torsdag, januari 31, 2008

KvällskvistN..


Nu sitter man här igen vid datorn, nått som jag gjort nästan hela dagen sen jag kom hem ifrån skolan. Mamma och pappa har bakat massa munkar och bullar så har nyss vart och smakat på dom.
Imorgon blir det skola sen möta upp GusstN och följa med henne till U.M en snabbis sen åka in till Valbo snabbt för Malin ska inskaffa sig ett par nya skor. Ni behöver ej fråga vad för skor, CONVERSE antagligen. Bästa skorna, har typ 12 st nu i olika färger. Själv ska jag köpa lite smink. Borde egentligen åka in till Gävle och gå in på Redrum och köpa tre nya stavar till ansiktet. Har ju tappat kulorna på tre piercingar så har dom inte i just nu. :/
Men men, nu ska jag hoppa in i duschen som jag borde ha gjort för länge sen. Sen blir det att ringa D och prata en stund sen försöka sova lite. Sov 2 timmar inatt bara. Godnatt.

Snart helg igen.

Idag är det Torsdag och jag har vart i skolan, dock inte gjort mycket där.
Har sökt lite om Ikea i Haparanda och skrivit om det på Organisation & Ledarskap och gjort en annons till en pizzeria på Praktiks Marknadsföring C. Hade egentligen Kommunikation i tre timmar nu på eftermiddagen men jag känner mig inge pigg så åkte hem.

Imorgon är det Fredag, alltså sista dagen i skolan innan helgen. Gud va skönt. Vi har även fått studiebirdag idag, wiiie. Men jag måste köpa pluppar till mina piercingar för ja har tappat två stycken så nu har jag fått tagit ut båda i näsvingarna och överläppen på sidan. Får panik snart om jag inte köper nytt så jag kan stoppa i.
Idag nu händer det inte mycket. Fick nyss ett sms av någon som det stod att jag skulle ringa Malin. Säkert GusstN dom menar, hon skulle snacka om studentkryssningen. Tror inte att jag ska åka med på den faktiskt, vill spara pengar till annat sen är det bara massa fylla på båten så tror jag klarar mig.
Igår snackade jag med Dennis, han har fått körkort. GRATTIS! Glad för din skull vännen.


Nu ska jag försöka fippla klart med bloggen, har gjort om lite och bytt färger m.m. Älskar ju svart och vit men nu får det vara lite rött också.

Hoppas ni alla får en trevlig dag och att min D tar det lungt med packningen. Puss på dig D.

onsdag, januari 30, 2008

Snöstorm och Arbetsmiljö.


Idag vaknade jag upp i världens snöstorm. Men det hindrade inte mig från att gå till Skolan, bara nästan. Jag hade Akrylmålning i tre timmar i morse. Sen gick jag och Richard runt i Hofors i nån timme. Sen traskade vi upp till skolan i snöovädret och väntade på Elin vid komvux. Sen hade vi Arbetsmiljösäkerhet uppe på EL-programmet. Där vi fick hålla på att klippa kablar, skruva massa och fippla. Allt mitt funkade perfekt och jag fick bra betyg på det jag gjorde.
Annars idag har jag inte gjort så mycket annat än suttit vid datorn och snackar med Stellan och haft roligt åt sopgubben som inte kom upp för backen och mosade våra postlådor, blir bra för Hofors komun som inte kommer och plogar och sandar. Ny postlåda snart då. Nu tänkte jag dra mig ner i källaren med en stor varm kopp oboy och min gitarr. Ska plugga lite Org.ledarskap först sen spela gitarr tills jag somnar. Imorgon är det ny dag, massa ämnen. Slutar sent, 15:30.
Godnatt på er :*

PIERCING!


Inom kort tid så kommer jag börja pierca privat. Allt är stereliserat och seriöst. Med i priset är smycke och om man vill får man kanylen också. Kommer även skjuta i hål i öronen.
Priser:

Piercingar: 50 kr /st
Får kanylen på köpet + smycke ingår.

Örhåltagning: 25 kr/St
Smycke ingår.


Gör inte: Bröstvårta, Navel, Tunga, Ögonbryn, Kind.

(bild: Stellan)

Vid funderingar eller frågor så kan ni maila till : Sandylower@hotmail.com

tisdag, januari 29, 2008

Förstörd.


Den sista person jag trodde skulle höra av sig till mig blockade upp mig på msn idag och skrev: Hej Sandie!.
Jag blev chockad över att han tagit beslutet att snacka med mig igen efter allt jag gjort. Men tror han vet att jag är ledsen över det jag gjort. Vi snackade lite allmänt och han ringde mig. SHIT, länge sedan man hörde den rösten. NU vart jag glad igen. Tror det bara var för stunden. Nu sitter jag och är helt förstörd. Hur kunde jag sabba något så fint förrut?
Jag var riktigt kär, men som sagt. Man har sig själv att skylla. Blir så förbannad på mig själv bara. Det var dig jag skulle leva med livet ut ju. FAN FAN FAN FAN. Vi lovade att aldrig lämna varandra.
div>

(Snygga ditmålade tårar?).

Då var det gjort..


Nu har jag ansökt till massa skolor i utlandet. En kurs inom bara Turism på 12 veckor i Sidney ( Australien ) och en kurs på 9 veckor i England inom Turism/marknadsföring. Mamma och pappa har gått med på det också och dom ska börja spara pengar till mig. Då blir det att inskaffa sig en Systemkamera och en NY bärbar dator också. Men först efter studenten blir det att jobba nån månad för kurserna börjar inte förns i Januari 2009.
Hoppas hoppas hoppas..
Idag har jag vart i skolan, men bara i två timmar. Sen åkte jag hem och somnade ett tag och sen vart det en varm dusch och sedan åka till Sandviken. Va och fikade på Maragoni med mamma, Semla och Hallonsoda. mums.. Sen var jag med GusstN och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och väntar på att timmarna ska dra iväg så jag vinner det jag lägger bud på.. på tradera. Det är kanyler, piercingsmycken, tänger och hårförlängning.
Imorgon är det skola igen. Jag har tre timmar Akrylmålning med IP-arna och sen är det lunch och tre timmar Arbetsmiljö uppe på EL. Första gången vi har det imorgon, hoppas det är roligt.
Vi kommer ha det 5 timmar i veckan och det är mycket, dom ligger på Tisdag och onsdag.
Nu fick mamma sms av syster Nina som har kommit fram till Egypten. Hon och hennes kille ska vara där i en vecka. Dom hade nyss vart ute och käkat och imorgon ska dom kolla in stranden.
Fyfan va härligt. NU ska jag fortsätta med mitt på tradera. Godnatt..

GRATTIS på 24-årsdagen.


Va är det för dag idag?
Jo det är en av dom underbaraste killarnas födelsedag. Om jag kunde skulle jag gett dig den här tårtan idag D. Men tyvär kan jag inte..
Du är underbar ska du veta. En av dom bästa personerna i mitt liv. <3>

måndag, januari 28, 2008

Bara så ni vet......


Ni ska veta att varken jag eller Richard bryr oss om erat snack och erat jävla liv ni lever i. Vi är vuxna nog att veta vad som är rätt och fel. Men det är tydligen inte ni. Jag kommer inte skriva massa här på bloggen för det är bara onödigt.

Men ni kan då fan inte ha mycket för er som bryr om det här så mycket som ni verkar göra. Det roliga är att ni säger att ni inte bryr er men det märks att ni gör det. Fortsätter ni så här så är det fan synd om er. Att ni orkar irritera upp er på oss. Vafan, ut och shoppa kleeeeeeeder och ät reeeeekmacka på nått fik i gammla stan tills ni blir kreeeekbeeeeneeeeegna. Ni som inte fattar deras dialek kommer en översättning här.. ( Ut och shoppa lite klÄder och Ät rÄckmacka på nått fik i gammla stan tills ni blir kräkbenägen. )

Ha det bra småbarn. En dag kommer ni också förstå vad som är rätt och fel, hoppas det blir snart annars kommer väl jorden gå under. Puss å kram på er.

Justja, en sak till. Det är MYCKET ROLIGT att ni snackar så mycket om mig och Richard, vi gillar att få uppmärksamhet av yngre. Lungt, vi vet att vi är populära. :*

Så här gör man inte!!!!!

Jag blir så förbannad på en viss person som beteer sig förjävligt mot min bästa vän.
Hur fan kan man hoppa hit och dit med en persons liv, Du förstår inte att han har känslor..
Först är man tillsammans i över 1 år sen gör man slut och man säger att man inte kan vara tillsammans med den personen för att inte den ska göra något dumt. TROR DU han är EMO och skär sig eller?
Veckorna går och ni träffas och tänker försöka igen. Han är helt såld för dig och du beter dig som om du älskar han, ni har sex och ni hittar på massa roliga saker under lovet. Han åker till dig och du kommer hit en helg. Han har klippt sig, färgat håret och ALLT för din skull. Men direkt när du åker hem och fortsätter ditt liv i storstaden dumpar du honom.
Sen får man höra saker som att medans ni tog ett uppehåll på nån dag har du skickat nakenbilder till hans bästa killkompis.. DU ÄR SJUK!!!!!!!

söndag, januari 27, 2008

Om jag fick EN önskan nu.......

Var det att du skulle ringa mig och säga vad du känner. Fast skulle bli glad över att bara få höra din röst.








:'(

Ingenting är lätt.


Jag önskar allt vore som för två veckor sedan, då allt var lätt.
Då jag kände mig älskad. Förövrigt så har jag blivit sjuk, mår illa som bara den och jag har undertemp i feber. Den ligger på 34,6 och den borde ligga på 36-37. Ska försöka ta mig i kragen och gå till skolan imorgon iaf. Kan inte missa någe mer nu.
Helgen ska vi inte prata om änns tror jag. Vart med massa folk i fredags och se vart sjuk och kollat på film hit och dit. Sen gårdagen var jobbig. Tänker på dig C. <3>
Nu ska Sandie försöka ta och borsta tänderna och trippa ner till sängen och fälla en tår eller två. Börjar vänja mig vid att gråta. När allt är ute så somnar man gott sen. Vart så i några dagar nu.
Snälla, gå inte ifrån mig. Jag älskar dig otroligt mycket.

onsdag, januari 23, 2008

R.I.P



Dom har hittat Heath Ledger död igår i sin säng.Antagligen har han fått en överdos av sömntabletter. Han var en bra skådespelade och en riktigt snygging. Sammanlagt har han vart med i 20 filmer. Min favorit var 10 orsaker att hata dig. Australien kom han ifrån.

Vila i Frid nu.




3 st i Söderhamn har gått bort sen i Fredags. Blir mer och mer dödsfall för varje dag som går.
Folk som vill ha hjälp får oftast inte den. Därför går dom ut och mördar någon så dom får hjälp. Ska det vara så att en oskyldig människas liv lär tas innan dom fattar att någon är psykiskt sjuk?
Det är så fel, folk som behöver hjälp och vill ha den borde få den hjälp som dom kan få.
Medans folk som går till pyskolog/kurator för att snacka för dom är stressade, dom får hur mycket hjälp dom vill.
Vart är denna värld på vägen?

tisdag, januari 22, 2008

Tatueringar..


Jag älskar piercingar och Tatueringar. Ska inte göra några mer piercingar nu, det får räcka som det är. Några till ska jag göra i öronen sen får det vara.
Tatueringar där emot ska det bli mer av. Ska börja med att göra en döskalle på min vänstra underarm på insidan och sen mitt namn i nacken. Sen vet jag inte va jag mer ska göra.

Annars så har dagen vart bra. I skolan gick det trögt men kvällen var helt underbart trevlig så nu är jag glad. Ska poppa popcorn nu och trippa ner till mitt rum i källaren och ringa min underbara prins som väntar på att jag ska ringa.
Känslan att vara kär är så underbar, ni skulle bara veta. <3

Richard, Min bästa vän.


Richard Rolf, jag kommer ihåg när vi gick på lågstadiet när vi alla smög och lekte ryska posten eller när vi spelade googles (lr va det heter), poggs och när vi alltid sa att vi var olika Gladiatorer. Kommer ihåg att du var Zeka och jag Amber. Tiden har flygit iväg och nu till våren tar vi studenten tillsammans. Det vi har kallar jag
ÄKTA VÄNSKAP. Du är den som alltid har lyssnat på mig och ställt upp. Det jag gör.. gör du och det du gör.. gör jag. Du är som en bror till mig. Jag älskar dig hur mycket som helst.
Friends forever.. <3

måndag, januari 21, 2008

Idag finns det några ord att säga.

Underbarare kille än dig kan man inte hitta.
Du gör mig glad HELA tiden när jag hör din röst och det ska bli så underbart att äntligen få träffa dig. Om du bara kunde förstå hur mycket du betyder för mig.


Jag är kär.. Kär på riktigt.. Åååh, vilken underbar känsla det är.


Ta mig, Ta mig nu som jag är och jag är din förevigt.
Jag älskar dig.

söndag, januari 20, 2008

Trevlig helg.

I Fredags var jag kvar i skolan på ALLA lektioner, känner mig riktigt nöjd. På kvällen kom Kim och hans tjej Elin, Jennifer och GusstN hem till mig så det vart att städa lite på dagen. Vi kollade på en film som jag inte kommer ihåg va den heter och vi hade roligt. GusstN och jag fick ett rejält skrattanfall för ingenting.

Igår Lördag så kom min syster Nina och hennes kille Andreas hit och åt tacos med mig, mamma och pappa. Det var mysigt som bara den. Senare på kvällen kom Richard och hans tjej som var här i helgen som kommer ifrån Stockholm och GusstN kom också. Vi hade det trevligt och vi klippte Richard på sidorna av huvudet och ner bak vid örat och idag har Emilia färgat hans hår svart ifrån mörkblondt. Dom skickade bild och det vart riktigt snyggt. Det ända som fattas nu är några piercingar och tatueringar ;) Nej då.

Idag söndag så har jag sovit ut massa och duschat och ätit tacos som vart kvar från igår. Nu sitter jag här vid datorn och tänkte göra iordning en stor kopp varm oboy och gå ner och sätta mig i min soffa och läsa Marilyn Manson - Den långa vägen ut ur helvetet (boken).
Kan säga det att folk som snackar runt så mycket om Marilyn och säger det ena och det andra om honom och alla sjuka saker han gjort. LÄS BOKEN, allt står där i. Om hela hans uppväxt till hur han lever idag, alla år genom skolan och alla band han spelade i. Alla saker han har blitt anklagad för och allt för att få veta sanningen.
Det han vill är att förmedla nått, det han vill förmedla vet jag inte riktigt. Men det kommer.


Hoppas ni alla haft en trevlig helg för det har jag haft. Faktiskt länge sedan jag har umgåtts med så här mycket folk på en helg. Imorgon drar skolan igång igen och det är massa prov som väntar denna vecka. Så kanske borde läse lite Naturkunskap ikväll också. Det visar sig.

Fortsatt trevlig kväll. Hej då.

Piercingar 10/1-08

Malin

Sandie


Jag och Malin bestämde oss för att pierca oss så vi ringde en tjej som håller på med sånt i Hofors och det var okej att vi kikade förbi så hon kunde pierca oss. Malin fick börja, hon gjorde Septum och Meduza. Jag gjorde en septum, jag har ju redan så många. Det känndes inte så mycket, rummet snurrade lite efter och jag blödde rejält. Nu håller dom på att läker och det gör lite ont eftersom det blir torkat blod på smycket och om man råkar peta till så gör det ont som bara den.



Men nu börjadet blí bättre. Både jag och Malin är nöjda med våra nya piercingar.

lördag, januari 19, 2008

Singel eller snigel?

Jag har bestämt mig för att vara SINGEL nu tills den rätta står framför mig. Jag orkar inte med att ligga och vara orolig på helgerna när krogen går före en hemma mysakväll och orkar inte ligga uppe och vänta på veckorna för att det är viktigt att springa ute med kompisarna när man vet att den ena ska till skolan och den andra till jobbet tidigt på morgonen. Orkar inte höra att man är en idiot, fjortis, dum i huvudet och att man kan dra åt helvete bara för att man inte kan umgås precis den dagen. Sen ska allt blir så bra dagen efter och man ska säga att man älskar varandra och gulla som vanligt. Sånt orkar jag inte med mer nu.
Eller hur?





Jag tar inte mer skit ifrån dig nu. Hej då!

fredag, januari 18, 2008

Love hurts.. :'(

Att känna kärlek är en underbar kännsla. Att det kan vända så tvärt skär rakt in i hjärtat. Man känner hur klumpen i halsen stryper en.
Jag trodde mitt hjärta tillhörde en person, men tydligen inte. Hur kan man bara gå sin väg utan att äns säga Hejdå. Jag blir helt förstörd.
Vet inte hur jag ska kunna klara detta. Att förlora det ända som betyder nått i detta liv, det är va jag nyss gjort. Jag har förlorat mitt hjärta, mitt liv, min framtid, mitt ALLT. Det ända som betydde något för mig var du. Men man har sig själv att skylla.


Kärlek gör verkligen ont, vill aldrig mer uppleva det.

NYA TAG!!


Nu tänker jag ta nya tag i bloggen och börja ha denna sida uppe mer. Tänker skriva om mitt dagliga liv och allt som rör sig omkring. Bla. Vänner, Familjen, Skolan, Fritiden, Framtid och mitt STORA intresse för Piercingar och Tatueringar.

Jag hoppas det kommer bli bättre.





Inom kort tid kommer utseendet ändras också.

torsdag, januari 17, 2008

You Are The One And Only..

Ditt utseende för mig knäsvag, din röst får mig tårögd och din ord får mig varm.

Finns inget som är underbarare än när du spelar gitarr för mig. Du är världens bästa kille.
Jag hoppas jag finner lycka med dig.

Jag älskar dig.

Vårterminen 2008

Skolan har dragit igång efter ett skönt jullov. Ingenting har förändrats på skolan förutom min mentors nya hårfärg, hon har gått ifrån blondt till brunt. Det ända man kan fundera lite över är nya schemat. I Höst hade vi en eller två lektioner varje dag och vårt vårschema är fullt av nya kurser. Vi läser Turism, Praktisk Marknadsföring C, Bransh & Produkunskap, Estisk verksamhet och Naturkunskap + alla andra ämnen som Svenska C, Ogranisation & Ledarskap och Samhällskunskap C.



Nu i vår ska vi göra vårt UF-företag som jag verkligen ser fram emot, mässan längtar jag mest efter då vi får ställa ut vårt företag. Kommer inte avslöja något här men det kommer sälja kan jag lova. Nått som också är skönt nu i vår är att det är mycket lediga dagar och både Sportlov nu v. 3 och Påsklov v.13, dom ligger ganska tätt efter varandra.

Jag ska ge allt för vårterminen och sattsa på bra betyg till Studenten. Önska mig lycka till.