lördag, november 29, 2008

Till er Hoforsbor...

Tänkte säga att till er (antagligen Hoforsbor) som ritat över bilden på Jimmy med svart penna på lapparna som sitter inne på Rubinen på bruket.. NI KAN DRA ÅT HELVETE.
Era känslokalla idioter, ni är så störda i huvudet så jag tycker synd om er. Eller nej, det är inte värt att tycka synd om idioter som er.
Ni visar ju bara hur OMOGNA när är, ni kan inte ha mycket för er när ni gör som ni gör. Som tur är så ser man bilden igenom fortfarande.

Lördag!

För ca 1,5 timme vaknade jag i mitt rum i källaren. Det var kallt, dålig luft och fullt med nötter på mattan under mitt glasbord. Jag hoppade i mina blåvit randiga pyjamasbyxor och ett linne och traskade upp för trapporna. Jag möts av en glad mamma som lyssnar på julmusik och håller på och donar med alla ljusstakar, stjärnor och små tomtar överallt. Pappa står och lagar mat för min syster Nina och hennes kille Andreas och min bror Andrej ska komma hit klockan 14:00 och äta tacos. Det är reda dukat på bordet, får maten serverad varje dag. Hur bra har jag det inte egentligen? Ändå gnäller man över allt som blir lite fel. Har stort hus, bor lite utanför Hofors centrum mellan två fina sjöar, har friska föräldrar och syskon, får mat för dagen, har gått i skolan sen jag var liten och har haft en bra uppväxt.
Vet inte vad jag vill säga med det här. Bara det att när jag vaknade upp och kollade ut genom mitt fönster såg jag att det är världens dimma utomhus och tänkter "undra om alla är ute och letar efter Jimmy i Ludvika nu medans jag sitter i Hofors och inte kan hjälpa till, jag har världens lyx här medans alla mår jättedåligt där och är rädd, arg, oroliga och ledsen över att Jimmy är försvunnen", jag känner klumpen i halsen som bara växer av rädsla att Jimmy inte kommer komma hem. När jag kom upp så känns det som att jag är i en helt annan värld, alla är glada och det är varmt och skönt. Dom här hemma och säkert i många andra hus väntar på julen nu, då man ska äta gott och dela julafton med familjen och släkt, kanske vänner också.
Jag hoppas att Jimmys familj och vänner kommer kunna få den här julafton, jag hoppas att Jimmy kommer få den här julafton med sin familj.

fredag, november 28, 2008

DillaN was here.

Idag har jag inte gjort mycket, städat mitt rum men har fortfarande lite kvar. Har träffat Jenni och hennes Christian som var på genomresa i Hofors och nu leker jag med DillaN som kommit hit från Falun. Hon ska snart åka vidare till sin mamma så ikväll vet jag inte va jag ska göra. Blir nog film hos GusstN.
Fotade DillaN lite, så här har ni kvällsunderhållning. NJUT!







Nått nytt om Jimmy har jag inte fått reda på, inte mer än vad som står på Internet.

torsdag, november 27, 2008

JIMMY BÄCKMAN!

Hej folk, hej bloggen! Eftersom Jimmy Bäckman fortfarande är försvunnen så tänker jag inte ägna tid åt att gnälla över mina vardagliga liv, alla småsaker jag skriver i bloggen om att jag är så trött, att mamma tjatar och att det är jobbigt att gå upp på morgonen. Utan just nu tänker jag på Jimmys familj och andra nära till han, som min pojkvän och hans vänner. Hur svårt dom har det, hur dom kämpar och går upp tidigt på morgonen för att söka genom skogar m.m runt om i Ludvika.
Alla vill att Jimmy ska komma hem men ingen vet hur han har det eller vart han är och det skrämmer mig. Testade ringa hans mobil idag, han hade pratat in en telefonsvare. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva här i bloggen, jag önskar att Jimmy mår bra och att han kommer få leva lycklig resten av sitt liv, han förtjänar inte det här.
Ni har väl läst expressen och aftonbladet? Har stått att dom tror att han blivit misshandlat, men så var det inte. Att dom hittat en jacka, men det var inte hans. Dom har även hittat spår som leder ner i ett 30 meters djupt dagbrott, där har dom kollat och hittat saker dom ska kolla igenom. I morgon ska dom upp med helikopter och det är ju på tiden, det har ju blåst så mycket så vädret har inte tillåtit. Idag har det vart varmt men blåst, så nu är snön nästa borta helt, det värsta är att i helgen blir det kallt igen, INTE BRA.
Nu ska jag ringa min älskade pojkvän, han behöver mig nog mer än datorn. Sen sista jag skrev har jag inte gjort mycket, sökt jobb på Eckerölinjen, har vart i Gävle, Falun, Borlänge, Sandviken och Valbo och satt upp lappar om Jimmy, har även inskaffat mig lite nya kläder i garderoben. Nu vet ni iaf några saker jag gjort. I morgon ska jag träffa Jenni och hennes kille som är på genomresa förbi Hofors, sen kommer DillaN och ska umgås med mig på eftermiddagen. Godnatt på er.

tisdag, november 25, 2008

Försvunna Jimmy Bäckman.

Jimmy Bäckman är fortfarande försvunnen, det har gått 4 dygn nu ikväll. Polisen tror att han blivit kidnappad, själv vet jag inte va jag ska tro eller hur jag ska tänka. Jag hoppas bara han mår bra och kommer få komma hem så fort som möjligt.
Finns vissa tankar som åker omkring i huvudet på en, men dom vill jag få bort. Jimmy har inte gjort en fluga förnärd så han förtjänar inte det här. Var han nu är så vet vi alla att han inte är där frivilligt.


Idag har jag iaf gjort något bra, har gjort lappen som är här under och satt upp överallt ute.








Kom hem nu Jimmy, din familj och vänner behöver dig.

Som ni kanske också märker så har jag inte bloggat om något annat, det tänker jag inte göra på ett tag nu heller utan jag kommer uppdatera om Jimmy här på bloggen tills vidare.

söndag, november 23, 2008

Jimmy Bäckman FÖRSVUNNEN!

ALLA håll ögon/öron öppna

och kontakta 0736363099 / 0736138840 om ni vet, sett, hört eller nånting från JIMMY BÄCKMAN 22 år, de senaste 2 dygnen.
Han är försvunnen sen i fredags 21/11.
Rikskrim kommer till hans hemstad Ludvika i Dalarna idag för att söka efter honom.
Sprid gärna det här vidare.

lördag, november 22, 2008

Lördag.

Godmorgon! Klockan är stra efter 12.00 och jag har vart vaken i 2 timmar ungefär, kan inte sova riktigt med tanke på att det gör ont på ryggen dirket när jag snurrar runt i sängen. Det är skorpor på alla 4 tatueringar nu iaf, så fort det läkt färdigt ska ni få se bilder på hur dom vart.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska försöka få tag på GusstN och höra vad hon ska göra idag. Om ingen vill göra något så ska jag vara hemma och söka jobb. Nu ska jag iaf bädda och städa upp här i mitt rum, sen göra något att äta.
Ni ska få höra en rolig sak senare också, men vi tar det när jag gjort det jag ska.

fredag, november 21, 2008

Snöstorm och Sandviken (igen).

Godkväll! Klockan börjar närma sig 00:00 slaget snart. Själv kom man precis hem. Jag orkade inte sitta hemma och se på Idol (fast jag vet att Anna åkte ut, så lär se på reprisen på Söndag för man kan ju inte missa hur mkt hon grinade, inte sant?). Jag åkte iväg till Malins jobb istället, men när jag kom dit då hon slutade så funkade inte hennes bil, så hennes pappa kom med startkablar och det var snöstorm och kallt. Den startade och vi körde iväg över parkeringen, när vi kom ner till vägen la den av mitt på vägen så jag fick kravla mig över till hennes säte och ur bilden fort som fan för dörren där jag satt hade frysit fast, vi puttade undan bilen till vägkanten och på med startkablar igen, hennes pappa körde hem bilen sen i världens fart, vi tog hans bil och åkte till Depå.
Väl hemma hos henne så åt vi kvällsmat och hennes pappa och någon till gubbe försökte få igång hennes bil men det är fel på generatorn så det gick inte och fixa. Så vi tog hennes föräldrars bil till mig en sväng, sen körde vi runt i Hofors sen åkte vi till Sandviken och åkte runt runt och sen hämtade vi hennes kille Göran och sedan hem till Hofors igen. Riktigt ruskigt väder ute, inte roligt alls.
Fast kvällen har vart snöstorm, surig Malin för hennes bil strejkade, kyla, en full Göran som gör så bilen stank öl m.m så har det vart roligt. Nu ska jag borsta tänderna, smörja tatueringarna sen vänta på att min karl ska komma hem så man får sova nån gång. Hörs i morgon, godnatt.

Sandviken.

Tja! Kom nyss hem från Sandviken. Jag och mamma åkte in dit och gick runt och kollade på DollarStore och Rusta, jag köpte nagerlack till fransk manikyr, ett par jättesköna långa svarta strumpor och lite annat smått.
Själv vet jag inte va jag ska göra ikväll. Antingen åka bil med Malin till Sandviken och köra runt lite eller åka till GusstN och kolla på film. Får se hur jag gör, lär prata med brudarna först. Men nu ska jag iaf smörja in mina tatueringar sen fixa naglarna, och fixa mig själv. Hör sen.

Fredag.

Såhär ser den ut på ryggen som jag gjorde igår. Det kommer synnas bättre när den är läkt, på bilden var den nyss gjord så det var kladd på det som ska vara vitt.
Har nyss vaknat iaf, pappa har gjort rent tatueringen nyss så nu ska jag hopp in i duschen för Malin kommer och hämtar mig snart. Hon har körkort.
Vi ska väl köra lite race nu för det är perfekt halt ute nu. Sen ska jag hem och städa mitt rum, visa mina 4 nya tatueringar för mamma. Sen får vi se vad som händer resten av dagen.
Vi hörs senare.

torsdag, november 20, 2008

Torsdag- Två till tatueringar idag.

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterat idag, men det har vart fullt upp. Började med att jag mötte Richard "roffe rune" utanför glasbanken, vi gick till CFA kursen och fick lite papper påskrivan, sen åkte vi till Kommunhuset för jag hade möte. Sen gick vi till Björkhagsskolan för vi var tvungen att hämta våra betyg, men dom var upptagna där så vi ska göra det på måndag istället. Sen gick vi till CFA kursen och gjorde klart massa saker på datorerna. Efter det åkte jag hem, efter 1 timme åkte jag till badhuset och mötte Malin och Ida. Jag och Malin åkte till Sofie där vi tatuerade oss, kom hem nyss. Malin och Kurre skjutsade hem mig.
Jag är trött nu och hungrig, lär ta något att äta. Ni får se bild på tatueringen jag gjorde idag i morgon för jag har ingen just nu och plastet är på och det är blodigt. Men den ser ut som på bilden här under, fast jingjang märket är större. Det sitter på ryggen.


Nu ska jag ta något och äta sen försöka lägga mig, får sova med t-shirt på mig så jag inte blodar ner sängen, tänker iaf ha plastet på över natten. Shit, jobbigt med 4 nya tatueringar ( på två dagar) att sköta om.
Ledig i morgon från kursen, så jag ska sova ut. Vi hörs i morgon, godnatt!

onsdag, november 19, 2008

HJÄLP MIG VÄLJA!

Ska boka tid för tatuering nu men vet inte vilken jag ska göra. Någon som kan hjälpa?


Antingen den här med fjäril?





Eller den här med vingarna?

Bilder.

Sådär nu har jag ätit, tagit kort på mitt blodiga ben och laddat in bilder på bilddagboken. Ska läsa bloggar nu, kolla mailen, visa mitt jätteproffsiga CV till mamma och pappa. Sen lär jag också visa mitt ben för mamma, hoppas hon inte gnäller allt för mycket. Så trött på att hon tycker att jag har för mycket piercingar och tatueringar. Då kan jag säga 3 saker.
  • Jag är myndig och får pierca och tatuera mig utan målsmans tillstånd.
  • Det är min kropp, mina pengar så jag gör vad jag vill med det.
  • Jag håller faktiskt en gräns, jag vet att på vissa arbeten får man inte ha 40 piercingar som syns och massa tatueringar. hittils kan jag dölja alla mina tatueringar och så får det bli i fortsättningen när jag tatuerar mig.


Det här söta kortet och kissarna som jag fick idag av Peter.
Gulligt kort.

Så söta, dom ser ut som mina småkissar.


Mitt blodiga ben. Ska bli skönt att badda bort allt blod ikväll och smörja in benet.
Nu ska jag visa mamma, phuuuu.. Jobbigt att höra hennes tjat. Ni får se bättre bilder i morgon då plastet och allt är borta.




Onsdag - NYTATUERAD.

Hej! Nu först kom jag hem, har vart på kurs mellan 09:00-12:00 sen satt jag och Richard kvar och jobbade lite. Sen gick vi till Sofie och Alex där jag tatuerade mig. Vart två till kinatecken, hela min kropp är snart i kinatecken. HAHA. Vart jättenöjd, kortet här på sidan knäppte Sofie. Just nu är det plast över, och typ flera liter blod som rinner. Ska ta bort plastet ikväll och torka rent och smörja in med salva.
Fick lite saker av min älskling idag också, ni får se dom sen. Nu ska jag äta, har inte ätit på 10 timmar nu, min mage kurrar.
Hörs om en stund, med massa bilder.

tisdag, november 18, 2008

Morgondagens planer.

Jag är verkligen hur trött som helst nu, mitt huvud kokar för jag har feber och jag vet inte ens om jag orkar duscha men det lär jag gära ändå. Tänkte bara uppdater snabbt om vad som händer i morgon.
Ska upp vid 07:00 tiden, men jag kommer inte komma upp förns 08:00 ändå. Mellan 09:00- 12:00 är det CFA kurs, efter det ska jag pierca mig, ska göra två stycken på hälsokraft. Sen ska jag hem och äta och dona för vid 18:00 tiden ska Elin följa med mig för jag ska tatuera mig. Om det inte blir att jag åker och tatuerar mig tidigare då, vi får se. Sofie skulle höra av sig i morgon.
Vad jag ska tatuera får ni se i morgon när jag gjort det. Har massa tatueringar jag vill göra, men lär gära en åt gången. Fast i morgon ska jag göra två stycken, kanske 3.
Nu ska jag göra frukosten klar tills i morgonbitti, sen duscha och lägga mig. Kanske uppdaterar från kursen, kommer ändå sitta vid datorn där hela tiden i morgon. Men ni får ha det så bra så hörs vi i morgon kära folk, Godnatt!


RECEPT- Kycklinggratäng

Ingredienser
1/2 Paprika (gul tycker jag är godast)
1/2 Gul lök
1 Stor kycklingfilé
Matlagningsgrädde
Pasta
Tillagning
Stek lök med kycklingfilén som man ska skära i tärningar. Stek paprikan med kycklingen och löken. Man kan även ha i baconbitar om man vill. Kosta pasta och häll i en smörjd glasform, sätt kycklingfyllningen på pastan och sedan ett lager pasta över. Häll över matlagningsgrädden. Man kan även sätta på lite riven ost och ströbröd för att det ska bli lite knaprigt över.
Grädda i ugnen tills den fått färg och inte är alls för lös. 175 grader i ca 20-30 minuter.
Idag hade jag i wookgönsaker och även purjolök. Krydde allt med piff i allkrydda och curry. Jag valde även rosettpasta, dom är så söta. Jag har skrivit receptet förut också, men nu har ni det igen. Alla borde testa, det är hur gott som helst. Ha gärna grönsallad till, då blir det ännu bättre.

Tisdag.

Hej! Nu först jag har satt mig ner och försöker få lite ro i huvudet. Var på kursen i morse, men jag, Eva, Sara och en till som jag inte minns namnet på hade en annan kurs nu, vi ska ha den 5 gånger 3 timmar varje gång. Så det är varje tisdagförmiddag nu framöver. Det är ju Mindfulnesskursen. Den verkar hur bra som helst. Efter kursen så sprang jag och Richard runt till hårbörsen, hälsokost, Sparköp m.m Träffade Emma en sväng också sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi och mötte mamma och handlade massa.
När jag kom hem gjorde jag kyckling/grönsaksgratäng med rosettpasta. Recept kommer upp senare i bloggen. Nu ska jag söka runt på lite jobb på Arbetsförmedlingens platsbank, sen plocka och dona. Har beställt tid för tatuering i morgon också, så lär fixa fram bild på det jag ska göra också.

Den här boken ska vi köpa genom kursen, vi fick den idag. Mindfulness som begrepp har framförallt kommit till psykoterapin via olika meditationstraditioner, främst buddistiska. Vi tjejer i gruppen kommer läsa olika saker i boken som vi ska disskutera, sen ska vi meditera lite och sånt. Vi ska lära oss hantera stress m.m Det här kommer bli så bra, kommer börja tänka helt annorlunda hoppas jag, hon som har kursen, Helena sa att hon har blivit som en ny människa efter att hon började med den här budistiska metoden Mindfulness.

Tisdag.

JAG AB! Jag Ab är den filmen vi fått sett på kursen jag går, det handlar om hjärnan, hur man ska tänka, varför man tänker som man gör m.m Och jag AB är ens egna företag, man vill ju att ens företag ska gå bra, inte sant?
OCH för att det ska gå bra lär man ju pröva nu saker, avsluta vissa saker och påbörja nya. Jag har börjat med en sak, varje kväll när jag lagt mig har jag bestämt mig att.. I morgon ska jag vakna upp glad, försöa få i min frukost och sen sätta mig vid datorn och läsa aftonbladet medans jag äter frukost. Nu varje dag när jag vaknar har det blivit så, iaf i 2 dagar.. Igår och idag.
Det är ju alltid en början. T ex om man är stressad på morgonen (som jag faktiskt är nu)så är helta dagen förstörd sen, men om man tänker innan man somnar att i morgon ska jag gå upp i tid och äta frukost och inte stressa.. bla bla bla bla. Då blir det så dagen efter, iaf för mig.
Allt det här kanske låter konstigt?!
Nu lär jag fixa mig sen åka iväg på kurs, hörs strax efter 13:00 tiden.

måndag, november 17, 2008

Måndag.

Hej! Min dag började med att jag vaknade av att jag höll på att frysa ihjäl, mitt element var inte på och det var minus ute och mitt rum ligger under marken, bara fönstret som är precis vid marken. Mamma hade spolat med vatten på mitt fönster för hon tvättade bilen så det har frysit till is. Roligt va?
Åkte iväg på kursen mellan 09:00- 12:00, Richard den slöa ungen kom aldrig och dom delade upp oss i två grupper. Dom äldre damerna fick gå iväg till ett annat rum och självklart hamnade jag med dom två killarna i gruppen, Max och Jens. Aja, vi hade iaf skitroligt när vi skulle skriva upp på tavlan vad vi har för bra egenskaper. Vi tänkte ljuga lite, men ingen ide för Jens kan inte ens skruva ihop en byrå så han är inge teknisk kunnig. HAHA. I morgon ska jag ta lite kort därifrån, om jag hinner. Ska på Mindfullness kurs som också är på Arbetsförmedlinges lokaler i morgon, det är någon österländsk stresshanteringsgrej. Får se vad det är för något.
Efter kursen åkte jag hem och städade mitt rum, plockade och dona, dammtorka och dammsög. Sen åkte jag till Malin H så gick vi ut och gick, vi solade på badhuset och hade roligt. Nu är jag jättebrun, ska sola igen i slutet av veckan. Dom har bytt rör där så man blir brun direkt, speciellt jag som har så lätt att bli brun. När vi gick från badhuset så kom det två brandbilar och vi sprang allt va vi orkade efter för vi ville se vad som hänt, det var nog bara nån puff på ishallen för dom åkte ner där. Sen gick vi hela vägen till henne, när vi nästan var framme så gick vi förbi nån matkällaregrej vid skogen så pangade det som nått stort hänglås och kedjor bara slängdes hit och dit, det var ingen där och det hördes 2 meter från oss, fan va rädd vi blev.
Nu är jag hemma, har ätit laxsoppa. Gott som fan, det är lök, lax, potatis, morötter i någon grej. Men det är mjölk i så kan inte äta så mycket. Hatar mjölk mer än kött nästan. Dricker bara mjölk i kaffe. Nej, nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig. Vi hörs i morgon när jag kommer hem från kursen för jag är nog inte så morgonpigg så jag orkar skriva i morgonbitti.
Justja, massa nya tatueringar kommer det bli inom helst 2 veckor. Men mer om det i morgon. odnatt!

söndag, november 16, 2008

En bild säger mer än 1000 ord...

Jag som var hungrig, kommer aldrig kunna äta något nå me. Klumpen i halsen är för stor och den kommer nog bara bli större och större.
Orkar inte skriva nå mer just nu, ska duscha snart och sen lägga mig och kolla på en film.
Kommer sakna dig jättemycket P.

You´re still a part of everything I do,
You´re on my heart just like a tattoo,
I´ll always have you.

Söndag.

Hej! Söndag nu då, tråkigt att få gå upp tidigt i morgon eftersom det är kurs klockan 09:00. Men så är livet, man kan inte alltid få som man vill.

Idag har jag inte gjort någonting, ska väl snart äta mat. Blir tacopaj, sen ska jag städa mitt rum och duscha sen ikväll blir det att ta det lugnt och se på nån film kanske.
Här får ni dagens låt också..
Marilyn Manson - This is the new shit.

lördag, november 15, 2008

Läggdags.

Nu har jag traskat ner till mitt rum och det jag gör är att sätter mig här framför datorn, är jättetrött och ska lägga mig direkt när jag skrivit klart. Tänkte bara säga godnatt och lite sånt.
Tänkte också berätta att jag fått mail av en tjej som heter Moa, hon och hennes kompisar är sugna på att bli piercade. Så har nyss svarat på det, får se om man kan boka in något. Roligt att folk hör av sig. Om ni är sugna på att göra en piercing så maila mig då, Sandylower@hotmail.com
Jag har även bestämt mig nu vad jag ska tatuera här näst. Men har ingen skiss på den än, ska maila Redrum i Gävle i morgon om tider m.m Men nu ska jag böka ner mig i sängen och försöka sova, vart konstig sömn inatt. Vi hörs i morgon, godnatt.

Lördagkväll.

Hej folk och hej bloggen! Vart dålig uppdatering nu senaste dagarna, eller iaf igår. Har gjort så mycket annat så jag har inte haft tid att sitta här och skriva ner allt som händer i min vardag.
Hade trevlig sällskap igår iaf, var hos DillaN i Falun. Fick träffa Micke, Matte, Johnny, Kim, Kava, Jenna och Amira. Även Dillan´s prins Tommy. Idag har jag vart hos GusstN, vi gick och hyrde film. Det vart STEP UP 2 THE STREET. Världens bästa film, nästan.
Har faktiskt piercat idag också, ens öra. Det vart snyggt som fasiken. 2,2 mm vart det.
Nej nu ska jag dunka musik högt som fasiken, sen lägga mig ner och dö. Nejdå, ska faktiskt kolla efter jobb, läsa mail och beställa lite prylar från nätet.

Alvin And The Chipmunks - Stronger : Kanye West

säger bara en sak.... ÄLSKA!

torsdag, november 13, 2008

Hemmadag.

Åh ena knappen på min mobil har fuckat nu så kan inte ladda in bilderna på datorn. Så den ända bilden ni får se nu är MIG SOM CLOWN. Va tycks?
Jag har inte gjort något idag typ. Har kollat på tv, städat mitt rum och hållt på med personliga brevet. Just nu är det Hell´s kitchen på TV3 så jag kollar på det med pappa. Efter det ska jag ta ner datorn och sen försöka sova. I morgon är det ingen kurs men jag ska upp vid 05:30 för 06:00 ska jag träffa Annso för att simma, skönt att inte behöva stressa iväg sen som jag gjort annars när det vart kurs.
Vad som händer resten av helgen märks i morgon. Vi hörs efter jag kommer hem från badet. Godnatt alla!
Justja, Blondinbella och hennes små undersåtar är ju på väg till Åland nu inatt.

Torsdag.

Idag vart det ingen kurs för jag har jätteont i äggstockarna, eller va ska man säga? Det är väl de lilla roliga som är påväg. Har inte gjort så mycket än idag, ska väl försöka fixa klart det som är kvar för CV-t och personliga brevet. Ska även fixa ihop ett paket som ska skickas iväg.
Nu ska jag göra mat, det blir sen lunch. Ska även ringa Jenni från Stockholm och planera när jag ska åka dit, det blir i början av December iaf. Saknar Jenni så mycket nu, jobbigt att hon bor så långt bort. Men skillnaden mellan Hofors och Stockholm är ändå inte så mycket, 1,5 timme med tåg bara och lika med bil. Bara buss som tar 3 timmar.
Jaja, ska gå upp till köket nu och se vad man kan göra för mat. Hörs om ett tag, då ska ni få se bilder från igår.

onsdag, november 12, 2008

Morgondagens planer?

Är fortf. kvar hos Elin, hon kommer nog vilken sekund som helst. Tänkte bara skriva att jag inte orkar ta upp datorn och skriva när jag kommer hem för jag lär sova om jag ska orka upp i morgon.
Morgondagens planer är inte helt planerade än, lär prata med mamma om dom när jag kommer hem. Vi hörs i morgon iaf, godnatt.

Göklundsvägen, Hofors.

Hej! sitter hos Elin nu, fick låna hennes nya minibärbara dator, den är jättegullig men det är svårt med tagenterna eftersom man inte är van och den är så liten. Hon åkte iväg en snabbis nu tillo Cissi så fick blogga medans för min datorn funkade inte med Internet här.
Ska väl åka hem om ett tag, så vi hörs då. Tack Elin för lånet av din dator. <3

Onsdag.

Hej! Igårkväll orkade jag inte skriva nå mer, jag höll på att dona och greja till efter 12 på natten sen var jag tvungen att sova.
Vaknade sent i morse fast jag var vaken vid 5 redan också men skulle vist inte upp då som jag trodde. Iaf så när jag stressade iväg mig till kursen så var dom sjuk så vi hade inget. Så jag och Richard gick till Björkhagsskolan och träffade Anki och Shalle, sen gick vi till kommunhuset och sen ner till Hofors igen. Gick och pratade med Lotta på Vendator också, ska ringa henne i morgon. Träffade GusstN och Jenny också, dom jobbar där.
Nu på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket. Ska ladda in lite kort senare ikväll. Ska till Elin klockan 18:00 också. Vi ska sitta med datorerna och fixa och dona. Fan, jag som är halft handikappad idag, hehe.
Nu väntar bubi i telefonen, hörs sen.

tisdag, november 11, 2008

Valbo.

Hallå! Nu ska jag skynda mig att skriva lite, ska nämligen duscha och ta ur färgen ur håret. Håller på å färgar håret svart. Har vart till Valbo med Elin, köpte en klänning på Byoung för 99 kr, sen underkläder i spets som var jättesöta. Sen köpte jag småsaker. La undan mobilt bredband och en minidator (asus vit) till den 2/12. Bra att ha en liten dator att ta med sig när man ska någonstanns. Har en bärbar redan men den är så stor, eller ah lagom storlek.
Här är lite bilder, kanske kommer upp med senare ikväll. Klockan är ganska mycket och jag ska upp tidigt. Men vi hörs om ett tag.


Skulle ta på min skinnjacka, men den syntes inte så bra. Bättre bild i morgon kommer upp.
Ett par trosor sen klänningen. Den ser konstig ut med armarna men den är jättetjusig när den sitter på. Spänd och snygg.
Nu måste jag springa ner i duschen.

Tisdag.

Hallå alla!
Nu har jag satt mig vid datorn, tänkte bara uppdatera lite snabbt för jag ska snart åka iväg till Torsåker för att möta Elin, sen ska vi åka till Valbo en sväng. Elin ska hämta sin mobilt bredbands "donkelidonk", ni vet den man trycker i datorn. Hon har nämligen köpt en bärbar dator igår. Själv funderar jag på att köpa en vit minidator, men den fanns inte hemma i Valbo nu, fanns en helsvart på onoff för samma pris så ska kolla på den. Får se om jag köper den idag, isåfall ska jag köpa mobilt bredband också. Ska också in på kicks för att köpa lite småsaker, det får ni se när jag kommer hem.
I morse simmade jag inget för det skulle bli så stressigt för mig eftersom jag skulle till kursen, så om allt går fort i Valbo så ska jag simma nu ikväll. Det stänger 20:00 så hoppas. Ska iaf ta med väskan ifall att jag hinner. Annars blir det gym i morgonbitti. Nu när jag satt igång att träna känns det konstigt när jag inte gör det.
Jaja, nu ska jag platta håret och sminka mig. Hörs ikväll när jag kommer hem.
(Elin på bilden, dock 1 år gammal nästan)

måndag, november 10, 2008

Morgondagens planer.

Nu snart ska jag krypa ner i sängen, fryser jättemycket och är jättetrött i huvudet. Är nästan klar med mitt CV, ska bara finslipas i morgon. Ska packa väskan nu innan ja lägger mig för i morgonbitti ska jag simma.
Morgondagens planer kommer här...
05:00 Gå upp för att äta frukost.

06:00 Ska jag vara hos Annso vid höghuset för att sedan gå till Hoforshallen.

06:15 -07:30 Simma 30 längder, basta, duscha och fixa mig.
09:00 -12:00 CFA kurs, vi ska göra klart CV, Personliga brevet, svara på frågor på ett papper och göra lite övningar.
Efter kursen blir det nog att plugga lite på bibblan med Richard, sen gå till banken ska jag hinna med i morgon också, ska även upp till Kommunhuset, Björkhagsskolan och Resultat (om jag orkar och hinner). Sen när jag kommer hem ska jag färga håret svart igen, har världens utväxt och jag har köpt färg idag.
Vi hörs i morgon eftermiddag när jag kommer hem, om jag inte bloggar från CFA-kursens datorer (om man nu får). Och bilden här har en tjej som heter Emma gjort om på mig, gulligt av henne. Godnatt på er.

The Veronicas - "Untouched"

Piercingar<3

Godkväll! Just nu sitter jag och lyssnar på The veronicas - Untouched, älskar verkligen den låten. Kan lägga upp den i ett inlägg här senare. Har precis beställt en ny ring till läppen (labret-piercingen), en 4mm tjock och sen en Tusks som jag ska ha i septum, ni ser den på bilden, det är den smalaste jag beställt. Ska töjja ut den till så mycket, det där är 4 mm på bilden jag har 3,0 mm nu. Hur snyggt som helst med en sån i septum, konerna står rakt ut mot kinden.
Har vart till tandläkaren tidigare också, det gick bra. Har inga hål så ska komma tillbaka om 2 år i Augusti. Dom sa att mina tänder är bättre nu än när jag var där sist. Det var roligt att höra.
Nu ska jag skriva lite på mitt CV, sen skicka det till min mail så jag kommer åt det på CFA i morgon. Hörs om en stund.

( Bilderna är lånde från http://star-piercing.se/ , Ihopsatta av mig.)



Öppna barnhem i Hofors?

Hej! Nu är jag hemma för dagen, det ända som jag ska göra idag är att göra klart mitt CV och personliga brev för det ska skickas iväg på Onsdag. Och ikväll vid 18:00 tiden har jag tid för undersökning hos tandläkaren.
Rubriken om barnhem i Hofors? Jo, alla tjejer i min ålder och nått år äldre har fått barn inom 3 år nu. Kan säga några namn här: Therese, Erika, Malin, Sandra, Sabina, Sara, Nathalie, Pauoline (ska få snart tror jag) sen är det fler också. Tror att det blivit någon trend att skaffa barn i Hofors. Själv tycker jag att folk är för ung, man borde ha jobb med inkomst bla bla och allt det där men alla gör ju som dom vill. Alla mammor är lyckliga iaf, och det är huvudsaken.
Jo, nu är det så att på 2 dagar har jag fått reda på några stycken till som är med barn. Petra, Viktoria, Lina och Emma. Fick se bilder på Emmas lilla i magen idag på kursen, på ett kort såg man dom små tårna, jättesött.
Iaf, kan väl säga såhär att .. DET ÄR VÄL BARA I HOFORS DET HÄR HÄNDER? Inte sant?

söndag, november 09, 2008

Morgondagens planer.

Sisådär ja, har snart fått ihop mitt egengjorda CV. Får se om det duger, annars får dom på kursen säga till om vad jag ska ända. Lär också göra ett personligt brev där på kursen i morgon.
Nu ska jag hoppa i sängs snart, tänkte bara berätta vad jag ska göra i morgon till er först.
06:00 Dags att gå upp för att packa ihop gymväskan och äta frukost.
07:00 Möta Annso utanför Hoforshallen för att gymma på Enjoy (Medic).
Träning på gymmet:
* 30 Minuters rask takt på bandet, varav 10 minuter på lutning för uppförsbacke.
* Köra igenom alla maskiner, 10*3 på varje fast inte så värst mycket tyngd.
Sen efter att ha tränat och stretchat ska jag sola i 20 minuter vid badet, dom har bytt rör så jag kommer väl bli jättebrun. Efter det blir det duscha och äta mandarin i bastun och sedan fixa sig.
09:00-12:00 CFA kurs. En ny vecka med nya saker vi ska gå igenom och göra, tror det kommer bli jätterolig vecka nu.
Efter kursen är slut vid 12:00 ska jag:
* Jag och Richard ska luncha på bibblan då vi ska plugga lite CFA-kurs papper.
* Gå till Vendator (Resultat för er som inte vet att dom bytt namn) för att prata med någon där som kan skriva ut ett papper om att jag jobbat där för 2 år sedan.
* Gå till Björkhagsskolan och låta Agneta skriva ut mitt betyg som jag sedan ska lämna med intyget från Vendator på Arbetsförmedlingen.
* Ska gå till Kommunhuset med Richard för att fråga lite saker om pengar.
* Gå och pierca sig hos antingen Tessa (om jag får tag på henne) eller på Hälsokost. Vad för piercing får ni se i morgon.
* Köpa svart hårfärg och lite produkter till håret, det blir så slitet när jag plattar det.
*Sen ska jag hem.
Så i morgon händer det lite saker också. Hoppas det blir lugnare resten av veckan, men lär bli att gå upp tidigt varje morgon iaf eftersom jag ska simma på tisdag och gymma onsdag-torsdag sen simma på fredag igen. Men mer om det i veckan. Nu ska jag hoppa i sängs, Hörs i morgon när jag kommit hem. Godnatt.

( Bilden är på mig, ca 1,5 år gammal. Har inte sådär många piercingar i underläppen. )




Söndag.

Hej alla! Igår vart det ingen uppdatering här i bloggen, hade inge lust alls faktiskt. Sen kom jag inte hem förns sent på kvällen heller. Jag var hos mormor och hälsade på i Gävle på Sjukhuset. Hon har jätteont efter att ha brytit och opererat lårbenshalsen. På vägen dit stannade jag, mamma och mormors gubbe (som också var med för att hälsa på mormor) i Sandviken och gick in på Rusta och Dollarstore, jag in handlade mig nya skitsöta hårspännen (svarta med små rosetter med små diamaneter på). På kvällen vart det inte så mycket, tv och sånt.
Idag är det fars dag så bror Andrej kom hit och åt med mig, mamma och pappa. Det vart Hasselbackspotatis, Sconesbröd, kassler, Kycklingfilé, Grekisk sallad (Tomat, rödlök, gurka, fetaost, sallas, majs) och tzatsikidressing till. Sen drack vi kaffe och åt fryst färdig prinsesstårta. Då fick vi sällskap på tomten utav två rådjur som åt upp våra äpplen, igårkväll var också råbocken här och skällde som en hund.
Nu ska jag sätta mig och försöka få ner ett personligt brev och ett CV jag ska visa på CFA kursen i morgon, mer om vad som händer i morgon får ni veta senare.

fredag, november 07, 2008

Tvkväll.

Har kollat på Idol och nu håller Singing bee på, det är snart slut och då får vi se vem som åker ut ur idol. Jag har inte skrivit nått om vad jag tycker om dom i Idol men tycker att Anna kan åka ut, hon är så dålig. Förut gillade jag henne men inge mer nu. Jag tycker att Kevin eller Robin B ska vinna.
Efter Idol ska jag borsta tänderna och sen bära ner datorn till mitt rum, sen blir det att sova. Är trött och ska upp vid 09:00 i morgon för jag ska hälsa på mormor i Gävle på sjukhuset.
Nej, nu ska jag stänga av datorn. Men vi hörs i morgon, orkar inte sitta här mer nu för jag är så förbannad, sur, ledsen, besviken så rgnuierdfdogna0gömewåorienrgåoier. Godnatt.

Fredag.

Hej! Äntligen fredag, skönt eftersom min vecka har vart så stressig. Idag på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket mer än att städat mitt rum, har dammsugningen kvar men den går fort. Har kollat lite på tv på eftermiddagen också.
Resten av kvällen ska jag bara slappa, ska göra någonting att äta om en stund, men tror det blir fruktsallad för jag har mått så illa hela dagen. Sen blir det Idol klockan 20:00. Under idol ska jag sitta och skriva ner vad jag tycker om alla, kanske man kan få sig någon favorit ikväll. Det kommer komma upp här i bloggen då det är paus för nyheter m,m.
Fick också ett samtal av världens bästa DillaN som krockat med en långtradare, eller krockat och krockat det var den som körde in i dom. Hallelujah att Tommysen och Dilliz klarade sig bra, annars hade jag dött.
Dags att göra lite saker nu innan idol sätter igång, hörs om ett tag.
(1,5 år gammal bild på mig och Sabina på bilden)

torsdag, november 06, 2008

Närbilder.

Ja som ni har sett i förra inlägget så var det en närbild på mitt öga och här har ni på min mun. Dom är tagna med camen till datorn, den är faktiskt ganska bra.
Jag orkar inte sätta igång att städa nu iaf, ångrade mig när jag såg den stora klädhögen som ligger här i soffan brevid mig.
Ska göra iordning frukost till i morgonbitti nu så jag har det klart. Typ en macka att plasta in å lägga i kylskåpet. Sen ska jag plocka i det sist i väskan och sen lägga mig. Är trött efter att ha gjort massa saker idag, sen har jag gått upp tidigt hela veckan.
Morgondagens planer är inte många eftersom jag är ledig från CFA-kursen på fredagar. Men här har ni det som händer i morgon förmiddag iallafall.
05:00 Dags att gå upp för att hoppa i kläder och äta frukost.
05:45 Då ska jag åka till Hofors hem till Annso, för att sedan gå till Hoforshallen.
06:15 -08:00 Då ska vi simma, ska simma MINST 30 längder iaf. Sen blir det bubbla i poolen, sola solarium och sen basta och duscha.
När jag kommer hem ska jag städa mitt rum eftersom jag inte orkar göra det nu ikväll. Sen resten av dagen/kväll vet jag inte vad jag ska göra. Har lite småplaner så något ska jag väl hitta på med tanke på att jag inte gjorde ett skit förra helgen då det var Halloween.
Nu ska jag ta och göra det sista för ikväll sen krypa ner i sängen och försöka få MÅNGA timmars sömn inatt. Hörs i morgon när jag kommer hem, Godnatt.

Tråkig kväll.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu ikväll, klockan är ganska mycket ändå så jag ska vara hemma iaf. Jag har verkligen jättetråkigt nu. Tror att jag ska dammtorka, plocka undan alla kläder och städa upp i mitt rum och dammsuga. Då slipper jag ju göra det i morgon istället.
Är det inte en bra ide på en torsdagskväll?
Måste också packa ihop min träningsväska, allt är inte i än. Vad jag ska träna i morgon får ni veta senare. Tidigare åt jag världens godaste pasta/kycklingsallad, det som inte var nyttigt med den var pastan men äter pasta nästan varje dag. Sen hade jag ytterst lite mango/curry dressing till. Jag som försöker vara nyttig, men har motionerat nu varje dag så lite lär man få unna sig och jag tog bara någon droppe dressing och smakade.
Nej, nu vart jag städsugen. Ska sätta på Marilyn Manson i sterion nu och hoppa runt lite här och städa. Hörs när jag är klar med allt.
(Mitt öga på bilden)

Torsdag.

Hej! Har precis kommit hem från alla möten och allt jag gjort idag. Min dag började med att jag vaknade av mamma och Birgitta som skrattade uppe i köket vid 05:30. Gick upp och åt frukost, klädde på mig och åkte till Annso. Vid 07:00 var vi på gymmet, det var riktigt skönt.
Vad gjorde jag på gymmet då?
* 10 minuter Cykling, kom på att det är mycket roligare att gå på bandet.
* 30 minuters rask takt på bandet, nästan så att man joggade. Körde även den lutande uppåt så det vart som uppförsbacke.
* Sen körde jag igenom nästan alla träningsmaskiner, på vissa tog jag mindre vikt på fast fler gånger (vissa gjorde jag 100 gånger med) och på dom andra tog jag mer vikt fast färre gånger. Det är 18 st maskiner tror jag ungefär.
* 10 minuters trampning på någon cykelliknande grej, fast det var som att trampa i sån där trampbåt som man gör i vattnet.
Sen efter träningen vart det duscha och äta en mandarin och fixa sig för vid 09:30 var jag på CFA kursen med Richard, Vi skrev personligt brev som vi ska skicka med CV-t till jobbet vi ska söka. Sen vid 10:00 hade jag möte med Charlotte på Arbetsförmedlingen, det gick superbra, fast mycket datum nu som gäller då jag ska ha möten och träffar och visa vad jag sökt för jobb och ska även gå dit inom en vecka med gymnasiebetyg och intyg från sommarjobb m.m.
Vid 11:30 hade jag möte med syon uppe på Björkhagsskolan, vi pratade inte så värst mycket för jag ska tillbaka dit på måndag. Sen efter det traskade vi runt lite där på skolan innan vi gick ner till CFA-kursen igen för att kolla runt på lite jobb på deras datorer. Vid 12:40 åkte jag, Richard, Kim, Marie, Ove och 2 till personer till Storvik till högskolan där. Då började det med kaffe och prat av en som heter Lotta som skulle berätta om skolan och visa oss runt. Skolan är jättefin och dom verkar hur trevliga som helst där, så till nästa höst ska jag gå där om jag kommer in. Ska söka in mig den 15 Maj nu i vår. Då blir det att gå där i 3 år. Allt hon berättade verkade helt underbart. Träffade Diana och Johanna där också, vi gick runt i klassrum och dom höll på att planera en resa dom eventuellt ska åka iväg på några veckor med skolan. Roligt att se tjejerna, massa kärlek till er.
Väl tillbaka till Hofors vart det banken sen hämtade jag min träningsväska som jag lämnade hos Annso i morse, orkade inte bära runt den på alla möten och allt hela dagen. Sen hämtade pappa hem mig. Nu blir det att laga någon mat eftersom jag inte ätit än idag, sen ska jag plocka och dona i mitt rum och kolla igenom alla papper jag fick från alla ställen idag och sånt. I morgon är jag iaf ledig, men ska upp vid 05:30 ändå för att träna.
Dags att laga mat, vi hörs sen.

onsdag, november 05, 2008

Morgondagens planer.

Kan säga direkt att det inte blir något Stockholm för mig i helgen utan jag ska göra andra saker. Men ska åka ner till Jenni i slutet av November eller i början av December iaf. Saknar henne så otroligt mycket, inge roligt att hon bor så långt bort. Fast egentligen är det inte så långt, men iaf.
Glömde berätta att det står ett rosa hus vid rondellen i Hofors, den ända rondellen som finns när man åker igenom mot antingen gävle eller falun-hållet. Iaf, dom ska riva den eftersom dom ska bygga Lidl där. Och dom som bor i huset lär flytta, och det var en gubbe (runt 70 års åldern har jag hört) som tydlingen inte ville flytta, har också hört att han inte har några barn eller fru så igår hade dom hittat honom hängd i källaren. Det är läskigt, Sov gott nu föredetta frisörgubbe.
Morgondagens planer:
05:00 Dags för att kliva upp för att försöka få i sig frukost. Ska faktiskt göra iordning det ikväll så jag har det klart, kan äta den i bilen på väg upp till Hofors.
06:00 Ska jag och mamma vänta in att Birgitta kommer hit. Sen ska dom skjutsa mig till Birgittas dotter som jag har börjat tränat med (Annso). Mamma och Birgitta ska till Gävle sjukhus i morgonbitti så lär åka med dom till Annso. Justja, mormor har opererats idag, Lårbenshalsen var ju av.
07:00 Då blir det gym på Hoforshallen, där vid badet. Förut hette det Medic gym men nu har dom bytt namn till ENJOY. Motion där:
* 30 Minuter gå/springa på bandet.
* Köra igenom alla maskiner.
* 20 Minuters cykling.
Sen blir det duscha och fixa sig efter gymmet.
08:45 Ska jag möta Richard för att gå på CFA kursen som håller på mellan 09:00- 12:00.
10:00 Då lär jag gå ifrån kursen för att ha möte med Charlotte Petersson (min lekisfröken) på Arbetsförmedlingen. Tur att det är i samma hus så jag behöver vara byta rum. Mötet tar runt 1 timme så är klar vid 11:00.
11:30 Har jag möte på Björkhagsskolan hos syon för Komvux, vi ska räkna betyg och prata om hur jag ska läsa upp mina små 50 P jag har kvar.
12:40 Samling vid CFA för att vid 13:00 tiden åka till Storvik och gå på studiebesök på Västerbergs Folkhögskola. Jag är riktigt sugen på att gå där och läsa upp mina 50P istället för på Komvux. Hoppas jag ser Diana där i morgon, hon går där på skolan.
Kommer väl hem efter 16:00 tiden, då blir det att fixa och dona. Kommer nog vara trött då också så det blir väl tidig kväll för mig för på Fredagmorgon ska jag simma 06:15 på morgonen, men mer om det i morgonkväll.
Som ni ser har jag en fullspäckad dag, det är lite grejer som händer där imellan också men det orkar jag inte skriva upp. Nu ska jag duscha och packa gymväskan, sen göra iordning frukost till i morgonbitti. Lika bra att ta fram kläder tills i morgonbitti också. Klockan är snart 22:00 också, borde ha kommit i säng för länge sedan. Dags att sätta igång för jag är så trött nu.
Hörs i morgon när jag kommer hem. Ha det bra sålänge, Godnatt.

Onsdag.

Hallå alla! Min dag började inte så värst bra, jag var hur trött som helst med tanke på att jag kom hem i natt. Var väl inte i säng före 02:00 iaf. Jag och pappa var ju och hämtade mamma i Gävle inatt. Kom iväg till kursen iaf, Richard var seg så jag och Emma stog och pratade innan vi gick in. Marie föreläste lite idag om hur man skriver ett BRA cv och personlig presentation m.m Jag somnade nästan fast det var intressant, men var så trött. Sen fick vi svara på massa frågor och sen börja med vårt CV till någon annons vi vill söka jobb på.
Vid 12:00 tiden då vi hade slutat gick jag och Richard till bibblan och kollade runt på böcker, cd-skivor, musikvideoboxar m.m Sen gick vi ner en våning och satt oss vid det stora "kungliga" bordet och pluggade det vi inte var riktigt klara med. Sen gjorde vi lite ärenden och sen gick jag och mötte mamma vid Apoteket. Sen vart det motion i 1 timme, halt ute i skogen men skönt var det. Väl hemma har jag slappat vid tv-n, ätit nyttig mat och nu satt jag mig här snabbt för att skriva hur min dag ha vart fast jag sa till mig själv att jag absolut inte skulle sätta mig här. Förlåt till en viss person angående det, hoppas du tycker om mig ändå.
Har nyss kollat på Bonde söker fru och nu ska jag ringa Jenni och höra om hon har några planer för helgen, det är nämligen så att syster Nina och hennes Andreas ska till Stockholm i helgen så jag får åka med dom om jag vill, men det är nog lite sent påtänkt nu eftersom det är i övermorgon. Det visar sig hur det blir med det.
Bilder från idag. Jag borde bli bättre på att ta massa kort, får se om jag lyckas med det i morgon.

Här var när vi var på Bibblan.
Hade tråkigt i bilen när jag väntade på mamma. Vart dock ingen lyckad bild, i morgon får ni se bättre bild på mig med skinnjackan på.
Snart kommer morgondagens planer upp.


tisdag, november 04, 2008

Ett paket med posten.

Idag var det inte bara Peter som fick ett paket utan jag också. Fick sms från posten att min skinnjacka och kläderna hade kommit. Så vid 17:00 tiden åkte jag upp med mamma till posten och hämtade ut det. Jackan (bilden) satt som om den vore gjord för mig. Fick även grå leggings och lite annat mojs. Är jätteglad att jag fick jackan idag.
Åkte till GusstN sen och kollade på The Mist, den var så jävla idiotisk så jag och GusstN både grät och svor i en halvtimme efter. Ni får se den för att fatta. Sen ringde mamma och berättade att mormor har ramlat och brytit något så pappa hade åkt från jobbet till mormor och Andrej hade stuckit dit från sin brandövning och mamma var på väg dit och ambulansen var där och massa mer. Hon har brytit lårbenshalsen och sånt där, mamma smsade nyss för dom har röntgat mormor. Så Andrej skjutsade hem mig och nu kom pappa, vi har ätit kvällsmat nu såhär sent och nu kommer Andrej och hämtar oss för vi ska upp och hämta mammas bil så vi kan åka in till Gävle och hämta mamma.
Gud vilken jobbig dag. Har gått upp 05:30 i morse och haft fullt upp precis hela dagen. Får se om jag skriver nå mer när jag kommer hem men det tror jag inte eftersom det lär bli sent och jag ska upp 05:30 i morgon för 06:30 ska jag till gymmet med annso, sen är det kurs mellan 09:00 och 12:00. Sen ska jag till bibblan med Richard (3e gånger gilt nu).
Nu lär det köras lugnt, det är så halt ute.

Vad prioriterar jag mest?

God eftermiddag! Eller va ska man säga? Gud så härligt det var att simma i morse, det var släckt i hela badhuset sen massa smålampor i bassängen. Vart jättemånga längder, sen efter det bastusnack med Annso och äta mandarin. Mötte Richard vid 08:30 så gick vi på kursen, var roligt idag. Det var massa folk som kom idag som inte var där igår, men man har ju sina favoriter där. Alla är så roliga, trevliga och snälla. Kommer trivas i den där gruppen. Vi kollade på andra delen av Jag AB med den där hjärnsnubben idag också, han är så sjukt rolig. Det är två delar kvar av den filmen. Hade även mitt privata möte också, det gick bra. Vi satt lite mål och sånt här framöver.
Vart inge bibblan med Richard idag heller för jag var tvungen att åka hem för alla skulle bort så hade inte kunnat tagit mig hem annars. Nu har jag iaf handtvättat badkläderna och hängt in dom i torkskåpet. Ska plocka ur och i diskmaskinen snart sen svara på massa frågor som ska vara klar tills i morgon på kursen.
Ikväll blir det nog film med GusstN tror jag, men mer om det sen.
Justja, för er som undrar vad jag menar med titeln på det här inlägget. Det är nämligen så att jag sitter och väljer ut 8 sakar av typ 100 eller nått som jag prioriterar mest. Det är en sak jag har lite kvar att göra tills i morgon.

måndag, november 03, 2008

Morgondagens planer.

Nu har jag packat ner allt inför i morgonbitti, ska bara lägga ner en handduk i min bag. Nyfikna vad jag ska göra i morgon? Jo, kan säga att idag har jag fått mig en tankeställare jag aldrig fått tidigare. När vi kollade på filmen på kursen om hjärnan och hur man ska tänka och hur vi människor tänker m.m så fick jag massa saker klara för mig som jag aldrig tänkt på förut. Som t ex om framtiden, planer, planeringar här framöver, om vad jag ska sluta med i mitt liv och vad jag ska börja med.
Om man aldrig avslutar något och börjar på något nytt så kommer ju ens liv fortsätta gå runt runt runt som det gör nu. Det kommer aldrig bli någon förändring då. Här kommer morgdagens planer för mig iaf...
05:30 Ska jag gå upp och hoppa i mjukisbyxorna och en tröja, äta frukost och göra mig klar till 06:15.
06:30 Ska jag träffa Annso utanför badhuset för att simma ca 40 längder. Sen blir det att duscha och fixa sig.
08:30 Ska jag möta Richard vid BHS för att sedan gå till Arbetsförmedlingens lokaler.
09:00 - 12:00 ACF kurs. Syon för komvux kommer och har en föreläsning och sedan har jag privat samtal med någon av dom två tjejerna som håller i kursen på hur jag vill lägga upp mina framtida arbeten, min plan om jobb m.m
När kursen är slut ska jag och Richard äta lunch sen sätta oss på biblioteket där det är lugnt och skriva ner allt om oss själv som sedan ska bli ett CV. Vi skulle gjort det idag men det blev aldrig av. Resten av eftermiddagen blir det plugg hemma. Nu är det dags att hoppa i sängs så jag kommer upp i morgonbitti, är ju ingen morgonpigg människa precis. Vi hörs i morgon eftermiddag när jag kommer hem med en massa bilder från dagen. Godnatt på er.
Ser fram emot en förändring i mitt liv.

Valbo Köpcentrum

Godkväll! Har kommit hem för ca 1 timme sedan från Valbo. Jag, Jenny och GusstN åkte iväg för vi skulle till Ove Jansson men dom stängde vist 18:00 redan och vi kom dit strax efter det. Så vi åkte till "köpis" och gick runt i alla leksaksaffärer för Jenny skulle leta på något hon kunde klä ut sig till på Fredag då det är maskeradfest på hennes jobb. Det slutade med att hon köpte en hatt, hon ska vara cowboy. Vi sprang även runt i alla klädersaffärer, jag köpte grå leggings, svarta storstickande benvärmare att sätta upp till knät (passar perfekt med grå leggins under), köpte även en BH.
Bilder...


GusstN testade någon äcklig hand, hon skulle såklart peka finger.
Mina grå leggings och benvärmarna. Leggingsarna är mörkare i verkligheten, dom såg så ljus ut på bilden. BH-n tog jag inge kort på, men det var en svart med spets.
Nu ska jag packa bagen tills i morgon, återkommer snart om morgondagens planer.


Första dagen avklarad.

Nu är jag hemma och har precis ätit. Det gick hur bra som helst på kursen på förmidagen. Vi hade jätteroligt där, bara roliga människor. I morgon kommer syon dit för att prata och sen har möte med handledaren där om hur vi ska lägga upp min plan om framtida jobb m.m Idag fick vi fylla i massa papper, dricka kaffe och kolla på en film som hette typ JAG AB eller nått sånt, det var någon smart svensk gubbe som hade nån föreläsning år 1999, den var sjukt bra den filmen. Han var så rolig så skrattade hela tiden.
Efter kursen vid 12:00 tiden gick jag, Richard och Niklas "Wesslan" till Sparköp, sen postade jag en grej och sen gick jag och Richard och bokade nytt möte med syon för komvux så vi ska dit på Torsdag. Sen gick vi till Kommunhuset och lämnade papper. Sen gick jag ner till min bror där jag stod ute och väntade i 45 minuter på mamma, min bror var inte hemma.
Nu ska jag platta ner håret och dra på mig nå kläder sen om 1 timme kommer Jenny och GusstN och hämtar mig, då ska vi dra iväg nån timme. Hörs när jag kommer hem ikväll.


MÅNDAG

Godmorgon! Har vart vaken ca 1 timme snart, jag vaknade vid 06:00 när mobilen ringde men tänkte att jag skiter i att gå till kommunhuset nu på morgonen och till Björkhagsskolan så jag åker direkt till bruket och möter Richard (bilden) utanför arbetsförmedlingen till strax före 09:00.
Då hinner jag ringa och ändra möte nu vid 08:00 tiden till syon för komvux. Sen efter lunch så traskar vi upp till Kommunhuset och lämnar papper. Jag trodde att jag hade fått pengar idag insatt på mitt konto men tydlingen inte, jag som har en skinnjacka och vinterleggings som kommer i veckan som jag lär betala. Och massa annat också, vi får se om det kommer in senare idag. Men brukar det inte komma in efter klockan tolv på natten?
Det märks senare, nu ska jag börja fixa mig. Ska åka om mindre än 1 timme. Hörs när jag kommer hem, blir runt 13:00. Då ska ni få veta allt om kursen m.m

söndag, november 02, 2008

Morgondagens schema!

Nu har jag duschat och gjort mig klar för natten. Tänkte bara skriva hur min morgondag ser ut, för er som är nyfikna.


06:00 Gå upp för att hinna äta frukost (så man slipper vara sur hela dagen) och hinna platta ner mitt hår som tar långt tid och fixa sig.
08:00 Möta Richard utanför Kommunhuset för att lämna lite papper till Yvonne och Erik. Sen gå ner till Björkhagsskolan och boka om ett möte med syon för Komvux som vi egentligen ska ha klockan 10:00. Vi får hoppas att vi får en tid på eftermiddagen i morgon istället.
09:00 Då börjar kursen som heter CFA (Centrum För Arbete) som håller till vid Arbetsförmedlingens lokaler. Vi får se vad det är för något, har ingen aning men ska gå 3 timmar om dagen 5 dagar i veckan i 1 månad. Hoppas det är roligt.
Det slutar vid 12:00 tiden så då ska vi väl luncha Arnemacka på bibblan och försöka få ner något som så småning om ska bli ett bra CV. Sen eventuellt möte hos Syon om vi får tid på eftermiddagen. Ja, nu vet ni lite hur min dag ser ut. När jag kommer hem ska jag gå ut och gå 1 timme MINST och resten av dagen blir det till att plugga körkort. Nu ska jag sova, Godnatt!

Tårtan.

Sorry att jag inte la upp bilderna tidigare, men har haft annat för mig. T ex ringt runt massa samtal om i morgon och sånt. Men nu är jag ledig resten av kvällen så tänkte blogga lite snabbt nu innan jag ska plocka ur diskmaskinen. Klockan är redan efter 21:00 och min kväll är inte slut än. Ska duscha sen när mamma och pappa bastat, sen lär jag blåsa och platta ner håret och ta fram allt jag ska ha med mig i morgonbitti.
Vad som händer i morgon får ni veta om en stund.
Här har ni två bilder på tårtan jag gjorde till pappa idag.

Det ända som inte var på här på tårtan var riven choklad som jag satt på runt om. Dåliga bilder, den såg mycket godare ut i verkligenheten. I tårtan hade jag hallonsylt på ena lagret och på andra chokladpudding.
Första gången jag skrev på tårta, det var jättesvårt. Hittade blå gele, har bara sett röd och grön förut.
Nu väntar diskmaskinen, är snart tillbaka.

Lycka.

Idag är det Söndag, pappa fyller 55 år så har nyss gjort en tårta till honom. Vi ska fira honom nu på eftermiddagen, han kommer hem nu klockan 14:00 från jobbet. Han har sagt hela tiden att han inte vill ha något eller nå tårta eller nått så det blir överasskning när han kommer hem med presenter, tårta och sånt. Hoppas han blir glad.
Idag är också en lycklig dag, är så lycklig och glad så jag nästan gråter. MIN DRÖM HAR GÅTT I UPPFYLLELSE. Vad som har hänt tänker jag inte avslöja här nu, det kommer ni få veta direkt när jag vet att allt är klart. Jag säger bara HERREGUD, det lilla som fattats i mitt liv finns här nu framför ögonen på mig, tänker inte slänga det i sjön.
Nu ska jag göra mat, vegfärs och pasta. Sen ska jag ladda in korten på tårtan så ni ska få se.