onsdag, april 30, 2008

Valborg!!

Idag är det valborg och det SUGER om jag ska vara helt ärlig. Min dag började ju hur bra som helst, för en gångs skull gick jag upp i tid för vi skulle ha akvarellmålning som jag faktiskt gillar.
Sen så var Elin jättetrött men fick uppe henne till slut efter att ha skickat 40 sms. Richard Rolf sov till 12.00 typ. Iaf, jag åkte upp till Elin och satt hemma hos henne medans hon fixade sig, sen åkte vi till Vuxenskolan där vi skulle ha målning så sitter det en lapp på dörren att det är stängt idag. Så vi vart sura, för vi skulle inte ha något att göra på 5 timmar. Sen åkte vi till skolan och gjorde uppgifterna vi skulle göra på eftermiddagen i Turism så fick vi sluta kl: 12.00
Väl hemma så har jag städat hela mitt rum och dammtorkat och dammsugit m.m. Nu ska jag och mamma äta grillad lax, grekisk sallad och potatiskroketter. Sen blir det att sitta hemma hela kvällen, ska plugga massa hade jag tänkt. Skulle egentligen ut och festa med alla kompisar men det är inte en jävel som kan planera något så då skiter jag i det. Dom får ringa hur mycket dom vill men nu har jag bestämt att jag ska vara hemma. Blir förbannad nu igen, Förstår inte hur dom kan säga: Men klockan är bara 16.00 nu , vi hinner planera sen när jag vet.
URSÄKTA, jag bor utanför Hofors så jag måste veta så jag kan planera skjuts dit och hem och jag måste hinna fixa mig och allting. Men eftersom dom inte säger något så får dom skylla sig själv sen ikväll om dom ringer och frågar om man ska med ut. Då är det försent.
Aja, hörs ikväll!! Puss på dig Charles älskling, tack för att du finns. <3

tisdag, april 29, 2008

NY SINGEL UTE NU!!!

Amy´s Ashes!

Gå in och kika på deras hemsida och Myspace.


http://www.myspace.com/amysashes
http://www.amysashes.com/

(Bild: Eric- Guitar, Matte- Drums, Aliz- Guitar (sitter) och Aram- Vocals.)

Lyssna och njut av bra musik!

Kvällskvisten!

Ja.. Nu sitter jag här igen och skriver av mig lite. Sist skrev jag att skulle plugga lite och skicka in till läraren, det har jag gjort nu. Gjort tre arbeten i Turism som jag är klar med. Nu är det bara lite finslipning på mitt stora arbete som jag ska göra klar i morgoneftermiddag när jag har dubbeltimme Turism. Annars i morgon är det 3 timmar Akvarellmålning på morgonen, det ska bli roligt. Var inte där förra veckan.
Nu ska jag borsta tänderna och plugga lite till, sen prata med älsklingen och sen sova.
I morgon blir det fest, de vet jag iaf. Resten får väl visa sig i morgon. Älsklingen kommer iaf och det ska bli roligt. Världens bästa Charles. <3

Vi hörs i morgon då! Godnatt på er.

ÅH!!!

Jag är förkyld och jag hostar hela tiden, ingen bra dag idag.
Elin hämtade mig i morse och vi hade inge lektioner, så hon skjutsade hem mig nästan direkt. Jag tänkte ligga hemma och sova med gick upp till slut. Hon fyller år idag också. GRATTIS.

Har inte gjort så mycket idag förutom att pluggat lite, har hur mycket som helst som måste göras och skickas in till lärarna. Ska försöka se till så det mesta är skickat innan jag lägger mig ikväll. Måste skriva in några uppgifter som jag har på papper också.

Är så stressad över allt med skolan nu, har aldrig haft sån panik över att allt måste in, för nu MÅSTE det verkligen in för sen är det studenten. På torsdag är det ny månad och det är sista månaden innan Juni då den stora dagen är.

PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK!!

I morgon är det sista April och då vettefan vad som händer förutom att älsklingen kommer hit. Blir väl att hänga i Hagaparken med ALLA och festa lite. Annars vet jag inte.

Nu måste jag fortsätta plugga, hörs ikväll!


Grattis till körkortet Christer.




måndag, april 28, 2008

Stressigt..

Var i skolan i morse och det vart inte så mycket gjort. Sen försvann jag och gusstn iväg på en sak, sen åkte vi hem och lagade mat och kollade på Just my luck hemma hos mig.
Sen åkte hon hem för hon skulle iväg och göra en sak så nu sitter jag här och har tråkigt, har nyss fixat mitt hår lite och pratat med Malin om sista april. Får se vad som händer då, inget är riktigt bestämt än.
Nu funderar jag på om jag ska plugga lite eller om jag ska ringa GusstN. Borde egentligen plugga för det är så mycket jag måste göra som jag inte gjort än. Ska nog ringa GusstN först och kolla vad hon ska göra, om det inte är något som händer sätter jag mig och pluggar. Klockan är ju redan 19.00 snart.
Knäppte inte så mycket bilder i Åland, men dom som finns lägger jag upp på Bilddagboken där jag heter Sandylower KOLLA!!!

söndag, april 27, 2008

Å heliga söndag.

Idag sov jag ut, iaf lite. Sen har jag vart ute och gått med GusstN och inte så mycket mer.
Skulle egentligen kolla på film med Kim, Jenna, Micke, Matte och Jonte men dom kom när jag drog. Eller iaf Micke, Jenna och Matte.
Har inte hunnit ladda in korterna ifrån Ålands-resan och nu är jag så trött så jag ska lägga mig direkt. Börjar 9:35 i morgon först och då ska jag ta med datorn till skolan för jag ska klippa och grejja med det vi filmat på skolan. Får se hur trött jag är i morgon. Ska även till Ungdomsmottagningen i morgon och sen blir det väl att umgås med GusstN eller någon resten av dagen.
RICHARD ROLF, om du läser detta så.... TA DIG UPP I MORGONBITTI OCH KOM TILL SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Godnatt!!!

lördag, april 26, 2008

Borta bra men hemma bäst!

Åland!!

Har skrivit lite om resan på vägen hem ifrån båten nu, hade tråkigt i bilen och hade ju ändå bärbara dator med mig. Ni kanske inte fattar något men här är det iaf .......


När vi kom fram till hotellet så såg vi att vi hade badkar så det vart att fylla badkaret med en hel flaska tvål och massa vatten. Väl nere i vattnet så vart det översvämning på hela golvet, vi råkade ha i vatten ändå upp till kanten och tänkte inte på att båda skulle ner i badkaret.

Sen låg vi där och garvade och det var trångt och båda var nakna och vi hade en bra ställning i vattnet. Men det var mysigt att dricka gin o tonic och sitta i badet med Malin, vi hällde i ginen också till slut. Sen duschade vi och när vi gick upp så slog jag i armbågen i väggen och sen halkade på rumpan i hallen, då fick Malin roligt.

Sen fixade vi oss lite snabbt för vi gick ut och sprang runt lite i området. Sen var det 3 rätters middag, var nå soppa, fisk och Ålandspannkaka. Sen efter vi ätit gick vi upp på rummet och knäckte första ölen/cidern och fixade oss. Sen rätt som det var hade vi massa killar på rummet som satt och drack med oss.
Det var så att när vi satt och åt så kom det 7 minibussar och 2 stora bussar med ungdommar mellan 18-30 år som skulle spela innebandy idag (lördag) så dom skulle bo på vårt hotell den här helgen. Så det var några av dom var hos oss på kvällen.

Sen drog vi ut på stan och traskade runt och vi träffade Fredrik som vi träffade för 2 år sedan och gick vi runt massa, gungade i lekparken och hade det trevligt. Sen träffade vi folk som vi hängde på, vi drog till Arkipelag (hotell vid hamnen), det är casino, disco, nattklubb, levande band, två våningar. Kan säga att det var det roligaste jag gjort. ALLA ifrån Sverige som var där för att spela bandy var där. Det var över 500 personer där.

Malin träffade Tobbe och jag träffade Jack och Sandor och hundratals till sköna pöjkar och flickor. Runt 3 tiden sa vi hejdå till våra nya "kompisar" och gick till hotellet då vi hittade en vilsen Emil vi träffade tidigare på kvällen. Han gick och höll om mig och han var kort så idag har jag ont i nacken. Han följde med oss till hotellet och sen när vi kommer upp står Tobbe utanför vår dörr och väntar på oss, då hade han tagit taxi dit. ha ha

Så vi drog ut igen för vi skulle försöka leta oss till deras hotell och då hittade jag Patrik, skitsöt kille som jag hade en konversation med eftersom Malin och Tobbe ville gå själv. Det tog 2 timmar att hitta till deras hotell, så när klockan var 5 ungefär hittade vi det och Malin stannade kvar med Tobbe en stund och jag gick 4 km själv i Åland hem till hotellet och la mig och väntade på henne. Sen vaknade jag efter 6 någon gång när hon kom hem. Vi gick upp 07:45 . Ha ha, inte mycket sömn för när Malin kom hem låg vi och snackade.

Frukost, packa, fixa sig, lämna hotellet, gå ner på stan. Köpte två nya piercingsmycken, först en uttöjning till läppen och en till septumpiercingen i näsan. Så gick vi runt i stan lite till 13:30 för då skulle jag tillbaka till piercingbutiken för då skulle en kille sätta i piercingarna på mig.
Det gick bra men blödde lite, sen åkte vi iväg till dom stora affärerna jag älskar i Åland, Kantarellen och Sparhallen. Vi handlade massa där och fick se några som misshandlade en hund i bilen brevid oss. Sen åkte vi till Lemströms kanal och käkade glass och åt en bulle innan vi åkte till båten.

Båtresan hem gick fort, köpte med mig alkohol, sprit och sånt till sista april. Sen såg vi mycket roligt folk. Var en kille som vinkade som en tok i bilen brevid där under däck i bilen och hårdrockarna på vägen till åland var roliga.

NU ska jag packa upp allt, ta mig en macka och sen lägga mig och sova. Bilder kommer i morgon, godnatt!!

fredag, april 25, 2008

GODMORGON!!!!!!!!!!!

Som vanligt kan jag inte komma upp den tiden jag borde, skulle upp kl. 05.00 men nu är klockan 05.50. Malin sitter på golvet och har panik över vad hon ska ha med sig för något, exakt som jag sa igår. Hon kan verkligen inte bestämma sig över någon klädersplagg. ha ha
Jag fryser hur mycket som helst nu, vi trodde att det skulle bli varmt inatt när vi sov i samma säng så vi öppnade min lilla ventil i rummet och det är hur kallt som helst. Usch!!
Nu ska jag trycka igång plattången och försöka sminka mig, klä på mig och försöka äta frukost. Sen blir det att packa ihop datorn som jag ska ha med mig, men har inget Internet men har med mig den för att vi ska kunna lyssna på musik.
Men nu ska jag fixa och grejja, hörs på Söndag! Trevlig helg........
Älskling, jag saknar dig massa nu. Men snart ses vi, bara några dagar kvar.
Plus att jag ringer och väcker dig innan jag hoppar på båten.

HEJDÅ!!!

torsdag, april 24, 2008

Kommer sakna dig puffling!!


Det vart ett blogginlägg iaf nu såhär innan läggdags!!

Vet inte hur jag ska överleva utan min älsklingspuffling tills på natten till söndagen!
Kommer kännas konstigt att inte få säga godnatt eller något på kvällarna. Men jag är ju snart hemma igen, hoppas jag.
Nu ikväll har jag och Malin spela Guitar Hero och sen har vi lekt med Kim i lekparken. Kom precis hem och nu ska vi lägga oss. Hörs i morgonbitti innan jag åker! Godnatt!!
TRÄD älskling..

Nästan klar!


(På bild, Malin och jag för två år sedan)

Nu har jag kastat fram allt jag ska ha med mig på sängen, nästan allt iaf.

Och jag har suttit ute på balkongen och ätit kvällsmat, det vart pasta och pastasås. Har fixat ihop cd-skivorna jag ska ha med mig och letat på solbrillorna har jag också gjort.

Sitter här med älsklingen nu och snackar lite, kommer sakna han när jag kommer vara borta. Jobbigt att inte kunna säga godnatt på kvällen men han kommer iaf få sms.
Malin har ringt också, hennes pappa är på träning så han ska skjutsa hit henne till 20:30 först. Sen tjatade hon på att jag skulle komma och hjälpa henne med att välja vad hon ska ha med sig för kläder men jag har inte haft tid med det, så Ida skulle dit istället. Det är så att när Malin inte vet vad hon ska ha med sig så packar hon ner allt hon har, då menar jag ALLT. För två år sedan när vi skulle vara borta i en vecka i Åland så hade hon med sig en bag , en dragväska på hjul och en påse med kläder.
Hoppas det blir mindre denna gång, kommer ju hem natten till söndagen så vi är inte borta så länge.
Ska packa ner allt i väskan nu och sen vänta på att Malin ska komma så vi kan spela Guitar Hero, skriver hejdå i morgonbitti innan jag åker.

Stressig Torsdag!!!

Har kommit hem ifrån skolan för ca 1,5 timme sedan. Har ätit lite wook och ris nyss och tänkte precis ta fram det jag ska ha med mig till Åland i morgon. Blir en liten väska med inte så mycket saker, är ju bara en natt borta.
Idag i skolan hade vi Organistation och Ledarskap med Anki och det var kul som vanligt, vi satt och skrattade som vanligt med läraren nästan hela lektionen. Sen åkte jag, Elin och Richard ner till bruket och köpte läsk och gick runt lite tills Hemtrend öppnade. Eftersom det ska stänga så är det 40% rabatt på ALLT där, köpte Ice shots glas, en flaska med en korv i så häller man i sprit och låter det stå en dag så blir det shots, sen köpte jag långa rosa genomskynlig skedar.
Sen åkte vi upp till skolan igen och hade Praktisk Marknadsföring, Då fick jag och Elin traska bort till köket och låna strykjärn och strykbräda för vi skulle stryka gardinerna vi köpte på Ikea förra veckan, sen satt vi på dom på vår monter. Sen åkte jag hem.
Nu ska jag ut och hjälpa pappa med att sätta ihop studsmattan, sen packa och duscha och vänta på Malin. Ikväll ska jag pierca henne och vi ska träffa kim en sväng och spela Guitar Hero.
Hörs ikväll!!

onsdag, april 23, 2008

Klar för kvällen, nu fattas bra en person.

Nu har jag städat klart, ska bara ta med soppåsen upp bara. Tänkte ta något att äta nu (kvällsmat) och sen duscha.
Älskling, hoppa på flygplanet som går hit till Sandie nu så vi kan mysa hela kvällen.
Jag säger godnatt nu för ikväll ska jag inte sitta vid datorn alls, ska umgås med sötnos lite och spela gitarr istället.
Godnatt!!

Ondag!


"Godmorgon" bloggen!
Idag har jag inte vart i skolan för jag känner mig inte så värst pigg. Men i morgon ska jag dit, går full dag då men kanske drar hem lite tidigare eftersom jag vill hinna packa och duscha och fixa innan Malin kommer och ska sova hos mig.
Idag har jag vart i Sandviken med mamma en sväng faktiskt och köpt svarta leggings som jag ska ha på Åland när jag och Malin ska ut och härja, så det får bli Jeansklänningen till och för att vara lite tuff på det blir det ett par Converse (basket) skor.
Har nyss städat mitt rum också, dammat och plocka ihop allt och slängt allt som jag ska ha med mig i tvätten så får pappa tvätta sen. Nu tänkte jag dammsuga och byta soppåse sen försöka få tag på GusstN ifall vi ska gå och köpa glass. Om hon inte har tid eller något så blir jag hemma ikväll och sitter lite vid datorn, spelar gitarr eller kollar på nån film.
Dammsugaren ropar på mig! Trevlig kväll på er.

tisdag, april 22, 2008

Sovdags snart!

Snart är det dags för att sova igen då, käns som dagarna bara rinner iväg och det kändes som jag nyss satt här och skulle skriva godnatt.
Idag har jag inte gjort så mycket, träffat bror Mattias och hans dotter Moa, pluggat lite, solat, ätit frukt och spelat Guitar hero och sen har älsklingen lärt mig massa nya låtar på gitarr, Bamse, Nationalsången och Blinka lilla stjärna. Men Bamse är skitsvår, kommer aldrig lära mig den.
Nu blir det ensamt att hoppa i sängs. Vill helst sova med min älskling, men får vänta några dagar till innan han kommer.
I morgon börjar jag 08:45 men ska dit till halv ungefär. Har Akvarellmålning i 3 timmar och sen har jag lunch och Turism i 2 timmar. Sen ska jag hem och äta snabbt för sen ska jag och mamma åka och köpta tights åt mig. Sen blir det nog äta glass med GusstN och hem och plugga och packa lite. För på torsdag är det fullt upp i skolan, slutar 15:30 sen ska jag hem och greja det sista sen kommer Malin och ska sova hos mig. Blir att lägga sig i tid eftersom vi ska upp 05:30 SENAST!!
Nu ska jag sova, godnatt!!

Snabbvesit i skolan.

Nu sitter jag nere i mitt mörka rum igen, vart en snabbvesit till skolan. Kom dit och mötte Elin och därefter kom Richard "brorsan" också. INTE en lärare nere på HP. Sen kom Philip och Ante och sa att Leif som vi skulle ha idag är på rättegång genom skolan med SP-arna.
Ringde vår mentor Gunilla.. och hon var på väg till skolan, så vi snackade lite med henne och sånt där sen gick vi och kopierade lite uppgifter Leif hade lämnat som vi skulle göra och det var 12 kapitel typ och 30 uppgifter på varje, så idag ska jag plugga massa hemma och skicka in till han.

Träffade även vår gamla mentor Anki som nästan ströp oss för vi inte hade vart på hennes lektion i fredags. Sen pekade hon finger till oss och gick, ha ha. Hon är så rolig, ser ut som en hemmafru också med sina rutiga kjolar och små skjortor.
Elin skjussade hem mig nu och jag har nyss satt på mig kjol och thights, ska ta ut datorn på farstukvisten och sätta mig och plugga nu.
Ses ute i solen!!

En vanligt vardagsmorgon!

Idag vaknade jag vid 07.00 tiden och jag är jättetrött, men man är ju så illa tvungen att ta sig upp ur sängen. Nu har jag nyss druckit lite juice och ätit en macka, borstat tänderna och tryckt igång plattången. Jag börjar 08:30 idag för jag vill inte vara med och läsa en kvar först, tycker bara det är onödigt och jag har läst ut min bok för länge sedan.
Varje dag smsar jag Richard "brorsan", men han vaknar aldrig. Så idag kommer han antagligen inte komma till skolan, fan... jag som ville träffa honom idag och babbla om helgen m.m.
Elin svarar inte heller på mina sms och på msn står det att Emir sover, jag blir säkert helt själv idag i skolan. Fast Abdi, Efrian, Philip och Ante kanske är där så det är väl lugnt. Har ändå bara dubbeltimme Bransh och Produktkunskap, slutar 10:35 så är väl hemma vid 11.00 tiden.
Idag blir det att plugga massa hela dagen och ta det lugnt, har blivit så jäkla förkyld och har ont i halsen, det kom inatt tror jag. Och jag vill inte bli sjuk till helgen då jag ska till Åland och röjja.
Nu måste jag sminka mig och fixa, hörs senare!

måndag, april 21, 2008

En till sak innan jag säger godnatt!!


Det spelar ingen roll hur mycket folk sviker mig, jag har alltid ett leende på läpparna och det är pga av DIG!!!


Du vet vem du är!! <3

Livet går vidare.


Ett tag kunde jag inte få bort dig ur huvudet men efter det du gjort så känner jag bara besvikelse och hat för dig. Trodde inte du var en sån människa som du visat att du är i helgen, trodde du var en bra person. Men skenet bedrar.
Det som stör mig mest är att han inte ens hör av dig för att förklara varför han gjort som han gjort eller ens hört av sig för att säga vad han gjort.
Livet går vidare!!
Idag har jag färgat mammas hår, pluggat, umgåtts med Charles och inte så mycket mer. Har nyss duschat och kollar på film nu. The perfect man, har sett den 4 gånger snart på mindre än två veckor. I morgon är det skola så ska lägga mig snart.
Natti Natti på er!

Studiedag- Ledig!

Har vaknat för en timme sedan ungefär. Fått ganska lite sömn inatt pga att jag vart så besviken på en person. Sen får ni ursäka mitt inlägg här under, fick psykanfall igår och viste inte vad jag gjorde.
Idag är vi lediga så jag ska inte göra så mycket, ska städa lite i mitt rum och plugga lite hade jag tänkt mig. Sen blir det att färga mammas hår senare. Ska nog färga mitt i veckan också, det är svart men har lite utväxt, vill vara fin när jag ska till Åland och röjja med Malin, ha ha.


Veckans planer:

Tisdag: Har två timmar Bransh och Produktkunskap, plugga resten av dagen.
Onsdag: Akvarellmålning 3 timmar, Turism i 2 timmar.
Torsdag: Praktisk Marknadsföring 2 timmar, Kommunikation i 3 timmar. Malin kommer och sover hos mig.
Fredag: 07:00 åker vi ifrån Hofors mot Sthlm, tar båten till Åland och sover på hotell en natt.
Kommer hem på lördagkväll vid 23:30 tiden till Hofors igen.
Sen är det söndag och då ska jag väl plugga, sen skolveckan efter det kommer gå fort. Blir skola Måndag, Tisdag och halvdag på Onsdag för då är det sista April. Då kommer sötnosen till mig, fest på kvällen och är ledig torsdag och fredag. Sen är det helg och på måndagen är det MAJ månad och det är sista månaden i skolan innan studenten. Den månaden kommer bli jobbig, men sen är det klart med skolan.
Nu ska jag dunka dansband och städa lite, hörs ikväll!

söndag, april 20, 2008

Äckelidioter..

Det är alltid så att man tror att man kan lita på folk och sen gör man det fast man hela tiden är orolig och rädd. Sen smäller det till som en jävla bomb som släpps och hela ens liv dör. Just så vart det med mitt liv nu. Jag har aldrig vart så här besviken i hela mitt liv. ALDRIG har jag kunnat lita på en person så mycket som jag gjort och har aldrig kunnat berätta sånna saker jag berättat till han för någon av mina kompis eller familj.Sen vad får man tillbaka? EN hel helg av tystnad och sen som du brukade säga PISSAR PÅ EN.. Fyfan va jag känner mig äcklad nu, svinjävel säger jag bara. Dra åt helvete..BESVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKEN!!!!!!!!!!!!!!

:'(

Just nu känner jag ingenting.
Jag vet inte vad jag gör eller hur jag ska tänka.
Jag är så förvirrad, rädd men mest besviken.
Hur kan du göra såhär mot mig?
Varför hör du inte ens av dig?

Vet inte vart jag ska ta vägen!!

40 grader i solen.

Idag vaknade jag mycket tidigt för att vara en söndag och helg. Gick upp vid 10:30 och åt frukost. Sen har jag suttit ute med bärbara dator på balkongen hela dagen. Det är 40 grader i solen och så otroligt skönt. Sen idag har jag inte gjort så mycket mer faktiskt.
I morgon är vi lediga och det käns inte ett dugg skönt faktiskt. Skulle hellre vilja gå till skolan, för jag vet inte alls vad jag ska göra imorgon. Har ni något förslag?
Nu när som helst ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig och dra till GusstN, vi ska gå och köpa glass. Sen blir det att ringa och gratta Micke som fyller 19 år idag. Sen ska jag väl åka hem och ha tråkigt hela kvällen. Ska även träffa Malin Holmberg en snabbis så jag kan få pengar av henne till Ålandsresan som ska betalas i morgon.
Hörs ikväll!!

Hemma igen.


Kom nyss hem ifrån Gusstn (malin), åkte till henne tidigare så tog vi en promenad till Mickes hus/tomt där Matte, Jenna och Jonte var.. Och Micke såklart. Dom höll på att skruva med någon motor och måla en båt.
Sen fick Matte och Jonte åka till Sparköp för ärende åt mig och GusstN medans vi promenerade tillbaka till henne. Sen kom alla dit och vi skulle egentligen kolla på film men det vart kuddkrig, snusk och youtube-videosar.

Vi har det riktigt trevlig, fick även se Mickes svan han gjort i fluffigt tyg. Sen har jag snackat med både E och P(charles). Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig. I morgon blir det pluggdag och på Måndag också.
I morgon ska jag och släppa den stora nyheten om mig och min kärlek. Godnatt på er!

lördag, april 19, 2008

Medans jag är borta..

Här har ni lite underhållning tills vi hörs nästa gång!!


Godmorgon Lördag!

Idag vaknade jag vid 12:30 tiden och har hoppat i myskläder och just nu sitter jag och ska lyssna igenom 300 brända cd-skivor jag inte har nån aning om vad det är på dom. Så det är väl det jag ska sysselsätta mig med nu på eftermiddagen. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men ska väl ringa runt lite folk och kolla om dom har lust att hitta på något.
Meeeen.... Snart kommer jag släppa bomben om vem han är också, måste bara vara säker på att det är de här jag vill. Men han gör mig glad och jag trivs med att ha honom i mitt liv.

Kom precis på också att vi är lediga på måndag, så otroligt skönt. Då blir det att plugga massa hela dagen, i morgon blir det att plugga lite också tror jag. Om inget annat roligt händer. Men nu kanske man ska ta sig något att äta, blir nog nudlar.

Trevlig lördag på er!

fredag, april 18, 2008

Godkväll!


Idag var det inte så mycket i skolan, började med något nytt på Svenskans om Litteraturhistoria. Sen var det prov och det gick inte alls så bra, knepiga frågor så ska göra om det nästa Torsdag.
Har städat mitt rum idag och duschat och grejat. Sen har jag suttit vid datorn och lekt lite med photoshop. Bilden (Sandie) har Charles gjort till mig. <3



Har nyss kollat på Talangjakten och jag tyckte helt klart Elsa Doris på dragspel var bäst, eftersom hon inte kom vidare sa hon; " Jag lirar på Kanarieöarna, det räcker. ".


Nu ska jag sitta här en stund, sen sova. Hörs i morgon.


Äntligen helg.

Nu har jag precis vaknat och tänkte fixa mig lite snabbt och äta en macka innan jag drar till skolan. Börjar 09:35 och då har jag Svenska en timme. Sen har jag bara Naturkunskapsprov sen slutar jag. Men vet inte om jag ska göra det idag, får se det sen.

Egentligen så går jag till skolan idag bara för att jag MÅSTE lämna tillbaka USB-kabeln för filmkameran till min svenskalärare, annars hade jag stannat hemma idag. Men har inte vart i skolan på en Fredag på hur länge som helst heller, så lika bra att gå dit.

Idag är det fredag, HELG!! Är ledig på måndag också så det blir en liten långhelg. Vet inte riktigt vad jag ska göra än, men det visar väl sig under dagen idag. Om ni har förslag, hör av er.

Hörs senare !

Sitter och saknar dig min snuttegull nu.. :( <3

torsdag, april 17, 2008

Herregud vilken dag.

Denna dag har varti en av dom stressigaste dagarna på länge kan jag säga. Började med att sova lite för länge och sen skyndade jag mig iväg för att hinna till skolan till 08:30 fast vi började kvart över. Då kommer Elin och möter mig och säger att Anki (läraren) är sjuk. Så vi åkte ner till bruket och inhandlade frukost. Sen kom Richard till skolan och vi hade dubbeltimme Praktisk marknadsföring, då filmade vi på skolan och det vart ganska bra. Vi försökte få in det vi filmat på min dator jag hade med mig men det funkade inte.
Sen åkte vi till time och åt glass och roffe tappade en kula på marken, det var lite roligt. Sen tjatade Elin om att vi skulle åka tillbaka till skolan så hon inte skulle hinna få fiskmåsskit på bilen så vi gjorde det.
Sen hade vi kommunikation, vi gjorde massa övningar och det var roligt. Tim var så jävla roligt så höll på att dö. Sen började jag må illa och spydde. Har mått illa hela dagen men nu är det bättre.
Skola i morgon och ska lämna lite kablar och videokameran och sånt där, har inte fått in det på datorn heller men ska fixa det nån annan dag. Har prov i morgon också i Naturkunskap.
Ska sova nu, Godnatt.

onsdag, april 16, 2008

Helt förstörd.


Ni som läste det jag skrev tidigare vet att jag hade hur mycket som helst att göra och det där var egentligen ingenting mot vad jag har , har hur mycket som helst i Svenskan och Naturkunskapen.
Nu skakar jag och har gråten i ögat för jag har pluggat så mycket, är helt förstörd. Vill bara lägga mig och grina. Har ont i rumpan också för jag har suttit här hela dagen med datorn i knät.
Vill bara sova nu och det ska jag göra. LÅNG dag i morgon som väntar och om jag inte får sömn kommer jag bryta ihop i morgon.
GODNATT!!

Stressig dag.

Min dag började med att jag glömt att sätta i laddaren i mobilen igårkväll så den hade dött under natten så jag vaknade aldrig av ringklockan. Mamma väckte mig och då var klockan 08:30 och jag börjar 08:45. Flög upp och klädde på mig och borstade tänderna och åkte till vuxenskolan där vi har akvarellmålning. Vi gjorde inte så mycket där förutom att klippte och klistade lite bilder vi målade förra gången och så målade vi ramar och ramade in våra verk.
Knäppte kort så lägger upp dom ikväll om jag har tid.

Vi fick sluta lite tidigare så då blev det att traska till Sparköp sen satt vi oss vid "plattan" och solade, sen kom Bella och snackade lite och vi snackade om att vi skulle komma typ 40 st personer på en varsin sparkcykel som är eldriven så man bara kan gasa, vi skulle iaf åka med dom på stora vägen till Gävle. Det skulle se så fult ut. Iaf, sen drog Bella för att möta Mona så jag och Richard traskade till skolan och satt vid datorerna nere på HP och kikade runt på Internet. Sen hade vi turism till 14:10, sen drog jag hem och nu sitter jag här.
Idag ska jag ladda över alla Marilyn Manson bilder på bärbara datorn och skriva några A4:an om konserten som jag ska redovisa imorgon när jag har Kommunikation. Sen måste jag göra klart det jag höll på med på Turism idag och skriva in på datorn och skicka till läraren och sen har jag två stora arbeten jag måste göra klart till i morgon och lämna in sen ska jag hålla på med att Planera en resa också som är inom turism, har 11 kapitel att göra i Bransh och Produktkunskap som ska lämnas in i morgon och det kommer jag aldrig hinna göra idag. Sen har jag två pappren med uppgifter som ska göras som ska in första timmen i morgonbitti i Organistation och Ledarska.
Sen har jag inte ens börjat med projektarbetet som snart ska vara inlämnat och jag har inte ens börjar skriva loggbok om det. Är så stressigt nu för ikväll ska jag åka och kolla när GusstN ska uppträda med skolan. Så ska träffa Malin före för hon ska vara med också. Sen har jag planerat bio med Niklas ikväll 20.30 i Gävle så det vet jag inte om jag hinner med heller. :(
Dags att sätta igång, hörs.

tisdag, april 15, 2008

Tisdag.

Jag är stressad nu för klockan är 22:30 och jag borde ha sovit för länge sedan, full dag i morgon i skolan och på kvällen blir det bio i Gävle med N.
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, har vart ute och gått med Johanna och Malin och sen vart hemma. Läste nyss 28 mail jag hade fått men det mesta var reklam. Hade fått ifrån expressen också om Anders Eklund, men det tar jag inte här.
Nu ska jag sova, Godnatt.

Queen- somebody to love.

Jag och brorsan!

Nu sitter jag här framför datorn och har tråkigt. Har nyss snackat med brorsan i telefon i nästan en timme. Ska snart göra nått att äta och sen blir det att plugga massa och snacka med P. <3>Jag vill verkligen fixa allt med skolan och sen en annan grej också så jag måste ta böckerna och sätta mig och läsa, så är det bara. Kanske blir att umgås med Malin en sväng senare också.
Btw, berättade jag att inte nu på fredag men nästa drar jag och Malin till Åland och sover på hotell en natt, vi ska göra Åland osäker. ha ha, det är vi bra på sen vi var där för 1.5 år sedan på sommaren. Det kommer bli hur kul som helst.

Kanske att det blir kärlek av detta, hoppas.<3


måndag, april 14, 2008

Nu är ljuset tänt för dig Engla.

Det är nog inte bara jag som sitter med ett ljust tänt nu i Sverige. Allt detta om Engla har berört hela Sverige och det är som dom säger, HELT SJUKT!
Annars så kan jag berätta att jag och Malin hade en skön promenad ute i regnet och haglet, vi lekte lite vid vår gamla skola Haga också och sen åkte jag hem. Nu sitter jag och kollar på The perfect man som jag såg i förrgår också, men om en film är bra kan man se den igen. I brist på annat. Blir att lägga sig tidigt idag för jag ska upp halv 7 redan. I morgon väntar en lång dag och jag blir ensam hemma hela dagen efter skolan och kvällen, varför berättar jag för er alla.
Vila i frid nu lilla Engla och nu säger jag GODNATT för mig.
Han är så söt! <3

Vad har hänt idag då? Och vad väntar?

Idag försov jag mig lite i morse så missade en hel timme Naturkunskap, men det är lugnt för vi läste bara på till provet vi har i morgon.
Sen hade vi dubbeltimme turism men då vart det inte mycket gjort förutom att prata och disskutera om Engla. Sen gick jag, Elin och Richard till Lena som jobbar på skolan för hon skulle skriva rekvisition för vi skulle åka till Valbo en sväng och köpa tyg till vår monter vi ska ha på mässan. Så vi drog dit och åt på donken först sen gick vi på Ikea. Inhandlade sånna där knapriga chips gjorde vi också som vi smaskade på i bilen hem. Sen på vägen hem fick Elin för sig att jag skulle hänga mig ut genom hennes taklucka. Jomen vist, vi drog in till Sandviken och körde igenom där och jag hade huvudet utanför takluckan och det första som kommer är en polisbil så jag flög ner och satt på mig bälte. 2 minuter senare var jag uppe igen och det var roligt tills vi kom ut på stora vägen där man kör i 120. Elin körde väl kanske lite mer och det började hagla och jag hängde i takluckan, vinkade åt alla bilar vi körde om och det pissade regn också.
Vart lite roliga filmer men det kommer inte upp här så ni vet, väl hemma i skolan så lämnade vi tygen till läraren och hade Bransh och produkkunskap med Leif en timme då vi pratade om Engla och fyllde i nått papper ifrån SP om sex och kärlek. Sen vart det ett besök på Komunhuset för att hämta ut pengar för tyget vi köpt och bensinpengar till Elin. Pappa hämtade mig där och nu kom jag nyss hem. Ska fixa lite med kanyl och sånt sen åka till Malin H för jag ska pierca henne sen ska vi ut och gå en LÅNG vända. Hoppas det inte börjar regna bara.
Kommer hem senare ikväll, kanske hörs då!

Det har berört hela Sverige.


Anders Eklund som mördade 10 åriga Engla, hur kan han leva med sig själv när han vet med sig vad han gjort. Han måste ha psykisk vård och han leder nog av schizofreni.
Dagen efter eller om det var samma dag var han på macken i Torsåker som ligger 4 km ifrån mig och han var helt som vanlig och han hade vart på Granliden i Storvik och ätit och allting. Det här är så sjukt.
Det jag hörde idag när jag var på Mc-donalds i Valbo med Elin och Richard var en man och kvinna som snackade en annorlunda dialekt, lät som dom kom ifrån Göteborgshållet. Dom satt och tröck i sig en hamburgare och snackade i telefon med folk hela tiden om Engla för dom skulle försöka hitta dit till mordsplatsen där Engla mördades. Jag tror var ifrån någon tidning eller nått.

Det här har berört hela Sverige så mycket. Och vad är det vi pratar om? Jo, lilla Torsåker och Hofors. Sjukt läskigt.
Ikväll klockan 21:00 ska man tända ett ljus i fönstret för Engla och hennes öde.

söndag, april 13, 2008

Vila i frid lilla Engla.

Vi alla sörjer med Englas familj och närmaste, man kan ju inte tänka sig in i deras situation men man förstår ju alla föräldrar med yngre barn.
Att detta har blivit så stort i alla tidningar och på nyheterna nu i hela Sverige är stort och det handlar om Hoforsbon A.E, kanske inte ska skriva ut hela hans namn men iaf. Sen har man sett han på affärerna och allting och inte vetat att han är mördare, han erkännde ju mordet på 31 åriga Falubon också idag som var för 8 år sedan.
Det här är sjukt läskigt, det som skrämmer mig mest är att alla har letat borta i Stjärnsund. Vår SparköpsArne har skänkt mackor till alla som var med och letade där borta och sen har han strypt henne till döds och begravt henne i Bodås som ligger precis här vid Hofors. Så nära oss liksom! Okej, jag bor i Hofors. Alla rykten går runt direkt, Inte ens tidningarna vet vart hon vart mördad men det är i Bodås men sen säger vissa att det är i Bodåsgruvan och på Nyheterna sa dom att hon var nergrävd. Det får man väl höra i morgon.
Nu ska vi tänka på Engla och hennes familj och en sak är ju bra, eftersom dom redan tog A.E en eller två dagar efter Engla försvann så har hon inte fått vart där ute i kylan själv. Hon har inte lidat i vecka som folk trott. Men det här är så HEMSKT!!
Skola i morgon så för mig är det läggdags nu! Godnatt.

Engla.

Fick nyss sms av Elin som skrev att Engla är död, jag flög på datorn och klickade in på Arbetarbladet och Aftonbladet och läste nyss allting. Nu blir det att kolla på Nyheterna snart för dom kommer visa om det. Det som är läskigt är att han är härifrån och han har vart på folk här i Hofors har man hört och jag vet vilka dom är och folk har berättat saker också han gjort mot tjejer och hur han håller koll på yngre tjejer. Men nu är han fast, SKÖNT!!

42-åringen har erkänt

Den man som är häktad misstänkt för att ha fört bort tioåriga Engla har erkänt att han dödat henne. Kroppen är hittad, uppger polisen för TT. 42-åringen har även erkänt mordet på en 31-årig kvinna i Falun 2000, uppger polisen för TT.

Ni kan läsa på: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

Du är min ledstjärna och ängel.


Det är du som visar mig vägen genom livet men varför gör du inte det just nu? Om du inte hade vart min ledstjärna och ängel genom dom här årerna hade jag inte suttit här idag och det vet dom flesta jag känner.
Vart är du nu?
Det är nu jag behöver din hjälp att välja rätt här i livet, men jag vet att det inte är du som kan hjälpa mig igenom det här utan det är mitt egna beslut vad jag vill göra med mitt liv.
Jag önskar att du vore här vid min sida i riktiga livet, men jag vet att du finns någonstanns där ute.
Jag saknar jättemycket T. Längtar tills vi ses igen.

Värdelösa Söndagar.

Vaknade nyss och fick massa frågor att svara på, t ex varför jag har mjukisbyxor som det är en fläck på, det är ju målarfärg. Och varför jag har en tröjja som det är ett litet hål på, vad spelar det för roll? Jag är hemma och drog på mig nått bara snabbt.
Min dag började verkligen hur bra som helst, eller inte..

Bror Andrej och hans flickvän Jenny kommer hit nu för vi alla ska äta, men dom får äta själv kan jag bara säga. Idag ska jag bara sitta och ha tråkigt framför datorn och kanske kolla på en film, om jag har nån att kolla på. Såg dom två filmerna jag köpte igår inatt. Det visar sig vad som händer.
I morgon drar skolan igång iaf, fullt upp hela veckan. Får se om jag har tid en stund på kvällen och skriva nått, det visar säg. Eller hur? Nu ska jag ha tråkigt, hörs kanske sen.
Ciao!!

lördag, april 12, 2008

Imagine- John Lennon.

Gillar även när Daniel Karlsson sjöng den i Idol 2007. Då kom tårarna. Här är länk till den, http://www.youtube.com/watch?v=qeot021DWNU

Dålig dag?

Godkväll! Klockan är snart 23:30 och jag sitter ensam i soffan och tänkte skriva av mig lite.
Jag har varit i Sandviken och lite överallt idag och handlat småsaker. Sen mot kvällningen har jag umgåtts med GusstN som nyss åkte hem. Har flätat i mina dreads (vita och svarta) i hennes hår och tror att hon var nöjd. Sen har vi kollat på en film jag köpte idag, The Perfect Man hette den, Hillary Duff var med i den och den var riktigt bra. Den fick mig att tänka på saker som är viktiga i livet.
Just nu känner jag mig mest förvirrad över vad jag vill göra och vad som kommer hända efter studentdagen som börjar närma sig. Alla har väl sina drömmar och jag vill inte vara kvar i Hofors, vill bort ifrån allt och träffa nytt folk och börja mitt liv. Jag vet en person jag skulle vilja börja min framtid med men eftersom jag gjort om jag gjort är det som det är.
Jag vet inte vad jag mer ska säga nu utan jag ska lägga mig och tänka på vad jag egentligen vill med livet och sen ska jag sova och vakna upp till en ny dag.
Godnatt! :/

Underhållning.

fredag, april 11, 2008

Het skåning söker fruntimmer!!

" Hej! Jag heter Jimmy och bor i Skåne. Jag kan inte säga R och har inget körkort men jag är en stark kille som gillar att smiska tjejer. Hoppas ni inte har nått emot Malmö FF för jag har det intatuerat på underarmen på insidan. "
Detta är min kompis Jimmy som söker ett fruntimmer. Har känt han i över 5 år och han är en bra kille. Han söker tjej nu så om det finns några söta skånetjejer där ute som läser min blogg, kommentera så kan ni få hans nummer.
Finns bara ett problem för tjejer som är hundrädda, han har en STOR äcklig, läskig, farlig hund som heter Mico.
Hör av er om ni är intresserad av en dejt med Jimmy!

Internet funkar och stressig vecka väntar.

Yes! Ni läste rätt i titeln, Mitt internet funkar igen och problemet varför det inte gjort det ska jag nog inte ens säga. Eller jo, det var så att eftersom soffbordet inte är i bra höjd med soffan så har jag alltid bärbara datorn i knät och jag hade råkat komma åt AV och knappen som sitter på sidan här och det är därför internet inte funkat.
Men nu gör det de och jag är glad. Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Inget mer än det vanliga.
I morgon är det lördag och det blir väl lugnt som vanligt tror jag, söndag också förutom att man ska träffa N ett tag då. Sen nästa vecka kommer bli jättestressig. Går 8:15 till 15:30 varje dag och det är Naturkunskaps prov, arbeten som ska in, massa nya uppgifer vi ska få, Projektarbetesnack och förberda monter till mässsan och filma i skolan och ta med bärbara dator var och varannan dag för måste fixa och dona till redovisningen i Kommunikation jag ska ha och måste göra en powerpoint presentation till mässan då min dator ska stå och rulla med bilder och filmer. Sen har man rester i massa ämnen också som lär göras och lite mer.
Nu ska jag sitta och kika igenom alla bloggar sen lägga mig och sova, är trött som tusan eftersom jag inte fick nå sömn natten som var. Godnatt!

En till ensam helg.


Nu är det helg och jag sitter ensam utan Internet. Okej, är ute på Internet nu med det är på pappas dator. Min bärbara har fuckat upp sig helt, men det är väl meningen kanske.
Jag orkar inte sitta hemma och deppa hela helgen nu, så om nån vill göra nått så är det bara höra av sig.
Hörs i veckan!

torsdag, april 10, 2008

NJUT!!

Här har ni något att lyssna på tills jag skriver igen!

Guppifiskar utan hjärna.


Sitter och snackar lite med Dr.Dill nu som sitter på tåget påväg till hennes Tommy i Örebro. Jag har kommit fram till att DillaN är en halvdöd guppi utan fenor.
Annars så sitter vi och snackar om den 10 åriga flickan Engla som vart försvunnen i 5 dagar nu, Han som är häktad för det är en Torsåkersbo, det ligger här vid mig. Det finns fan idioter till allt har jag kommit på.
Hur har min dag vart annars då?
Sov över och vaknade vid 08:00 och jag började 08:15. Hoppade upp ur sängen och flög in i duschen och fixade mig och drog till skolan till 09:30. Då gick vi igenom allt om vår monter och allt vi ska ha med när vi ska ställa ut på mässan i Hofors i vår om Handelsprogrammet. Sen åkte jag, Elin och Richard ner till bruket och handlade lite och gick till Foto Johan för att köpa ett videoband för vi ska filma inne i skolan och knäppa kort så det ska gå och rulla på min bärbara dator på mässan sen.

Helgens planer är ändrade också, jag blir hemma så om någon vill göra nått så är det bara hör av er. Nu ska jag äta nått sen fara iväg, HEJDÅ!

onsdag, april 09, 2008

På Lördag händer det.


Nu är det så att på Lördag ska jag, Kim, Cicci, Peter och några till festa i Storvik för att sedan dra ut på krogen antingen i Gävle eller Sandviken.
Då blir det shots och Rosa pantern.
Om det blir att jag hänger på dom vill säga.

Nu ska jag faktiskt hoppa i sängs vilken sekund som helst för jag är hur trött som helst. Ska upp vid 06:00 i morgon. Slutar 15:30 och då är det fullt upp hela dagen så får väl se när jag skriver nästa gång.

Läs Arbetarbladet i morgon för då är min insändare med. Det är till Brynäs IF som ska möta Västerås i morgon. Stod idag att man fick maila in sin hälsning. Jag skrev: Gävle´s stolthet, Brynäs IF. Lycka till mot Västerås ikväll. /Korscheck, Hofors.

Godnatt på er där ute i vinteryran.

Stressig dag.

Nu har jag satt mig ner för att vila hjärnan ett tag ifrån stress och plugg. Hade akvarellmålning i morse och jag och brorsan kom lite försent men det gjorde inget, IP-arna var tillbaka så fick träffa Jenna. Vi lekte med vatten och målafärg och mitt päron vart snyggt plus mina andra konstverk.
Sen gick vi i snöovädret till skolan för att sitta och vänta i 2 timmar tills man skulle ha utvecklingssamtal men jag fick ha det lite tidigare så jag kunde åka hem. Det gick bra på samtalet och jag har inte alls så mycket rester jag trodde att jag skulle ha, så nu blir det bara att ligga i och göra det som kommer upp dom närmaste veckorna.
Har även gått igenom alla mina barbie dockar idag, så det vart att leka lite också med dom. Bytte kläder på Mel B barbie´n och sånt där. Sen hittade jag min barbiesäng i guld med rosa täcken och sånt med hjärtan på. Så ser man en liten blodfläck och då kastade jag iväg det för jag kom på att när vår lilla kattunge dog bäddade jag ner den i sängen så fick den ligga där i några dagar innan vi grävde ner den ute. Kattungen vart bara 3 dagar typ så den var liten. Blodet var ifrån navelsträngen säkert. ha ha
Har skickat in alla uppgifter i Turism för ett tag sedan och nu snart tänkte jag poppa popcorn och kika på en film, om jag får igång ljudet på tv-n. Kablarna jävlas med mig, men ska försöka iaf. Annars ikväll blir det att ta det lugnt och kanske läsa lite i Naturkunskapsboken, har prov nästa Tisdag.
Trevlig kväll.

tisdag, april 08, 2008

Brorsan is back in school.


Idag kom brorsan Richard till skolan, var ett tag sedan man såg den mannen. Självklart fanns det hur mycket som helst att prata om så vi hann knappt med det vi skulle göra på lektionerna.
Vi hade prov idag på Arbetsmiljö & Säkerhet, det gick hur bra som helst. Hade så bra betyg så det vill jag inte ens skryta om här. Det gick bra för Richard och Elin också men jag fick mer poäng. Sen så skulle vi egentligen ha en Naturkunskaps timme och den andra skulle vi få jobba på egen hand för att Shalle skulle på möte, men han dök aldrig upp så vi slutade tidigare.
Idag har jag inte gjort så mycket alls, duscha, pluggat lite och sen slappat bara. Ska snart hoppa i sängs för i morgon blir det en lång dag. Har Akvarellmålning i tre timmar på morgonen sen är det lunch och utvecklingssamtal och turism. Sen ska jag bort ifrån Hofors och göra lite nytta, det behövs verkligen.
Tycker att tiden går så fort, kändes som att jag satt här igår och skrev att "i morgon ska jag har akvarellmålning." Men det var en HEL vecka sedan, tiden rusar iväg och snart öppnar dom portarna ut ifrån skolan där våra nära och kära står med skyltarna och vi alla sjunger att vi tar studenten. Nej nu ska jag inte tänka så, det är 9 veckor kvar i skolan för mig och det hinner hända mycket saker under dom veckorna.
Nu blir det sova snart, hörs i morgon någon gång.

BRYNÄS IF, Gävle´s stolthet.


Brynäs vann sin hemmamatch mot Leksand med 3-0.
HALLEUJAH!




Mora vann över Västerås med 5-0.

Adel, you belong to us.

Låt oss få behålla tron om att Sverige är ett bra land,

Låt Adel stanna.


Tar studenten nu i vår, Har jobb, Bor själv, Spelar basket i Hofors basketlag, Har alla sina vänner här, Försörjer sig själv.

Vad mer begär dom för att Adel ska få stanna?

Tankar..

Sitter här och funderar på vissa saker här i livet, vad jag vill göra med mitt liv, vilka vänner jag vill ha kvar och vem jag vill dela mitt hjärta med.

Jag har gjort saker som är fel och som jag alltid kommer ångra, men det har vi nog alla gjort någon gång.

Jag älskar en kille hur mycket som helst och jag vet att jag skulle kunna leva mitt liv med honom bara jag får visa det till honom, visa hur mycket han betyder för mig. Visa hur mycket jag vill ha honom i mitt liv. Jag skulle vilja göra ALLT för honom, han är värd det allra bästa och jag vill ge honom det.



N.b,
Your like water for my soul when it gets thirsty. <3

Skolan.

Nu sitter jag i skolan i datasalen med massa folk. Har Bransh och Produktkunskap men har absolut ingen lust att plugga alls, har även hur mycket som helst i det ämnet som jag inte ens börjat med men ska ta mig i kragen och göra klart det direkt när jag har ork och lust.
10:40 börjar vi Arbetsmiljö och Säkerhet uppe på El-programmet, blir väl att koppa och skruva med jordade kabalar och uttag som vanligt. Sen är det lunch och sen har vi en timme till Arbetsmiljö och säkerhet. Efter det är det Naturkunskap en timme sen slutar vi. Vi ska egentligen ha dubbeltimme av det men läraren ska på möte sista timmen. Slutar vid 14:10 och då blir det att åka hem och inte göra något alls.
Måste bara skriva också att Elin är jätteduktig som inte har rökt sen i förrgår kväll, Grattis till henne. Vist?
Hoppas ni får en trevlig dag, hörs ikväll.

måndag, april 07, 2008

Hola amigos!

Idag har jag vart i skolan och haft mycket trevligt, det första man får höra när man sätter foten innanför dörren är Elin flyger fram och säger att hon slutat rökt. Vi får väl se hur länge det kommer gå men önskar henne lycka till.
Vi hade det mysigt på Naturkunskapen, vi alla satt runt ett bord och hade lektion med Shalle, han sa att vi var som en liten familj. Sen hade vi Turism och jag och Elin jobbade jättemycket och sen drog vi till bruket och hem till Elin en sväng.
På eftermiddagen hade vi Praktiks Marknadsföring och sen Bransh och Produktkunskap med Leif, men då drog vi hem. Resten av dagen ska vi inte snacka om men nu sitter jag här och ska snart gå och borsta tänderna och hoppa i sängs. Börjar tidigt i morgon så vill sova lite men blir väl vaken till pappa kommer hem vid 22 tiden iaf. I morgon blir det fullt upp så kanske inte kommer hinna skriva något.
Hörs i veckan, om ni kikar in. Kommer massa bilder och roliga nyheter ingen vet om än. Godnatt på er!

söndag, april 06, 2008

Tillbaka till vardagen i morgon.

Dagens händelser ska vi inte prata om, det finns en person vet och där får det stanna. Tack för att du har lyssnat och för att du förstår. Äntligen blir det av, det vi längtar efter båda två. <3

I morgon är det måndag och jag börjar plugget kl: 09:35 men ska väl träffa brorsan Richard och Elin en stund före så man hinner snacka av sig lite. Morgondagens lektioner är Naturkunskap, Turism, Bransh och Produktkunskap och nått mer, men kommer inte riktigt ihåg.
I morgon efter skolan händer det roliga saker, KANSKE att ni få bild på det i morgonkväll när jag kommer hem. Annars får ni undra nån dag till tills jag har bild på mitt verk.
Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i sängs sen vänta tills skrutt ringer. Hoppas ni haft en bra söndag och att ni lärt er nått nytt för det har jag gjort.
Hörs i morgonkväll, Godnatt!

Ni som är nyfikna.

Nu ska ni få höra hur mitt liv är och hur ont det gör att ha det där trycker i tinningen och klumpen i halsen som bara vill ut. Hur jag försöker spela glad när det är människor omkring mig och hur svårt det är att hålla gråten inne när man ser en bild på en viss person och tänker på allt man sagt till den och allt man bestämt att man sa göra tillsammans.. Hur ont det gör att höra nån säga: Jag vill inte ha dig i mitt liv nå mer.
Jag är kär i en person som inte vill ha något med mig. Jag orkar inte med vardagen i skolan och jag orkar inte med att umgås med vänner. Varje kväll gråter jag mig till sömns i min säng där det känns så tomt. Det ända jag vill är att visa, visa alla människor, hans vänner, mina vänner, min familj och hela världen att jag älskar den där killen mest av allt på denna jord. Jag har inte känt såhär för någon annan människa och jag har aldrig kunnat berätta dom sakerna jag berätta för honom för nån annan person heller, inte ens till mina vänner.
Jag vet att det är dagt att börja acceptera saker här i livet och om det är det bästa för dig så får det blir såhär. För jag älskar dig så mycket och jag vill att du ska vara lycklig och om du är det med någon annan så är jag glad. Man gör väl allt för den man älskar väl? Jag vet själv att jag inte gjort det men jag har inte chansen att visa det heller nu när allt är försent.

Synd att vi aldrig kommer få göra allt vi har pratat om.

Jag glömme dig aldrig. <3

Godmorgon Söndag.

Då har man vaknat upp till ännu en ensam dag att försöka ta sig igenom. Vaknade väl för en timme sen ungefär och har ätit lite nyss, tänker snart hoppa in i duschen och fixa mig för vid 17:00 tiden ska jag hem till min bror Mattias för hans dotter Moa fyller år i morgon men vi ska fira henne idag.
Sen ikväll vet jag inte vad som händer, skola i morgon så det blir väl lugnt ikväll antar jag.
Blir att sova tidigt för jag har inte fått så mycket sömn inatt pga vissa saker.
Ha en trevlig dag så hörs vi ikväll. *puss*

lördag, april 05, 2008

Vart ett blogginlägg ändå.

Yes det vart ett blogginlägg till nu såhär innan det är läggdags fast jag hade skrivit att jag kommer ha fullt upp och att vi hörs i morgon.

Men..


Med tanke på att jag flängt runt överallt idag så har dagen vart rätt lugn ändå och nu sitter jag och lyssnar på radio, självklart är det Mix Megapol. Ska snart hoppa till sängs och fortsätta läsa boken om Marilyn manson- Den långa vägen ut ur helvetet som den heter, sen försöka få lite sömn. Sen skolan satt igång nu så är jag trött tidigt på kvällarna, men det är väl för att man går upp tidigt på morgonen sen är det ju bra att man får mycket sömn.
Och i morgon är det Söndag, då vet jag inte vad som händer riktigt. Bara höra av er om ni har nått roligt man kan hitta på.
Natti natti.

Bra och Dåliga nyheter.


Hade världens underbaraste dröm inatt och tack vare den kan jag tänka klart igen om en viss person. Jag är inte rädd längre, jag vet vad jag vill och jag tänker inte låta vissa personer förstöra nått som kan bli så bra.
I Love You!
Dom dåliga nyheterna är också ganska bra nyheter. Adel som ska skickas hem till Afghanistan på Onsdag har gått under jorden och varje månad kommer det nytt besked till Sverige ifrån Afghanistan hur läget är i landet och det kan ändras från månad till månad och så länge Adel är under jorden kan dom inte skicka hem honom och till slut kan han få uppehållstillstånd. Vi får hoppas på det bästa för vi behöver Adel. <3>Så vad händer idag? Sitter just nu och lyssnar på Takidas nya låtar och jag älskar texterna. Syster Nina är här och just nu sitter hon och fikar med mamma på farstukvisten. Ska snart iväg och kommer inte blogga någe mer idag för jag kommer ha fullt upp. Så jag får önska er en trevlig lördag så hörs vi i morgon.
Love Is In The Air.

fredag, april 04, 2008

Fredagkvällen slutar med dagens låt.

Förutom att jag rappade halva vägen till Bollnäs idag och sjöng African queen så har jag valt ut dagens låt. Robyn med With every heartbeat vart det, så här har ni något att lyssna på tills jag vaknar imorgon och slänger mig på datorn för att uppdatera bloggen.
Godnatt för mig.

BRYNÄS!!!

Pappa kom nyss hem och berättade att Brynäs vann mot Mora (hemma match) med 6-2.

Plus att våran Rolf Lassgård stod i Brynäsklacken och skrek.
Och....

Röggle vann över Leksand som hade hemmamatch med 8-4, HA HA!


Malmö fick stryk av Bottenlaget Västerås med 2-1.



GO GO GO GO BRYNÄS!!!!

Adel! :'(

På Onsdag ska dom utvisa Adel :'(

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.1904472




Snälla låt oss behålla tron om att Sverige är ett bra land, Låt vår Adel stanna.

Fast du inte kommer vara i samma land som oss så kommer du finnas i våra hjärtan föralltid och vi kommer alltid andas samma luft. Men vi kommer sakna dig vår hjälte.

Liten Sandie.



Jag vill vara liten igen, då hade man inge bekymmer och allt var så lätt. Men det brukar ju vara jobbigt i början men sen blir det bra med tiden. Hoppas det iaf.
Idag har jag vart på mässa i Bollnäs med Elin, Richard, Abdi, Efrian och mentor Gunilla. Vi kollade på alla sista års elever runt i Gävleborg som har gjort ett UF företag (ung göretagsamhet, Ung företagare), man öppnar ett företag och säljer det man gör och sen stänger man det. Vi skulle egentligen vart med där idag och sålt piercingsmycken, gjort henna-tatueringar och tryck t-shirtar men eftersom vi inte viste att man var tvungen att betala en avgift innan vi gick på jullov så fick vi inte vara med så vi gör ett projektarbete nu.
Nu är jag hemma iaf och har ont i rumpan för vi har åkt så mycket bil idag. Ikväll blir det en lugn hemmakväll om ingen ringer och frågar om man vill göra nått.
Kanske hörs sen, annars så hoppas ja att ni får en trevlig helg.

torsdag, april 03, 2008

Pissdag.


Började med att sova över så Elin hämtade mig 08:10, mådde illa hela morgonen för jag var hungrig. Sen åkte jag, Elin och Efrian ner till affärerna med lärare Gunilla för vi skulle hämta saker på en varsin affär vi skulle skylta med. Jag gjorde för hemtrend och var riktigt nöjd.
Sen har vi haft ind.val (kommuniktation) och jag är BÄST på det, vi gjorde nått test och man skulle ha så lite poäng som möjligt och jag och Ante fick MYCKET BRA alla andra var dåliga. Sen idag har jag inte gjort mycket förutom att bråkat med vissa personer och tänkt på Adel som ska bli utvisad, poliserna var till skolan idag. :'(
Sen har alla tjatat om att dom vill att jag ska gå på Studentbalen för annars blir Elin den ända tjejen eftersom det bara är jag och hon i klassen som är tjejer. Men vi får väl se hur det blir med det. Har ingen att gå med förutom N, men vet ej riktigt vart jag har honom just nu.
Nu ska jag poppa popcorn och kolla på en film tror jag, sen lägga mig i tid så jag orkar upp i morgon.
Tänker på dig Adel, du finns i våra tankar och våra hjärtan. :'( <3


onsdag, april 02, 2008

Dags att dra sig tillbaka.

Pratar med min älskling nu i telefon, han har migrän så han ska sova nu den lilla stackaren.
Bra att han sa sova ut nu så han har ork att leka massa med mig i morgon, ska suga mig fast på hans tunga i flera timmar.
Men nu ska jag borsta tänderna och göra en fläta i håret eftersom håret är blött sen sova.

Godnatt!

Fortsättning av 2 April.

Jag hade Akryl/akvarellmålning idag i 3 timmar på förmiddagen. Som vanligt var vi inte full klass, Det var bara jag, Elin, Abdi och Philip där.
Det roliga är att Efrian bor i samma hus som lokalen är i, men tydlingen låg han hemma och sov. Ni ser ju mitt fina jingjang märke där på bilden, hö hö.

Idag hade vi en kvinna som lärare och hon var helt tokig och hoppade runt och sa: mer vatten, mer vatten, LÅT DET RINNA.


Vi slutade iaf vid 11 tiden så då kom mamma och hämtade mig och idag har jag inte gjort mycket, har pluggat lite men det har inte blivit mycket av det för jag kan inte koncentrera mig för det är så mycket omkring som händer. Nu ska jag snart laga Tacos med mamma och pappa och sen ikväll blir det att sitta vid datorn lite och duscha innan jag ska sova.

I morgon är det skyltning som gäller så jag ska till Hemtrend och hämta saker dom har plockat ihop sen är det Kommunikation i 3 timmar på eftermiddagen så då blir det att fortsätta med redovisningen jag ska göra om Marilyn Manson konserten jag var på den 15/12-07.

Trevlig kväll!

Godmorgon 2 April.

Vart väckt av älsklingen vid 08:00 tiden idag, fick världens ryck och flög upp.
Jag ska vara på Estetisk versksamhet kl: 08:45 för då börjar jag akvarell/akryl målning som jag har i tre timmar fram till lunch. OM VI HAR DET, vi är inte 100% för IP-arna har praktik nu och dom hade inge när vi var ute på praktik.

Därför kommer jag inte platta håret, sminka mig eller någonting ifall vi har inte något.
För då ska jag hem och sova igen. Men nu måste jag klä på mig och smsa Elin och sen åka.
Slutar iaf vid lunch om vi har nå målning, så är väl hemma igen vid en 12:30 tiden.
Hörs då!

tisdag, april 01, 2008

Gick inte så bra idag.


Idag gick det inte så vidare för Brynäs när dom mätte Malmö borta.
Malmö vann seriefinalen mot Brynäs med 7-5. Det stod 5-5 ett tag dom lyckdes inte ta hem matchen.
Spelar ingen roll om dom förlorar eller vinner, är fortfarnade STOLT äkta Brynäsare från topp till tå. Man stöttar alltid sitt lag. PUNKT.
I morgonbitti har jag Akryl/akvraell målning i tre timmar sen slutar man, skönt det. Så i morgon blir det att plugga hela dagen och kanske ta en tripp till Gävle, det visar sig.


Dags att hoppa i säng nu så jag kommer upp i morgon, Natti.

1 april.


Idag är det 1 April och det är då man ska lura folk, precis som jag nyss lurade alla som läser min blogg.
När jag kom till skolan i morse berättade Elin lite saker hennes mamma hade lurat henne om i morse, det är nämligen så att Elin´s storesyster Tessa snart ska ha barn och Elins mamma ringde och sa till Elin att Tessa var på BB och skulle föda, Elin tänkte åka in och hennes mamma sa " April April".
Det var så dagen började, vad hände sen då?
Vi hade dubbeltimme Bransh och Produktkunskap och vi bestämmde oss för att först gå och handla Arne-macka och Pepsi för att sedan sätta oss i grupprummet och lura folk. Jag ringde Elin´s ex Petter och sa att Elin hade kört åt helvete med bilen och att han skulle åka till Gävle sjukhus direkt, han flög upp ur sängen och klädde på sig för att åka in då Elin ringer upp och skrattade. Han vart fly förbannad och allting så han ville komma upp och snacka med oss i skolan så det vart en rök för Elin då när vi gick ut till honom. Han var inte så sur då bara det att jag hade vist ringt och väckt honom och han hade fått panik. Sen drog han till Hälsocentralen för han hade blitt biten av en Jackrussel Terrier i ögat.
Dagen fortsatt och jag och Elin var själv i skolan, alla andra i klassen var sjuk. Sen gick vi upp till El-programmet för vi skulle ha Arbetsmiljö och Säkerhet där. Vi fick kolla på film, och det är här dagens bloggbild kommer in i bilden, det är så att våran lärare Börje som vi har på EL satt på en film inne i ett rum och sen drog han och drack kaffe antagligen. Så satt jag, Elin och Abdi (som dök upp) och tuggade tuggummi till tusen, käftarna gick i ett på oss och vi kollade på nån film om jordfältsbrytare och olika lampor. Sen säger Elin; Fan, har du inte sett att det är en videokamera brevid tv-n? OH MY tänker jag, nu sitter dom och dricker kaffe och kollar på oss när vi har suttit och tuggat tuggummi. HA HA. Sen dök Philip upp och då fick vi lunch, då gick jag och Elin ner till Lärarrummet och knaparade chips dom bjöd på så snackade vi med lärarna, vi la i tidningar i deras jackor när dom inte var där inne och i deras väskor. Det var skojigt.
Iaf, sen tog lunchen slut och vi gick upp och hade en till lektion på EL och då var det praktisk lektion, vi fick koppla kablar, snurra små grejjer och skruva och mäta Watt och sånt. Det är faktiskt så att det är jag och Elin som är bäst på det vi håller på med i klassen och vi är tjejer.
Sen efter den timmen gick vi ner för att ha Naturkunskap med Shalle i två timmar. Elin drog till Sandviken så jag, Philip och Abdi hade lektion. Vi fick sitta och läsa och läsa och läsa och svara på massa frågor om Energi så nu är jag proffs på det. Sen började läraren Shalle snacka om buddah och massa religion och jag drog upp "vår" bibel eftersom han har en annan gud. OCh vi kom överens om att Efrain (klasskompis) ska vara vår nya buddah-gud, han ska gå i guldklänning och posa som budda. Aja, skitsamma om det.
Nu sitter jag här och har skrivit massa, har pluggat en hel del idag också. Sen har jag spelat Guitar Hero. Ska låta det stå på som det gjorde inatt för nu har jag kommit ännu längre och orkar inte börja om. Lär fixa ett Minneskort snart. Nu blir det honungsmelon sen mys med älskling.
Har ni lurat någon, skriv det i en kommentar isf. =)

Stjärntecken.


Något speciellt är på gång och det gör den upptagna kräftans relation ännu hetare och starkare. Kanske handlar det om gemensamma planer inför den närmaste framtiden.
Det stämmer in exakt på mig. Det är nämligen så att ni kommer ju ändå märka detta snart så jag kan lika gärna avslöja det.
Jag och min älskling ska flytta ihop i Gävle den sista Maj, så hinner precis flytta in och allting innan jag tar studenten i mitten av Juni. Sen väntar vi barn tillsammans också.
Det skulle ändå komma fram förr eller senare, men nu är det sagt. Men vet ni vad? Det är ett första aprilskämt, loooosers.
<3

Godmorgon Tisdag!

Har nyss dragit mig upp ur sängen, vilket jag egentligen absolut inte orkar idag.
Det är dåligt väder, har knappt sovit pga att mitt PS2 har stått på och brummat hela natten eftersom jag inte har något minneskort och jag har kommit så långt på Guitar Hero och orkar inte börja om idag om jag ska spela.
Ringde nyss Elin och sa va vi hade för lektioner idag för hon hade ingen aning,
vi har Bransh och Produktkunskap dubbeltimme nu 8:15 sen El en timme, lunch, El en timme och sedan slutar vi dagen med dubbeltimme Naturkunskap. Slutar 15:30 så är väl hemma vid strax före 16 tiden.
Hörs då.