tisdag, september 30, 2008

"Han skrek så länge han levde".

Ingemar "Idde" Sundqvist är min mormors gubbe. Idag när mormor ringde berättade hon att han hade lagt av en sån brakskit så hon tappade tidningen. Hon vart skiträdd. Även att han låg och sov när han gjorde det. HAHAHA. Då sa mormor till han att han skrek så länge han levde.
Har kollat på Idol tidigare och nu är det någon svensk serie på 4an, riktigt bra. Har sett det en gång förut också. Ska kolla en stund till på det, sen ska jag lägga mig och sova. Ska upp vid 07:00 i morgon för jag ska till skolan och vara där hela dagen.
Nu säger jag godnatt för mig. Hörs i morgonbitti!

Laxpasta och Idol.

Jag var ute och gick med mamma när hon kom hem från Sandviken, det regnade litegrann men det gjorde inget. Som dom brukar säga: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Efter promenaden har jag busat med min misse lite, till slut somnade han brevid mig här i soffan på min hand. Nu har han gått iväg och jag har gjort mat och ätit, det vart laxpasta och fetaost sallad till.
Nu blir det Idol om några minuter, såg inte igår men vet att den där "Jessica Simpson" bruden åkte ur, Viktora eller vad hette hon?
Har datorn uppe vid tv-n nu också, skönt.

Till dig.

http://www.youtube.com/watch?v=o8D3gmDF768
Den här låten är till dig. Jag älskar dig jättemycket!

Tisdag.

Hej!
Idag är jag inte så värst pigg, sov till 12:30 och har världens rödaste ögon idag, dom svider också. Så idag vart det inge skola för mig, men i morgon ska jag dit. Nu idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kanske gå ut och gå en sväng om en stund, bara det inte börjar regna för det ser mulet ut nu.
Har inte så mycket mer att säga just nu, vi hörs senare!

måndag, september 29, 2008

Du kommer aldrig tillbaka va?

Kom nyss hem från GusstN, vi har vart ute på en promenad och sett P.S I love you. Den filmen berörde mig så otroligt mycket. Massa tankar kom upp i huvudet och allt bara snurrar fortfarande. Kom och tänka på en viss person, en person jag saknar så oerhört mycket. En person jag alltid kommer älska.
Precis so hon gjorde i filmen, hon skulle gå vidare nu. Kanske dags för mig att göra det nu också. Kanske ska släppa den där personen helt för han kommer aldrig tillbaka hur mycket jag än vill.
Ska lägga mig nu, men först ringa hans mobil och höra hans röst på telefonsvararen. Då kanske klumpen i halsen försvinner, eller så kanske den blir ännu större. Godnatt.

P.S I love you.

Åh va dagen har vart seg och skön. Har vart ensam hemma hela dagen typ. Mamma och Birgitta är ute och går nu, dom kom hem för ett tag sedan men drog lika fort. När dom kommer hem ska dom skjutsa mig till GusstN. Då ska vi gå till Time och hyra film, P.S I love you blir det. Sen blir det film hemma hos henne.
Ni får mer bilder från helgen när det går att ladda upp normalt här på bloggen, dom kommer också komma ut på bilddagboken. Men inte förns i morgon.
Dags att byta om så man är färdig tills dom kommer hem från promenaden, vet inte riktigt när jag är hemma ikväll men vi hörs då. Ha en trevlig kväll alla.
Och till dig, I love you. <3

Bilder från helgen.

Min dator funkar inte som den ska idag, går knappt att ladda in kort eller något. Efter att ha startat om den minst 10 gånger så fick jag in kort. Men nu funkar det inte att lägga in dom här på bloggen istället. Här har ni några kort iaf, ni får resten senare om det funkar.


Här har ni Caroline som jag var hos i helgen. Söt och trevlig tjej.


I lördags var det blåsväder i Örebro, man kunde knappt vara ute. Herreminje va det blåste. Löv överallt. Hade fullt i håret och väskan typ.


Här är den snyggaste bilden jag tog från min Örebroresa. Vi skulle gå ut på kvällen och leka lite i lekparken och jag orkade inte knyta mina converseskor så lånade Carros ROSA (lär ordet ROSA igen) foppatofflor. Finns ingen färg som är fulare än rosa, det där var den ända gången ni får se något på mig som är rosa, så njut av bilden.
Nu ska jag laga mat, blir nog kyckling eller lax. Som vanligt, hörs efter det!





Måndag.

Usch va jag är seg idag, vaknade för ca 1 timme sedan nu och ska väl snart göra något att äta. Elin ringde för ett tag sedan och hon är ledig idag så hon ville träffa mig och Richard i Hofors på eftermiddagen men jag har varken packat upp allt eller duschat. Så vi får se hur det blir med det.
Nu ska jag starta om datorn för den är konstig, sen ska jag ladda in kort. Dom finns snart att se i bloggen.
Justja, det som står i inlägget under längst ner handlar inte om Peter så ni vet.

söndag, september 28, 2008

Hemma i Hofors.

Hallå alla! Tågresan var förjävlig. Det vart fullproppat i tåget ända hem till Hofors. Drygt som fan men nu är jag iaf hemma. Har packat upp lite nu och ätit kvällsmat (sen kvällsmat).
Orkar inte duscha nu ikväll utan nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Får se hur bra det går. Är inte så värst glad nu, tårarna rinner.
Ni får se bilder och sånt i morgon, jag blir hemma från skolan för jag vill sova ut och sånt. Godnatt på er.
Affrohår kan dra åt helvete, du också! :'( Förlåt, men nu måste jag släppa taget fast jag älskar dig.


Söndag i Örebro.

Godmorgon! Nu har vi vaknat och Carro håller på att fixa sig, jag orkar inte göra det nu. Vi ska gå bort en bit här där hon bor i Mellanringe (eller va det heter) och handla på någon ICA nära dig snart så vi får i oss lite mat. Sen blir det att slappa tills ikväll. Jag åker med sista tåget hem, hoppas det inte är så mycket folk för jag vill ha en lugn resa hem. Är hemma runt 21.00 ikväll, då blir det att ladda in kort så ni får se hur min helg varit, dock har jag inte tagit så mycket kort. Men det lilla jag har ska ni få se. Sen efter det ska jag sova, ska till Björkhagsskolan i morgon 08.15. Förresten, igårkväll gjorde vi inte så mycket, vi var in till stan och handlade lax och klyftpotatis och gjorde mat, sen var vi ute i blåsvädret på kvällen en stund, sen satt vi hemma här bara. Johan skulle komma förbi och se på film men den rackaren hörde aldrig av sig så vi somnade vid 01.30 efter att han ringt han minst 50 gånger.
Men ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.

lördag, september 27, 2008

Örebro dag två.

Hej! Nu sitter jag här framför Carros data igen, hon håller på att fixa håret på sig själv. Jag vart klar före så tänkte uppdatera bloggen snabbt. Vi ska snart åka till stan och gå runt lite och handla mat. För ikväll ska vi göra lax och klyftpotatis, gott. Får se vad som mer händer idag, men vi hörs iaf ikväll någon gång om jag har tid att sitta här. Beror på vad vi gör. Ha en bra dag alla.
Älskar dig Rydberg!

fredag, september 26, 2008

Örebro!

Hallå! Nu sitter jag hemma hos Carro i hennes lägenhet, vi har nyss ätit mat. Det vart kyckling,pasta och wookgrönskar. Efter att vi ätit och diskat gick vi ut och lekte i någon lekpark här utanför, det var någon snurrgrej som vi satt på. Shit va roligt vi hade, Carro snurrade på så mycket så hon inte kunde gå sen, haha. Tidigare idag när jag kom hit så åkte vi först hem till Carro så jag fick lämna min packning sen åkte vi till stan och gick runt, fin och stor stad här i Örebro. Blir nog att åka in i morgon också och kika runt.
Nu ska jag vara lite social mot Carro, men vi hörs i morgon igen!

Hejdå Hofors, Hej Örebro och Carro.

Godmorgon på er! Jag är verkligen uppe tidigt idag, men det är skönt. Har sminkat mig, klätt på mig och ska snart fixa håret, men först tänkte jag blogga och äta frukost. Ni vet väl att jag ska åka till Caroline i Örebro i helgen? Åker vid lunchtid idag och vet inte när jag är hemma i Hofors igen på Söndag, det visar sig då söndag när jag åker hem.
Ska bli så härligt att åka från lilla Hofors över helgen och umgås med nytt folk, ska bli så underbart att få umgås med Carro. Vi kommer nog ha skitkul tillsammans, det vet jag. Vi är så lika på alla sätt. Ska bli roligt att få vara i Örebro också, ny stad att genomsöka.
Vill ni veta en annan sak då kära folk ? Ni slipper mig inte under helgen, jag ska uppdatera bloggen från Carro´s dator, dock inte lika ofta som jag brukar men lovar er ett inlägg varje dag iaf. Men alla bilder får ni se på Söndag när jag kommer hem.


Lika barn, leka bäst. Så är det verkligen! <3
Vi hörs ikväll!

torsdag, september 25, 2008

NU gör jag kväller.

Har packat nu och fixat och donat, ska duscha nu fast det inte finns nå vatten knappt. Rinner lite så det får ta sin tid. Sen ska jag sova, ska upp vid 06:00 så vi hörs då när jag vaknat m.m Ni ska få se bilder då också.
Godnatt!
Du Carro, min msn funkar inte alls nu så orkar inte försöka logga in nå mer nu. Hoppas du läser det här nu bara, jag smsar dig i morgon när jag hoppat på tåget. Men vi kanske hörs i morgonbitti på msn innan du ska till skolan också. Snart är jag hos dig gumman. Godnatt på dig!

Shopping!

Åh herregud va jag har handlat idag, men nästan inge kläder alls. Mest småsaker, men nödvändiga saker. Har köpt ett par långa leggings, 3 par hotpants, 1 BH, 2 kajalpennor (brun och svart), hudkräm som luktar gudomligt, hårspray, läppglans, nagerlack, örhängen, puder, handväska i skinn med nitar, Resebagväsa svart från Bagheera och lite mer småsaker som ögonskuggspenslar och sånt. Har knäppt kort på allt, men det orkar jag inte ladda in nu.
Har nyss kollat på Idol med mamma också, alltid lika bra. Synd bara att inte kocken fick vara kvar, tyckte så synd om honom. Nu ska jag packa det som jag inte behöver i morgonbitti, som tex plattång och smink lär ju behöva användas innan jag åker. Så det får åka ner sist i morgon innan jag åker iväg till tåget.
Vart ju skapligt sur också för det finns inge Vatten här hemma, det är något rör som gått sönder så det ska komma dykare i morgon och kolla på det. JAG SOM VILL DUSCHA I MORGON INNAN JAG ÅKER, det rinner jättejättejättejättelite vatten så tar väl 2 timmar att duscha mitt hår och sånt men då får det vara så då.
Nu ska jag fixa lite, hörs om ett tag!

Tack vänner och gratisbio.

Nu har dom kommit, mina presentkort från gratisbio. 400 kr på H&M och 100 kr på Kicks. Nu har jag precis fikat med mamma och pappa, nu är det dags att slänga in det jag ska ha med mig i helgen i tvätten. Ska tvätta, packa och dona nu på eftermiddagen sen ikväll ska jag göra slut på presentkorten.




Torsdag.

Äntligen är det Torsdag, bara den här dagen kvar sen imorgon åker jag till Carro. Längtar så frukansvärt mycket nu, hoppas den här dagen går fort bara. Men den här dagen började inte bra, har vart vaken nu i 2 timmar men legat i sängen och småsovit sen kommer man upp och morsan börjar gnälla direkt. "om jag vetat att du inte skulle till skolan idag har vi kunnat åkt och handlat i morse när dom öppnade, nu lär vi iaf göra det efter 16.00 och då är det jättemycket folk eftersom det är löning idag." bla bla bla bla bla, nu skiter jag i det helt att åka och handla. Jag skulle köpa en ny handväska, en ny resväskebag, leggings, skor och smycken. Nu sket det sig.
Ska väl ladda in korten snart som jag tog igår, men först ska jag börja leta fram låter som jag ska ladda in på mobilen.

onsdag, september 24, 2008

Goooodnatt!

Åh herregud va trött jag är, har hållt på med mitt förbaskade hår i timmar nu. Är fortfarande inte nöjd men nu orkar jag inte bry mig mer. Har inte orkar ladda in nå kort idag heller, dom får ni se i morgon. Gjorde verkligen en annorlunda med jättegod mat idag. Eller den är inte så annorlunda men jaja, ni får se i morgon för nu ska jag sova.
Längtar tills fredag nu, ska bli så roligt att få åka till Caroline i Örebro. Bara en dag kvar och det är i morgon. Nej nu ska jag sova så det blir fredag fortare. Godnatt.

Hemma nu!

Nu har jag kommit hem, eller det gjorde jag för 1 timme sedan nu ungefär. Har duschat och sånt nu, får se vad jag ska göra idag. Blir nog att plugga resten av dagen och sen se på Idol ikväll.
Nu ska jag dricka kaffe med mamma och pappa, hörs snart!

Irriterande folk!

Nu kom alla nya 1:or in här i datasalen och skriker och härjar, lyssnar på skitmusik som typ Darin på youtube och fjollar med killarna. Blir så irriterad så jag bara vill skrika att dom ska hålla käften. Men jag går ju inte här på skolan nå mer så dom får ju härja som dom vill, jag och Richard sitter bara här i HP-s datasal eftersom vi lär ha tillgång till Internet när vi pluggar.
Det borde vara tyst och inte så mycket skrik här inne, man får då inte arbetsro här nu. Dags att gå runt en sväng på skolan kanske.
Undra om vi också var sådär livliga för 3 år sedan!?

Indien.

Sitter i skolan nu i datasalen. Läraren Kristine som är typ 28 år, Omer, Kebba och Richard sitter här också. Omer babblar massa att han ska skära av Kristine´s killes lilla snopp och sånt. Dom är helt galna här.
Trodde jag hade ett arbete om Indien på datorn här, men icke. Jättemånga arbeten är helt bort från min användare jag har här på BHS (björkhagssolan). Så har gjort en helt arbete nu om Indien. Är klar med det nu så har inte så mycket att göra.
Ska fortsätta babbla med dom här nu, skriver om en stund igen.

Onsdag.

Godmorgon! Idag är jag jättetrött, men man kan inte vakna upp alla dagar och vara pigg. Nu har jag blire brådis så ska slänga på mig nå kläder, äta något snabbt sen åka till mormor för jag ska vara där kl: 11:00. 11:30 ska jag möta Richard i skolan för plugg till klockan 16:00.
Hörs från skolan!

tisdag, september 23, 2008

Mr.President - Coco Jambo

Nu har jag kollat på idol och ska ladda in lite låtar i mobilen så jag har något att lyssna på när jag åker tåg till Örebro på Fredag. Den här låten blir det bland annat.
http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU&feature=related

The Veronicas - Untouched

<3

Baka och laga mat!

Nu har jag precis ätit kycklingpastagratäng, hur gott som helst. Hade i paprik och lök nu också. Andra gången jag gör den här maträtten nu. Kanske ska testa på att göra sånna där kycklingpinnar som jag åt hos GusstN för nån vecka sedan nån dag också. Vi får se, roligt att laga mat.


Gratängen!
Morotskakan jag gjorde, den vart jättegod.
Just nu sitter jag och funderar över om jag ska kolla på Idol eller om jag ska strunta i det idag?! Borde plugga men vill ändå inte missa Idol. Ska ni se på Idol?


Utmaning!

Såg att Carro hade utmanat mig på några frågor på sin blogg. Kanske inte så värst intressant att veta, men maten är i ugnen så har inget bättre för mig.
5 saker i min frys - Kycklingfilé, Wookgrönsaker, Isbitar, Majs i påse och frysta blåbär/hallon.
5 saker i min kyl - Vaniljyoghurt (till smoothie), Ketchup, ägg, mat? och mackpålägg.
5 saker i min garderob - Jeans, leggings, linnen, BH-ar och trosor av alla slag.
5 saker i min bil - Sterio, snygg klädsel, Cd-skivor, baslåda och doftgran.
5 saker i min väska - Mobil, smink, tuggummi, plånbok och nycklar.
Nu är nog maten klar, efter jag ätit ska ni få se bilder på mitt bakverk.

Hemma.

Tjabbatjenahallå! Nu är jag hemma, mamma kom och hämtade mig strax efter 16:00. Jag glömde köpa paprika, jag som ska göra kycklinggratäng idag. Aja, det får gå utan om jag inte skicka iväg brorsan att köpa.
Skrev inge mer från skolan för jag hade fullt upp med att skriva ett arbete, har skrivit över 13 st A-4 sidor idag på datorn, har allt utskrivet nu och det ska lämnas in i morgon. Så i morgon blir det att göra det sista av projektarbetet, ska gå och få en mall utskriven först hur det ska läggas upp. Sen är det inte så mycket mer jag har att göra på BHS.
Nu ska jag baka morotskaka och sen ska jag göra kycklinggratäng. Hörs efter det!

Sitter i skolan.

Sitter i skolan nu med Richard, vi håller på och jobbar för fullt. Han letar efter fakta om politiken i Cuba och jag sitter och räknar ut en Resultatbudget för ett år om mitt företag. Massa konstigt med Arbetsgivaravgifter, intäkter, räntor och amorteringar. Ska få det här klart idag så det kan lämnas in i morgon sen ska jag jämföra tre religioner också för jag hade vist det kvar i Religionen för att få ett G i de ämnet. Så lika bra att göra det eftersom det är hur lätt som helst.
Jag ska vara i skolan till 16:00 idag iaf, blir inget att skriva in sig på Arbetsförmedlingen för Richard och Jimmy hade gjort det igår, så jag går dit en sväng i morgon själv. Så blir det att plugga hela dagen idag. Förresten, hittade den här bilden på mig på datorn här i skolan, HAHA hur gammal som helst.
Ska fortsätta plugga nu, hörs om en stund igen.

Ett samtal.

Morgonen har rusat iväg och det ska jag snart också göra. Ska möta Richard om 30 minuter så lär fixa mig nu, ni vet väl va som menas med FIXA är? Leta kläder, klä på sig, sminka sig, platta och fixa håret. Susanne ringde för ett tag sedan och sa att vi skulle komma förbi henne på eftermiddagen, hon frågade också va både jag och Richard har gjort hittils, så idag ska vi redovisa det.
Känner mig stressad nu, jag skriver när jag kommer till skolan!

Tisdagmorgon!

Godmorgon gott folk! Jag är uppe med tuppen känns det som, har varit vaken i ungefär 1 timme redan, kan inte riktigt sova för det är så kallt i mitt rum sen nyser jag hela tiden och hostar. Ska försöka få bort förkylningen tills på Fredag då jag ska till Örebro hela helgen. Hostan vet jag inte riktigt va det är, får det varje morgon typ.
Har smsat med Richard och vi ska inte till skolan först 11:30, då blir det att äta tidig lunch hemma först och sedan ha möte med Susanne då när vi kommer till skolan, sen efter det vid 14:00 tiden ska vi till Arbetsförmedlingen, tror dom inte stänger förns 15:00 idag så då hinner vi.
Nu står jag i valet och kvalet om jag ska lägga mig och småsova en stund till eller om jag ska ut och gå direkt. Tror jag tar mig i kragen och går ut och går nu, då kommer jag känna mig nöjd sen. Kanske blir pigg också av frisk luft och motion såhär på morgonen.

måndag, september 22, 2008

Morgondagens planer.

Här har ni morgondagens planer för min del.
08:00 Ringer klockan, då blir det 1 timmes promenad.
09:00 Frukost, hårmacka (utan smör med tomatskiva på) och färskpressad apelsinjuice.
09:30 Fixa sig för att åka och möta Richard vid 10:00. Då ska vi ha möte med Susanne på BHS, sedan lämna in lite arbeten och sedan plugga lite.
12:00 LUNCH
13:00 Gå till Arbetsförmedlingen med Jimmy och skriva in oss och boka tid för möte med en handledare.
14:00-16:00 Sitta i skolan och arbeta med Projektarbetet, måste komma ihåg att ta med bärbara datorn.
16:30 -17:30 Promenad 45min -1 Timme.
17:30 Efter promenaden laga kycklinggratäng.
Sen resten av kvällen ska jag plugga både körkort och skolarbeten. Jag kommer uppdatera i morgonbitti och från skolan, kommer massa bilder också. Nu ska jag sova, GODNATT!

Allt kommer bli perfekt!

Kom precis hem från GusstN nu, vi har kollat på film och skrattat. Snart är det dags att sova, men känner att jag vill skriva av mig lite först. Tänkte berätta först att Märta skrev till mig igår att det är en tjej som har bild på mig på hennes bilddagbok, har kommenterat den nu så får se om hon svarar något.
Vet ni hur jag känner just nu? Att allt kommer bli perfekt. Jag håller på att fixa projektarbetet till skolan, körkortet är snart i min hand, flytt närmar sig, är lycklig i mitt förhållande med älsklingen, har hittat världens sötaste Carro som vän. Allt börjar ljusna upp för mig nu, jag fixar det här. Från och med nu tänker jag vara positiv i allt, ska försöka iaf och så ska jag aldrig ge upp. Ska kämpa in i det sista med allt även om det verkar svårt för jag kan bara jag vill.
Nu väntar nya äventyr, jättemycket som jag kommer hålla på med dom närmaste månaderna och ni ska få ta del av allt de här i bloggen. Det som väntar nu är sängen.

Sol idag.

Har gjort mat nu och ätit, är jättemätt nu. Skärde en kycklingfil´e i mindre bitar och stekte och sen stekte jag wookgrönsaker och blandade i, sen pasta till.
Det är jättefint väder nu men jag tänker inte gå ut, ska städa upp i mitt rum och sen duscha och sånt. Sen när GusstN kommer hem vid 17 tiden ska jag åka till henne.
Har ringt till SJ om tåget på fredag, ska ju åka till Örebro då till Carro och jag hörde om de gick bra att hoppa på i Hofors fast de står Gävle på biljetten och de gjorde det. Måste också ringa Richard idag och höra när vi ska till Arbetsförmedlingen i morgon. Så jag har lite att göra nu på eftermiddagen.
Har inte hunnit ladda in korten än, men de kommer när jag duschat m.m

Måndag!

Godmorgon! Nu först har jag kommit upp ur sängen, men har vart vaken i ungefär 2 timmar. GusstN ringde och väckte mig och frågade va hon skulle göra för mat ikväll när hon kom hem från jobbet, hon har vist tröttnat på pirogerna som gjordes i helgen. Det vart så många så hon har ätit på dom sen dess.
Gick upp nu och jag hade fått brev, gissa från vem? Jo, Caroliné som jag ska till i helgen i Örebro. Ni ska få se sen va gulligt hon hade skrivit, har inte hunnit knäppt kort än bara.
Nu ska jag ta något och äta, annars blir det väl att koka nudlar eller något. Sen ska ni få se kort, och jag ska försöka fixa fram någon kod så jag kan beställa mitt presentkort på 500 KR. Mer om det snart.
Justja, tror att GusstN skulle göra kycklingklubbor och pommes frites.

söndag, september 21, 2008

Svart hår igen!

Kom precis hem, har gjort mycket idag. Men mitt Internet strular nu så ni får veta det i morgon istället. Har iaf färgat håret svart nu, skönt. Ska aldrig mer ge mig in på att blondera hår, mitt hår vill inte det.
Dags att sova snart, hörs i morgon. Godnatt!

Dålig uppdaterad HELG!!

Måste be om ursäkt ännu en gång för en väldigt dålig uppdaterad helg. Finns inge tid på helger att sitta och blogga när man inte är hemma någonting, sen på helger blir det oftast att man sover till efter 12:00 sen ringer folk och frågar om man kan komma dit, då blir det upp och hoppa, duscha, äta, fixa sig och sen dra iväg. Och det blir ju alltid sena kvällar på helgerna.
Aja, igår var jag iaf med GusstN. Vi var ute och gick, jag köpte blekningsmedel och jag höll på att bleka mitt överhår i ca 8-9 timmar. Blekningen tog INGENTING på mitt svarta hår utan bara på utväxten och luggen. Roligt? NEJ, så på Tisdag lär jag färga hela håret svart. Det är ändå snyggast, men jag skulle vilja ha blondt i håret ändå. men men... Vi gjorde också kyckling och köttfärspiroger och sen sjöng vi karaoke resten av kvällen.
Åkte hem och sov strax före 1 inatt och vaknade 12:30 idag så har inte hunnit gjort så mycket än. Ska verkligen bli bättre att uppdatera bloggen, i veckan kommer det bli mycket bloggande iaf och bilder. Här har ni några bilder från gårdagen.


SKUMHUVE är jag, fick blekningsmedel i ögat också. Sved som satan och blev illröd i vitögat.
Pirogblandningen, kyckling, ris och majs och köttfärs, ris och majs.

Pirogdegen, SKITGOD!



lördag, september 20, 2008

Lördag.

Godmorgon! Nu har jag tagit mig upp från sängen, inte så värst svårt var det idag med tanke på att jag sovit 4 timmar bara men det gick bra. Idag är det världens finaste väder, hoppas det blir såhär hela dagen. Solen skiner och det är inte så mycket moln heller, härligt. Blir en LÅNG promenad själv sen med hörlurarna i, lär få frisk luft och skönt att komma ut i skogen själv så man kan tänka över lite saker.
Igår funkade min blogg inte som den skulle iaf, skrev ett inlägg när jag hade klippt gräset men det inlägget kom in under det jag hade skrivit när jag vaknade. Så jag skippade bloggandet igår, jag åkte iaf till GusstN efter att ha klippt gräset hos mormor och duschat. Vi var ute och gick en vända på Hofors och sen kollade vi på film, Förtrollad kollade vi på. Det är en Disneyfilm, riktigt bra. Åkte hem strax före 12 inatt iaf.
Idag vet jag inte vad som händer, men ska iaf klä på mig och gå upp och kolla om det finns något att äta. Hörs efter det.

fredag, september 19, 2008

Fredag.

God dag! Nu är det Fredag igen och helg, gud så skönt. Men jag har ju helg nästan varje dag ändå så.
Det har vart fint väder hela morgonen men nu börjar det småregna. Jag som tänkte åkte till mormor och klippa hennes gräsmatta, vi får se kanske gör det ändå. Just nu sitter jag iaf och lyssnar på Brynäs tigers låt. Ni kan lyssa här: http://www.youtube.com/watch?v=ZYFv-fv4Up4
Dom spelade så bra igår, hoppas dom fortsätter såhär. Och deras 18 åriga målvakt är den bästa hittils tycker jag.
Kanske man ska göra nå nytta, lär planera helgen också. Kommit upp många förslag, men jag vill ha slöhelg så får se va det blir. Förresten så är de bara 1 vecka kvar tills jag åker till Caroliné i Örebro idag, hoppas den här veckan går fort.
Hörs om en stund gott folk!
Här har ni en till bra låt, älskar den för den stämmer in till 100% och den går rak in i hjärtat.

torsdag, september 18, 2008

Dags för en dusch.

Åh gud så jobbigt att klippa gräset när det är blött och typ 1 meter långt. Sen har mormor inte så liten tomt heller. Fick en slant iaf så ska tanka på mobilen idag, har inte haft pengar på typ 2 veckor nästan och det är ett under att jag klarat mig, brukar vara mobilberoende.
Ska duscha nu och fixa mig lite, sen får ni veta kvällens planer. Hörs snart!

BRYNÄS VANN!!!

Första matchen nu och Brynäs hade hemmamatch mot Färjestad. Va skrev jag tidigare idag? Det här skrev jag:
"Sen efter det blir det tv hela kvällen. BRYNÄS spelar hemmamatch mot Färjestad, det kommer nog bli en 3-2 till Brynäs. "
Jag hade rätt, Brynäs gjorde 1 till mål nu på förlängningen så det vart 3-2 till Brynäs. På söndag spelar Brynäs mot HV71 i Linköping. Då blir det att kolla igen.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!

BRYNÄS GJORDE MÅL!!!!!! 10 minuter kvar nu, 2-2 står det nu.

Hockeykväll!

Jag och pappa sitter som galningar framför tv-n. Mamma har sovit hela tiden nu under hockeyn nästan men nu började hon snarka så mycket sen när jag och pappa hoppar till och skriker flyger hon 3 meter upp i luften så hon gick och la sig nu.
Det är lite mer än 10 minuter kvar nu på tredje och sista perioden. Brynäsmålvakten som är född 90 eller om det var 88 är hur bra som helst. Men Färjestad leder med 2-1 just nu.
Skönt att hockeyn har dragit igång igen, och jag hoppas Brynäs vinner ikväll. 2 mål till sen är de klart.

Bakad potatis.

Oj vilken dålig uppdaterad dag, men det kommer ju sånna dagar också ibland. Har städat mitt rum nu iaf och ska snart äta bakad potatis med tonfiskröra och en god sallad till.
Sen efter det blir det tv hela kvällen. BRYNÄS spelar hemmamatch mot Färjestad, det kommer nog bli en 3-2 till Brynäs.
Ikväll ska vi tar vi dom små äckliga FärjestadsLÖSSEN!

Torsdag.

Jag som skulle gå upp 08:00 i morse, jag vaknade vid 11 tiden. Men har vaknat och somnat om hela morgonen för jag har satt på znoooooos på mobilen. Får inte tag på Richard och jag har ingen lust att åka till Arbetsförmedlingen idag så det skiter sig. Mycket prat om arbetsförmedlingen som inte blir av va?

Idag är det världens höstväder ute, fast det blåser inte. Men trädens löv är i alla olika färger och hela vägarna är fulla med löv. Hur fint som helst. Blir nog en promenad senare, men nu först ska jag städa mitt rum. Ikväll är det hockey på Läkerol Arena i Gävle, Brynäs mot Färjestad. Brynäs vinner matchen lätt, de vet jag.
Dags att göra lite nytta. Hörs om ett tag.

onsdag, september 17, 2008

Nu ska jag dra mig neråt.

Nu har jag kollat på någon dokumentär på kanal 2 nu en halvtimme och nu är det Gävledala nyheter. Ska packa ihop min dator och allting som är uppe här i vardagsrummet och sen gå ner och försöka sova lite. Ska upp vid 08:00 i morgon.
Hörs då! Godnatt

jag <3 skor.

Man får passa på att blogga medans det är reklam på Idol. Vissa är så roliga som kommer dit och sjunger. Men man ska väl inte säga så mycket själv, skulle väl se lika fånig ut om jag skulle gå dit.
Har kollat på skor på Cellbes nu och ska beställa dom här tre paren. Så sjukt snygga, speciellt dom i mitten.

Klicka på bilden för att få se den stor.
Snygga va?

Myseftermiddag.

Sitter med datorn här framför tv-n fortfarande. Kollar på MTV nu, det är The Hills men just nu är det reklam. Tråkig med samma reklam hela tiden.
Brorsan är hemma, han gav mig nyss en Monster Energy dryck (bilden). Fast den här var svart med blått M m.m Inte så värst god men det är bara för att jag inte är så förtjust i energidrycker. Han har iaf bakat sockerkaka nyss, ska väl gå in och smaka en bit snart. Men först ska jag plugga lite, ska räkna ut en resultatbudget för mitt "företag" jag öppnade i våras genom skolan. Eftersom jag håller på med projektarbetet i min förra skolan som jag skrivit några gånger här i bloggen så petade jag av mitt IG som jag hade i Projekt och Företagande, hade 1 papper att göra och det är resultatbudget som ska räknas ut. Lika bra att få det gjort så ska göra det nu.
Riktigt mysig eftermiddag det här, skönt att inte föräldrarna är hemma.

Hemma.

Kom hem från skolan nu, jag och Richard har suttit där och pluggat en hel del idag. Har fått mycket gjort fast vi bara var där 2 timmar. Sen gick vi ner till Arbetsförmedlingen som är stängt idag, men vi skulle kolla tider så i morgon ska vi dit klockan 13:00. Det blir bara uppskjutet varje dag, men i morgon går jag dit själv om Richard och Jimmy inte följer med. Sen gick vi ner till rondellen där Jimmy var, dom skulle äta pizza där så mamma hämtade hem mig.
Nu har jag tagit upp bärbara datorn till tv-rummet, har myst ner mig i soffan med mjukiskläder, en stor kopp varm oboy ska jag snart göra och MVT är på framför mig på tv-n. Ska försöka få massa plugg gjort idag men kommer sitta vid bloggen massa också.
Hörs när jag gjort oboy!

Det finns då grejer till allt!

Beskrivning:Är din kille iväg på många "resor med jobbet"? Då är det dax att köpa hem en Willy cage, med lås och nycklar som inte ens den bästainbrottstjuven dyrkar upp.
Detta är då det roligaste jag någonsin hittat på Internet. Så sjukt, även att den är rosa. Kanske man ska inskaffa sig en sån här och sätta på killen när han inte är med en. Jobbigt att gå med ett hänglås i kallsingarna och en plastgrej över.
Det är ju inte seriöst, vem skulle utsätta sin kille för det? Skulle ni göra det?
Så taskig skulle jag då aldrig vara mot min älskling! <3

Onsdag!

Hallå! Gud va dagarna rinner förbi, är det redan Onsdag idag?
Har vaknat, men det gick segt att komma upp idag, men det har ju sina orsaker också. Något barn som sprang runt i köket och ner för trappen och hade världens liv för sig i morse. Och det var inte något barn som levde. Vet inte vem det var som ville busa med mig men den skrämmde mig iaf.
Har ätit nudlar precis så ska fixa mig lite nu, måste se någorlunda ut när jag ska på möte hit och dit idag. Ska börja med att åka till Björkhagsskolan och möta Richard, sen blir det möte med Susanne och plugga lite. Sen ska vi till Arbetsförmedlingen och boka tid för möte med en varsin handledare.
Kommer hem på eftermiddagen någon gång, hörs då om jag inte bloggar från skolan.

tisdag, september 16, 2008

Läggdags!

God kväll! Kom precis hem från Erika, vi har kollat på Idol sen någon serie eller något som började efter Idol, vi har även kikat runt på Internet och snackat om allt vi gjorde förr när vi umgicks. Har inte umgåtts med henne på över 1,5 år. Var roligt att åka dit och hälsa på en sväng.
Får se om vi håller kontakten i fortsättningen.
Nu ska jag inte göra så mycket mer ikväll. Ska borsta tänderna och traska ner och lägga mig och försöka sova. I morgon ska jag och Richard ÄNTLIGEN skriva in oss på arbetsförmedlingen, sen möte på BHS (björkhagsskolan). Men vi hörs i morgonbitti när jag vaknar, runt 09:00 i morgon.
Sov så gott!

Måste lägga upp en bild jag tog på farfar och farmors gravsten idag. Vi var dit med blommor för farmor har vart borta i 2 år idag. Saknar farmor och farfar så otroligt mycket, jag hoppas att dom är tillsammans och har det bra. Tänker på dom varje dag, kommer ihåg hur jobbigt det var med begravningarna, trodde aldrig jag skulle klara av det. Jag är och kommer alltid vara en KORSCHECK. Synd att jag aldrig han få veta så mycket om vår släkt som kommer från Tyskland, men jag ska ta reda på det för jag vill verkligen det. Vi är dom ända som heter Korscheck i efternamn i hela Sverige och Tyskland, ovanligt och fint namn tycker jag.
Jag vet att ni inte kan läsa det här, men jag älskar er farmor och farfar. <3

Bilder!

Nu har jag ätit mat och duschat, ska snart åka till Erika som jag träffade igår. Vi ska kolla på Idol och snacka gamla minnen. Hon har min film sen typ 3 år tillbaka också som jag ska ta med mig hem.
3 piercingar på två dagar, inte dåligt de inte.

Jennifer´s mage, hon ville ha sin piercing på undersidan av naveln för hon har haft en på översidan men den vart sne. Sen ville hon ha stor kula i naveln och den lilla kulan längst ner. Hon vart nöjd och det är huvudsaken.
GusstN´s ansikte. Hon börjar nästa komma ikapp mig, haha. Jag gjorde dom där två ringarna på sidan av läppen. Hon vart nöjd också.
Hörs vid 22 tiden, då jag kommer hem! Ha en trevlig kväll nu alla.

Vart tog tussen vägen?

Åkte till hälsocentralen efter en kopp kaffe med mamma och pappa. Då kollade en till kvinnlig sjuksköterska men hon såg ingenting heller, sen kom doktor Strupe eller va han hette, en tysk 30 årig kille som knappt kunde svenska. Han kollade och tröck in något långt in men det var ingenting där. Hela tiden har det gjort ont och värkt men sen när jag kom hem gör det inge ont alls. Han sa också att jag hade fina trumhinnor. Dom finaste på alla skalor.
När jag kom hem fixade jag och donade med tång, kanyl, asolsprit, papper, handskar m.m Sen kom Matilda och Jennifer hit. Jennifer vart nöjd med sin piercing i naveln på undersidan ville hon ha. Knäppte kort så ni ska få se snart, och på gusstn´s piercingar jag gjorde igår också.
Har nyss kokat kanylen och tången. Sitter och pratar i telefon nu, ska snart gå ner till min dator och ladda in kort. Mitt Internet funkar igen! Kort kommer upp snart, håll utkik.
Undra vart tussen tog vägen?!

Achim Spiritus!

Kom nyss hem från kyrkogården och hälsocentralen, var jättefint vid graven. Ni ska få se kort sen. Sjuksköterskan såg inte tussen för den är så långt in så jag fick läkartid nu idag till Achim Spiritus 15:00 typ. Då ska jag ta med pappa dit för han är tysk och kan knappt svenska.
Nu ska jag försöka fixa Internet på min dator, iaf försöka. Funkade inte fast jag stängde av och på modemet. Sen ska jag dricka kaffe med mamma och pappa innan jag ska till läkaren.

En olycka igår!

Igår när jag hade borstat tänderna så tänkte jag toppsa öronen. Oh ja, det gick ju bra. Tog ut den och det där luddet längst ut var kvar i örat.
Gjorde jätteont och det har de gjort hela natten och morgonen, har inte kunnat sova nått sen 07:00 tiden i morse för det värker. Mamma ringde rådgivningen igårkväll då och dom sa att jag kunde sova inatt med det där i och åka upp till Hofors hälsocentral idag, annars hade vi behövt åka ändå till Gävle akutmottagning inatt.
Så idag vid 14 tiden ska jag och mamma upp så ska en sjuksköterska ta ur det, det är så långt in så vi fick inte ur det med pincett. Dom lär ju ha smala verktyg, i värsta fall får dom väl skära upp örat då. HAHA, nejdå tror inte det är nått större problem och få ut tussen.
Men lite läskigt är det att det kittlar och känns att det är något där. Skönt att den snart är borta.

Tisdag!

Hallå alla! Mitt Internet funkar inte på bärbara datorn. Det är ett kryss över dom där små datorerna med en jordglob över. Har testat att ta ut sändaren och stängt av datorn, men det funkar inte. Har dragit den där lilla grejen på datorn till OFF och sen till ON igen, det är ju internet av och på typ. Men det funkar inte.
Står typ att det inte finns nå sändning upp eller något, kommer inte ihåg riktigt va det stog. Ska testa att stänga av och på modemet här uppe nu (sitter vid stationära datorn) och se om det börja funka då. Jäkla Belkin, skitdåligt. Fast så får jag inte säga nu egentligen för då kommer det väl inte funka nå alls. Men ja har redan sagt det, shit the same.
Hoppas det kommer funka iaf!

måndag, september 15, 2008

Hemma igen!

Kom hem precis, har vart hos GusstN. När jag stod utanför hennes och Jenny´s jobb kom Erika ut, länge sedan jag träffade den flickan. Snackade lite tills dom kom ut, då gick jag och GusstN och handlade lite sen traskade vi hem till henne. Anne-Marie och J och G´s mamma och pappa kom dit och satt upp något hemmabiosystem. Sen kollade vi på äckelzombiefilm och jag piercade GusstN, snakebite fick hon med ringar. Jag gjorde inga för GusstN fick låna mina ringar.
Nu ska jag ta något och äta sen gå ner till mitt rum och kolla om Internet funkar, om det gör de hörs vi då om inte så godnatt på er.
Ni får se bild i morgon på GusstN ´s piercingar.

Några till skadar väl inte?

Ska fixa mig lite snabbt nu och plocka ihop piercingsakerna sen åka till Vendator (resultat) för att möta upp Jenny och GusstN, dom jobbar där. Sen ska vi in och handla på Sparköp, ska kanske köpa blonderings slingmedel och bleka lite i håret, men vi får se. Måste räkna pengar först.
Sen ska vi hem till GusstN och pierca oss lite. Hon ska ha snakebite som jag ska göra på henne och jag ska sätta en till plupp i överläppen på sidan och eventuellt en stav med kula på vadra sida av ringen i underläppen i mitten. Vi får se hur jag ser ut när jag kommer hem, lovar er bilder ikväll. Om mitt Interner tillåter, just nu sitter jag uppe på stationära datorn för Internet har lagt av på min bärbara dator, fast sändaren sänder upp till den stationära.
Aja, hörs när jag kommer hem!

26 September!

Den 26e den här månaden ska jag iväg till Carro som pluggar i Örebro men annars bor i Gävle. Det ska bli jätteroligt att få umgås med henne hela helgen då.
Hon får väl visa mig Örebro stan och sen ska vi kolla på film med hennes killkompis Johan. Och sen ska vi kanske kalla på lite spöken med spökpinnarna, eventuellt att jag ska pierca Carro då också.
Det är Carro som gjort bilden, och den stämmer. Lika barn leker bäst!
Längtar så otroligt mycket tills den 26e, kan inte dom här (nästan) 2 veckorna gå fort. Carros blogg hittar ni på "jag besöker" på CARRO.
<3

Ett paket i postlådan!

Traskade nyss ner till postlådan och såg ingenting, men sen när jag kikade igeom låg det ett litet paket bland all reklam. Äntligen tänkte jag, och jag hade rätt. Det var mina piercingsmycken som kommit, tog 1 vecka från att jag beställde dom.
Smsade Mathilda direkt så i morgon kommer hon och Jennifer till mig för jag ska pierca Jennifer. Hon ska ha en piercing i naveln på undersidan.

Nu kom mamma, hon har vart och handlar pasta. Så nu ska det lagas mat!

Hariy-Kate.

Hittade någon sida på Internet då man fick klä olsen-tvillingarna. I brist på annat gjorde jag det. Har läst igenom alla bloggar och även pratat med Linnea, det är en tjej jag träffade genom Jesper i Gävle. Riktigt söt och trevlig tjej, hennes blogg hittar ni på "Jag besöker", Linnea.
Nu ska jag traska upp och kolla om mamma eller någon hämtat posten annars lär jag hoppa i mjukisbyxor och gå ner och hämta den själv. Sen ska jag försöka få i mig något att äta, annars kommer jag spy galla och blod snart känns det som.
Om en stund ska ni få veta va jag ska göra den 26 September, nyfikna? Läs om en stund då.
Va tycker ni om min bloooodyhairy Mary-Kate?

Måndag.

Godmorgon! Idag kommer jag inte gå från sängen någonting förutom att jag ska ner och hämta posten som ligger 100 meter bort från huset om 1 timme. Jag mår illa, det känns i hela halsen, har feber, ont i huvudet och världens förkylning och hostar tills jag spyr nästan. Har legat vaken sen 04:00 tiden i morse, kan inte sova så är sådär lagomt trött också, får ryck i benen för jag vill sova men det går inte. Sen har jag ont i nacken också.
Va jag gnäller, sorry!
Ligger med datorn i sängen nu iaf, eller jag har satt upp massa kuddar mot väggen så halvligger jag med datorn i knät. Mysigt, mamma kom nyss ner med en päronfestis och kexchoklad. Här snackar vi om service. Så idag blir det en lugn innedag, ändå hur dåligt väder som helst så man vill helst inte ens kolla ut genom fönstret, men jag klagar inte för jag gillar när det är mörkt ute. Idag får jag nog en hel del skolarbeten gjorda. Synd bara att jag inte har nått bra skrivprogram på den här datorn, det som är värst. Men det fixar sig.
Dags att läsa bloggar, hörs snart!

söndag, september 14, 2008

Sisådär ja!

Nu har jag tagit en kvällsmacka (kvällsmat) så nu är jag tillbaka till datorn igen. Ska väl sitta här en stund till sen borsta tänderna och lägga mig. Ska väl upp vid 09:00 i morgon så lär väl sova nån timme också.
I morgon ska jag möta Richard vid 08:45 vid skolan för vi har möte med Susanne. Sen ska vi skriva in oss på Arbetsförmedlingen och då får väl boka tid för möte med en handledare man får. Sen ska vi till skolan igen. Men får se om jag kommer upp på morgonen, annars skippar jag mötet (som ändå inte är så viktigt) och går direkt till arbetsförmedlingen till klockan 10:00. NEJ, så ska man inte göra. Ska ställa klockan på 07:00 i morgonbitti. Gud hur jag ändrar mig och velar hela tiden, inte lätt jämt inte.
Dags att läsa alla bloggar, kolla Arbetarbladet och expressen, mailen och lite annat här på nätet.

Mysig hemmakväll.

Åkte aldrig iväg någonstanns idag utan har vart hemma hela dagen. Duschade och sånt, sen kom Falkarna hit och fikade och vi pratade. Sen har jag bara suttit vid datorn hela dagen, men dagen har runnit iväg. Har inte ens hunnit ätit något förutom en liten kycklingbit vid 13:20 tiden idag.
GusstN, Jenny och Anne-Marie ville inte kolla på film heller så funderade på att kolla på någon film här hemma men har ju bara 3 stycken som jag sett hundra gånger. Sen funderade jag på att fråga Andrej om han har någon eftersom han bor här nu så har han alla filmer här, men han är inte hemma och orkar inte ringa och fråga det. Hittar väl ändå inte dom i hans kartonger i källaren.
Nu ska jag gå och ta en macka eller något. Justja, när Falkarna åkte så kom Birgitta och Lennart. Så köket är aldrig fritt för mig. Jäkla söndagar då alla hälsar på, hörs snart!

Bilder.

Kan ju dela med mig av lite bilder jag laddat in från mobilen, men det är blandat.
Det här drack jag igår, men drack inte upp hela vodkan, då skulle det blitt för mycket. Men det är inte mycket kvar eller.
Äppelpaj och vaniljvisp hos GusstN, och sen baileys med olika smaker till. GOTT!

Här har ni Lorino från i Fredags, lekte massa med honom. Han har fårpäls. Kännde hans bröstvårtor när jag bärde upp honom. Lika stora som mig typ.


Då har min kära bror bytt bil igen. Nu har han en vit audi. Jag som gillade hans blåa evo han hade förut.



Söndagsmys?

Idag skulle jag verkligen behöva söndagsmys och det är nog så det kommer bli idag också. Igår vart det lite stressigt så skrev inge mer, men jag åkte till GusstN, Jenny och Anne-Marie som var hos GusstN i hennes nya lägenhet. Då vart det äppelpaj och vaniljvisp efter att dom ätit köttfärspaj. Sen vart det rajtan tajtan för fulla muggar. Jenny har nästan en bryten tå, Anne-maries finger var helt väck och jag vaknade upp med världens största blåmärke på benet. Ann-Marie åkte soptunna och vi kallade på massa andar med S-pinnarna så ett tag grät jag nästan. Efter att jag och Anne-Marie stått ute och väntat på bror 1 timme så kom jag hem iaf, vid 03:30 tiden låg jag i sängen i morse. Vaknade redan vid 13 tiden idag iaf.
Har inte gjort något sen jag vaknade, bara tagit det lugnt. Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig lite så man ser ut som folk för vid 17 tiden får vi främmande av Familjen Falk från Sandviken, då blir det hemmagjort morotskaka som mamma gjort och annat fika. Sen ska jag till GusstN och Jenny och kolla på film.
Så ser min dag ut, hur ser eran ut? MÅSTE kolla om jag har nå kort på telefonen jag kan dela med mig av, isåfall kommer dom nog upp här snart.

lördag, september 13, 2008

Lördag!

Vart inte att skriva något mer igår. Jag åkte till Malin till 18:00 tiden och fick mat där, mycket trevlig middag med Malin, Jenny och Anne-marie. Sen åkte Jenny och A-M till Gävle och gick på bio och jag och Malin var hos henne. Micke, Jonte och Johanna kom dit en sväng också. Sen hände det massa mer men det tänker jag inte ta här. Andrej hämtade mig vid 23:30 så det vart en tidig kväll.
Ni får bilder senare idag om jag orkar ladda in dom.
Nu ska jag platta håret och dona lite i mitt rum, men först sätta på Marilyn Manson på högsta volym i sterion. Hörs om ett tag.

fredag, september 12, 2008

ooh yeaah!

HALLELUJAH!

Det är bra att ha en bror!

Jag gick ner till brevlådan igen för att se om posten hade kommit och det hade den gjort också. Fick två stycken saker från posten idag. Gratis startpaket från 3G och ett från Glocalnet. Men inge piercingsmycken kom idag, alltså lär dom komma på måndag för då har det gått 1 vecka sedan jag beställde.
Nu har jag nästan städat klart iaf, har bara dammsugningen kvar men det går fort. Sen ska jag hoppa in i duschen. Bror Andrej som för tillfället bor här hemma eftersom han väntar på att få flytta in i sin lägenhet hade vart och handlat igår i Falun på Citygross (han älskar den affären), han hade köpt shampoo till mig, Wella Shampoo för skadat hår, passar mig perfekt för mitt hår är så slitet. Tack brorsan, Älskar dig.

Han själv använder inte Shampoo eftersom han rakar av sig håret hela tiden, schyst att köpa till mig.
3G och Glocalnet startpaket till mobilen. Kommer inte använda dom, är det någon som vill ha dom kommentera så kan jag skicka dom till er!
Nu ska jag dammsuga och duscha, hörs efter det!


Fredag, ÄNTLIGEN!

Nu är det äntligen Fredag!
Kom och tänka på en sak nyss med mitt hår. Alla har ju olika hårtyper, för vissa av mina kompisar färgar sitt hår svart med exakt samma färg som mig och färgen duschat ut efter typ 10 duschar, då är deras hår brunt igen. Mitt växer ut, så hela håret är lika kolsvart som det var när jag färgade det hela tiden och det ända som är brunt är min utväxt. Det är ju ganska bra för då slipper man färga det hela tiden, då är det bara färga utväxten. Men nu är det så att jag ska börja bleka lite i håret så tycker mitt hår också borde bli brunt för då kommer det gå lättare att bleka. Annars är det bara sätta på folie på blekningen och sätta sig i bastun, då lär blekningen ta jättemycket tycker ja.
Har vart ner till posten och kollar om mitt paket från Star-piercing har kommit, men ingen post än. Förut kom den alltid vid 11 tiden, men den har inte kommit än. Min granne höll på att köra på min lilla katt också på vägen ner, alla kör som dårar här i byn där jag bor. Dom borde ha 30km/h här pga katter. Men varför skulle Komun ändra det? Det är bara min familj som har katt i byn och sen finns det två katter längre ner som Isakasson´s äger. Alla andra har hundar. Iaf, jag fick bära min katt ner till postlådorna och ända hem bara för att han vart rädd och skakade.
Skulle egentligen åka till skolan nu mellan 13:00 - 15:00, men får inte tag på Richard. Så blir att gå till skolan på Måndag. Nu ska jag gå ner och kolla om posten kommit (igen) sen ska jag städa mitt rum, ni vet dammtorka, dammsuga och plocka undan allt så det ser bra ut.

torsdag, september 11, 2008

11 September!

Kommer ni ihåg vad som hände för 7 år sedan, 11 September 2001? Som Jesper säger "Flygplan, pang pang". Och nej, jesper är inte 9 år utan han är 21 år.

Det känns som det var igår vi alla fick gå till matsalen och lärare och rektorn berättade vad som hänt, ALLA i världen (eller dom flesta) hade några tysta minuter. Men på Lillåskolan som jag gick på då, i 6:an, vi kunde knappt ha en tyst minut för Magdalena skulle ta en pappersbit för hon hade spillt vatten eller va det var och då råkade hon ta över papperbiten över ett ljus som lärarna hade tänt så det började brinna i pappret och hon ställde sig och skrek och en lärare tog pappret och tröck ner i vattenkannan. HAHA, det var våran tysta minut. Men det gick bra ändå.
Även 2003 vart Anna Lindh skjuten i Stockholm.
Så idag är en dag man får tänka på alla som förlorade sina annhöriga som var i World trade center och man får även tänka på Anna Lindh. Det är hemskt det som hände för 7 och 5 år sedan. Vilken panik dom lär ha haft som var inne i byggnaden, jag vet inte va jag skulle göra om jag var där, kan inte ens tänka mig in i situtationen att människor som är mamma och pappa ringer hem och säger att dom inte kan komma ut ur byggnaden till sina barn, är det inte hemskt? Kollade nyss på ett youtubeklipp med musik, bilder och sånt som är filmat därifrån. Tro mig när jag säger det, jag fick tårar i ögonen. R.I.P

Universitet och Idol!

Har pratat med Anders om Universitet i Karlstad, vi har räknat ihop alla mina poäng från skolan, jag har skrivit in mig på att göra Högskoleprovet nu i höst och har pratat med mamma och pappa. Så i vår bor jag i Karlstad och pluggar Turism på Karlstads universitet, om det kommer gå som planerat. Men det kommer det nog göra, vist Anders?
Förlåt för en dålig uppdaterad dag annars, vart inte att kolla igenom alla flyttsaker utan mest plugga och kolla igenom allt med universitetet och andra planer framöver här. Har bestämt med Carro att jag ska till henne den 26e den här månaden i Örebro, ska bli underbart att slippa Hofors en helg och bara umgås med den underbara människan. Hennes blogg finner ni på sidan under CARRO. Har iaf nyss kollat på Idol, nya juryn är så sköna, älskar dom.
Nu ska jag skriva lite i mitt block, kika runt bland bloggar. Hörs om en liten stund.

Godaste jag ätit!

Det har var nog det godaste jag ätit tror jag. Pappa gillade det också, blir att äta det ikväll och i morgon också. Gjorde ju en hel form. Mamma lär också smaka när hon kommer hem.
Lite bilder...

På tallriken (som ni antagligen ser), Salladen till också.
Precis när jag tagit ur den ur ugnen. Den hade mer färg på dig, men hade på lampan på mobilen på och alla lampor i köket igång så den ser så ljus ut. Ströbrödet gjorde det jättekrispigt och gott.

Här står den i ugnen och bubblar för fullt.
För att fördriva lite tid på eftermiddagen så ska jag ta in alla kartonger i mitt rum som jag har alla saker tills jag flytter hemifrån i. Ska gå igenom och sen skriva upp ALLT annars som lär köpas. Får se om jag hittar nått roligt. Hörs om en stund!