söndag, november 25, 2007

Love hurts.. :'(

Hur kan du vilja försöka igen, hur kan du säga att du älskar mig, hur kan ljuga om att en annan tjej inte betyder nått medans du sitter där och visar dig i camen för henne. Ni bestämmer att hon ska komma till dig efter 1 vecka när ni har snackat och du säger att du inte vill va mer än vän med mig. För du är kär i henne, hon är kär i dig.
Sen att hon sitter och ljuger för mig och säger att hon har pojkvän och massa mer, men hela tiden flörtar hon med dig. Man flörtar inte med någon som har flickvän, det gör man inte.

Hur kan du hålla på så här mot mig, den du säger att du älskar. Du bryr dig ju ingenting, vi skulle försöka igen, men det hann vi ju aldrig. :'( Du förstår nog inte hur ont det här gör. Jag har gett upp ALLT för dig och för OSS. Jag ville inte använda orderna DU och JAG, jag ville att allt skulle vara VI och OSS.
Det finns så mycket jag vill säga, men du förstår ju inte. Du säger att du är ledsen men tydligen är du inte det. Du bryr dig inte om hur jag känner, du bara tänker på att hon ska komma till dig.
Jag vill inte älska dig, men nu är det så att jag gör det. :'(

torsdag, november 22, 2007

Kan man bli nått annat än glad?

Skrivet exakt som i sms-et jag fick.

Jag är verkligen verkligen kär i DEJ.. Det finns ingen annan än dej Sandie.. Du har fångat mej så jävla hårt, du är allt jag tänker på, allt jag saknar, allt jag vill ha, allt jag drömmer om! Du är mitt ljus i livet, min stjärna på himmelen..
Jag vill inget hellre än att känna din kropp emot min och dina läppar mot mina, dina armar runt min nacke. Det är dej jag vill kyssa, dej jag vill krama, Dej jag vill ha sex med, dej jag vill skydda, dej jag vill ska känna sig trygg, dej jag vill sakna, dej jag vill tänka på, dej jag vill drömma om, du har ingen aning om vad jag känner för dig Sandie Korscheck!! Jag vill älska dig och vara älskad av dej och ingen annan. Jag vill vara den enda för dej precis som du är den enda för mig.Det är ditt namn jag vill se breviid mitt på dörren, dej jag vill somna med och vakna med.. Jag vill se dej le, göra dig glad, vara den som du pratar med när du är ledsen. Jag vill skratta med dig, vara med dig dygnet runt! Snälla, va min älskling?!


Vissa människor är allt gulliga. <3

onsdag, november 21, 2007

Favoriterna just nu..

The Kelly Family

Älskar deras röster, kläder och gud vilken härlig familj.

I Can´t Help Myself, när pojkarna sjunger. Älskar deras röster, så mjuka och vackra.
Nog det vackraste jag hört.


Mina favoriter just nu, speciellt låtarna:

  • Calling Heaven
  • Fell in Love with an Alien
  • I can´t help myself

LYSSNA!!!




söndag, november 18, 2007

Vart är du?


Vart är du min älskade? Vart befinner du dig nu?
Visa mig, få mig att förstå. Jag vill veta..

I flera år har jag undrat vart du tog vägen, vart du försvann en dag. Jag vill veta vart du tog vägen, om du fortfarande lever kvar bland oss, kvar bland mig..

Jag saknar dig, jag vill veta vem du är just nu och vart du befinner dig. Är du luft? vatten? jord? eld? träd?

Har du födds om till nytt, hur ser din grav ut? Jag har lovat dig att hälsa på och lägga en ros vid gravstenen, när blir det av? Det har inte blivit av sen du lämnade mig.

Vill höra din röst igen, SNÄLLA. HUR????

söndag, november 11, 2007

torsdag, november 08, 2007

When there was you and me..


Jag vill bara glömma allt, men jag vill ändå inte. Jag vill minnas alla våra minnen och underbara stunder vi haft. Dom betyder mycket för mig.
Du betyder mycket för mig och jag hoppas du förstår det. Vad som än händer så finns du i mitt hjärta... Ända sen 2 januari då vi började prata tills den 2 mars då vi två blev 1, ända tills nu när vi ska gå skilda vägar så finns du där, långt in i min själ.
Nu måste jag acceptera att du ska skapa nya minnen med en annan vandranade själ, jag är glad för din skull och det vet du.

Viktor Sandin, du är inristad i mitt hjärta.