söndag, maj 27, 2007


Min kärlek till dig Viktor Sandin


Att vakna upp varje morgon och veta att en ny dag har börjat, Att vakna upp och veta att man är älskad av en person som man vill leva sitt liv med, En person man kan lita på till 100%, En person som man vet att alltid kommer vara trogen mot en, En person man bara vill visa och ge all sin kärlek till. En person som är så underbar, vacker och fantastisk. Det vet jag varje morgon när jag vaknar.


Att ha dig i mitt liv är det underbaraste som finns. Innan jag träffade dig kunde jag inte andas, mitt hjärta slog inte rätt takt. Tack vare dig nu så har jag fått biten som fattats i mitt hjärta så det kan slå rätt. Och med det hela så känner jag att du är den rätta för mig. Jag känner så stark kärlek till dig att jag kommer aldrig, då menar jag ALDRIG ge upp det vi har. Jag hoppas det varar för evigt.


Det är så ensamt utan att ha dig vid min sida, men alltid har man någon att längta efter och det känns bra. För det finns alltid något att se fram emot. Nått som för en gång skull känns bra. Du är mitt allt här på jorden och jag hoppas det alltid kommer vara så.


Om jag hade en önskan här i livet vore det att leva mitt liv med dig, dela alla stunder och ögonblick med dig. Och visa dig hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas det här är en början på nått fint. För det ända mitt hjärta säger är ditt namn min älskade Viktor Sandin.



Ensamhet smeker ryggrad, Tårar väter kind, Saknar dig till den grad att även ögonfärg gör sig påmind. Mörkret faller ikväll, Sänks ner över mig, Smärtan skriker ljudlöst med gäll, JAG ÄLSKAR DIG.




Jag kallas Sandie, Jag älskar piercingar.
Att smycka ut sig är underbart fint tycker jag, många tycker att vissa har för många ringar eller pluttar i ansiktet. Varför tycker ni det?
Vist kan det bli för mycket om man har fullt av dom och m man inte passar i det. Piercingar än av dom sakerna som är viktigast i mitt liv.
Det är det bästa jag någonsin kan ha gjort på min kropp.
Det finns många ställen man kan ha piercingar på, allt från öronen till underlivet.
Att folk kollar på en om man har mycket smycken i ansiktet tex skiter man väl i, man ser ut som man vill. Om man tycker om nått så ska man väl inte skita i det för att andra folk tycker en annan sak.
Det väl upp till en och en vad man gör med sin kropp ?
Så tycker inte mina föräldrar, Dom tycker jag har för stor tatuering runt armbågen tycker att jag har för mycket piercingar i ansiktet.
Dom säger att det räcker med en eller för två annars syns dom inte om det blir för mycket. Så tänker inte jag kan jag säga. Piercingar är mitt liv och jag ska själv utbilda mig till piercare.
Piercing 4 life.<3

tisdag, maj 22, 2007

Why me ?

Why me?



Så tänker jag ofta. Som idag i skolan när jag gick till en lektion som vi skulle ha i knappt en timme. Jag kom dit och läraren sa åt mig och en kompis som heter Richard att vi skulle gå ner till en affär och skylta deras två fönster. Vi praktiserade där och då skyltade vi deras två fönster och vi har även fått gjort det en gång tidigare ifrån skolan också. Jag ska till läraren att jag inte ville skylta, Varför just jag?Varför kunde dom inte skicka ner någon annan som kunde göra det? Varför ska alltid jag behöva göra allt?




Lika med massa saker i skolan som tex att vi har en cafeteria som vi sköter om som går andra året. Alltid är det jag och Richard som fixar allt till den. I två års tid har vi handlat till den flera gånger i veckan, vi har missat massa timmar av lektioner i skolan pga det. Vi kämpar så mycket med det och vad får vi tillbaka?

Jo, en jävla massa skit ifrån lärarna. Dom förstår inte alls hur jag och Richard känner.
Som idag när jag försökte förklara för dom två lärarna nere på mitt program hur läget var.
Att varför just jag? Jag och Richard har gjort så mycket annat som ingen i klassen har gjort.
Vad får man tillbaka, en massa gnäll och sjuka saker som att vi missar så mycket timmar av lektionerna. Men varför gör vi det? Jo, för att vi måste göra så mycket annat som dom inte sätter någon annan i klassen på.
Idag skrek lärarna till mig, bara mig, Vill ni veta VARFÖR?
Jo, för att det är bara jag som vågar stå för vad jag säger och det är bara jag som vågar säga hur jag känner och vad jag tänker.







Så hela tiden ställer jag mig dom tre orderna WHY JUST ME? varför ingen annan?