fredag, oktober 31, 2008

Ensam på Halloween.

Det har snöat hela natten och dagen idag och det gör det fortfarande. Det är kallt och mörkt ute, jag sitter ensam hemma nere i källaren. Har precis städat hela mitt rum, bytt sänglakan och ska snart hoppa in i duschen.
Precis alla kompisar är på halloweenfest någonstanns eller så är alla på folkan i Hofors. Det finns ingen som vill göra något, ingen som hör av sig heller. Konstigt att man är så beroende av folk omkring sig egentligen, men det är väl så jag känner nu bara för jag vet att jag ska spendera min kväll hemma själv.
Usch va jag känner mig depprimerad. Ska nog stå i duschen i 5 timmar för då är klockan nästan tolv och då kan man lägga sig. Hörs om ett tag.

torsdag, oktober 30, 2008

1 till sak innan läggdags.

Det snöar jättemycket ute nu, det stannar inte kvar på marken eftersom det fortfarande är mjukt i marken. Om det vart så kallt så marken vart hård hade det stannat kvar. Men i morgon varnar dom för 2-3 decimeter som kommer stanna kvar på marken runt Gävleborg och Dalarnas län.
En sak till, dom har stängt av Ölandsbron nu för det blåser upp till 30 m/sek där. Läskigt va? Det blåser jättemycket här också men inte lika mycket skulle jag tro. Så ni alla som är ute på vägarna nu, kör lugnt för det är halt, blåsigt och riktigt skitväder ute.
Är lite orolig för brorsan som ska köra över 50 mil i morgon hem, han har vart sista veckan på brandmanskursen uppe åt helvete i landet. Hans sportbil som är så låg, hoppas det inte är snöstorm eller världen oväder då. Måste smsa honom nu att åka lugnt så det inte blir någon olycka.
Godnatt.

Torsdag.

Hallå alla! Har ni lyssnat på låtarna här under? Ni trodde inte det om mig va, att jag inte bara lyssnar på hårdrock. Om ni nu viste att det är nästan bara det som går i min sterio varje dag. Jag dunkade dansband med mamma i bilen in till Valbo och hem idag iaf, hon vart rädd när jag gasade på som fan på vägen hem, det kom snöblandat regn och var halt som bara den. Det blåser jättemycket ute nu också, världens storm.
Hittade lite smått och gott i Valbo, men orkar inte skriva upp allt det här nu. Annars idag har jag inte gjort så mycket, har vart hemma och slöat. Fast var i Valbo mellan 14:00 och 20:00. Har bråkat en hel del med en jag trodde var min kompis idag iaf, men hennes och min relation är över nu. Michaela om du läser det här, du behöver inte höra av dig till mig mer.
Nu ska jag stänga av datorn snart, ska bara läsa alla bloggar först sen ska jag bädda ner mig i sängen. Är jättetrött fast jag gick upp sent idag, har gått upp tidigt resten av veckan så det är väl de. Förresten igår köpte jag en ursnygg kalender, ni får se bild i morgon på den. Jag var även hem till GusstN en sväng på kvällen och kollade på Return to the house on haunted hill eller va heter den? Det är 2an på The house on the haunted hill eller vad den nu heter. Läskig, hann dock inte se klart hela, får göra det någon annan gång.
I morgon börjar halloweenhelgen också, en av dom bästa helgerna på året. Ska till kyrkogården i morgon och tända ljus, det är så otroligt fint när det lyser överallt på hela kyrkogården. Sen blir det myskväll hemma i morgon och på söndag fyller pappa år så då ska jag göra tårta. Va ska ni göra i helgen då? Kanske klä ut er till häxa ?kanske gå på marskerad/halloweenfest? Hoppas ni får det trevlig iaf. Nu ska jag dra mig tillbaka, vi hörs i morgon.
200 dagar med världens bästa idag också. Kärlek till dig bubi! <3

Kanye west - stronger

DJ Ironik - Stay With Me

onsdag, oktober 29, 2008

Onsdag.

Godmorgon! Idag är jag jättetrött, har ont överallt och om morsan gnäller lite till kommer jag bli surig hela jävla dagen. Tur att hon snart ska åka ut och jobba och pappa ska åka iväg nu också. HALLELUJAH, skönt att vara ensam hemma.
Idag blir det väl K-plugg och sen inte så mycket mer förns vid 17:00 tiden för då slutar GusstN jobbet, ska umgås med henne ikväll då. Men klockan 21:00 blir det att vara hemma och kolla på **** kök på tv. Kommer inte ihåg va hon hette, hon skulle iaf göra något halloweenpartygrej. Då kanske man får något tips till halloween. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra på Halloween.
Åh nu kan jag inte koncentrera mig för idioten till morsa man har springer runt och härjar och pratar massa och gnäller över allt. Blir helt jävla STÖRD på henne, åk till jobbet, åkt till jobbet, åk till jobbet, åk till jobbet.

tisdag, oktober 28, 2008

Hemma igen.

Mötet gick hur bra som helst, Richard fick ha möte samtidigt fast med en kille i rummet brevid. På måndag börjar en kurs i 1 månad, 3 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Ska lära oss att skriva CVn och sånt, lika bra att gå på det. Sen var det nå mer också. Har vart till banken två gånger också. 3e gången gilt säger jag bara, var där igår också. Nu har jag alla papper jag måste ha.
Ska ladda in lite kort snart, först ska jag äta min kyckling/pasta sallad som jag köpte på Statiol. Sen resten av dagen ska jag plugga lite och sen leta jobb på Internet. Hörs om ett tag.
Jag tror inte att ensamheten kan dölja hur jag känner.

Möte under förmiddagen.

Godmorgon! Nu har jag precis fixat mig och ätit frukost, det vart knäckebröd med fetaost och tomat på och ett glas proviva skogsbär. Ska borsta tänderna nu och dra på mig skor och jacka sen ska pappa skjutsa mig till backen nedanför Richard för jag ska möta upp han där om 10 minuter. Vi ska gå till Kommunhuset där mötet kommer hålla till nu på förmiddagen. Vet inte hur länge ett sånt möte kan hålla på men det är ju ganska mycket papper jag har med mig som ska kollas igenom.
Hoppas verkligen dom går med på att ge mig pengar, för hur ska man annars klara sig? Hörs när jag kommer hem, önska mig lycka till.
Saknar en viss person nu också.

måndag, oktober 27, 2008

Bilder.

Här har ni några bilder från i helgen.

Jesper, vi gjorde om han lite i Facewarp på mobilen.
Förvarning bara, om någon kommer och knackar på er dörr på Halloween i helgen så är det lugnt, det är bara Jesper. Det gäller folk som bor i Gävle, för han lär ju aldrig kunna ta sig någonstanns.

Elgitarr spelade vi också. Glappt och fint de.


Jesper hade en rolig cam, dock syns jag inte så bra till vänster men ah. Happy face alla 3.

Nu har jag nyss kollat på The Hills, X-effect (eller va det heter) och lite på Disney Chanel. Nu kom mamma och pappa precis hem så dags att göra kvällsmat. Hörs om ett tag.
Justja, någon som är bra på att göra bloggdesigner? Jag är trött på den jag har nu och vill ha något eget och snyggt. Hör av er i en kommentar.

Dimmu Borgir - The Sacrilegious Scorn

Måndag.

Om jag hade gått i skolan nu hade jag haft höstlov eftersom det är v.44 men nu är det inte så utan jag gick upp 07:30 i morse för vid 09:30 mötte jag Richard på bruket. Vi gick till arbetsförmedlingen och boka tid för möte så jag fick den 6 November klockan 10:00. Måste säga igen att jag lär inskaffa mig en kalender, har inte gjort det än. Jag och Richard fyllde även i alla uppgifter på datorn där på AF och vi fick utskrivet intyg om att vi är inskrivna m.m
Sen gick vi till banken men dom hade fel på datorerna så vi kunde inte skriva ut nå kontoutdragslappar på 3 månader tillbaka. Så jag har fixat det här hemma istället. I morgon är det soc klockan 10:00 för min del, Richard ska vara med mig dit så ska träffa han en stund före. Läste att om man är arbetslös så ska man få över 2700 kr/månaden. Så vi får väl se hur det går i morgon på mötet.
Nu ska jag ladda in lite kort, det kommer upp här i bloggen om en stund. Kort från i helgen som jag lovade igår.

söndag, oktober 26, 2008

Alexandra "Kissie" Nilsson.

Jag klickade precis in på http://kissies.se, en blogg jag läser varje dag. Hon är den kaxigaste men det coolaste bloggerskan tycker jag. Hon vågar vara sig själv och det är så det ska vara. Gillar hennes attityd.
Såg att hon har en tävling om att man kan vinna hennes ursnygga goodiebag, hon lottar ut vinnaren ikväll eller i morgon. Jag är med och tävlar, var det du också. Gå bara in och gör som det står på inlägget om den här tävlingen.


Söndag.

Hej! I helgen har det vart fullt upp så har inte hunnit satt mig och skrivit vad jag gjort här i bloggen så det får blir ett inlägg nu, dock inte vad jag gjort under helgen för det har jag inte tid med just nu. Tänkte bara säga att jag lever och att ni ska få MASSA kort mot kvällningen från helgen, ska bara prata med folket så dom kan skicka dom till mig.
Nu ska jag fixa mig och åka iväg några timmar, ha en bra söndag tills vi hörs senare.

torsdag, oktober 23, 2008

Nya skor.

Godkväll gott folk! Bloggen har inte funkat som den ska riktigt ikväll men nu verkar den funka igen.
Idag på eftermiddagen och kvällen har jag slappat framför tvn med bärbara datorn men nu är det dags att stänga av den, bära ner den och tvätta sig och försöka få några timmars sömn. I morgon ska jag sova ut men ändå försöka komma upp i tid för 1 timmes promenad innan lunch. På eftermiddagen blir det fullt upp, men mer om det får ni höra i morgon.
Kika in mina ursnygga Blendskor jag fick idag. Svartgrå är dom. Det är så många som går med sånna där vanligt varje dag men eftersom jag inte kan gå med nå andra skor än mina converse basketdojjor så ska jag ha dom där när jag tränar eller är ute och går.
Dags att dra sig tillbaka, Godnatt på er.

Bilder.

Nu har jag ätit och laddat in korten, har också lekt lite med min lilla bebis (kissemissen). Ska snart hoppa i mina snygga röda mjukisbyxor och gå ut och gå runt uppe i skogen, fast lite mindre vända än i morse för det är så kallt ute. Sen ska jag softa framför stora tv-n i vardagsrummet med bärbara dator för mamma ska snart åka iväg och hälsa på Birgitta och pappa kommer hem 22 ikväll.
Här har ni några bilder.....

Inne på färghuset hade dom nån rolig spegel där man ska sätta upp en tapet framför så man får se hur det ser ut på en hel vägg. Richard tyckte den var rolig iaf.

Söta Elin och "brorsan".

Hittade världens porrigaste tapet. Den där som är leopardfärgad, tänk den som en fondvägg bakom en dubbelsäng. Sen mörkbruna tapeter i resten av rummet. Mjaauu... Var dock sugen på den där zebratapeten för jag älskar svartvitt. Men leopard får det bli.


Svarta tapeter överallt i vardagsrummet och sen en fondvägg med den där silvertapeten med svarta sammetsmönstret. Gud så tjusigt.



Torsdag.

Hej! Kom precis hem nu, vart lite senare än tänkt för jag och Richard träffade Elin efter att vi hade vart på arbetsförmedlingen. Vi har gått runt och kolla på tapeter och sen in i nästan alla affärer i Hofors och kikar sen satt vi oss i myshörnan på Hanssons fik och pratade och fikade lite. Vi pratade också om att vi ska försöka boka in en kryssning här i höst/vinter då Elin ska vara med. Det ända som behövs är pengar, men det är inte så farligt dyrt att åka båt utan det som kostar är ju om man ska dricka på båten.
Mamma hämtade mig nyss iaf så är hemma nu, ska äta lite mat och sen sätta mig på träningscykeln och cykla i 1 timme eller så blir det 40 minuters promenad. Har redan vart ute 1 timme i morse innan jag åt frukost och åka iväg till bruket (Hofors Centrum).
Håll utkik här i bloggen för det kommer komma upp bilder från idag om en liten stund.

onsdag, oktober 22, 2008

Morgondagen.

I morgon tänker jag ta tag i ALLT som jag inte gjort nu under en lång tid. Ni vet äta regelbundet, motionera varje dag, skaffa jobb, ringa runt lite samtal m.m. Trött på att skriva saker i bloggen t ex om att jag ska gå ut och gå och åka till skolan sen blir det inte av. Såhär kommer mitt schema se ut i morgon...
08:00 -09:00 Promenad i rask takt uppe i skogen i Fagersta by. (där bor jag)
9:00 Frukost
10:00 Möta Richard för att boka möte på Arbetsförmedlingen.
12:00 Lunch
Sen promenad eller cykla i 30 minuter på eftermiddagen, ska äta några frukter under dagen och nyttig mat. Ska väl planera lite saker som händer här framöver också. Hoppas jag kommer upp i morgonbitti med min rygg bara, men nu ska jag ta mig i kragen. Ska gå ner till vägen nu för pappa ska hämta mig, är fortfarande kvar hos GusstN. När jag kommer hem ska jag ta mig en frukt sen lägga mig. Hörs i morgon, Godnatt.

Att ha eller inte ha?

Den stora frågan just nu är om jag sa ha kvar mina piercingar eller ta ur dom?
Jag tänker inte ta ut en eller två stycken utan då ryker alla. Annars kommer jag bara känna suget efter mina små älskade titansmycken som bara vill in i hålerna igen. Grejen är den att om jag hittar något jobb jag verkligen vill jobba med och som inte tillåter mig att ha dom i så tänker jag ta ut dom. Men sålänge blir det väl att ha dom i. Sen om jag får nå skitjobb som jag vet att jag inte tänker ha så länge eller något så blir det väl att ta ut dom under tiden jag jobbar sen sätta i dom när jag kommer hem.
Det är så svårt det där, för jag vill ta ut om för dom är störande och jag tappar kulorna hela tiden, iaf i näsvingarna. Men jag vill ändå ha dom i för jag ser så naken ut utan dom.
Passar jag i piercingar över huvud taget?

Ont.

Åh herregud vad jag har ont i ryggen. Det värker och hugger hela tiden. Är det någon som har nå tips på om man kan göra nå rörelser så att det försvinner?
Bara jag drar upp en arm eller lutar mig framåt eller bakåt, ställer mig upp om jag sitter så gör det ont. Gör ont när jag går också. Det har blivit värre under kvällen också.
Jag hatar att ha ont i ryggen, kommer väl inte komma upp från sängen i morgonbitti säkert. Det skulle ju bara fattas, isåfall blir det en skitdag i morgon också. Just nu sitter jag hos GusstN iaf, vi har nyss sett världens dåligast film, nån engelsk skämtkomedifilm. Kommer inte ihåg vad den heter nu och tänker inte resa mig från soffan för att hämta den framme vid tv-n heller för då börjar jag gråta för min rygg hugger.
Va ska jag ta mig till?

INGE MER SKOLA.

En sak jag inte skrev i inlägget under..
Efter att ha pluggat 50 p på Komvux så jag får mitt slutbetyg ska jag ALDRIG mer plugga. Ska inte gå högskola eller något. Aldrig mer sätta mig vid en skolbänk igen. Finns inget som är värre än skola eller något sånt, fyfan.
Jag som verkligen ville plugga vidare förut, läsa Turism och blir turistledare utomlands eller jobba på resebyrå och sälja resor. Jag tycker om att planera, jobba med folk och sånt. Men nu har jag ändrat mig helt. Och om någon säger att "Du kanske ändrar dig om nått år". NEJ, det kommer jag inte.
Nu ska jag städa undan lite i mitt rum och vänta tills klockan blir 17:00 för då ska jag iväg.

:'(

Idag är den värsta dagen på länge i mitt liv. Börjar med att jag åkte och träffade Richard vid affären och vi gick till skolan. På vägen upp möter jag min förra mentor G och jag sa till henne att jag skulle lämna in mitt arbete jag gjort klart under helgen till henne så hon kunde gå och ändra betyg till G. När vi kommer till skolan går vi in och sätter oss i datasalen på HP och ska skriva ut lite arbeten och då kommer en lärare på HP och ber mig och Richard komma in i deras lärarrum. Vi går dit och han säger att vi blivit utskrivna från skolan.
Fick världens klump i magen och gick till syon som vi pratat med hela tiden när vi hållt på med arbeten i skolan. Hon var inte där så vi gick ner till bruket chockade som vi var. Träffade GusstN på affären en snabbis då. Sen vart det krig mellan mig och mamma över telefonen. Vi gick tillbaka till skolan och pratade med Susanne. Då är det så att vi ville frivilligt komma tillbaka nu i höst för att ta bort några IG så vi skulle få slutbetyg för det vill man ju ha för att det är lättare att få jobb. Det fattas 50 P för mig bara och en sån kurs kan man plugga upp på 3 veckor på Komvux om man vill. Men jag ville göra det i skolan för att få bort onödiga IGn i betyget.
Jag var så förbannad att jag började gråta när vi pratade med syon, sen sa jag att jag ville flytta till Stockholm och börja knarka. Ibland flyger vissa saker bara ur en, så då vart det massa prat om det också. Bokade tid för att prata med Syon för komvix så ska dit måndagen v.45. Kommer välja vilken kurs som helst som går fort å ta bort dom där 50 P så jag får en slutbetyg så jag har det. Det värsta är att dom skickat hem massa papper från CSN och sånt där så mamma är helt skogstokig och ska ringa rektorn och allt. Hon skyller precis allt på mig. Är verkligen trött på det. Jag och Richard gick till Soc sen och pratade, fyllde i papper och fick papper. Fick sitta där och berätta massa också och gråten i ögat där också. Nu kommer dom skicka hem nån tid snart där så man får gå dit och prata och sånt där om Ekonomiskt bistånd.
I morgon ska jag boka möta på arbetsförmedlingen så jag får nån hanledare där som man kan prata med. Måste verkligen fixa allt nu. Måste fixa körkortshelvete också, allt blir lättare när jag har det. Måste sätta mig ner och läsa i boken, blir så jävla förbannad på mig själv så jag skulle kunna ta en yxa och hugga in i huvudet.
Är det såhär för alla ungdommar som slutat skolan eller? Det finns ju förfan inge jobb alls åt oss. Moderaterna lovade så mycket jobb också till oss unga. Har det blitt så? NEJ NEJ NEJ... Tillbaka med socarna för i helvete.
Hoppas er dag varit bättre än min....

tisdag, oktober 21, 2008

Tisdag.

Hej! Skrev ingenting i morse för jag orkade inte sätta mig vid datorn. Vart inge skola idag heller men har pluggat hemma lite. Men i morgon ska jag till skolan på eftermiddagen med Richard. Jag har iaf vart till IT i Hofors och köpt en nätverkskabel med pappa idag och handlat. Sen har jag inte gjort så mycket mer..
Men nu ska jag duscha och basta, så skönt att göra hårinpackning å ha när man sitter i bastun. Tråkigt att basta själv bara. Efter det ska jag ta mig en äpple och kika runt på Internet efter lite grejer jag ska beställa.

måndag, oktober 20, 2008

Trött.

Det är alltid så svårt att komma på en rubrik här på bloggen. Jag är iaf jättetrött och ska snart hoppa i sängs. Ska upp vid 10:00 i morgon så vi hörs då.
Idag har jag inte gjort så mycket, har inte pluggat något som jag egentligen borde och som jag skrev tidigare. Jag tände massa ljus och kollade på Crossroads igen, sen åkte jag och handlade med mamma och pappa och lämnade in filmen. Och just nu har jag lilla atterdag här vid mig, han gosar massa.
Dags att borsta tänderna och gå ner, orkar inte höra morsans tjat. Hon har även slarvat bort min kabel till min digitalkamera så kan inte ladda in kort som jag tog idag.
Godnatt

Måndag.

Hej! Måndag idag nu då, ny vecka och mycket kommer hända den här veckan. Ska bland annat visa upp saker jag gjort till Susanne på BHS (Björkhagsskolan), ska även vara där resten av veckan förutom på Fredag och göra så mycket jag kan så jag blir klar helt. Ska även fixa lite på arbetsförmedlingen också. Okej, det kanske inte var så mycket förutom att det är massa plugg. Måste starta min hjärna nu.
Idag ska jag vara hemma och plugga bara framför datorn och sen fylla i några papper och räkna ut någon resultatbudget för 1 år. Måste också åka och lämna filmen jag och GusstN hyrde igår, vi såg Crossroads med Britney Spears. Jag har haft 3 st Crossroadsfilmen men nu har jag ingen, så vi hyrde den för det var så länge sen vi såg den. Sen såg vi också svanprinsessan. haha
Dags att bädda nu och ta fram allt plugg. Återkommer under dagen.

söndag, oktober 19, 2008

Söndag.

Godmorgon! Vaknade av att jag fick sms av Malin nyss, hon verkade sur men förstår inte varför. Hon skrev något om bloggen också, hon måste ha tagit åt sig av något?
Nu snart ska jag bädda och plocka undan lite här i mitt rum, det är lite rörigt. Sen ska jag nog gå ut och gå en sväng. Det ända man är rädd för nu i skogarna är ju att bli skjuten eftersom det är älgjakt och det finns bara skog och vatten här vid mig. Men jag tror ingen skjuter mig.
Kommer komma upp bild på DillaN´s små kattungar här sen också som jag tog igår.

lördag, oktober 18, 2008

http://www.angelfire.com/indie/lunarizer/

nu E jEnna å typ Amira På väg hit te typ faLuN för att hämtA meJ hoz DilLaN..... *ler* haj Haft EN TreVliG kväLl häR hoz henne.hörZ när ja Ba typ KommEr HEm.

Fest 3 dagar i rad.

Hej! Jag skrev inge mer igår för allt vart så stressigt. Men efter mycket om och men så åkte jag till GusstN och drack lite där. 3e dagen i rad vart det då att dricka, en jäkla massa sprit så i morse var man ganska trött. Mådde illa som bara den men det har gått över under dagen. Vart inte så värst sent igår iaf men kom i säng efter 2 på natten ändå.
Idag har jag inte gjort så mycket, har vart iväg och städat lite och dammtorka och greja, vart säger jag inte än. Och just nu sitter jag med min bärbara dator hemma hos DillaN i Falun. Vi har gjort tacos med cornfärs och just nu kollar vi på Stjärnor på is. Hon har två små jättesöta kattungar, det är två små tjejsyskon. Kort på dom får ni se i morgon.
Nu ska jag busa med kattungarna lite, dom springer omkring och är jättebusiga. Kan inte motstå dom små liverna.
Bilden är oldie.

fredag, oktober 17, 2008

Fredag.

Åh herregud vilken ångest jag har idag. Har vist inte bara skrivit här på bloggen utan också lagt upp bilder på bilddagboken med massa konstig text. aja, är vaken nu och skulle egentligen till BHS men får inte tag på Richard som LOVADE mig igårkväll att komma upp i tid och gå till skolan. Så nu är morsan skitförbannad på mig och gnäller att jag inte kan göra någonting själv utan att jag är beroende av honom. För det första behöver jag inte åka dit alls utan göra allt hemma och för det andra så håller vi på med en uppgift tillsammans nu, det är inge roligt om jag åker dit och sitter där i 3 timmar och gör massa själv, han ska göra lika mycket som jag.
Skitsamma om allt det där, blir så förbannad för hon går runt här och gnäller hela tiden och är helt jävla dum i huvudet. Tål inte den där kärringen ibland.
Nu ska jag städa upp lite i mitt rum fast jag skule helst vilja sova hela dagen, är helt slut och trött. hörs senare idag.

torsdag, oktober 16, 2008

Gårdagen.

Nu först har jag kommit upp från min underbara och sköna säng. Var skönt att sova ut, fast har legat och vändt och vridit mig nån timme nu på morgonen för det har vart kyligt, viste inte hur jag skulle böka in mig i täcket för att ha det varmt. aja... har ätit mat nu också, paj och sallad.
Igår var jag och Malin ute och gick på bruket, sen kollade vi på filmen Ciao Bella hos henne, sen kom Ida och Martin förbi en sväng. Sen åt vi mat och sen umgicks vi med Danne och Kim uppe på bruket. Sen skulle Danne ut och jobba så kim var med oss en stund innan han drog hem och då kom Malins pojkvän Göran. Kom hem vid 21:00 tiden iaf.
Nu ska jag fixa mig lite sen leka med Malin hela dagen.

onsdag, oktober 15, 2008

Promenad och fika.

Halloj! Har ätit, städat undan i mitt rum och duschat. Blåste håret bara nu, orkar inte fixa mig nå mer för jag och Malin (bilden) ska gå ut och gå, sen ta en fika. Blir inte borta så länge för hon ska jobba vid 18:00 tiden.
Eventuellt att jag ska träffa Richard, Jimmy och Michaela då för att planera en grej här framöver.
Men nu ska jag kila iväg, dom väntar i bilen. Ciao!

Onsdag.

Godmorgon! Idag blir det nog inge skola för mig, är trött som fasiken idag. Men jag borde åka dit egentligen, isåfall på eftermiddagen. Ska nog ringa Richard om ett tag. Hur jag ändrar mig hela tiden.
Iaf så ringde GusstN och väckte mig före 10:00 idag, hon babblade massa om lägenhet och sånt. Jag var ju hos henne igår till efter 21:00. Därför jag inte orkade uppdatera något om vad jag hade gjort. Vi gjorde iaf inte så mycket, jag mötte upp henne vid hennes jobb, sen gick vi hem till henne och satt där. Hon gjorde iordning sina presenter till hennes mamma som fyller år idag. Sen kom hennes mormor med present åt henne, sen kom mamma och Birgitta upp och kollade på hennes lägenhet för dom hade vart ute och gått sen åkte jag hem med mamma då.
Men nu ska jag göra mat, blir pasta och någonting till. Hörs sen.

tisdag, oktober 14, 2008

Tisdag.

Hej! Igår när jag kom hem vid 21:30 tiden så orkade jag inte skriva något här, satt vid datorn en sväng sen vart det att lägga sig. Hade trevligt hos GusstN iaf, hennes syster, bror, mamma och pappa kom dit och firade henne sen kom Amira och Jenna dit med kladdkaka som vi åt senare. Idag gick jag upp vid 11:00 tiden iaf, fixade mig och åkte och mötte Richard vid apotekskurvan, vi köpte läsk och gick till folkan och var där en stund innan vi gick till skolan. Vi fyllde i massa papper idag som vi ska lämna till Kristine i morgon och nu kom jag precis hem.
Ska äta strax sen ringa Gusstn och höra om jag skulle komma till hennes jobb nu vid 17:00 tiden för att sedan följa med henne hem och umgås idag. Nu ropar pappa att maten är klar, blir potatis och någonting till. Hörs senare!


Här är grodan GusstN fick av mig igår, hon älskade den. Jag, Jenna, Amira, Jenny och GusstN hade roligt med grodan igår iaf. Udda ämnen om jag får säga det själv.
Sött Salt/peppargrej, skitsnygga muggar och en stor pajform. Allt i svart, vit och grått.

måndag, oktober 13, 2008

GusstN´s födelsedag.

Nu har jag duschat precis och slagit in GusstN´s paket också. Tog världens fulaste paketpapper som egentligen är sånna där papper man slår in blommor med, var det ända som fanns där jag köpte presenterna. Sen tog jag alla olika paketsnören vi hade hemma, lysorange, blå och gult. Hoppas hon blir glad över det hon får iaf, tanken som räknas. Ikväll när jag kommer hem ska ni få se vad jag köpte till henne, det kommer även kort från kalaset.
Dags att blåsa håret och fixa mig för om 45 minuter ska jag åka. Vi hörs när jag kommer hem!


Hennes 3 paket.
Snöre, sax, tejp och tråd.


BHS

Godmorgon till er som nyss vaknat! Själv gick jag upp vid 09:00 för att åka till skolan vid 09:30. Vart stressigt hemma på morgonen och det orsakade mitt sura humör idag. Hoppas jag blir på bättre humör senare idag, det är ju så regningt också så vet gör väl inte saken bättre men jag kan säga att om det hade vart soligt ute hade jag fått panik eftersom jag inte är på humör för nå fint väder. Jag och Richard sitter nere i Hp-s datasal nu och arbetar lite, vi har vart till bruket (centrum) där jag hämtat kartonger till GusstNs presenten, sen träffade vi Abdi en stund också.
Ska ringa och fråga om pappa kan hämta mig nu, ska hem och laga mat och duscha. Sen slå in paket till GusstN som fyller 19 år idag. GRATTIS! Så ikväll vid 18:00 tiden ska jag möta upp Jenna och Amira för vi ska till Gusstn och fika och fira henne.
Vi hörs senare när jag är hemma!

söndag, oktober 12, 2008

Björkmann och jag som tvillingar.

Godkväll! Min dag har vart bra faktiskt, skönaste söndagen på länge. Jag och mamma var in till Sandviken efter att ha skjutsat brorsan till brandstationen där hans jobbarkompisar skulle hämta upp honom för deras låååånga resa uppåt i landet. Jag köpte massa presenter till GussN eftersom hon fyller 19 år i morgon, ni får se kort sen i bloggen på vad jag köpte när jag gett det till henne för annars blir det ingen överaskning om hon ser bilder på det i bloggen innan hon fått det. Vi var också in och handlade mat på Willys, vi köpte någon apelsindryck Juice liknande dunk på 5,25 Liter, jättegod var den och kostade bara 12 kr.
När vi kom hem vart det att göra hemmagjort pizza, det var chilitomatsås, ost, tonfisk, lök och fetost vart det för min del. Kollade på Singing Bee och åt med mamma i vardagsrummet på brorsans 50 tums tv med tända ljus och en skål med godis och lite chips. Sen efter det vart det träning och när jag kom hem har jag suttit vid datorn och slöat.
Nu är det dags att lägga sig iaf, hörs i morgon. Godnatt


Jag ska se ut som Björkmann på Halloween hade jag tänkt. Mustash, skägg och enligt han flottigt hår. Nejdå, vi får se vad jag ska klä ut mig till. Något förslag?

Present.

Hallå! Idag är det söndag, solen skiner så underbart väder. Nu har jag nyss visat Andrej min bärbara dator som han har plockat ner i sin stora väska. Aja, jag får sitta på den här stationära datorn men jag stör mig så mycket på tagentbordet eftersom jag är så van vid mitt. Tror mamma har gjort något också med tagentbordet, det känns konstigt.
Aja, nu ska jag åka iväg och köpa present till GusstN som fyller 19 år i morgon. Hörs senare.

Lördagkväll.

Inlägget nedanför är inget att bry sig om, folk bråkar och det känns som hela världen går under ibland men det gör den inte. Inget kan vara bra jämt, inte sant?
Kom hem från GusstN nyss, vi har kollat runt på kläder, skor, hår m.m på Internet och sen har vi kollat på massa roliga kort på Internet också. Vart en lugn och skön kväll, åkte till henne efter 20:30 också så det vart rätt sent.
Ska tvätta mig och lägga mig direkt nu, är jättetrött och ska upp i tid i morgon. Ska fixa lite med min bärbara dator (som jag sitter vid nu) för bror Andrej ska ha med sig den när han ska åka bort i 3 veckor genom sitt jobb, han är brandman och går någon kurs långt och helvete upp i landet. Tråkigt att vara där så länge utan att kolla på film, lyssna på musik m.m Synd att jag inte har trådlöst bredband bara, då hade han haft Internet. Jag ska skaffa mig det inom kort, vill så gärna ha det så man kan ha med sig datorn överallt. Kanske finns Internet där, men då måste han väl ha nätverkskabel imellan och det har jag inte. Aja, det löser sig väl.....
Kommer sakna min dator här i mitt rum faktiskt, får sitta på stationära datorn uppe nu dom här 3 veckorna. Kommer inte bli så mycket datorsittande, men då ser jag ju chansen att plugga massa nu och fixa skolan för när jag väl satt mig vid datorn blir jag fast i timmar här. Aja, nu ska jag lägga mig. Godnatt.

lördag, oktober 11, 2008

.........

Mitt liv rasar!

Städar och lyssnar på KIZZ.

Hej alla! Idag är det Lördag, vilket innebär både fest och partaj för vissa av er. Men för mig blir det en lugn idag och kväll. Jag vaknade sent idag, faktiskt 13:00 gick jag upp så har inte hunnit gjort så myckt idag. Har ätit mat och nu håller jag på och dansar omkring och hoppar till Kizz medans jag städar och donar.
Ikväll blir det Stjärnor på is på tv och en popcornpåse för min del. Va ska ni göra då?
Förresten, är inte fest och partaj samma sak? eller inte samma "sak" men ni förstår hur jag menar. AJA......
Snyggingen på bilden är min pojkvän.

fredag, oktober 10, 2008

Jobb eller Skola?

Åh gud så mycket tankar som snurrar i mitt huvud nu, jag vill verkligen inte ha dom där. Har sån ångest över mitt liv, vet ingenting vad jag vill. Ska jag fortsätta plugga när jag gjort klart det här med skolan i Hofors? Eller ska jag försöka skaffa jobb?
Jag vill bort från Hofors, det vet jag. Vill inte sitta här hela livet och möggla med alla jävla idioter som bor här, drar inte alla över en gräns men usch för Hofors, skitsnack, Byfånar och äckel. Har jag berättat det att GusstN hade suttit och rökt vattenpipa ute på sin balkong för 2 veckor sedan? Sen förra helgen när hon och jag var påväg till Micke så skrek några ungdommar mellan 16 och 20 år "Har du hasch i bakfickan Malin?". Då trodde dom antagligen att hon rökt hasch i vattenpipan på balkongen. Jag blir så förbannad.
Det värsta med Hofors är att om man bråkar med nån så vet hela Hofors det direkt och ryckterna blir värre och värre till varje käft som det går till. T ex som idag var dom där som skrek till GusstN förra helgen där hos hennes granne igen och festade, var världens liv där och jag ville bara be dom sänka musiken, sluta skrika och ta det lugnt. Men om man gör det så blir man väl mördad direkt, dom där typerna verkar vara helt konstiga. Om ni läser det här så..... efter 22.00 ska man sänka musiken och inte vara så högljuda, ÄVEN om det är HELG.
Nu orkar jag inte sitta här nå mer, tankarna blir bara mer och mer och haten mot folk blir bara värre. Jag orkar inte bry mig annat folk, men gör det ändå. Förstår inte varför!!!!!!! Jag tänker iaf ta en dag i taget, sen får vi se vart allt slutar. Jobb eller skola får tiden visa.
Förlåt för mitt gnällinlägg, men var tvungen att skriva av mig. Godnatt.

B L O S S A.

Hej! Har fått mina skor idag, hur fina och sköna som helst. Kommer gå sönder dom där inom kort, blir att skaffa sig ett par andra någongång när jag hittar sånna i någon butik för dom här beställde jag från Internet. Fick även en gråsvartrutig skjorta med långa ärmar och som går lite längre ner, hur snyggt som helst att ha den instoppad innanför ett par svarta spända jeans.
Annars så kom jag nyss hem från GusstN, vi kollade på film. Har även glögglåten i huvudet som går "BLO SSA, BLO SSA, glöggen heter blossa". Det är nämligen så att bror Andrej har gått runt och sjungt den nu hela dagen. Måste ha slagit slint för han när han bastade tidigare idag.
Jesper åkte ur Idol också fick jag höra nyss, HALLELUJAH.

BHS.

Hej! Nu sitter jag på Björkhagsskolan med bästa kompis Richard. Vi har pratat lite med lärare och vi börjar komma igång med allt nu, känns skönt. Vi ska snart gå ner till bruket (Centrum) och handla sen ska jag åka hem och laga mat. Resten av dagen och helgen vet jag inte vad jag ska göra, men när jag vet så får ni veta.
Hörs senare!

torsdag, oktober 09, 2008

Halloweenfest med Blondinbella.

Nejtack, blir inte att åka iväg med Galaxybåten där Blondinbella och hennes små fans kommer vara. Blir riktigt kryssning med Jenni i början av November med Silja Galaxy istället. Godnatt.

Tatuering.

Nu har jag gjort skissen för hur min tatuering ska se ut som jag ska ha på benet. I morgon ska jag göra skuggorna överallt och fixa blommorna. Det är faktiskt en tjejdöskalle med tribaler och blommor. Ni får se bild när den är helt klart sen.
Jag tänker inte ens ge mig in på att få igång tvn och se på Blondinbella på SVT för alla kablar är konstiga där bakpå den så jag ger upp. Läste nyss på hennes blogg om att hon hyrt båten Galaxy som jag ska åka i November, kanske blir att åka med på den där resan istället för att åka på vanlig kryssning. Men hur kul är det att åka med säkert BARA småtjejer som är helt beroende av Bella?
Nu snart blir det läggdags, är trött i huvudet och fryser. Ska upp tidigt i morgon så vi hörs då. Godnatt.

Planer!

Sitter just nu att planerar lite saker som jag ska iväg på nu framöver. Bland annat kryssning med Silja Galaxy med Malin och Jenni från Stockholm, Göteborg och Ullared v.44 med Malin, då ska vi bo hos hennes mormor i Varberg. Sen blir det dagskryssning över med Eckerölinjen nu i början av November med Malin. Ska väl planera in en kryssning med Jenny, GusstN och Anne-Marie snart också, men det får bli senare i vinter vi åker.
Vet ni vad jag kom på? Det är julafton om mindre än 3 månader. Tiden rinner iväg, tyckte nyss att jag tog studenten och nu är det vintern som står och väntar i farstun.
Nu ska jag försöka få igång tv-n så jag kan se på Blondinbella i debatten på Svt1 klockan 22:00. Ni ska väl kolla?

onsdag, oktober 08, 2008

*Biter mig i fingret*

Hej allihopa! Jag är inte så värst bloggsugen för tillfället och det kanske märks? Finns hur mycket som helst att skriva med det blir ju bara tjötigt till slut, som t ex "Nu ska jag laga mat, det blir som alltid kyckling och pasta." eller " Nu ska jag gå och duscha, hörs snart" och efter det "Nu har jag duschat, ska fixa mig nu, hörs snart".
Nej usch va jag är trött på att skriva ner precis allt jag gör här i bloggen, saker som att duscha kan jag hålla för mig själv och då slipper det bli så enormt med onödiga inlägg varje dag. Bättre att skriva det intressanta om dagen istället.
Idag har jag iaf inte gjort mycket alls, har sprungit runt hemma hit och dit, kollat på Bonde söker fru som har satt igång igen på tv och sen tidigare idag har jag försökt syselsatt mig när vi hade strömavbrott i några timmar, tro det eller ej men jag lyckades.
Nu är det iaf läggdags för mig, Godnatt.

tisdag, oktober 07, 2008

Corrosive Sweden.

Fick nyss den här bilden av min kompis Daniel som spelar i bandet Corrosive Sweden. Tänkte göra lite reklam här i bloggen för deras Release fest.
Jag tycker ni borde göra som mig, GÅ DIT.


Klicka på bilden här på sidan för att få den stor. All fakta finns där.

Hallon & blåbärspaj.

Hej! Hoppas ni alla mår bra för det gör jag. Har lite ont i huvudet och benet bara annars är det lugnt. Igår var jag, Jenny och GusstN och grillade i Oppsjön. Det vart kolsvart direkt och vi fick knappt upp nån eld, så det vart inte så lyckat eftersom vi varken såg någonting mitt ute i skogen och kallt var det också. På vägen hem fick vi komma VÄLDIGT nära (rutt och tuck i Björnbröder filmen, dom hade även med sig en vän). Mer om det orkar jag inte ta upp här, ni får vara nyfikna. Om jag säger såhär, har kunnat vart död vid det här laget men nu är det inte så det är så jag tackar gud för att det inte blev värre.
Idag har jag iaf vart på Björkhagsskolan och fixat lite saker och har även bakat hallon/blåbärspaj. Den vart hur god som helst och enkel att göra också. Vispade vaniljvisp till, hur gott som helst.

Den ser ut att vara mörk på halva sidan och ljusare på andra halvan. Ljuset som bedrar. *smask*

Resten av kvällen blir lugn, ska inte ut och åka bil i mörkret på en grusskogsväg iaf. Nu ska jag hacka sallad och steka kornfärs som jag ska ha till tacosbröden som finns kvar. Ha det bra.

måndag, oktober 06, 2008

Måndag.

Hej!
Hur mår ni? Jag mår faktiskt bra idag, solen skiner och det har vart en lugn eftermiddag hittils. Igår åkte jag till Kim och sedan gick vi till GusstN och kollade på film, The nun vart det. Jenny kom också dit, hon bor en våning ner i samma hus som GusstN. Vart inte så sen kväll, fast för att vara Söndag och dom flesta skulle upp och jobba idag så vart det sent. Var hemma vid 23 tiden.
Nu resten av denna dag så ska jag iväg för att fotas lite, sen blir det grillning med GusstN och Jenny vid en sjö i Dalarna. Kort kommer upp här ikväll i bloggen.

söndag, oktober 05, 2008

Jag är tillbaka.

Hallå alla! Igår vart det ingen uppdatering här i bloggen för jag kom hem rätt så sent från GusstN på natten och sen skulle jag upp vid 08.00 för vi åkte till Rättviksmarknaden igår på för-eftermiddagen. Det var dåligt väder när vi var där men det regnade inte hela tiden, men det var kallt som fan (om man får svära lite).
Efter att jag och GusstN hade sprungit runt i 6 timmar på marknaden så ringde vi mamma och pappa och dom var i någon stuga och firade Birgitta med henne och Lennart. Så dom fick hämta oss, så efter över 6 timmars "gå på marknad och titta och slösa bort alla sina pengar" så fick vi tårta hos dom.
På vägen hem hoppade jag och GusstN av hos henne, vi sjöng karaoke, drack grogg ett tag. Kim skull egentligen komma och se skräckis med oss men han drog med Kawa och co till Gävle och åt på max så jag och GusstN traskade ner på Hofors, inte så värst mycket folk men det var skoldansen iaf på Folkan. Efter en stund ringde Mattias så han mötte oss på väg ner till Micke, sen satt vi hos Micke och snackade. Johanna, Jonte, Matte och Johnny var där hos Micke. Helt galna var dom, mer säger jag inte. Jävla suga, ha sex, gnaga, glidmedel, nakna, jucka, stöna, rakade. Och herregud. Gick till rondellen vid 00:30 och träffade Kim i några minuter sen kom brorsan och hämtade mig.
Lite bilder från gårdagen.


Det är så fint i rättvik. Speciellt vid siljan. Dålig svartvit bild dock.
I stugan hos Birgitta och Lennart. Vi gjorde ett eget bord vid soffan där vi fikade. Tog ett nattduksbord bara.

Johnny står och grejar hemma hos Micke. Sne bild.


Suddig bild. Lite av Johanna, en suddig Micke och GusstN.
Tog inge mer bilder för alla flängde runt så mycket. Nu är jag iaf vaken och har vart det i 3 timmar. Har nyss hjälpt brorsan att raka håret och nu är det dags för en dusch nu för vid 16:00 kommer syrran och hennes kille hit och äter tacos med oss. Sen ska jag till GusstN för alla mina saker är där som jag lär hämta, då blir det skräckfilm med henne och eventuellt Kim om han orkar komma till henne. Han bor 2 hus bort så han borde orka det. Nej, duschen väntar..
Ha det bra tills vi hörs igen.



fredag, oktober 03, 2008

Hej!, Hejdå !

Nu har jag vart iväg till bruket (Hofors centrum) och gjort lite ärenden. Har vart hos mormor och hennes gubbe och hälsat på. Mormor berättade att ännu en gång hade hennes gubbe fisat när han legat och sovit så hon vart jätterädd. Det låter så roligt när hon berättar det på finlandssvenska och skrattar samtidigt.
Sen kom jag och mamma hem och jag har färgat hennes hår nu. Ska fixa mig lite snart sen åka iväg till GusstN och umgås med henne hela kvällen. Vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll, men vi hörs då om jag inte är jättetrött och bara vill lägga mig och sova direkt. Ska ju upp tidigt i morgon eftersom jag ska till Rättviksmarknaren på förmiddagen- eftermiddagen. Om vi inte hörs inatt hörs vi i morgonbitti.
Ha en trevlig kväll alla!

Sisådär ja.

Har gjort mat och ätit nu, vart pasta och kycklingsås med paprika. Nu ska jag bädda och hämta posten, sen ska jag åka till mormor en sväng. Efter det ska jag färga håret på mamma också. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, blir lugnt iaf.
Det regnar så blir ingen promenad iaf. Vi hörs senare idag!

GusstN din svamp.

Godmorgon!
Vaknade för 1 timme sedan av att GusstN ringde och väckte mig, dom hade fredagsfika på jobbet så det var rast en sväng så hon ringde mig och berättade om någon lilla Rupert bambi som ligger i en hand. Först fattade jag ingenting eftersom jag precis vaknade men nu förstår jag. Det var en hjort som blivit påkörd av en bil och dött, så såg dom att hon var med barn så dom gjorde keisarsnitt och fick ut en liten hjortbebis "bambi" som var så liten att han kunde ligga i en människohand. Det står på Expressen.se så ni som vill se den lilla söta hjorten kan gå in där och kolla. Den är verkligen söt, den har fläckar på ryggen och allting redan. Hoppas den överlever.
Nu när jag ändå är vaken så tänkte jag gå ut och gå snart, men först äta frukost. Hörs om ett tag.

torsdag, oktober 02, 2008

Hemma igen.

Sådär så har man kommit hem från GusstN då, vi var ute och gick en stund. Stod och snackade med Kim en stund utanför Sparköp. Han berättade lite om sina vilda bilturer med någon bil han kanske ska köpa och sånt. Han är så rolig han, vår Kimpa. Efter det gick vi hem till GusstN och kollade på film, Patrioten hette den tror jag. Sorlig men bra film, såg dock inte hela slutet för mamma kom och hämtade mig.
Nu ska jag hoppa i säng och försöka få några timmars sömn. Skönt med helg, så säger jag jämt fast jag har helg varje dag typ. Aja, Godnatt.

Perfekt.

Sådär ja, nu har jag städat hela mitt rum. Allt är rent och fint, har gjort om lite och satt upp lite saker på väggarna och fixat en lampa också. Kan ta kort senare eller i morgon så får ni se.
Ska äta något nu snabbt sen åka iväg till GusstN, vet inte va vi ska göra men det visar sig när jag kommer dit. Vi hörs när jag kommer hem, ha en bra torsdagkväll.

Jag är ju helt otrolig.

Herregud säger jag bara, gissa vem som vaknade för 1 timme sedan och har missat hela förmiddagen med möten och Arbetsförmedlingen? Jo, JAG. Mer behöver jag inte säga, hur kan man sova så länge fast man ställt klockan på ringning minst 10 gånger i morse? Aja, nu är jag uppe och ska hoppa in i duschen snabbt, sen ska jag äta mat som vart kvar från igår och sedan åka iväg.
När jag kommer hem ska jag städa mitt rum så jag har det gjort, alltså plocka med allt, dammtorka och dammsuga. Älskar när allt är rent och fint, mysigt att tända lite smålampor i hela rummet och sånt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig stressad. Hörs senare gott folk.
Justja, är det någon som ska på Rättviksmarknaden i helgen?

onsdag, oktober 01, 2008

Sova med gosen inatt.

Nu har jag laddat in lite kort på bilddagboken, fast inte dom från Örebro för det orkar jag inte nu + att Idol börjar vilken minut som helst. Det är ju fortsättning nu, vet inte vilket som jag tycker ska åka ut. Men det är nog den där illröd-håriga tjejen, hon verkar vara så bitchig av sig. Sen hade hon rosa nagerlack, men det spelar ingen roll men hon sjunger inte så bra heller tycker jag.
Efter Idol blir det att ta ner bärbara datorn och sen hämta gosen för inatt ska han sova med mig. Han har inge fästingar så nu vill jag ha min pälsbebis i sängen med mig.
Morgondagens planer,
* Ska gå upp klockan 06:00 och duscha och fixa mig.
* 07:45 Ska jag möta Richard vid grusbacken på västerhöjden.
* 08:00 - 09:00 Ska jag vara på Björkhagsskolan och fixa lite papper.
* 09:00- 09:45 Arbetsförmedlingen för att boka tid för handledarprat och sen fixa en kod så jag kan komma igång med allt hemifrån.
* 10:00 Ska jag och Richard på möte på Björkhagsskolan hos Susanne.
* 10:30-11:00 Ska jag och Richard traska omkring och ha tråkigt, sen klockan 11:00 ska jag hem och göra mat och äta.
* 13:30-14:30 Arbetsintervju.
* 16:00-17:00 Träning.
Det är lite av morgondagens schema, men mellan allt ska jag ha tid för bloggen. Nu säger jag GODNATT för idag.



Datorn framför tv-n.

Nu sitter jag med datorn inne i vardagsrummet med mamma brevid mig. Det är reklam nu på 4:an där vi ser på Idol. Alltid tråkigt med reklam, så tänkte att jag kunde uppdatera bloggen medans. Idag är det tjejerna som sjunger, jag har inte skaffat mig någon favorit än men när jag har det ska jag berätta det för er. Vilken är eran favorit?
Efter Idol ska ni få veta va jag ska göra i morgon, det är mycket som händer då. Hörs när Idol är slut. Då ska ni få se lite mer bilder också.

Lite nytt till hösten.


Hur sköna skor som helst, det är grått mjukt fluffigt tyg i dom, sen är dom i mocka. Varma och sköna. Mycket finare i verkligheten än på bilden. Dom här skorna kostar 199 kr.

Dom här tre linnen hamnade i min garderob idag också. Ett helsvart, ett gråsvart rutigt (den i mitten, syns inte att den är rutig på bilden men den är det), sen ett gråsvart randigt. Älskar den där modellen av linnen. 3-pack linnen för 147 kr.
Bilderna är lånade från ellos.se

Bilder från Örebro.

Nu har jag ätit, det vart pasta och kornfärssås. Vart jättegott. Här har ni lite blandade bilder från i helgen när jag var i Örebro. ALLA bilder kommer komma upp på bilddagboken också.

Inte så värst mysigt att vakna upp och se den där bilden framför sig. HAHA, The Ark är bra men Ola Salo vettefan.
Tryck på bilden så ni får se den stort om ni inte ser va det står. Vi såg den där när vi hoppade av bussen, mitt bland löven låg den brevid ett utedass, typ bajamaja i trä. Någon som skitit eller kissat på golvet där inne eller?

Här har ni dom där roliga grejerna vi leka med hela tiden ute på tomten där vid hennes lägenhetshus. Förstår inte hur dom där kan vara så roliga, jag vart som ett barn när jag såg dom.


Laxen vi åt, hur gott som helst med klyftpotatisen till. Dock dålig bild, vet inte varför.



Här har ni ett till kort på Carro. Här stod vi och väntade på att mitt tåg skulle komma.
Ska knäppa kort på mina köp som jag gjort idag, det kommer snart upp här på bloggen.





Hemma igen.

Åh herregud va det öser ner regn utanför fönstret. Mysigt att vara inne hela kvällen nu eftersom jag mest vart ute hela dagen. Min tripp i Sverige idag gick prima, nu är allt klart. Vad jag gjort idag tänker jag inte säga, det kommer ni få veta så småning om när allt är fixat och klart.
Har hunnit med en fika med två personer idag också, riktigt mysigt var det. Har planerat helgen, men det får ni veta i morgon. Träffade också Richard tidigare idag, vi tänkte gå till arbetsförmedlingen men dom hade stängt så i morgon 09:00 ska vi vara där. Ska boka möte hos en handledare och sen fylla i lite saker på datorerna där.
Nu ska jag laga mat, måste laga något annat än kyckling och lax så idag blir det att göra "köttfärssås " fast istället för köttfärs ska jag ha kornfärs, sen pasta till. Efter det ska jag lägga upp lite mer bilder från helgen här på bloggen. Håll utkik.