo. Vi ska ha lilla julafton för han idag. På vägen hem blir det att åka förbi syster och hennes Andreas i Åshammar och säga God Jul för dom ska åka till Frankrike på måndag så dom firar jul där.
Skönt för idag är jag inte på dåligt humör. Igår brakade djävulen lös i mig kan jag lova. Men idag vaknade jag upp på bättre humör men lite ångest.
Nä nu ska jag ta och sätta på mig sista plagget, min svartvit rutiga skjorta som är som en klänning typ. Kommer väl hem senast 18:00 tiden så vi hörs då, orkar inte ta med datorn eftersom jag kör bilen och har inte inskaffat mig någon strömkabel jag kan ha i bilen och batteriet räcker 2 timmar på bärbara. Nu kilar jag iväg, ha en bra söndag alla.

lördag, december 20, 2008

SKITER I PRECIS ALLT NU!

Nu har alla gjort bort sig. Precis alla förutom dom som jag vet vart jag har dom kan dra raka vägen åt helvete.
Nu kommer jag göra precis vad jag vill utan att en jävel ska komma och säga att jag inte får det. Trött på alla skitsnack och att bara svika hela jävla tiden.
BLÄÄÄÄ FÖR ER IDIOTER!!!

Snart klar för idag.

Jag orkar inte duscha än, gör det senare för jag ska gå ut och gå med mamma nu runt byn. Det har kommit massa snö och det snöar fortfarande.. tror jag... Har iaf städat och gjort mys i rummet med massa småtända lampor.
Men nu ska jag iaf gå ut och gå, sen kolla på tv med datorn framför mig. Ska kolla på dansbandskampen ikväll, har inte sett det tidigare men alla säger att det är bra. Dansband är inte min musikstil men det blir ju lördagsmys med mamma och pappa så man får väl offra sig lite.
Justja, jag ska göra en låt. Och självklart kommer det komma upp på youtube och sen här på bloggen. Fast det kommer väl ta sin lilla tid innan det är klart.

Lördag!

Godmorgon!
Jag har varit vaken i ca 2,5 timme nu. Ska snart äta kyckling, ris och currysås med min bror Andrej sen ska jag städa och duscha och greja. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, jag blir väl hemma och har tråkigt.
Jag är ju jättefebrig, förkyld, har ont i halsen och har ingen röst kvar så kanske skönt att bara ta det lugnt också. Känner mig inge pigg och sen har jag någon konstig kännsla också i mig, vet inte vad.
Nu kom brorsan så ska vara lite social, vi hörs när jag ätit, städat och duschat.

fredag, december 19, 2008

Usch..

Jag har kommit hem från GusstN nu, eller gjorde det för 2 timmar sedan. Elin skjutsade hem mig faktiskt, vi pratade en stund också. Inte så ofta man träffar henne nu för tiden.
Har inte gjort nått alls sen jag kom hem, sitter och pratar med GusstN på msn nu men jag ska hoppa i sängen nu. Ska ligga och läsa Marilyn Manson boken, den är så bra. Har läst den 2 gånger redan.
Får se vad som händer i morgon men antagligen ingenting. Ligga och dö i sängen. Godnatt!

CrazySandie.

Jag är helt uppe i varv nu. Är både glad, ledsen, sprallig, klump i halsen, ler och ja. Vet varför men det tänker jag inte skriva ut här på bloggen. Jag är bara överlycklig, men det går inte så bra just nu.
Men man kan inte alltid få som man vill, eller hur?
Nej nu ska jag fortsätta drömma mig bort i min lilla värld medans jag håller i mobilen i hopp av att få några ord av prinsen.


Fredag!

Hej! Igår skulle jag skriva om polispådraget som hade varit men orkar inte ta upp det här i bloggen. Stod om det i tidningen idag, sen känner man han som hade sönder rutan m.m.
Idag har jag sovit ut och inte gjort så mycket hemma. Nu sitter jag med bärbara datorn hemma hos GusstN, vi har gjort kycklingtacos. Sallad, sås, små stekta kycklingtärningar sen äter man det i mjukt tacobröd. Jättegott. Nu snart ska vi kolla på en film, vi ska gå ner en våning i huset där hennes syster bor och låna en av henne.
Kanske uppdaterar nå mer ikväll, efter filmen. Måste förklara varför jag har en PEZ bild också. Jag köpte en jättesöt PEZ idag och massa sånna där godispaket till. Köpte madagaskarzebran, jättesöt svartvit huvud och en röd stång. GusstN har döpt den till Ernst.
Nu ska vi plocka undan maten och gå ner och låna film, hörs senare!
Drömprinsen är funnen!

torsdag, december 18, 2008

Sovmorgon här framöver.

Sådär.. då var man hemma igen efter att haft möte och vart och pratat på arbetsförmedlingen. Mötet gick bra, jag visade allt till Yvonne som jag gjort under 6 veckor på CFA (centrum för arbete) kursen och vi gick igenom vad som kommer hända härnäst. Åh gud va skönt att sova ut nu varje dag, men har faktiskt en hel del jag ska göra. En sak som jag inte vill ta upp här ska jag fixa så fort som möjligt och sen ska jag fixa praktik på en båt, gå runt och kolla om jag kan få vara lärling för piercing i Stockholm någonstanns. Söka in på både Högskolan i Gävle, Komvux i Hofors och Västerbergs folkhögskola i Storvik. Sen är det lite annat också, ska ha möte i början av februari för uppföljning av det jag ska göra.
Så nu tills nyår är över ska jag bara ta det lugnt och samla nya krafter för ett nytt år. Ett år som det kommer hända mycket på. Ska komma ut i arbetslivet på riktigt, utan att ha praktik genom skolan t ex sen lite annat också. Var och pratade med dom på AF också, massa konstiga grejer med som heter Jobbgaranti för ungdommar, får se hur det blir med sånt. Hörde att man får pengar från dom när man söker jobb, plus pengar från AF för varje dag och massa. Det lär jag ta reda på mer om.
Nu idag ska jag bara vara hemma, ska städa snart. Dammtorka, dammsuga och dona lite julmys med små lampor och sånt. Det är ju julafton om 6 dagar och jag har inge julkänsla alls än.
Ni ska få höra om polispådraget som var inatt också, men det blir senare.

Godmorgon Torsdag!

Åh va jag har vart trött hela morgonen, eller aah den timmen jag har vart uppe. Jag skulle egentligen tränat i morse på gymmet men min sköna säng tillät inte det, så det får blir på eftermiddagen istället.
Har duschat och sitter i mjukiskläder nu och har kollat runt allt på internet. Nu för en gångs skull är jag både bloggsugen och frukostsugen. Blir nog kaffe och macka nu med tomat och fetaost på. Sen lär jag blåsa håret och fixa mig för som jag sa igår 12:30 ska jag möta upp Richard för snabbmöte på Arbetsförmedlingen sen har jag "3parsmöte" med CFA-Marie och Yvonne.
Är hemma strax efter 14:00 så vi hörs då. Då ska ni få veta vad som händer härnäst för mig i vardagen, roligt va?

onsdag, december 17, 2008

Grattis på 21 års-dagen!

Idag fyller min gullunge Peter 21 år. Stora killen nu, eller nej han kommer aldrig bli nå stor. Varken kroppen eller huvudet. Nejdå, skojar bara lite med dig.
Har inge jättenytt kort på honom så det får bli en bild från förr. Dumma Peter som inte tillåter mig att ta kort. Aja, ända skillnaden är att han har längre hår och några till piercingar i ansiktet.
Ne nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon för att hinna duscha och fixa mig för 12:30 ska jag möta Richard för att gå och prata med någon på Arbetsförmedlingen sen 13:00 har jag slutmötet "treparsmöte" med Marie och Yvonne från CFA kursen. Vi ska gå igenom allt jag gjort och gå igenom min handlingsplan jag skrivit om vad som kommer hända härnäst. Godnatt!

Piercing.

Glömde helt bort igår att skriva. Tänkte bara berätta att jag fick hem mina 3 stavar igår, så nu har jag bytt i överläppen på sidan och näsvingarna. Blev jättebra, ni får se bild nån dag framöver.
Har också bestämt med Louise som jag träffade på bröllopet i lördags att inte nu på söndag men nästa ska jag pierca henne i läppen.
Om ni är sugna på en piercing är det bara maila eller kommentera inlägget. Tar 100 kr för piercing och hål i öronen 30 kr för en, 25 kr st vid fler hål.
Annars idag så har jag vart till Sandviken med mamma, var och kickade runt på klädersaffärer, sen letade jag på en butik som heter No naked, hade lite med hårdrockskläder där. Var in på Willys och Lidl också. Nu ska jag göra varma mackor i mackjärn med tunna kycklingskivor och ost, till det blir det tomat, fetaost, rödlök som ska blandas med lite olja och svartpeppar. Ikväll blir det Bonde söker fru och sen ska jag ta det lugnt, har möte i morgon 13:00 så får sovmorgon iaf.

tisdag, december 16, 2008

Då har man blitt sjuk då!

Hej alla där ute i vinterkylan! Eller ni kanske inte har lika mycket minusgrader och snö som oss här i södra norrland?
Jag har inte laddat upp några bilder från bröllopet än här i bloggen, men det kommer, håll ut bara. Dom finns annars att se på datum 13 December på bilddagboken.
Sen jag skrev sist har jag inte gjort så mycket faktiskt, igår var jag hemma bara och tog det lugnt och idag har jag vart på näst sista gången av Mindfullnesskursen. En tjej från vuxenskolans förbund kom dit och pratade om olika kursen hon vill dra igång, t ex meditationsövningar, Sians och sånt där inom andevärlden sen också akrylmålning som jag har gått på förut genom gymnasiet. Det lär faktiskt intressant, så får se om jag hoppar på något sånt till våren.
Annars idag har jag legat och sovit på eftermiddagen, jag har blitt sjuk. Har feber, jätteont och uppsvullen i halsen och har fått världens förkylning. Mår illa också. Men det stoppade inte mig från att göra rischoklad idag, ska göra lite mer julgodis här framöver.
Resten av kvällen ska jag ta det lugnt, klockan är ju mycket nu och jag är ledig i morgon eftersom min CFA kurs är slut. Ska kika klart på filmen jag började kolla på tidigare idag nu sen ska ni få ett piercinginlägg. Hörs om ett tag!

söndag, december 14, 2008

Who the Fuck is Alice?

Såhär lät det igår på Bröllopet när trubadurtjejen spelade och sjöng.
Jag, Louise och alla på dansgolvet skrek. haha


Godnatt

Jag är den mest svartsjuka människan i världen..

lördag, december 13, 2008

Nya bilder på mig.

Åh nu får jag panik för jag vet inte vilken klänning jag ska ha på mig. Jeansklänning? Svart med puffiga ärmar? Svart med korta ärmar och bar rygg? Svartvit sicksack-ig? Ska jag ha kofta till över? Svarta eller grå leggings? Skinnjacka eller svart streetracejacka? Pums-skor? Converse eller skinnskorna med nitar och klack?
Måste testa mig fram, är det inte fult å vara helsvart på bröllop? Kanske svarta leggings, jeansklänning och en svart kofta över? Jeansklänningen är mörkblå så då blir det lite färg iaf. Sen håret då? Lockigt eller rakt? Snelugg eller lugg bakdragen? hårspänne eller bakom örat (om luggen ska va åt sidan)?
Nej fyfan vilka bekymmer jag har, det är lördag. Den här tiden borde man egentligen sova. Och jag är ju som jag är också, alltid sista sekund med allt. Usch va jag hatar inte kunna bestämma sig för något.
Här kommer lite bilder som är tagna i veckan....








Länge leve ruffsen!
Nu ska jag blåsa håret, platta och grejja mig. Leta kläder och prova vad som passar bäst till olika skor. Inte så värst roligt och ha nå ballerinatofflor mitt i vintern eftersom vi lär pulsa i snön ganska mycket. Men när man väl är inne så skulle det vara snyggt att ha det. Aja, det visar sig va det blir för kläder och allt. Vi hörs senare idag när jag kommer hem, får se om jag laddar in alla kort då eller om det blir i morgon. Ska knäppa massa iaf så ni får se. Ha en bra dag alla!



Lördagmorgon!

Nu har jag precis duschat, ska hitta på nå snygga kläder som jag ska ha på mig idag. Ska ju på Bröllop, Annsofie och Tomas ska gifta sig. Första gången jag är på bröllop nu, det ska bli jätteroligt. Ska vara där klockan 13:00 så vi lär åka i tid eftersom det kommit så mycket snö, helt vitt ute, alla träd hänger för det är så mycket snö på dom. Det är snö upp till knäna på tomten.

När jag hittat kläder och sånt kommer jag uppdatera här igen, lite bilder kommer upp då. Hörs om en stund.

fredag, december 12, 2008

Fredag!

Just nu sitter jag och kollar på Idol på tv4. Nu ska Gävleflickan sjunga, jag kan ju säga direkt att jag vill att Kevin ska vinna.
Idag har jag inte gjort mycket alls, har städat lite och sånt. Är inge bloggsugen alls idag och kommer inte vara under kvällen heller. I morgon ska jag på Bröllop iaf, kommer tusentals bilder från det på Söndag. Och även lite nya bilder på mig som jag lovade idag kommer upp på tisdag.
OM vi inte hörs nått senare ikväll så gör vi det i morgon, om jag har tid.

torsdag, december 11, 2008

Torsdag.

Godkväll gott folk där ute i kylan! Innan jag går och lägger mig tänkte jag berätta hur min dag varit. Började med att jag för en gångs skull kom upp i tid så hann sminka mig, platta håret och sätta på mig lite bättre kläder än mjukisar. Vart leggings, grå benvärmare upp till knät, svart klänning och kofta. Åkte till kursen där vi gjorde handlingsplan och sedan satt vi och lussefikade och pratade med tända ljus i ett rum. Hur mysigt som helst.
Efter kursen åkte jag hem och gjorde kyckling/pastagratäng. Sen har jag tränat, vart på tomtekväll med Malin H och GusstN och haft massa mys hela kvällen. Det var marknad, renar, massa folk, tomtar och marsaller runt i hela Hofors ikväll. Så mysigt, synd att man inte är barn nå mer, det var ännu bättre då med tomtekväll. Speciellt när tomten kastade godis från taket.
Nu är jag hemma och ska hoppa i sängen snart, i morgon är jag ledig så då ska jag sova ut sen städa. Får se vad som händer på kvällen. På lördag ska jag på bröllop iaf, men mer om det i morgon. Godnatt!
I morgon ska ni få se massa nya bilder på mig, ett av korten är den ni ser här över. Har tagit ut piercingen i överläppen, snyggare såhär tycker jag.

onsdag, december 10, 2008

Onsdag!

Idag var jag ledig, lika som igår. Skönt att få sova ut och bara vara hemma och ta det lugnt. Rensa hjärnan lite, det har jag verkligen gjort idag. Har tagit ett beslut jag aldrig trodde att jag skulle och det känns jättemycket nu, men så gör det väl jämt.
Tänker gå min egna väg nu, göra det som känns bra. Har så mycket saker jag måste fixa upp nu och om jag skuter upp det ännu mer kommer det aldrig bli av, så nu jäklar ska jag ordna allt jag gått och slöat med.
I morgon ska jag på treparsmöte på Arbetsförmedlingen, tror dom skulle ha det i morgon annars blir det nästa vecka nångång. Ska även göra det sista jag har kvar att göra på kursen, sen prata med arbetsförmedlingen för jag fick hem nån lapp av dom idag. På kvällen i morgon är det tomtekväll som jag ska på, marknad och alla affärer är öppna länge, hur mysigt som helst. Men nu ska jag borsta tänderna, ta ner datorn som står i vardagsrummet och sen lägga mig och försöka sova.
Justja, beställde piercingsmycken idag. Ni får se va det är när dom kommer, dom är nog i min brevlåda om ca 5 dagar. Godnatt

Kommer sakna dig!

aerosmith - i don't want to miss a thing

tisdag, december 09, 2008

Hjälp hitta Jimmy-konto.

Jag läste nyss på http://www.dalademokraten.se/Nyheter/Dalarna/Hjalp-hitta-Jimmy-konto-oppnat-i-Ludvika/
om att en tjej/kvinna från Borlänge skänkt 500 kr till ett konto som kommer gå till bensinkostnader m.m till vänner/familj till honom som fortfarande inte gett upp hoppet och är ute och letar efter Jimmy Bäckman.
Jag tänker lägga in lite pengar till det kontot. Känner inte Jimmy jättebra men han är en av Peters bästa vänner, sen bor man inte så långt från Ludvika heller.
Hjälp hitta Jimmy-kontot har nummer 8166 -1913 967 302 - 5.
HJÄLP TILL NI MED!

En liten ändring i bloggen.

Nu har jag suttit och lekt lite i photoshop och paint, men jag blir aldrig nöjd. Är inte nå duktig på sånt här med blogg, text, bilder hit och dit men nu får det se ut såhär ett tag. Det ända som är ändrat än så länge här i bloggen är bilden här på sidan, som ni kanske märkt?
Så, va tycker ni. Ska jag ha den nya eller den andra jag hade förut?


Klicka på bilden för att se den stor så ni kan jämnföra.


Mitt stora intresse för piercing!

Som ni vet så är piercingar och tatueringar mitt största intresse, men piercingar är det jag brinner för. Jag har alltid drömt om att öppna en egen studio och jag hoppas det kommer gå i uppfyllelse nån dag, kanske inte inom dom närmaste åren men hoppas att jag kommer jobba som det i framtiden. Kanske på någon studio eller min egna lilla studio. Jag tänker inte skynda mig fram utan det får visa sig genom åren om det är vad jag kommer jobba med.
Under dom senaste åren har jag piercat vänner och bekanta och jag älskar verkligen det. Så nu tänker jag höra om någon är sugen på att bli piercad billigt? Jag måste ta en summa för kanyler, tänger och rengöring kostar. Vill försöka vara så seriös som möjligt och en seriös piercare skulle ta minst 400 kr mer än vad jag gör. Dock blir det lite dyrare (100kr) om jag ska beställa hem smycke till er och då tar det ca 5-7 dagar att få hem dom också.
Priser

Läpp (över/under): 150 kr med eget smycke. 250 kr om jag ska beställa smycke.
Ögonbryn: 150 kr med eget smycke. 250 kr om jag ska beställa smycke.
Näsa: 150 kr med eget smycke. 250 kr om jag ska beställa smycke.
Navel: 150 kr med eget smycke. 250 kr om jag ska fixa smycke.
Öra: 50 kr för första hålet, vid fler hål 25 kr/st för dom.



Om ni tar med er eget smycke kostar det 150 kr för piercing i läpp, näsa, ögonbryn eller navel, om jag ska fixa smycke tar det 1 vecka eftersom jag lär beställa hemma, plus 100 kr till så 250 kr blir det då.
Vid två piercing sammtidigt, tex 1 i naveln och 1 i läppen kostar det 250 kr. Alltså 2 piercingar för 250 kr eller 1 piercing för 150 kr. Om jag ska beställa smycke blir det 300 kr för smycke + 2 valfria piercingar.

Om ni undrar över något eller inte förstår. Eller har några andra funderingar över priser m.m så kommentera inlägget och skriv eran mail så jag svarar till den eller maila mig på Sandylower@hotmail.com Kan även prata om andra priser för piercingar beroende på vad ni ska ha för piercing.

måndag, december 08, 2008

Saw the movie ?

Klicka på bilden för att få den stor så ni kan läsa. Jag och Desa planerar att göra en film, en egen version om Saw filmerna.
Så frivilliga som vill vara med hör gärna av er. Vi ska fråga Charlotte Perelli, Lillbabs, Babben larsson, drottning Silvia, Lasse berghagen. Desa vill ha med Knutby-prästen Helge Fossmo också. Sen vill jag ha med Sverker Olofsson.
Skriv i kommentarsfältet hur ni vill dö, namn och mail också så hör vi av oss till er.

Måndag.

Hej! I morse vaknade jag inte av larmet på mobilen, så kom upp 20 minuter innan kursen började. Hoppade i kläder, borstade tänderna och åka iväg direkt. Stod och väntade på Richard som var seg, men han kom iaf så vi var bara 1 minut försenad så det gjorde inte så mycket. Själv var man jättesur för att jag nyss vaknat och inte ens hunnit borsta ut håret, så i morse tyckte jag inte om någon där på kursen. Vi fick enligt mig LEKA idag där, jag och Jens fick gå iväg och leka arbetsintervju med varandra, gick bra iaf.
Åkte hem vid 12:00 tiden och har inte gjort så mycket mer än ätit och suttit vid datorn, håller på att gå igenom massa papper nu som jag ska ha med mig på torsdag till kursen då det blir treparsmöte med Yvonne, mig och antingen Kicki eller Marie. Då ska jag visa upp allt jag gjort under dom här veckorna på CFA kursen. Sen prata om vad som händer härnäst.
Justja, efter nyår blir det att ta nya tag med bloggen. Den ska få ny design och det ska ändras massa på den, ska ta nya tag med att uppdatera också.

söndag, december 07, 2008

Söndag.

I helgen har jag inte skrivit nått här i bloggen, har vart skönt att inte suttit vid datorn hela tiden utan jag har gjort annat. I fredags tog jag det lungt och igår lördag så var jag och GusstN i valbo, hela dagen gick åt för vi åkte buss så vi fick vänta i sandviken jättelänge på bussen, kom hem till slut iaf. Vid 21:00 tiden var jag hemma och då satt jag vid datorn en stund, sen gick jag och la mig. Idag vaknade jag sent och har bara tagit det lugnt, har kollat på filmen The guardian på tvn för ett tag sedan och nu ska jag snart göra mat.
Skulle egentligen tränat idag men det var vist inge, sen vart det inte att pierca Ebba heller. Mer om att jag piercar och priser för det kommer komma upp senare ikväll på bloggen. Nu ska jag försöka komma på vad jag ska göra för mat, har mjuka tortillatacobröd, men va kan man göra till dom? Har inge vegfärs heller. Nå förslag?
(Bilden är tagen i torsdags, osminkade mig)

torsdag, december 04, 2008

Sorbetglass och film.

Åh härliga torsdagskväll, har gjort hemmagjord pizza med tonfisk, paprika, lök och fetaost. Har kollat på tv och myst med massa tända ljus. När jag kom hem från Sandviken hoppade jag av på bruket och träffade Malin, vi tog en fika på hanssons. Träffade Jenna och Amira också, dom skulle handla.
Nu ikväll ska jag ska kolla på film, isprinsessan och äta hallon sorbetglass. Sen blir det att lägga sig, är trött men i morgon är jag ledig så får sova ut iaf.
På söndag ska jag pierca Ebba i örat iaf, annars i helgen har jag inte mycket planer. Om det händer nått så kommer ni få veta det. Godnatt på er.

Torsdag.

Just nu sitter jag i bilen med mitt mobila bredband, är i Sandviken nu. Jag och pappa ska in och handla julskinka. Vi har vart till Siba i Valbo för pappa skulle köpa en mobil sen skulle vi få tillbaka 200 kr för jag fick betala för mycket för min dataväska jag köpte igår.
När jag kommer till Hofors ska jag umgås med Malin 1 timme typ, sen resten av dagen ska jag ta det lugnt hemma och kolla på film. Hörs när jag kommer hem sen.

onsdag, december 03, 2008

Jimmy Bäckman med på Efterlyst ikväll.

Nu klockan 21:00 på kanal 3 är det Efterlyst. Dom kommer ta upp fallet om Jimmy Bäckman där. Jag tycker alla borde kolla och även ringa om dom vet något, va det än är så borde man ringa in och berätta för det kan leda till någon ledtråd.
Jimmy ska komma hem, så är det bara.
Jag läste också om Nathalie som försvann i år, det tog 4 månader innan dom hittade henne då sambon erkännde att han mördat henne och grävt ner henne.
Nu börjar det, ska kolla. Skriver efter programmet är slut.

Onsdag.

Hej! Nu är jag hemma och har precis fixat och donat med alla kläder jag köpt. Har vart i Gävle och Valbo idag, köpte svarta leggings, grå benvärmare. Har köpt mobilt bredband, har bundit mig till det i 18 månader men nu är det gratis till 1 April så det blir 13 månader typ. 189 kr/månaden. Lätt värt att kunna vara uppkopplad var jag än är. Har köpt snygga 10 håls kängor, mjuka leopardmjukistofflor som man kan traska runt i hemma nu dom mörka och kalla vinterkvällarna sen har jag köpt en dataväska med adidasränder, ursnygg.
Här kommer lite bilder...

Mobilt bredband. Elin om du läser det här, nu har vi lika. Det var inte så svårt alls att koppla i det.
Såg den här yrsnygga kylskåpet, sån vill jag ha. Kostade över 12 000 kr.

Mina snygga hårdrockskängor. Men vill helst ha dr martens, men dom här snygga får duga.


Min snygga dataväska. Men den vart ännu snyggare när jag satt dit det långa axelbandet.



Söta tofflor va? Tänkte köpa ett par till älsklingen också, men tror inte han vill ha leopard.

Nu sitter jag i vardagsrummet med mamma och pappa, på tv-n är det Bonde söker fru "/man". Efter det blir det efterlyst, men mer om det kommer komma upp i bloggen när det är reklam på BSF (bonde söker fru).